-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Και ειλικρινα να πω κατι, οποιος θεωρει τα Citroen ζημιαρικα στο 2009 ή ειναι χαζος ή εθελωτυφλει ειλικρινα...
Συγνώμη παιδιά αλλά σε μένα ΒΧ ΑΤΟΥΤ 1987-1991 , ΒΧ 14 i 1991-2002 , ΖΧ 14 Avantage 1991-1997 , ΖΧ 14 Havai 1997- , Xantia 1,8 16 V 1998 - , C4 1.6 exclusive 2005 - , ΔΕΝ είχαν προβλήματα . Οι δύο γριούλες παρουσιάζουν τώρα ψιλοπραγματάκια στα 12 και 13 τους χρόνια . Ελπίζω να συνεχίσουν έτσι
Αντίθετα κάτι γερμανικά που είχα , με έκαναν καλό πελάτη των συνεργείων .να σας αναφέρω μια βλάβη που εχω πολύ συχνά αλλά τονίζω είναι από τα χsara 1800 που βάλαμε εκ των υστέρων A/C ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
σε ένα από αυτά πατιναρισε η τροχαλία στρόφαλου,αυτό το πρόβλημα είναι πολύ συχνό, εχω αλλάξει πάνω από 12 τροχαλίες στροφάλου. -
Τα παιζει ή ξερενεται το λαστιχο ε?? Το εχω δει ζωντανα αυτο να συμβαινει σε xantia2 1.8 16v (ιδιο μοτερ) το επαθε κοντα στις 190000km.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τα παιζει ή ξερενεται το λαστιχο ε?? Το εχω δει ζωντανα αυτο να συμβαινει σε xantia2 1.8 16v (ιδιο μοτερ) το επαθε κοντα στις 190000km.στα ποσααααααααα
εμένα από τον πρώτο χρόνο που μπήκαν τα A/C
τι θα γίνει με τα βιακρα. -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Τα παιζει ή ξερενεται το λαστιχο ε?? Το εχω δει ζωντανα αυτο να συμβαινει σε xantia2 1.8 16v (ιδιο μοτερ) το επαθε κοντα στις 190000km.
στα ποσααααααααα
εμένα από τον πρώτο χρόνο που μπήκαν τα A/C
τι θα γίνει με τα βιακρα.Να φυγουνε να πανε αλλου..
-
Στο ίδιο αμάξι 12 τροχαλίες;
Ζορίζεται πολύ ο συμπιεστής, η υψηλή πίεση είναι κανονική;
(πχ κακή ψύξη του συμπυκνωτή, αέρας στο κύκλωμα, βουλωμένη εκτονωτική κλπ) -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Στο ίδιο αμάξι 12 τροχαλίες;Ζορίζεται πολύ ο συμπιεστής, η υψηλή πίεση είναι κανονική;
(πχ κακή ψύξη του συμπυκνωτή, αέρας στο κύκλωμα, βουλωμένη εκτονωτική κλπ)όχι στο ίδιο, στο σύνολο των 11 xsara που έχουν μπει A/C εκ των υστέρων, και όχι σε όλες το συγκεκριμένο είναι η 2ρη τροχαλία που πατηναρη.
-
Που σαι λοβερακο να δεις τι βρηκα...ξαναβαμμενο να μην ηταν..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/373486/ -
Το ξερω αυτο το αμαξι ρε...Καλα ο μακακας, πριν εχα χρονο το πηρε μεταχειρισμενο απο την Mazda στην Καβαλας (πιο πριν ανηκε σε καποιον απο Ασπροπυργο που πηρε RX8...) και αμεσως το πουλαει...? Ασε που το πηρε 3.500 και το πουλαει ενα χρονο μετα 4.500.... Πριν ενα χρονο το ζαχαρωνα ασχημα παντως....Και τοτε ειχε κατι αισχρες ζαντες αραχνες....Παντως περα απο ζαντες δεν αλαξε κατι αλλο απ'οτι βλεπω...
-
Και λεω ο λευτερης αποκλειεται να μη το ξερει.. Κοιτα εγω δε το επαιρνα γιατι ειναι καγκουρικο και ακριβο..
-
Με ξηλωμα φιμε, ηχου και επαναφορα υψους σε νορμαλ καλο γινεται αλλα ειναι μα'ι'μουδιαρικο που ΔΕΝ δηλωνεται σε 3 πορτη καροτσα το 1900 και επισης ειναι εξωφρενικα πανακριβο...Εδω βρισκεις γνησιο 6ταχυτο 306GTI με 7000!
-
Το 1900 γιατι δε δηλωνεται σε 3πορτο?? Εβγαινε δεν εβγαινε απο τη μανα του? Κατα τα αλλα ειναι και πολυ καγκουρικο και ασχημο χρωμα κτλ..
-
Το χρωμα απο κοντα ειναι ωραιο...Και το καγκουροειδες του θεματος μαζευεται...Το θεμα ειναι οτι 1900 Volcane εβγαινε μονο το πενταπορτο και 99% σε τριπορτη καροτσα δεν μπορεις να το δηλωσεις...
-
είπαμε χαλαραααααα για για το 1000αρικο αλλά όχι και έτσι
-
Για τον GEZ
http://www.xe.gr/pages/Details.aspx?cat ... ageSize=10
-
Στο saxo, κάποιος τσόγλανος πήγε να μου ανοίξει την δεξιά πόρτα σπάζοντας την κλειδαριά
Πόσο θα μου στοιχίσει να την αλλάξω μόνο αυτήν με ξεχωριστό κλειδί και όχι όλες μαζί με νέο κλειδί ?
-
χρονολογία του σαξο και απάντηση αύριο.
-
χρονολογία του σαξο και απάντηση αύριο.1998
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
1998
πρέπει να είναι το τριμπουλονο
-
1998
πρέπει να είναι το τριμπουλονο
Μονο αν ειναι 1100ή 1000αρι ειναι τριμπουλονο
-
γιατί μας κρύβεσαι και δεν φαίνεται το ονοματάκι σου.
CITROËN FORUM