-
.
..... Αυτο το αθλημα δεν σωνεται με τιποτα ,στην χωρα μας !
-
Ο χρήστης Γιώργος Παπαμιχάλης έγραψε:
Χαίρομαι που με τα ποστ σου επιβεβαιώνεις το επίπεδό σου και τα λεγόμενά μου.
Εγώ ούτε σε έβρισα, ούτε μίλησα κατά τον τρόπο που κάνεις εσύ.
Nikos! Ακόμα δεν σε έχω βρίσει!
Ο τρόπος που μιλάω πάντα είναι αντάξιος σε αυτόν που απευθύνομαι!
Για επίπεδα μην μιλάς, γιατί δεν ακούγεσαι από το υπόγειο!Έχουμε γνωριστεί μήπως?
Έχουμε κάνει κάποια συναλλαγή?
Έχω μήπως εκτεθεί απένταντι σου με κάποια ενέργεια μου?
Έχω μήπως κοροιδέψει σε συναλλαγή κάποιον φίλο σου?
Έχεις μήπως οδηγήσει Maranello και σέρνεται ή δεν στρίβει?
Σε πήρανε μήπως από την Maranello για να σε ρωτήσουνε πως να οργανώσουνε την εταιρία?
Σε πήρανε μήπως από την CRG για να σου παραπονεθούνε ότι η Maranello δεν αντιγράφει τα παλιά τους σασί?Απάντησε μου στα παραπάνω και θα σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη!
Εαν δεν έχεις απαντήσεις ζήτησε μου εσύ συγγνώμη. Θα σε συγχωρέσω και ίσως σε καλέσω να δοκιμάσεις ένα Maranello.
edit modΌξω ρε! Λες και την γνώμη σου σε νέους καρτίστες! Επικίνδυνε! Ουστ!
edit modNikos Alexiadis! από ότι βλέπω ακόμα δεν έχεις απαντήσει στα ερωτήματα μου.
Προσπαθώ να δικαιολογήσω την βλακώδη επίθεση που κάνεις στο πρόσωπο μου και στις επαγγελματικές μου δραστηριότητες χωρίς καν να σου έχω δώσει το όποιο δικαίωμα αλλά γνωρίζοντας σε μέσα από τα posts σου καταλαβαίνω ότι έχω να κάνω με έναν άρρωστο και επικίνδυνο άνθρωπο.Μαζί σου να ξέρεις, δεν τέλειωσα ακόμα, τουλάχιστον εδώ μέσα!
Έκατσα μέχρι τώρα διαβάζοντας μερικά posts σου και μάλλον έπεσα έξω από την αρχική μου εντύπωση για εσένα.
Δεν είσαι μόνο edit modεαν νομίζεις ότι μπορείς να κοροιδεύεις/παραπληροφορείς τον κόσμο προσπαθώντας να δικαιολογήσεις τα όποια κόμπλεξ σου και προβληματισμούς σου με ανυπόστατα πικρόχολα σχόλια και ατεκμηριώτες τοποθετήσεις και να καταφέρεις να ικανοποιήσεις τις εγωπαθείς σου αναζητήσεις και κάποιους επαγγελματίες για να έχεις την εύνοια τους και σου κάνουνε καμμιά καλύτερη τιμή.Ο μόνος λόγος που κάθομαι να σου απαντήσω είναι για να καταλάβει ο κόσμος τι ρόλο βαράς και να αντικρούσω τις όποιες σου δυσφημιστικές αρρωστημένες τοποθετήσεις σου για το πρόσωπο μου, την πίστα του Αγίου Κοσμά και τα προιόντα που αντιπροσωπεύω και όλα αυτά χωρίς καν να με γνωρίζεις.
Πάω για ύπνο τώρα γιατί αύριο έχουμε προπόνηση στην υπέροχη μοναδική παραθαλάσσια πίστα του Αγίου Κοσμά, με τα υπέροχα ιπτάμενα Maranello kart μας, τα πυροβόλα μοτέρ μας TM και Maranello, τα διαστημικά όργανα μας ΑΙΜ, τα βουτυρένια και μακράς διαρκείας ελαστικά μας HEIDENAU και τις υπέροχες, αξιόλογες και περιζήτητες τεχνικές μου συμβουλές στους οδηγούς της κορυφαίας ομάδας μας.
