-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
το ψιτροενοφόρουμ δέχεται αήθη επίθεση
να οργανωθούμε ρε παιδιά, έχω φάει 2 και δεν έχω ρίξει καμία
Άσε μπιλ, ακόμα πονάει
η μάπα μου
σκ θα πάω για τρολαρισμα, πιθανόν υπάρχουν υποψήφια θύματα κάτοχοι ψιτροέν
-
Παλιοcitroen ζημιαρικα αυτοκινητα...! Κι εμενα η ΖΧ σημερα ζημια μου βγαλε! Ποσο εχει ρε παιδια μια λαμπα για πλα'ι'νο φλας...?
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Παλιοcitroen ζημιαρικα αυτοκινητα...! Κι εμενα η ΖΧ σημερα ζημια μου βγαλε! Ποσο εχει ρε παιδια μια λαμπα για πλα'ι'νο φλας...?Σε συμφερει να το πας για αποσυρση
-
Μμμμ μαλλον εχεις δικιο! Αντε τωρα να βρεις λαμπα γνησια! Μαλλον θα πρεπει να κανω παραγγελια απο Γαλλια! Φτου σου παλιορημαδι ζημιαρικο! Παλιογαλλικο, τι να περιμενει κανεις?!
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/411456/ -
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Παρτε κι αλλη μια
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/413640/ -
Φιλος μου που το ειχε παλια, ειχε γεμισει το πορτ μπαγκαζ με ανταλακτικα για τις δυσκολες στιγμες. (Ηταν μηχανικος ψιτροεν) Αν ημουν κι εγω μηχανικος ,σιγουρα θα επαιρνα 1, ειναι παιδικος ερωτας, αυτο και η Brigite Bardot
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
πιθανόν υπάρχουν υποψήφια θύματα κάτοχοι ψιτροένΕρώτηση:
Τι σκατά κάνω με το σέρβις;;;; Το ξέρω ότι δεν είμαι υποχρεωμένος να το κάνω σε εξουσιοδοτημένο για να ισχύει η εγγύηση, αλλά αναφέρεται και στο βιβλιαράκι (ΟΚ, είναι παράνομο και δεν ισχύει, αλλά τρέχα γύρευε μετά).
Θέλω να μην έχω θέμα με την εγγύηση (αν χρειαστεί κάτι), αλλά να μην δώσω λεφτά στους απατεώνες. Καμμία ιδέα - βοήθεια;;;;
-
-
Λοιποοοοον! Μιλωντας σημερα με τον ανθρωπο μου απο την Citroen εμαθα οτι τα πρωτα C5 turbo κατεφθασαν και βρισκονται στην Μαγουλα...Ο 1600 ΤΗΡ κινητηρας με τα 155 -για το C5- αλογα συνδιαζεται με 6αρι μηχανικο ή 6αρι καινουργιο αυτοματο κιβωτιο που τιμαται επιπελον 2.200€....Η C5 THP λοιπον θα βγαινει σε εκδοσεις Dynamique, Dynamique +,Prestige και Exclusive και προσφερεται με συμβατικη και υδρoπνευματικη αναρτηση...Παραλληλα θα συνεχισει να προσφερεται το 1800 και σταματαει η εισαγωγη στην Ελλαδα του διλιτρου...Απο τιμες τωρα, δεν μου ειπε ακριβως αλλα αυτο που μου ειπε ηταν οτι π.χ. ενα C5 THP με διζωνικο κλιμα,ημιδερματινα, Xenon, 17αρες κτλ θα εχει ''περιπου'' (λιγο πανω, λιγο κατω) 25.000€...Και βασικα αυτο που μου ειπε ειναι οτι οι τιμες θα ειναι ακριβως στα ισα με Insignia...Αυτααααα!
-
οσο το golf δηλαδη...πολυ καλη επιλογη με πολυ καλο κινητηρα πλεον η c5...βεβαια δυστυχως ουτε μ αυτον τον κινητητρα θα πουλησει για τους γνωστους λογους...
-
για ποιους???
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Αποβαση ψιτροεν στην λουτσακαι αυτα ειναι ουτε τα μισα..
για ποιους???
Γιατι το γαλλικο μεγαλο σπαει ,χαλαει ,δε πουλιεται ευκολα ,δε στριβει ,ειναι βαρκα γιατι εχει υδροπνευματικη και ενα σωρο αλλες Αλλα δε πειραζει λιγα και ξεχωριστα..και φθηνα για εμας μεταχειρισμενα..
-
Πλησιαζει η ωρα αλλαγης ελαστικων στο ΖΧ.
Τωρα φοραει σιδερενιες εργοστασιακες ζαντες 13', οποτε ελεγα να τις αλλαξω και αυτες.
Να ψαξω για 14' ή 15' ? Τι καρε, offset κτλ? -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Πλησιαζει η ωρα αλλαγης ελαστικων στο ΖΧ.
Τωρα φοραει σιδερενιες εργοστασιακες ζαντες 13', οποτε ελεγα να τις αλλαξω και αυτες.
Να ψαξω για 14' ή 15' ? Τι καρε, offset κτλ?Πολυ καλη λυση (και ομορφη κατ εμε) ειναι οι εργοστασιακες αλουμινενιες 14αρες του saxo vts MK1 ακομα το δικο μου φοραει λευκες ραλλοζαντες οχι τιποτα σπουδαιο εμφανισιακα..Εναλλακτικα 14αρες σιδερενιες απο zx.. Αποψη μου μη πας σε 15αρες θα κοψει λιγο (75 αλογακια ειναι αυτα) τα λαστιχα θα ειναι ακριβα λογω προφιλ και θα ειναι αδυνατον πρακτικα να κρατησεις την εργοστασιακη διαμετρο σταθερη..ασε που θα καποναει ασχημα..
-
ναι πολυ ομορφες ειναι αλλα που τις βρισκεις αυτες του σαξο????
υπαρχουν πια? -
Δεν ενδιαφερομαι για αλουμινιου. Απλες, σιδερενιες ψαχνω. Οι ραλοζαντες σε μαυρο εβγαιναν?
Ποσο κοστιζει μια 4αδα περιπου? -
Δεν ενδιαφερομαι για αλουμινιου. Απλες, σιδερενιες ψαχνω. Οι ραλοζαντες σε μαυρο εβγαιναν?
Ποσο κοστιζει μια 4αδα περιπου?Οχι δε βγαιναν μαυρες αλλα βαφονται..Κανα 100ρικο θα το δωσεις πιστευω..
-
Kαι οι απλες σιδερενιες?
-
Kαι οι απλες σιδερενιες?Οι απλες σιδερενιες ειναι σαφως φθηνοτερες ,τα μισα και πλεον χρηματα πιστευω..Η καλυτερη λυση ειναι να πας βολτα σε κανα διαλυτηριο..5 zx στανταρ θα τα βρεις..και παζαρευεις μια τιμη..
CITROËN FORUM