-
εμ και π##α εμ και δεν ξέρεις
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
εμ και π##α εμ και δεν ξέρειςΚαλα φερε κανα γαρο απο εκει να δεις πως θα στα βρω ολα
-
-
Φιλτατοι Citroenακηδες παρασυρθηκατε μου φαινεται...Παλι σας παρεσυρε ο datsunοβιος φιλτατος Driftης...Για να επανερχομεθα σιγα σιγα στην ενομο ταξη...
Ερωτησις...Ξερει καποιος καπου να πωλειται καμια SM σε αξιοπρεπη κατασταση Ελλαδα...?(Αλλιως να ξερω να παρω το γερανο και να την κανω για Λουτσα μερια... ) Αν ειναι και τριλιτρη ψεκαστη με χειροκινητο και οχι αυτοματο ακομα καλυτερα...Ψηνω γνωστο να ξεκινησει project φιλοδοξο, μαζωχιστικο και ανωμαλιαρικο...
-
μαστρο-βαγγέλη, με τέτοια τα βρίσκω κι εγώ
είμαι διαλυτικό στοιχείο, το ξέρω
-
3 ξερω αλλα δε ξερω αν τις δινουν και ποσο ζητανε κτλπ...Μια ειναι η μπλε στο ηρακλειο ήστον αγιο δημητριο (κατοχος απ οτι συζηταγαμε 'ο θειος απο την αμερικη'...) καπου στο classic safary ειχε μπει και φωτο..Οι αλλες 2 ειναι στη θεσσαλονικη...μια τελειως σαπια ροζ..για την οποια ο εμπορας ζηταει 12000e.. και μια γκρι στο προαυλιο ενος εργοστασιου..Καλυτερα περνα απο εδω λευτερη
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=16&t=28699 καθως και απο το classic citroen.. -
Η ροζ απλα δεν υπαρχει
Ειναι πολυ χαλια , στον χωρο του κινητηρα και στο εσωτερικο τα ποντικια κανουν παρτυ ειχα ανοιξει το ντουλαπακι και ειχαν φωλια μεσα και ζηταγε 11.000 μετα πολλα παζαρια επεσε στα 7000
Το μπλε αν δεν κανω λαθος φοραει αλλο μοτερ και ο ιδιοκτητης αφαντος
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
για ποιό λόγο δεν γίνεται κι αυτή άφαντη
-
για ποιό λόγο δεν γίνεται κι αυτή άφαντη
Ειναι σε περιφραγμενο οικοπεδο -σπιτι αλλιως
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
3 ξερω αλλα δε ξερω αν τις δινουν και ποσο ζητανε κτλπ...Μια ειναι η μπλε στο ηρακλειο ήστον αγιο δημητριο (κατοχος απ οτι συζηταγαμε 'ο θειος απο την αμερικη'...) καπου στο classic safary ειχε μπει και φωτο..Οι αλλες 2 ειναι στη θεσσαλονικη...μια τελειως σαπια ροζ..για την οποια ο εμπορας ζηταει 12000e.. και μια γκρι στο προαυλιο ενος εργοστασιου..Καλυτερα περνα απο εδω λευτερη
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=16&t=28699 καθως και απο το classic citroen..Πες μου ΠροσωΜπικες λεπτομερειες για τη γκρι
-
Δε σου στελνω πμ γιατι δεν εχω τιποτα να σου πω γιωργο..δε ξερω τιποτα..απλα οτι ειχε δημοσιευθει πολυ πιο παλια εδω μεσα και οτι ειναι σε ενα εργοστασιο στη θεσσαλονικη..Γιατι θα την παρεις...??
-
Αν μαθω που ειναι ισως
-
ψιτροενάκηδες βοήθεια.
Στην ξανθιά του συνάδελφου, δεν λειτουργεί ο ανεμιστήρας του εξαερισμού.