Θα συνεχίσω μαζί σου αύριο.
edit mod -
Έδεσε και το γλυκό με τους πανέμπειρους TUNERS.
Το έχετε κουράσει και εσείς το θέμα με τις υποκειμενικές σας τοποθετήσεις και αρχίσατε να γίνεστε και εσείς επικίνδυνοι. Φτάνει πια γιατί στο τέλος θα σας κυνηγάει με τα καρτ ο κόσμος.Διάβασα και αρκετά δικά σας σχόλια και κινήστε στο ίδιο μήκος κύματος με τον επικίνδυνο Πανάσχετο!
Ο γυαλός είναι μακρύς και τα μίλια είναι πολλά!
-
Θα το πάρουμε αλλιώς λοιπόν.
Εάν σε προσέβαλα, σου ζητώ συγνώμη.
Το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να βλέπει ο κόσμος που πάει το καρτ στη χώρα και οι τελευταίοι που φταίνε είναι οι οδηγοί και οι χομπίστες. Άλλοι έχουν χωριστεί σε στρατόπεδα.
Δες όμως τον τρόπο με τον οποίο έχεις διαχειριστεί όλο αυτό το πράγμα, το οποίο ξεκίνησε από μια δήλωσή μου (λανθασμένη ενδεχομένως) και προσωπική μου εκτίμηση η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν λάθος. Μπήκες και τα έχωσες σε όποιον είχε διαφορετική αντίληψη για το προϊόν σου κι αυτό ήταν.
Σχετικά με το σημείο από όπου ξεκίνησε η παρεξήγηση, δεν παύει να έχω ακούσει 2-3 πράγματα τα οποία δεν πρόκειται να αναλύσω δημοσίως και λάθος μου που τα μοιράστηκα.
Τέλος, αν διάβασες καλά η πρόταση μου ήταν για 4 διαφορετικά σασί, 4 διαφορετικών εργοστασίων όχι ενός.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Θοδωρή για δώσε λεπτομέρειες.
Μόνο με Le Cont μπορούσες να τρέξεις?
Εισιτήριο 50 ευρώ?
Δυστυχως ειναι τα 30 ευρω εισιτηριο, και τα 20 του Κ. Παπαμιχαλη.
Εδω δεν βαζω το χερι στην φωτια που λενε, αλλα μαλλον ειναι και συν ακομα τα βενζινολαδα απο τον Κ. Παπαμιχαλη. Η πιστα ειναι ΠΡΙΒΕ, και δεν μπορει να κανει καποιος ΕΚΕΙ φθηνα και οικονομικα καρτ. Φυσικα μονο με Le cont μπορουσες να τρεξεις, που τα πουλαει ο Κ Παπαμιχαλης.
Αυτααααααααααα!!!Όμορφα.
Για μένα αυτή η πίστα είναι σαν να μην υπάρχει.
Αναρωτιεμαι γιατι τόση προπαγανδα αραγε? Οχι τιποτα αλλο αλλα παω στην πιστα και εχει τόσο κοσμο παρα όλο αυτο τον πόλεμο
-
Nikos! Ακόμα δεν σε έχω βρίσει!
Ο τρόπος που μιλάω πάντα είναι αντάξιος σε αυτόν που απευθύνομαι!
Για επίπεδα μην μιλάς, γιατί δεν ακούγεσαι από το υπόγειο!Έχουμε γνωριστεί μήπως?
Έχουμε κάνει κάποια συναλλαγή?δεν τον έχεις γνωρίσει όπως λες κ του έσουρες τα εξ αμάξης σε προσωπικό επίπεδο ότι μπήκε στο καρτ για να κοτσομπολεύει κ για να μην αυτοκτονήσει γιατί έχει μια μίζερη ζωή κτλ κτλ
ΟΚΠανάσχετε, πανίβλακα και επικίνδυνε για τον χώρο του καρτ Nikos! Alexiadis ούτε για λύπηση δεν είσαι!
