-
θες δραστικα μετρα εσυ για να στρωσεις.. Αμαξι μονο υδροπνευματικο..επισης καλη ιδεα ειναι να παρεις ενα νεροστρωμα πρωτα μπας και αρχισεις να συνηθιζεις.. και κοψε και τον καφε..μονο LHM απο εδω και περα..
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Mόλις συνειδητοποίησα ότι λείπει ένα аvensis νεκροφόρα απ τη φωτότο volvo (V70) το πήγα μια βολτούλα μου άρεσε
-
Μη γελας καλε mod...Κι εσενα αν ειχες Avensis θα σου αρεσε !
-
Mόλις συνειδητοποίησα ότι λείπει ένα аvensis νεκροφόρα απ τη φωτότο volvo (V70) το πήγα μια βολτούλα μου άρεσε
άστα αυτά.
ακόμα δεν πήραμε την ψ6 και γλυκοκοιτάζουμε το v70. -
Χρειαζεσαι μια γερη δοση Ψιτροενιτινη
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Απαντες του citroen topic μαζευτειται να πειραξουμε το ντριφτερ.. Κοιταξτε τι αμαξια εχουν οι φιλοι του..
Το πιο καλο αν εξεραισεις το βολβο ειναι του τριφτυ
κανει παρεα μαυτους για να βγαζει το δικο του καλο αμαξι
καλα πως επιτρεπεται να κυκλοφορουν αυτα στην ολλανδια σε λιγο καιρο ουτε εμεις δεν θα εχουμε τετοια αμαξια εδω -
Ο citrovag θελει να πει ντριφτερ οτι τωρα με την αποσυρση.. ειναι καλη ευκαιρια...
-
Tα ίδια μου λεγε κι ο πατέρας μου, δεν έχεις κανα φράγκο παιδί μου να το σουτάρεις τώρα με την απόσυρση
Η απάντηση ήταν ότι δεν υπάρχει σάλιο για αμάξι, έχουμε άλλες προτεραιότητεςΤώρα σοβαρά, τί να πάρεις... Αν έπαιρνα κάτι θα ήταν το mazda του και θα του πασάρα την εύα
(αυτοκίνητα άνω των 25 ετών στην ολλανδία δεν πληρώνουν φόρους, και είναι τα αγαπημένα των πρωτοεργαζόμενων αρκεί να μπορούν να περάσουν το ετήσιο APK βέβαια τώρα γιατί πήγαν και πήραν VW, ο θεός και η ψυχή τους )
υγ2. πολύ βολτάρω σε αυτό το τοπικό και θα κολλήσω καμιάν ασθένεια στο τέλος
-
Tα ίδια μου λεγε κι ο πατέρας μου, δεν έχεις κανα φράγκο παιδί μου να το σουτάρεις τώρα με την απόσυρση
Η απάντηση ήταν ότι δεν υπάρχει σάλιο για αμάξι, έχουμε άλλες προτεραιότητεςΤώρα σοβαρά, τί να πάρεις... Αν έπαιρνα κάτι θα ήταν το mazda του και θα του πασάρα την εύα
(αυτοκίνητα άνω των 25 ετών στην ολλανδία δεν πληρώνουν φόρους, και είναι τα αγαπημένα των πρωτοεργαζόμενων αρκεί να μπορούν να περάσουν το ετήσιο APK βέβαια τώρα γιατί πήγαν και πήραν VW, ο θεός και η ψυχή τους )
υγ2. πολύ βολτάρω σε αυτό το τοπικό και θα κολλήσω καμιάν ασθένεια στο τέλος
το ΤΕΛΟΣ έχει έρθει εδώ και καιρό, ΕΣΥ δεν το έχεις συνειδητοποιήσει.
-
πολύ φοβάμαι ότι κάποιος απ το τοπικό όταν βρεθήκαμε εντός έδρας, μου έριξε LHM στο ποτό μου
-
πολύ φοβάμαι ότι κάποιος απ το τοπικό όταν βρεθήκαμε εντός έδρας, μου έριξε LHM στο ποτό μου -
εγώ φταίω που δε σε κέρασα λίγη お酒 βαλβολίνη απ την εύα
-
εγώ φταίω που δε σε κέρασα λίγη お酒 βαλβολίνη απ την εύαEixame kai Toyota palaiotera kirie... To exw kai to giapwneziko mikrovio
-
μου φαίνεται ότι είναι μή αναστρέψιμη η κατάστασή μου
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
πολύ φοβάμαι ότι κάποιος απ το τοπικό όταν βρεθήκαμε εντός έδρας, μου έριξε LHM στο ποτό μου
ο κύριος την έκανε.
-
Την ακουσε
-
μου φαίνεται ότι είναι μή αναστρέψιμη η κατάστασή μουΆλλαξε και nick ... τι λες για το c6-ex drifter ??
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
μου φαίνεται ότι είναι μή αναστρέψιμη η κατάστασή μου
Άλλαξε και nick ... τι λες για το c6-ex drifter ??
καλοοοοοοοο
-
-
μου την πέφτουν πανταχόθεν, μοδερέιτορ κάνε κάτι
το ντρίφτερ ό,τι και να γίνει παραμένει
CITROËN FORUM