-
Κανεις δε σε γλιτωνει τωρα .. Ειναι αργα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
μου την πέφτουν πανταχόθεν, μοδερέιτορ κάνε κάτιτο ντρίφτερ ό,τι και να γίνει παραμένει
Μα κι εγώ δεν το έβγαλα ενα ex κόλλησα τώρα αν μπορείς να ντριφτάρεις με ψιτροέν ε τι να σου πώ
Ελπίζω φίλε drifter να μην παρεξηγήσε
-
μου την πέφτουν πανταχόθεν, μοδερέιτορ κάνε κάτιτο ντρίφτερ ό,τι και να γίνει παραμένει
Θές να το αλλάξουμε?
-
Φυσικα και μπορει ..
Ολο με χειροφρενα τα παει
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
μου την πέφτουν πανταχόθεν, μοδερέιτορ κάνε κάτι
το ντρίφτερ ό,τι και να γίνει παραμένει
Θές να το αλλάξουμε?
-
To drifter δεν έχει σχεση με χειρόφρενα
μην τολμήσει κανένας
δεν παρεξηγώ κανέναν, είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα σε αυτό το τοπικό
-
To drifter δεν έχει σχεση με χειρόφρεναμην τολμήσει κανένας
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
μην τολμήσει κανένας
οποιος το κανει δωρο η sm
-
Ξερω τι λεω
Αλλα>Ο χρήστης mirage έγραψε:
μου την πέφτουν πανταχόθεν, μοδερέιτορ κάνε κάτι
το ντρίφτερ ό,τι και να γίνει παραμένει
Θές να το αλλάξουμε?
mirage Κανε με Mod για ενα πενταλεπτο, υπαρχει λογος
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
μην τολμήσει κανένας
Θα το σκεφτώ
-
Φιλε ντρίφτη την πάτησες ... μέχρι και γάλλος mod έσκασε μύτη .... το κόλπο είναι στημένο
Αλλά ας προσέχω γιατί μπορεί να μου αλλάξουν το nick σε κάτι γιαπωνέζικο ...
-
Θα προσπαθήσω να επαναφέρω το τόπικ, γιατί δε με βλέπω καλά
Ο σέρβοςμ όπως έχω ξανανεφέρει , ψάχνει για τουτου, και μέσα στις επιλογές βόσκει κι ένα Ψ3 1,4.
τί προσέχουμε σε αυτά τα αμάξια? ΙΜΟ το 206 είναι καλύτερο, έχω δίκιο?
-
Θα προσπαθήσω να επαναφέρω το τόπικ, γιατί δε με βλέπω καλάΟ σέρβοςμ όπως έχω ξανανεφέρει , ψάχνει για τουτου, και μέσα στις επιλογές βόσκει κι ένα Ψ3 1,4.
τί προσέχουμε σε αυτά τα αμάξια? ΙΜΟ το 206 είναι καλύτερο, έχω δίκιο?
ΜΑΚΡΙΑ! Απαίσιο αυτοκίνητο οδηγικά και ποιοτικά μετριότατο!
-
206 ΜΑΚΡΙΑ
ειναι μπιτ για μπιτ ζημιαρικο. -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
206 ΜΑΚΡΙΑΘα διαφωνήσω οριζόντια και κάθετα ειδικά στα προ multiplex δεν υπάρχει θέμα, όπως δεν υπάρχει γενικότερα θέμα με τα 206. Αν σου βγήκε λεμόνι, συμβαίνει αλλά δεν είναι ο κανόνας αυτός για τα 206.
Παναγιώτη, ας κοιτάξει αν τον παίρνει για 1.6 με τον 16β αν υπάρχουν στην αγορά...Αν κάνει και το ταξίδι Ολλανδία-Σερβία νομίζω οτι θα τον βολέψει πάρα πολύ καλά, όπως και τα 90αρια diesel -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
μην τολμήσει κανένας
Θα το σκεφτώ
εξηγήσου παρακαλώ ποια SM
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
206 ΜΑΚΡΙΑ
Θα διαφωνήσω οριζόντια και κάθετα ειδικά στα προ multiplex δεν υπάρχει θέμα, όπως δεν υπάρχει γενικότερα θέμα με τα 206. Αν σου βγήκε λεμόνι, συμβαίνει αλλά δεν είναι ο κανόνας αυτός για τα 206.
Παναγιώτη, ας κοιτάξει αν τον παίρνει για 1.6 με τον 16β αν υπάρχουν στην αγορά...Αν κάνει και το ταξίδι Ολλανδία-Σερβία νομίζω οτι θα τον βολέψει πάρα πολύ καλά, όπως και τα 90αρια dieselότι συμβαίνει το ξέρω,αλλά γιατί σε μένα ρε φιλαράκι.
και ως εκ τούτου δεν μπορώ να το πρωτινό σε κανένα. -
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Φιλε ντρίφτη την πάτησες ... μέχρι και γάλλος mod έσκασε μύτη .... το κόλπο είναι στημένοΑλλά ας προσέχω γιατί μπορεί να μου αλλάξουν το nick σε κάτι γιαπωνέζικο ...
Καντου το TheloCitroenaki
-
31700 ευρώ η C5 thp στην Γαλλία. Αποκλειστικά σε exclusive και άρα με υδροπνευματική στάνταρ.
-
1000 φορες το 206 λογω αναρτησης και ωραιας σχεδιασης..Βρηκα σε φιλο μου αυτο το καλοκαιρι ενα 1.6 16v, κουκλι με 16αρες, χαμηλωμα, και σχεδον πρωτο σταδιο..Με καινουργιο συμπλεκτη και αριστερο φαναρι του πηγε 8500 και δεν εχει 55000km. Περιττο να πω οτι ειναι παρα πολυ γρηγορο και στριφτερο..
CITROËN FORUM