χαλάρωσε μη πάθεις κ τίποτα
-
Αν είναι να το κάνεις στο ίδιο στυλ ξέχνα το. [mod]
-
Ο χρήστης apostoleas έγραψε:
Εισιτήριο 50 ευρώ?
Εδω δεν βαζω το χερι στην φωτια που λενε, αλλα μαλλον ειναι και συν ακομα τα βενζινολαδα απο τον Κ. Παπαμιχαλη. Η πιστα ειναι ΠΡΙΒΕ, και δεν μπορει να κανει καποιος ΕΚΕΙ φθηνα και οικονομικα καρτ. Φυσικα μονο με Le cont μπορουσες να τρεξεις, που τα πουλαει ο Κ Παπαμιχαλης.
Αυτααααααααααα!!!Όμορφα.
Αναρωτιεμαι γιατι τόση προπαγανδα αραγε? Οχι τιποτα αλλο αλλα παω στην πιστα και εχει τόσο κοσμο παρα όλο αυτο τον πόλεμο
Αλεξιάδη σε λατρεύω!!!!
'''Για μένα αυτή η πίστα είναι σαν να μην υπάρχει.'''
Οι δηλώσεις σου είναι τρέλα!
Μαθε λοιπόν ότι για μας πραγματικά εσύ δεν υπάρχεις! Είσαι πολύ άρρωστος λασπολόγος!
Πολύ βρώμα ρε φίλε. ΕΛΕΟΣ -
Φέρτε την μύγα πίσω
Sent from my Note II using smoke signals.
-
Ο χρήστης apostoleas έγραψε:
Εισιτήριο 50 ευρώ?
Αυτααααααααααα!!!Όμορφα.
Οπως το λές φίλε μου, πόλεμος και προπαγανδα για το τίποτα όσα χρόνια παρακολουθώ τις δημοσιεύσεις τους εδω πέρα, από άσχετους και επικίνδυνους για το άθλημα μας.
Λες και δεν πρεπει να υπάρχει καρτ στα Νότια Προάστεια!!! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλα κάνεις Bill33 και κρατας το επίπεδο στο forum και μπράβο σου γιατι είναι πολύ δύσκολο, αλλά μην κρίνεις και το στυλ! Ειδικά όταν κάποιοι λασπολογούν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων που ασχολούνται με κάτι που λατρεύουν.
Η παραπληροφόρηση είναι μεγάλη υπόθεση και πολλές φορές διώκεται και ποινικά για όσους δεν το ξέρουν και ειδικά όταν θίγονται και εμπορικά συμφέροντα. -
Ο χρήστης chris_rotax έγραψε:
Καλα κάνεις Bill33 και κρατας το επίπεδο στο forum και μπράβο σου γιατι είναι πολύ δύσκολο, αλλά μην κρίνεις και το στυλ! Ειδικά όταν κάποιοι λασπολογούν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων που ασχολούνται με κάτι που λατρεύουν.
Η παραπληροφόρηση είναι μεγάλη υπόθεση και πολλές φορές διώκεται και ποινικά για όσους δεν το ξέρουν και ειδικά όταν θίγονται και εμπορικά συμφέροντα.**Οι ύβρεις και οι προσωπικές επιθέσεις δεν επιτρέπονται στο φόρουμ, αυτό εννοώ 'στυλ'.Έχεις επιχειρήματα να τον αντικρούσεις;Κανε το.Οχι ομως με ύβρεις .[mod] **
-
Εισιτήριο 50 ευρώ?
Αυτααααααααααα!!!Όμορφα.
Αλεξιάδη σε λατρεύω!!!!
Μαθε λοιπόν ότι για μας πραγματικά εσύ δεν υπάρχεις! Είσαι πολύ άρρωστος λασπολόγος!
Πολύ βρώμα ρε φίλε. ΕΛΕΟΣΔε καταλαβαίνω Ασσημακόπουλε γιατί το παίρνεις προσωπικά.