Βγάλαμε την πρόσοψη, του κλιματισμούκαι η κατάσταση έχει ώς εξής: αντικαταστήσαμε τα θυρίστορ (ασημένια πραγματάκια) αλλά τζίφος. Όταν όμως αποσυνδέσουμε το ξεχωριστό καλώδιο (το ελαφρύ πορτοκαλί)
το μοτέρ γυρίζει περίπου στο μέσο της κλίμακας. Καμμένο ποτενσιόμετρο? Το μετρήσαμε και δεν άλλαζε τιμή, αλλά πώς να κάηκε
Είναι καμιά γνωστή βλάβη?
τι μοντελο ειναι? σειρα 1 ή 2? με αυτοματο κλιματισμο η χωρις? Αν ειναι χωρις με Α/C ή οχι?
Εχω υποψιαστει κατι.... -
Γειά σας citroenάκηδες. Σας παρακολουθώ χρόνια αλλά δεν έχει τύχει να γράψω. Είμαι άλλος ένας με το μικρόβιο που όμως πρόσφατα αγόρασα 308 1.6. Η καρδιά όμως λέει υδροπνευματική. Είχαμε ami (δεν το πρόλαβα), gs xsara και στην ευρύτερη οικογένεια zx.
-
Ο χρήστης angelosmak έγραψε:
Γειά σας citroenάκηδες. Σας παρακολουθώ χρόνια αλλά δεν έχει τύχει να γράψω. Είμαι άλλος ένας με το μικρόβιο που όμως πρόσφατα αγόρασα 308 1.6. Η καρδιά όμως λέει υδροπνευματική. Είχαμε ami (δεν το πρόλαβα), gs xsara και στην ευρύτερη οικογένεια zx.Καλως ηρθες στο πιο τρελο τοπικο του φορουμ
Υδροπνευματικη λες αλλα μονο ενα ειχατε για ξεκινα να παιρνεις
-
κοιτα τωρα πειραγμα
Γιατι ρε παιδες δεν σας κανει το 308.... που ναι και γαλλικο και ειναι και το αφεντικο στην περιοχη (psa )???
klats (το κομπολοι) -
Αν η c5 1.8 είχε υδροπνευματική θα την έπαιρνα. Απλά προτίμησα να την πάρω ίσως σε μερικά χρόνια με τη σωστή ανάρτηση πάρά με απλή. Την είχα οδηγήσει βέβαια και ήταν πολύ άνετη αλλά είναι αλλιώς με υδροπνευματική. To 308 βέβαια έστω και με τα 120 νομίζω είναι πιο γρήγορο απο τη c5. Καλο βράδυ και καλώς σας βρήκα
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
κοιτα τωρα πειραγμαΓιατι ρε παιδες δεν σας κανει το 308.... που ναι και γαλλικο και ειναι και το αφεντικο στην περιοχη (psa )???
klats (το κομπολοι)Ειπαμε να παμε για υπνο, μη μας ξεσηκωνεις
Καλως τον Αγγελο
-
Gez αν δεν απατώμαι είναι η πρώτη ξανθιά. Δεν έχει κλιματισμό, απλό αιρκοντίσιον.
Με κάποια λινκ που μου έστειλε ο μιραγε, κατέληξα ότι την ζημιά την κάναν τα καρβουνάκια, τα οποία ήταν ταλαιπωρημένα (έλεγε ότι αν δεν αλλάζεται συχνά το φίλτρο του αέρα βρωμίζουν) και με τη σειρά τους ζόρισαν το κύκλωμα του κοντρόλερ.Είμαι βέβαιος για το ποτενσιόμετρο, αν έχεις κάτι να προτείνεις είμαστε όλο αυτιά
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
κοιτα τωρα πειραγμαΓιατι ρε παιδες δεν σας κανει το 308.... που ναι και γαλλικο και ειναι και το αφεντικο στην περιοχη (psa )???
klats (το κομπολοι)ποιο ειναι το αφεντικο? το 307,5 ?
CITROËN FORUM