-
οταν σ προσπερναγε επρεπε σε δει να καπνιζες το πουρο σου και να διαβαζες την εφημεριδα σου μεσα στην γαλλικη ανεση και την δερματινη πολυθρονα'' κατεσκευασμενη απο εναν γαλλικο οικο...''
citroen νομιζω τον λενε -
Στρατολογεισαι κι εσυ σιγα σιγα...Κολλησες το μικροβιο μου φαινεται!
-
Εγω θα βαζα και λεφτα...να βγαλουμε και τιποτα..τσαμπα θα την καψεις τη βενζινη..?
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Στρατολογεισαι κι εσυ σιγα σιγα...Κολλησες το μικροβιο μου φαινεται!οσο μεγαλωνεις σιγα σιγα τοσο κοιταζεις με αλλο ματι τις αρχοντικες ψιτροεν.
για τις μικρες το ιδιο κια το αυτο με τα πεζακια...αφου στο τελος ξεχνας τι οδηγεις και πρεπει να κοιταξεις το σημα...ειναι ολοιδια...σ ολα -
δεν άντεξες ποια εκδηλώθηκες.
-
Ενας ακομα
-
-
μου την σπάει ο χρωματισμός των ζαντων.
δεν μου αρέσει και αυτό το χρώμα. -
Please πειτε μου οτι ειναι και ασφαλιτικο...
-
Αυτο μου θυμισε
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Please πειτε μου οτι ειναι και ασφαλιτικο...όχι....δεν μπορεί,θα είχε τα ελληνικά χρώματα στις ζάντες,
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Please πειτε μου οτι ειναι και ασφαλιτικο...
όχι....δεν μπορεί,θα είχε τα ελληνικά χρώματα στις ζάντες,
Και σημαδια απο μολοτοφ
-
Τι έγινε ρε Ψιτροενάκιδες; Πολύ πεσμένοι είστε τελευταία... Νονούλη μου σου έλειψα;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τι έγινε ρε Ψιτροενάκιδες; Πολύ πεσμένοι είστε τελευταία... Νονούλη μου σου έλειψα;Ε βεβαια..αφου δεν εμφανιζεσαι που να ανεβει το τοπικ... Πες τωρα οτι η 156 ειναι καλυτερη απο τη xantia και θα σου πω εγω που θα φτασει το τοπικ...
-
Ε τα αυτονόητα θα λέω τώρα βρε νονέ μου; Α και συγχαρητήρια για τον τίτλο στο WRC, αν και κάτοχος Ford την Citroen υποστηρίζω (μέχρι να μπούνε μέσα οι Ιταλοί)...
-
-
Προχθές είδα μια τέτοια παρατημένη κούκλα μέσα σε μάντρα συνεργείου citroen σε κάτι περιφερειακά δρομάκια της Καρδίας. Ήταν με ξεφούσκωτα ελαστικά, μικροχτυπήματα και σκουριασμένη. Από τις λίγες περιπτώσεις που στενοχωριέσαι βλέποντας παρατημένα σίδερα...
-
Εξαιρετική η φωτό με το concorde
-
Απαντες του citroen topic μαζευτειται να πειραξουμε τον ντριφτερ.. Κοιταξτε τι αμαξια εχουν οι φιλοι του..
-
Mόλις συνειδητοποίησα ότι λείπει ένα аvensis νεκροφόρα απ τη φωτό
το volvo (V70) το πήγα μια βολτούλα μου άρεσε
CITROËN FORUM