-
Ο χρήστης nikzhk έγραψε:
Η Χm σταμάτησε την παραγωγή της στις αρχές του 2001. Δεν είναι και τόσο αναξιόπιστη όπως λεγόταν αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη.
Για μένα όσο πιο μεγάλη αποτυχία (εμπορική) έχει η ψ6 τόσο το καλύτερο... γιατί έτσι θα την αγοράσω τσάμπα σε καμιά πενταετία, γεμίζω ήδη τον κουμπαρά μου
Προσανατολίζομαι στην 2.2 lt HDiΦανταζομαι θα την φερεις απ εξω ε? Αντε με το καλο..
Καλως ηρθες στελιο κι εδω! -
Ο χρήστης nikzhk έγραψε:
Η Χm σταμάτησε την παραγωγή της στις αρχές του 2001. Δεν είναι και τόσο αναξιόπιστη όπως λεγόταν αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη.
Για μένα όσο πιο μεγάλη αποτυχία (εμπορική) έχει η ψ6 τόσο το καλύτερο... γιατί έτσι θα την αγοράσω τσάμπα σε καμιά πενταετία, γεμίζω ήδη τον κουμπαρά μου
Προσανατολίζομαι στην 2.2 lt HDiΛάθος μοτέρ...Τα παλιά δεν έχουν αυτόματο και τώρα που μπήκε δεν έχει κάτσει καθόλου καλά, επιδοσείς μειωμένες + κατανάλωση του 2.7
-
Καλως ηρθες Στελιο
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Καλώς το C4 Picasso.Γεια...
Την C6 πόσο την βρίσκεις εκεί που είσαι;;;; (καμμιά καλή μεταχειρισμένη εννοώ 3-4 ετών με τον 2,7 )
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Καλώς το C4 Picasso.
Γεια...
Την C6 πόσο την βρίσκεις εκεί που είσαι;;;; (καμμιά καλή μεταχειρισμένη εννοώ 3-4 ετών με τον 2,7 )
22-23k 2.7 full extra
-
Όταν βλέπεις ιστορικές εταιρείες σαν την Πεζώ, τη Ρενώ και την Σιτροέν να μην πουλάνε στην μεγάλη κατηγορία, από τη μια μεριά θλίβεσαι, αλλά από την άλλη πρέπει να παραδεχτείς ότι δεν είναι στραβός ο γυαλός, αυτοί στραβά αρμενίζουν.
Τα νούμερα είναι συντριπτικά, όλοι σχεδόν έχουν γυρίσει την πλάτη τους σε αυτά τα προιόντα.
Για μένα άμα κάνεις κάτι, ότι και να είναι αυτό, κάντο σωστά και πετυχημένα. Αλλιώς μην το κάνεις καθόλου.Δώσε στον κόσμο αυτό που θέλει, αν μπορείς, και μην προσπαθείς να του γυρίσεις τα μυαλά. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Καλώς το C4 Picasso.
Γεια...
22-23k 2.7 full extra
μιραζ πόσο πάνε τέλη ασφάλειες για το συγκεκριμένο στη γαλλία?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Καλώς το C4 Picasso.
Γεια...
22-23k 2.7 full extra
Ψηνεσε ετσι?
mirage δεν μας στελνεις κανενα περιοδικο με πολλα ψιτροεν μεσα
-
το μόνο που με γλιτώνει είναι ότι δεν έχω λεφτά για τέτοια
πέτυχα μια αντιπροσωπεία ψιτροέν όπως γύριζα χτες με το λεωφορείο από ένα χωριό που στον επάνω όροφο είχε παλιές ψιτροέν, ds, sm νομίζω και κάτι παλιότερα που δεν τα ξέρω
Μήπως να κάνω ένα ντού να τρολάρω ως υποψήφιος αγοραστής -
το μόνο που με γλιτώνει είναι ότι δεν έχω λεφτά για τέτοιαπέτυχα μια αντιπροσωπεία ψιτροέν όπως γύριζα χτες με το λεωφορείο από ένα χωριό που στον επάνω όροφο είχε παλιές ψιτροέν, ds, sm νομίζω και κάτι παλιότερα που δεν τα ξέρω
Μήπως να κάνω ένα ντού να τρολάρω ως υποψήφιος αγοραστήςΤης αντιπροσωπειας ????
