-
Αν το ξαναγραψεις θα γινω κανονικος Νονος..
-
106 το πιάσαμε...!
-
-
Το βρήκα!Θες να μας κάνεις πλύση εγκεφάλου με τα energy...
-
οχι κολλησε το tab (παραθυρο του forum) και καθως αργουσε παταγα συνεχεια το δημοσιευση μολις ξαναεβλεπα το παραθυρο του forum και εκανα αλλες δουλειες σε αλλο tab ( καρτελα)
ζητω συγνωμη και ας τα σβησει καποιος mod μαζι μ αυτο το post -
Κι αλλος Λευτερης με λευκη διπορτη.. Μολις στρωθηκε το μοτερακι..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/924996/ -
Φίλε μου το ίδιο παθαίνω κι εγώ συχνά πυκνά...Ξέρει κάνεις τον λόγο;
-
Δεν ξέρω από λάστιχα οικονομίας;
4 τετράδες energy Ε3Α και τωρα μια saver στο ίδιο αμάξι μου δίνουν την απαραίτητη εμπειρία.
Είτε σε κρύο, είτε σε ζεστό, είτε σε πολύ ζεστό ελληνικό δρόμο είναι μια αηδία και μισή. Κορυφαία προοδευτικότητα να στρίβεις ουδέτερα και επειδή πατήσεις λίγο φρένο και φορτίστηκε λίγο παραπάνω το λάστιχο να τρως τα μούτρα του αιώνα.Το βρεγμένο το αφήνω απ΄έξω γιατί εκεί έχουμε τσόντα μεγέθους λεξ στηλ.
Και μετά οδηγείς τα premiumcontact2 ή τα exalto και αναφωνείς πως τον κύριο είδες...
Το ξαναλέω, είναι δολοφονική η επιλογή των energy όταν μπορείς να βάλεις κανονικό λάστιχο. Προτιμότερο να φρενάρεις σαν άνθρωπος παρά να κυνηγάς το μισό λίτρο οικονομίας. -
σωστος ο mod
η ασφαλεια μας αξιζει τα (λιγα για αυτο που παιρνουμε) επιπλεον ευρω
-
Νονός η συγκεκριμένη δεν είναι και σαν του Λευτέρη ακριβώς...Αυτή δεν είναι και στα ντουζένια της...Λέει ότι είναι και ξαναβαμμένη...ας τα...
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Νονός η συγκεκριμένη δεν είναι και σαν του Λευτέρη ακριβώς...Αυτή δεν είναι και στα ντουζένια της...Λέει ότι είναι και ξαναβαμμένη...ας τα...Ρε για πλακα την εβαλα..αλιμονο..!!
-
Φίλε μου το ίδιο παθαίνω κι εγώ συχνά πυκνά...Ξέρει κάνεις τον λόγο;οταν συμβαινει αυτο αστο και θα ξεκολλησει μονο του
ανοιξε το πολυ πολυ αλλη μια καρτελα να δεις αν ποσταριστηκε (εφοσον εχει ξεκολλησει το φορουμ, γιατι εκει ειναι το προβλημα) και αν μεχρι τοτε εχει ποσταριστει κλεισε αυτη που κολλησε
αλλα συνηθως το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να περιμενεις να αντιδρασει
-
σε τι αυτοκινητο?
307?Την γομα τους την βρίσκω πολυ καλη.Το οτι μαγουλιαζει αλλα οχι σε τρομακτικο επιπεδο το λεω.
σε αυτοκινητο με υπερστροφικες τασεις saxo 1.4 το βρηκα καλο απο την αποψη οτι κινησε αρκετα καλα και με προοδευτικότητα σε μικρο διορθωσεις πανω στην στροφη εχοντας καλη προσφυση....Ουτε τσιριζαν ουτε τιποτα
Το προβλημα ερχεται οταν περασεις κατα πολυ τα ορια σε ενα λαθος σε στροφη.
Σαν γομα το ξαναλεω ειναι πολυ καλα...αλλα για αυτοκινητα με χαρακτηρα απλης μετακινησης και αναζητησης οικονομιας και προσφυσης.
Τονισα οτι ειναι καλα για οικονομιας λαστιχα
Αλλιως παμε αλλου.... -
Θενξ Κιούση!Χρήστο πλάκα πλάκα αυτή για ανταλλακτικά είναι μια χαρά...!
-
Θα συμφωνήσω με τον φίλο...Για ήρεμες καταστάσεις εντός πόλης είναι μια χαρά...
-
Θα συμφωνήσω με τον φίλο...Για ήρεμες καταστάσεις εντός πόλης είναι μια χαρά...Εντός πόλης με οικολογολαστιχο στην Ελλάδα και μια χαρά; Αν το μια χαρά είναι το ανεξέλεγκτο γλίστρημα οκ, πάσο, αλλά προφανώς τότε δεν έχετε ζήσει με ένα σωστό για τις συνθήκες μας λάστιχο. Εντός πόλης είναι που θέλουμε ένα λάστιχο που δουλεύει κρύο, με βροχή κλπ. Αλλιώς σε άσφαλτο-γυαλόχαρτο και οι ρόδες από κάρο μια χαρά είναι.
@106: όχι, στο 307 μου δεν υπάρχει περίπτωση να μπει τέτοιο ανοσιούργημα. Προτιμώ να βάλω κανένα κλέμπερ να γλιτώσω κανένα φράγκο παρά αυτές τις γλυστρίδες. Πάντως μου κάνει εντύπωση που αναφέρεις ως προτέρημα των energy την καλή γόμα. Απορώ δηλαδή τι θα πεις για ένα primacy ή ένα premiumcontact2.
Εντιτ: μαλλον κανεις το ιδιο λαθος με εναν αμπαλο φιλο μου που επειδη φτανει τα τραγικα χαμηλα ορια των ενερτζι για πλακα νομίζει ότι πηγαίνουν ωραία και κρατάνε.
-
Φαγώθηκες όμως Ντινούλη μου με τα συγκεκριμένα Μισελέν και Κοντι...
-
Ε με ποια να φαγωθώ; Με τα saver ή τα turanza?
-
Τα pilot exalco είναι τόσο Καλά λάστιχα;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Τα pilot exalco είναι τόσο Καλά λάστιχα;Αυτά είναι συστήματα αλουμινίου
CITROËN FORUM