-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Ερωτηση: η DS3 ειναι περιορισμενης παραγωγης???? γιατι μοηκα πριν λιγο στο microsite της κι εγραφε πως εχουν απομεινει 30 κομματια.Μονο αυτα θα διατεθουν, η ο αριθμος αφορα στο αποθεμα των αντιπροσωπειων??
Ευχαριστω!
Οχι η DS3 δεν ειναι περιορισμενης παραγωγης,μαλλον αυτος ειναι ο αριθμος των ετοιμοπαραδωτων...
-
Ευχαριστω!!!
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
μαμω τους λαμδα μου μέσα.εντέλει το πρόβλημα το έκανε ο πρώτος λάμδα που είναι πάνω στην πολλαπλή
αλλάχτηκε και η xsarουλα είναι μια χαρά.ΥΓ χάσατε όλοι που βγάλατε διαφορετικές διαγνώσεις.
εγω επεσα μεσα για τον λαμδα ααα ολα κι ολα μη σκισω τα πτυχια μου.
-
εξαρταται για το τι θεωρουμε περιορισμενη παραγωγη.
Γενικα επειδη το αυτοκινητο εχει πολλους συνδιασμους που μπορει να παραχθει και αναλογικα με το c3 ειναι περιορισμενη η παραγωγη του.
Αυτο αλλωστε ειχε αναφερθει και στην παρουσιαση του αυτοκινητου οπως διαδιδεται -
-
Ο χρήστης komias nik έγραψε:
μαμω τους λαμδα μου μέσα.
εντέλει το πρόβλημα το έκανε ο πρώτος λάμδα που είναι πάνω στην πολλαπλή
αλλάχτηκε και η xsarουλα είναι μια χαρά.ΥΓ χάσατε όλοι που βγάλατε διαφορετικές διαγνώσεις.
εγω επεσα μεσα για τον λαμδα ααα ολα κι ολα μη σκισω τα πτυχια μου.
δεν αφορά εσενα.
-
Νέα γιά το ds3 racing . Πωλείται πλέον στην Γαλλία
http://translate.googleusercontent.com/ ... xtor=AD-20
-
Έχει κανείς αυτό το σάιτ; Ξεχωρίζει, κατ'εμέ, ο πολύ καλος δημοσιογράφος Πάνος Φιλιππακόπουλος-ήταν παλιότερα στους 4Τ.
Έχει κάνει δοκιμή στην C4 F/L με τον 1600VTI/120ΗΡ.
Απο: http://www.auto-internet.gr/testsah.php ... at=Citroen C4
Γράφει μεταξύ άλλων:
...Εκεί που το αυτοκίνητο τοποθετείται στην κορυφή, είναι στον τομέα της οδικής συμπεριφοράς. Η C4 ήταν κι εξακολουθεί να είναι το κορυφαίο ίσως αυτοκίνητο της κατηγορίας σ' αυτόν τον τομέα, παρά το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιεί καμία εξωτική λύση στην πίσω ανάρτηση, αλλά το γνωστό, δοκιμασμένο και απλό σύστημα του ημιάκαμπτου άξονα. Και μ' αυτό το σύστημα οι μηχανικοί της Citroen κατάφεραν να προσφέρουν κορυφαία οδική συμπεριφορά, αλλά και κορυφαία άνεση για την κατηγορία!
Το αυτοκίνητο δείχνει κατ' αρχάς να πατάει «ελαφρά» στο δρόμο, αν και με τις νέες ρυθμίσεις στο ανανεωμένο μοντέλο αυτό το φαινόμενο είναι λιγότερο αισθητό. Και μετά το πιέζεις και διαπιστώνεις έκπληκτος πως δεν ελαφραίνει καθόλου, όσο γρήγορα κι αν πας, πως κρατάει εντυπωσιακά, πως ελέγχεται απίστευτα εύκολα και πως είναι ένα από τα λίγα αυτοκίνητα που όχι μόνο δεν σε αγχώνει όταν το οδηγείς (αυτό λίγο-πολύ συμβαίνει με όλα σήμερα), αλλά και σε προκαλεί για το «κάτι παραπάνω». Η υποστροφή έρχεται αργά και πολύ προοδευτικά και αν αφήσεις το γκάζι πάνω στη γρήγορη στροφή αρχίζει «γλυκά» μια τάση διόρθωσης, που δεν μετατρέπεται σε υπερστροφή αν αντιδράσεις ήρεμα και σωστά (δεν χρειάζεται καν «ανάποδο», αλλά απλώς να «μειώσεις» λίγο το τιμόνι), η σταθερότητα στην ευθεία είναι πολύ καλή, το τιμόνι είναι ακριβές κι έχει ικανοποιητική αίσθηση και γενικά το αυτοκίνητο ελέγχεται εύκολα και είναι ταυτόχρονα πολύ ασφαλές κι ευχάριστο. Κάτι στο οποίο συμβάλλουν και τα πολύ καλά φρένα του. Καλό θα ήταν, πάντως, το ESP να ήταν στάνταρ στον εξοπλισμό ενός αυτοκινήτου που μπορεί να οδηγηθεί τόσο γρήγορα.Ταυτόχρονα το αυτοκίνητο προσφέρει μια κορυφαία για την κατηγορία άνεση στην πόλη, ενώ στις υψηλότερες ταχύτητες η ανάρτηση δείχνει με κάποιο περίεργο τρόπο (γιατί δεν ελέγχεται ηλεκτρονικά) να σφίγγει λίγο. Έτσι, περνώντας λίγο πιο «ξερά» (αλλά πάντα πολύ πιο άνετα από το μέσο όρο της κατηγορίας) πάνω από τις ανωμαλίες, εξασφαλίζει πολύ καλό έλεγχο των κινήσεων του αμαξώματος (που μπορεί να γέρνει λίγο παραπάνω στις στροφές, αλλά δεν «πλέει» στις συνεχείς ανωμαλίες) και μεγάλη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες...