Θελω φωτο οποσδηποτε αν πας
-
Ευχαριστώ παιδιά. Σήμερα θα κάνω την πρώτη ορεινή διαδρομή με την Picasso μου και θα δω τη συμπεριφορά της σε συνεχόμενα στροφιλίκια, ανηφόρες και τα συναφή. Θα είναι full load οπότε θα δω και την απόδοση του κινητήρα (1,6 vti ).
-
Καλώς το C4 Picasso.
Γεια...
22-23k 2.7 full extra
Τώρα που βρήκα σπίτι, όλα θα τα μάθω
-
Νομίζω την αδικούμε την C6. Ποτέ τα τελευταία χρόνια η citroen δεν προσπάθησε να ανταγωνιστεί απ'ευθείας τους γερμανούς στην κατηγορία αυτή.
Η C6 προσφέρει κάτι το τελειως διαφορετικό που έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Σίγουρα θα μπορούσε να ήταν καλύτερη (ειδικά στους κινητήρες που έχουν εγκαταλειφθεί οι της βενζίνης). Το βασικό μειονέκτημα είναι η τιμή αγοράς που θα μπορούσε να είναι χαμηλώτερη. Ωστόσο, ως μεταχειρισμένο, είναι πραγματικά κελεπούρι για όσους επιθυμούν ένα ξεχωριστό αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Καλώς το C4 Picasso.
Γεια...
22-23k 2.7 full extra
Τώρα που βρήκα σπίτι, όλα θα τα μάθω
-
Από χτες το έχω πει κλαμπανε...Δεν παρακολουθείς τι γράφω
-
Δεν κατάλαβα ότι έκλεισε οριστικά ρε αρχικλάμπανε
Πότε θα κάνουμε νυχτερινή φωτογράφιση με ψ6 στο 10ο -
Δεν κατάλαβα ότι έκλεισε οριστικά ρε αρχικλάμπανε
Πότε θα κάνουμε νυχτερινή φωτογράφιση με ψ6 στο 10οΘα ψήσω test-drive για ένα Σαββατοκύριακο
-
gezellig
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Καλώς το C4 Picasso.
Γεια...
22-23k 2.7 full extra
Λογική τιμή μου ακούγεται..,αν δεν ήταν το τελωνειο εδώ πέρα που θα μας πάρει και τα σώβρακα
-
Ο χρήστης Sttelios έγραψε:
Ευχαριστώ παιδιά. Σήμερα θα κάνω την πρώτη ορεινή διαδρομή με την Picasso μου και θα δω τη συμπεριφορά της σε συνεχόμενα στροφιλίκια, ανηφόρες και τα συναφή. Θα είναι full load οπότε θα δω και την απόδοση του κινητήρα (1,6 vti ).E, καλά... μην περιμένεις και τίποτα το ιδιαίτερο ούτε από το στροφιλίκι, ούτε από τον κινητήρα. Μια χαρά αμάξι είναι, αλλά φτιάχτηκε για άλλες δουλειές... Ασφαλές στις στροφές, ακολουθεί ότι μ@λ@κί@ μπορεί να σκεφτεί το διεστραμμένο μυαλό κάποιου που νομίζει ότι οδηγεί 206, αλλά στο λέει ότι δεν θέλει να το συνεχίσεις...
Αλήθεια, κανένα αξιόπιστο συνεργείο για τη Νίτσα στη Θεσ/νίκη (κατά προτίμηση προς ανατολικά);;; Γιατί να με ξαναδεί η αντιπροσωπεία για καλό δεν παίζει...
CITROËN FORUM