Δεν αναφέρθηκα σε σένα, στη πίστα αναφέρθηκα. Δική σου είναι η πίστα;
Γιατί αυτή η αντιμετώπιση;
Για να απαντήσω στην ερώτησή σου. Δε μου αρέσει γιατί είναι μικρή. Προτιμώ να τρέχω στο καρτόδρομο.
Λύσε μου όμως μια απορία εσύ που τα ξέρεις. Τι χρεώσεις έχει η πίστα; Γιατί μια φορά που είχα πάρει να ρωτήσω μου είχαν πει ότι πληρώνεις εισιτήριο πίστας συν κάποια επιπλέον χρήματα για να χρησιμοποιήσεις κάποιες υπηρεσίες (πχ τα εργαλεία, αέρα κλπ). Ισχύει;
Δες όμως τι κάνεις και μετά μιλάς για επίπεδο και τη κατάσταση του χώρου.
Εκφράζει κάποιος την άποψη του (πχ μια πίστα που δε μου αρέσει) κι επειδή έχεις κάποια προσωπικά θέματα μαζί μου (κι εγώ μαζι σου, αλλά δε το κάνω θέμα), μιλάς με τον πιο άσχημό τρόπο.
Αν αυτός είναι ο χώρος (σου; ), να τον χαίρεσαι.
Sent from a mobile device
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εισιτήριο 50 ευρώ?
Αυτααααααααααα!!!Όμορφα.
Αλεξιάδη σε λατρεύω!!!!
Πολύ βρώμα ρε φίλε. ΕΛΕΟΣΔε καταλαβαίνω Ασσημακόπουλε γιατί το παίρνεις προσωπικά.
Δεν αναφέρθηκα σε σένα, στη πίστα αναφέρθηκα. Δική σου είναι η πίστα;
Γιατί αυτή η αντιμετώπιση;
Για να απαντήσω στην ερώτησή σου. Δε μου αρέσει γιατί είναι μικρή. Προτιμώ να τρέχω στο καρτόδρομο.
Λύσε μου όμως μια απορία εσύ που τα ξέρεις. Τι χρεώσεις έχει η πίστα; Γιατί μια φορά που είχα πάρει να ρωτήσω μου είχαν πει ότι πληρώνεις εισιτήριο πίστας συν κάποια επιπλέον χρήματα για να χρησιμοποιήσεις κάποιες υπηρεσίες (πχ τα εργαλεία, αέρα κλπ). Ισχύει;
Δες όμως τι κάνεις και μετά μιλάς για επίπεδο και τη κατάσταση του χώρου.
Εκφράζει κάποιος την άποψη του (πχ μια πίστα που δε μου αρέσει) κι επειδή έχεις κάποια προσωπικά θέματα μαζί μου (κι εγώ μαζι σου, αλλά δε το κάνω θέμα), μιλάς με τον πιο άσχημό τρόπο.
Αν αυτός είναι ο χώρος (σου; ), να τον χαίρεσαι.
-
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΜΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΧΩ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.
-
Η ΠΙΣΤΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 25ΕΥΡΩ Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΦΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.
-
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
-
Η ΠΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΑ ΕΚΦΡΑΖΩ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
-
Ο ΧΩΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΤ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΙΕΞΑΓΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΛΕΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ..
-
-
αφού λες ότι δε σε ταιζει η πίστα κ ο πιστάρχης της, ε τότε τί χτυπιέσαι λες κ σου έβρισε το σπίτι, ο Νίκος που δεν γουστάρει να πηγαίνει στην συγκεκριμένη πίστα κ λες 'Μαθε λοιπόν ότι για **μας **πραγματικά εσύ δεν υπάρχεις!' για εξηγησε μας το 'μας'.
κ εγώ πηγαίνω 99% στις αφίδνες κ τη θεωρώ την καλύτερη πίστα της Αττικης. Αλλά δεν είμαι 'μας' με τους πιστάρχες ουτε την πέφτω σε όποιον λέει ότι δεν τη γουστάρει, την θεωρεί επικίνδυνη με την ανάποδη φορα -
Να πω και γω ως νεος στο φορμουμ και εξω απτα πραγματα τη γνωμη μου.
