-
πολυ ωραιο αυτοκινητο ρε παιδι μου η c5 !!!! σκεψου πως θα ναι η επομενη c6??
-
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
σκεψου πως θα ναι η επομενη c6?Αν συνεχισει να τον ετσι η PSA μεχρι και με συμβατικη αναρτηση τους κοβω να το βγαζουν!
-
κοιτα δεν βρισκω κακη την στρατιγηκη της psa ....εμεις που ξερουμε θα παρουμε με υδροπνευματικη οι ασχετοι που λατρευουν την ποιοτητα και το σχημα τους ας παρουν την απλη!!
στην c6 πιστευω πως 1000% θα ειναι οπως την ξερουμε.... αλλωστε ο ανταγωνισμος χρησιμοποιει ενεργετικες αναρτησεις, δεν θα τις χρησιμοποιησει η 'μανα' της ενεργητικης αναρτησης??? -
Σημερα το πρωι...μου θυμισε τα παιδικα μου χρονια που εκοβα βολτες στο πισω καθισμα μιας τετοιας Ολα τα λεφτα ο βατραχος στην πισω εταζερα....κανενας απο εδω? -
Oλο και περισσοτεροι κρυψοψιτροενακιδες εμφανιζονται
Ωραια η ds:inlove: αυτη volvozeus που την πετυχες?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
:ninja:έβγα από την κρυψώνα σου να δεις το φως το αληθινό.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Δέρμα , ξένον , ηλεκτρικά καθίσματα με μνήμη , μεταλλικό χρώμα και κάτι άλλα ψιλά , πάνε εκεί την τιμή του ινσίνια . Εγώ έχω την C5 2.0 exclusive , οπότε την συγκρίνω ακριβώς και πάλι είναι πλουσιότερη από το ινσίνια . Τα 90 χρόνια τελειώνουν τον Δεκέμβριο και οι νέες 5άρες μάλλον από Γενάρη το Βλέπω. Αλλωστε πλέον το αυτοκίνητο εξαλείφει το τελευταίο του μειονέκτημα , ενώ στην Ευρώπη το αυτοκίνητο θεωρείται πλέον απαυθείας αντίπαλος της 3άρας , του Α4 και της C class , με τα οποία έχει διαφορά 5000 € και μιλάμε βέβαια κυρίως γιά τα 2,0 ντίζελ που πλέον έχει 160 ΗΡ .Οι επιδόσεις με τον 1.6 ΤΗΡ κινητήρα ξέρουμε πως διαμορφώνονται;
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Oλο και περισσοτεροι κρυψοψιτροενακιδες εμφανιζονταιΑν ψαξω ισως βρω και το προσπεκτους της GS του 1978....την εψαχνε ο father τοτε μαζι με το 304 ... Για να μην αρχισω ιστοριες για τις βολτες/διακοπες με ενα 2CV σε αριστη κατασταση πολυ καλου φιλου Δυστυχως ομως το C3 της αδελφης (οκ δεν ηταν και το πιο εξεζητημενο προιον της εταιρειας) αποδειχθηκε κατωτερο των περιστασεων απο την πρωτη κιολας μερα που το παραλαβαμε Παρολαυτα τους εκτιμουσα και εξακολουθω να τους εκτιμω
Ωραια η ds αυτη volvozeus που την πετυχες?
Anyway...στο φαληρο τον πετυχα τον βατραχο σημερα το πρωι....εκανε και σφηνες
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Oλο και περισσοτεροι κρυψοψιτροενακιδες εμφανιζονται
Αν ψαξω ισως βρω και το προσπεκτους της GS του 1978....την εψαχνε ο father τοτε μαζι με το 304 ... Για να μην αρχισω ιστοριες για τις βολτες/διακοπες με ενα 2CV σε αριστη κατασταση πολυ καλου φιλου Δυστυχως ομως το C3 της αδελφης (οκ δεν ηταν και το πιο εξεζητημενο προιον της εταιρειας) αποδειχθηκε κατωτερο των περιστασεων απο την πρωτη κιολας μερα που το παραλαβαμε Παρολαυτα τους εκτιμουσα και εξακολουθω να τους εκτιμω :
Ωραια η ds αυτη volvozeus που την πετυχες?
Anyway...στο φαληρο τον πετυχα τον βατραχο σημερα το πρωι....εκανε και σφηνες
Μαυρος ή ανθρακι ηταν?
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
σκεψου πως θα ναι η επομενη c6?
Αν συνεχισει να τον ετσι η PSA μεχρι και με συμβατικη αναρτηση τους κοβω να το βγαζουν!
Αν υπάρξει επομενη...Γιατί αυτή ήταν ένα τεράστιο flop
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
σκεψου πως θα ναι η επομενη c6?
Αν συνεχισει να τον ετσι η PSA μεχρι και με συμβατικη αναρτηση τους κοβω να το βγαζουν!
