-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Ενας φιλος εχει Ξανθια 1600. Πως γινεται να χει βαλει καινουριες σφαιρες και μετα απο καναδυο βδομαδες αρχισε να σφιγγει, να χτυπαει, κι οσο περνανε οι μερες χειροτερευει σιγα σιγα, οχι οπως οταν ειναι παλιες οι σφαιρες αλλα καπως σφικτο. Γιατι γινεται αυτο; Citrovag, GeZ ;μήπως ξαναγέμισαν τις ίδιες σφαίρες και δεν του έβαλαν καινούργιες.
-
Τις αγορασε ο ιδιος και ο μαστορας απλα του τις περασε
-
άλλαξε όλες τις σφαίρες
το αυτοκίνητο έχει σκληρύνει και εμπρός και πίσω η μόνο στην μια μεριά
έγινε η σχετική εξαέρωση από την κεντρική μονάδα -
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Ενας φιλος εχει Ξανθια 1600. Πως γινεται να χει βαλει καινουριες σφαιρες και μετα απο καναδυο βδομαδες αρχισε να σφιγγει, να χτυπαει, κι οσο περνανε οι μερες χειροτερευει σιγα σιγα, οχι οπως οταν ειναι παλιες οι σφαιρες αλλα καπως σφικτο. Γιατι γινεται αυτο; Citrovag, GeZ ;Στάνταρ ιμιτασιον σφαιρες χανουν αέριο απο την ένωση τους με το μεταλλικο μερος της σφαιρας.
αλλη περιπτωση είναι οτι αν δεν τηρηθηκαν οι προδιαγραφες καθαριοτητος (ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΜΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΦΙΛΤΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΥΔΡ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ) να μισοβουλώσει το αμορτισερ (οι τρυπουλες που ελεγχουν ποσο γρηγορα μπαινοβγαινει το LHM στην σφαιρα) αλλα αυτο είναι αρκετα πιο σπανιο εκτος αν το κύκλωμα εχει αραχνες μεσα του.... -
Ο χρήστης GeZ έγραψε:
εκτος αν το κύκλωμα εχει αραχνες μεσα του....
Απο εσενα δεν το περιμενα
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
δεν εννοουσα την ξαντια την δικια σου ετσι κι αλλιως καλυτερα αραχνες απ'εξω απο το κυκλωμα παρα μεσα στο κυκλωμα
-
800 σελίδες να τα χιλιασουμε
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
800 σελίδες να τα χιλιασουμεμε τις μαλκιες που γραφουμε δεν θα αργησουμε
-
Προτείνω να κάνετε μια λίστα με τις ζημιές σας, το χιλιάρικο είναι ante portas
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Προτείνω να κάνετε μια λίστα με τις ζημιές σας, το χιλιάρικο είναι ante portasΕμενα δεν με φτανουν 200 σελιδες αν αρχισω να γραφω για ζημιες
-
Εσυ δε πιανεσαι βαγγελη εχεις ξεπερασει το οριο κατοχης citroen πας για ρεκορ γκινες.. Ασε που οι ζημιες αφορουν και ανακατασκευες...
Οσο για τις σελιδες..μεχρι να μπει η νεα χρονια χαλαρα τις 1000.. -
ντριφτη έκανες τεστ ντραιβ στην C6, αγόρασε την εσύ και αν φοβάσαι μη σε πουν παππού δως την σε εμένα που δεν εχω κανένα πρόβλημα.
-
ψιτροενακιδες μπείτε εδώ και ριχτέ προτάσεις και ημερομηνία.
viewtopic.php?f=16&t=21511&start=615 -
Mην παίζεις με τον πόνο μου ρε αλπινιστή
Πως στο διάολο να την κάνω τεστ ντράιβ
Με φαντάζεσαι στην αντιπροσωπία να τους λέω σκέφτομαι να αγοράσω μία -
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Μπερδεψες λιγο τα κουτια μεσιε λε Πρεζινταν
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Mην παίζεις με τον πόνο μου ρε αλπινιστή
Πως στο διάολο να την κάνω τεστ ντράιβ
Με φαντάζεσαι στην αντιπροσωπία να τους λέω σκέφτομαι να αγοράσω μίανα σε δω να σε γνωρίσω πρώτα και μετά σου απαντάω
πάντως και μένα δε με φαντάζομαι. -
Φαντάσου ένα πιτσιρικά με αβένσις, τί χειρότερο
έχει ψιλό-μακρύνει και το μαλλί γμστ τα -
Τουλαχιστον εσυ το χεις το μαλλι
-
-
Γυαλίζει πολύ?
CITROËN FORUM