-
Καλησπέρα,
Ψάχνω να βρω ένα ανταλλακτικό για το citroen gs club 1978 που έχω. Γεγονός που το καθιστά ακινητοποιημένο εδώ και μέρες. Είναι το ταφάκι για τα lim.Ξέρετε που μπορώ να βρω, έχω φάει τον τόπο και τίποτα. Προσπάθησα να γραφτώ και στο αντίστοιχο ελληνικό foroum για τα citroen αλλά εκεί χρειάζεσε γνώσης αποκρυπτογραφίας για να γραφτείς...
-
Γραψτο και στο viewtopic.php?f=16&t=27504&p=1949873#p1949873
-
zedeor ειναι πολυ ευκολο να γραφτεις στο greekcitroenclub..
Πατα εδω και ακολουθα τα βηματα..
http://www.greekcitroenclub.gr/ucp.php?mode=register&sid=3338b547f43e32f2aa7b4d771d0b659cedit απ οτι βλεπω γραφτηκες..
-
Ιωσηφ μιας και εχεις ερθει σε επαφη με απειρα citroen saxo-xsara-xantia εχει τυχει σε κανενα απο αυτα τα πολλα αυτοκινητα να ραγισει μπλοκ κατω απο την πολλαπλη εξαγωγης..?
Συνεβει και αυτο (οχι σε μας) και μου μοιαζει τελειως κουφο.. -
Παντως εχει τυχει σε Xantia I του 1996 (νομιζω) με το μοτερ LFY (1,8i 16ν) να ερθει απο τον Πυργο μερα μεσιμερι κατακαλοκαιρο στην Πατρα χωρις νερα και να ραγισει το μπλοκ στο μεσον του υψους του και οριζοντια. Και μου αρεσε που πηγε δηθεν στο συνεργειο γιατι παρατηρησε μειωση αποδοσης και μυροδια λαδιου στο ταξιδι...... Καλα την ενδειξη της θερμοκρασια και τα λαμπακια του STOP των λαδιων της μηχανης και του νερου δεν τα εβλεπε; Ε, απλα αλλαξε ολοκληρο το μοτερ με μεταχειρισμενο....... Το ιδιο εχει συνεβει και με ΒΧ 1,4kat....
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ιωσηφ μιας και εχεις ερθει σε επαφη με απειρα citroen saxo-xsara-xantia εχει τυχει σε κανενα απο αυτα τα πολλα αυτοκινητα να ραγισει μπλοκ κατω απο την πολλαπλη εξαγωγης..?
Συνεβει και αυτο (οχι σε μας) και μου μοιαζει τελειως κουφο..ναι σε δυο xsara 1800 του 1999 ράγισε το μπλοκ οριζόντια περίπου στην μέση του ύψους του
το ένα ήταν από έλλειψη ψυκτικού υγρού και το άλλο που ήταν σε ορεινή περιοχή από πάγο. -
Αρα και το 2ο απο νερα δεν ειναι; Μηπως του ειχε βαλει νερο βρυσης και παγωσε;
Το 1ο βεβαια ηταν απο θερμοκρασια....... -
Ευχαριστω για τις απαντησεις..Ουσιαστικα δλδ μιλαμε για αμελεια του ιδιοκτητη-οδηγου.. Το περιεργο της υποθεσης εδω ειναι οτι ο ανθρωπος το φροντιζε και δεν εγινε μετα απο προειδοποιηση..
-
Πάντως Νονέ εκεί στην γειτονιά σου είστε πολλοί οι Citroenoφιλοι.Κάνω λάθος ή έχεις έναν γείτονα που έχει μία DS σε εξαιρετική κατάσταση εξωτερικά(δεν ξέρω εάν κινείτε) την οποία όμως ενώ κάποτε την είχε σε κοινή θέα τώρα την έχει μονίμως με κουκούλα .Πόσες φορές το χαζεύω αυτό το αυτοκίνητο.
-
Ναι, εχει
-
Από περιέργια αυτό το αυτοκίνητο κινείτε?
-
Ρωτάω διότι εάν κινείτε τότε θα μιλάμε για πολύ μερακλή ιδιοκτήτη.
CITROËN FORUM