Αν υπάρξει επομενη...Γιατί αυτή ήταν ένα τεράστιο flop
Λογικό είναι να μην έχει εμπορική επιτυχία..εσωτερικά είναι αριστοκρατική θα έλεγα οι χώροι είναι αχανείς, η ποιότητα δερμάτων και πλαστικών μέτρια. Δεν μου έκανε βέβαια εντύπωση όπως όταν είχα μπει στην xm πριν 20 χρόνια, ίσως γιατί τότε ήμουνα μικρός . Εξωτερικά.. πίσω είναι πιο όμορφη απ' οτι εμπρός, για μένα μείον είναι που δεν καλύπτονται οι πίσω ρόδες όταν πέφτει, δεν έχει αυτό που έκανε τη citroen να ξεχωρίζει. Από την πρώτη στιγμή που βγήκε ήξερα οτι δεν θα πουλήσει
Αν η xm είχε χαρακτηριστεί αποτυχία να δω η c6 πώς θα χαρακτηριστεί , και τότε είχαν να την πολεμάνε οι αντίπαλοι για τα αναξιόπιστα ηλεκτρονικά της τώρα να δούμε τι θα πουν. Το c5 ΙΙΙ κάτι λέει.., βέβαια xantia δεν πρόκειται να γίνει, για τα c5 I, II για μένα καλύτερα να συνέχιζε την παραγωγή xantia πιο πολλά θα πούλαγε. -
Καλησπέρα και από 'μενα στους φίλους χειριστές των υπέροχων Γαλλίδων.
-
σε καλωσοριζω στο club ............μας ( )
-
Ευχαριστώ.
-
Καλώς το C4 Picasso.
Η XM ήταν flop από τα λίγα,. για μένα μεγαλύτερο από την C6 και εξηγώ. Προβλήματα αξιοπιστίας, έκδοση στέισον, τεράστια γκάμα κινητήρων, χαμηλές τιμές και στην παραγωγή ξεχασμένη μέχρι βαθεία γεράματα. Νομίζω το 98-99 σταμάτησε η παραγωγή της. Κι όμως απέτυχε. Η C6 απέτυχε για εντελώς άλλους λόγους, ήταν ακριβή ( τόλμησε να τα βάλει τιμολογιακά με τους Γερμανούς και δεν το έπαιξε φτηνή εναλακτική όπως τα άλλα 2 γαλλικά ), κακή επιλογή μοτέρ-κιβωτίων, ουσιαστικά αγόραζες το μεγάλο diesel για ένα έχεις και αυτόματο και επιδόσεις και καλή κατανάλωση, μικρός χώρος αποσκευών και άρα δεν το αγόραζες εύκολα σαν οικογενειακό. Κατα τα άλλα το αμάξι είναι απολύτως ολοκληρωμένο με κορυφαίο φινίρισμα (και όχι τόσο κορυφαία υλικά σε ορισμένα σημεία + την κληρονομιά 407 στην κεντρική κονσόλα ) αλλά η Citroen δεν έψαξε ποτέ να πουλήσει μέγαλα νούμερα, για την ακρίβεια είναι σχεδόν εντός στόχων ( κατι τις παρακάτω ). Η αντικατάσταση του δεν έχει να κάνει τόσο με το flop ( που ήταν αναμενόμενο ) αλλά με τις ανακατάξεις στον ενδοεταιρικό σχεδιασμό.
Πάντως το σκέφτομαι σοβαρά -
Δεν θέλω να σας στενοχωρήσω αλλά μάλλον διάδοχοι της 6 και του 607 , μάλλον δεν θα ξαναβγούν . Οπως και ρενώ μεγάλο . Οι λόγοι ? Κάτι οι εταιρικοί ρύποι , κάτι οι μειωμένες πωλήσεις και κυρίως το πρόβλημα της μπροστινής κίνησης δεν αφήνει τις μεγάλες ροπές να κατέβουν στον δρόμο . Αλλωστε μια υβριδική C5 θα είναι μιά χαρά . Αλλωστε αυτά τα αυτοκίνητα εκτός Γαλλίας δεν πουλάνε και η εποχή δεν είναι καλή , παρότι η εταιρεία πάει πολύ καλά παγκόσμια .
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πάντως το σκέφτομαι σοβαράΕυχαριστώ.
Kαλως ηρθες στην παρεα καλα ποστ
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Δεν θέλω να σας στενοχωρήσω αλλά μάλλον διάδοχοι της 6 και του 607 , μάλλον δεν θα ξαναβγούν . Οπως και ρενώ μεγάλο . Οι λόγοι ? Κάτι οι εταιρικοί ρύποι , κάτι οι μειωμένες πωλήσεις και κυρίως το πρόβλημα της μπροστινής κίνησης δεν αφήνει τις μεγάλες ροπές να κατέβουν στον δρόμο . Αλλωστε μια υβριδική C5 θα είναι μιά χαρά . Αλλωστε αυτά τα αυτοκίνητα εκτός Γαλλίας δεν πουλάνε και η εποχή δεν είναι καλή , παρότι η εταιρεία πάει πολύ καλά παγκόσμια .Πάντως συζητιέται ιδιαίτερα η περίπτωση να βγεί C6 hybrid με 100gr CO2 τώρα τι και πώς δεν είχα χρόνο να εμβαθύνω στο θέμα
-
Η Χm σταμάτησε την παραγωγή της στις αρχές του 2001. Δεν είναι και τόσο αναξιόπιστη όπως λεγόταν αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη.
Για μένα όσο πιο μεγάλη αποτυχία (εμπορική) έχει η ψ6 τόσο το καλύτερο... γιατί έτσι θα την αγοράσω τσάμπα σε καμιά πενταετία, γεμίζω ήδη τον κουμπαρά μου
Προσανατολίζομαι στην 2.2 lt HDi
CITROËN FORUM