Οταν μπηκα στο φορμουμ μπηκα με σκοπο να μαθω 5 πραγματα απο ανθρωπους που ειναι μεσα στα πραγματα χωρις να τους 'χορηγει' καποιος για να λενε αυτο που πιστευουν.Και πιστεβα οτι δεν υπαρχουν αντιπαλοτητες ειστε ολοι γνωστοι και 'φιλοι'.
Τωρα με ολα αυτα που δημιουργηθηκαν βλεπω οτι εχουν φτιαχτει 2-3 στρατοπαιδα για τους χ ψ λογους χαντακονοντας ο ενας τον αλλον και μη ξεροντας πια τι και ποιον να πιστεψω καθως αλλα λεει ο ενας τα ακριβως αντιθετα ο αλλος.
Και λυπαμαι που θα το πω αλλα δεν μπορω να εμπιστευτω κανενα γιατι δεν ξερω ποιος εχιε δικιο ποιος αδικο χωρις να εχω προσωπικη εμπειρια για να κρινω καθως ξαναλεω τωρα προσπαθω να μπω σ'αυτον τον χωρο... -
Όσον αφορά το θέμα των σασί που αναπτύχθηκε ακόμα και γω που έχω καβαλήσει σχεδόν όλες τις μάρκες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα λόγο της ιδιότητας μου και έχοντας επαφή με όλους σχεδόν τους αντιπροσώπους,
Εσύ θες να πεις κ. Ασημακόπουλε ότι ξέρεις από σασί? Το **2010 ** στραμπούλαγες το νοικιάρικο όπως φαίνεται κ στη φωτογραφία που σου βάζω, δεν ήξερες τι πάει να πει αγωνιστικό καρτ. Και τώρα, μετά από 2,5-3 χρόνια μιλάς εσύ για αγωνιστικό καρτ με ύφος χιλίων καρδιναλίων βρίζοντας χυδαία κάποιον που απλά εκφέρει τη γνώμη του. Εσύ, που αν μπεις στην πίστα θα σου ρίξουν γύρο και τα Mini? Eίπαμε Ελλάδα, ο καθένας δηλώνει ό,τι θέλει αρκεί να φωνάζει κ να ωρύεται όπως εσείς, αλλά έχει και το θράσος το όριο του!
-
Κλαίωωωωω!!!
-
Πισω στο 1978 ο Αυρτον Σεννα (No.15) ετρεχε στα καρτ και ειχε μια πολυ καλη διαμαχη με τον team-mate του Terry Fullerton (No.49) που δεν την ξεχασε ποτε. Ακομα και μετα απο την συντομη και ενδοξη πορεια του στην F1, στο τελος κρατησε μονο μια αναμνηση. Αυτο που βλεπετε στην φωτογραφια.
' Καθαρη οδηγηση, καθαρος ανταγωνισμος.. Αυτο με κανει χαρουμενο. '
Με αυτα τα λογια τελειωσε η ταινια του. Κοιταξτε καλυτερα και δειτε πως ηταν τοτε τα σασι.. Ωμοι σωληνες που συγκρατουσαν το αεροψυκτο κτηνος που διψουσε για στροφαρισμα. Οχι πολλες επιλογες στο στησιμο, οχι οργανα στο τιμονι.. Οτι ακριβως χρειαζοταν για να μπορει το καρτ να στριψει. Καθαρη οδηγηση, μακρυα απο την επιρροη πολιτικων, συλλογων κτλ. Εκει κερδιζαν οι οδηγοι και οχι οι χορηγοι. Αξιομνημονευτες στιγμες του μηχανοκινητου αθλητισμου που δυστυχως εχουν μεινει πλεον στο παρελθον. Φιλοι του καρτ, ας αφησουμε κατω τα μαχαιρια και ας σκεφτουμε λιγο γιατι κανουμε αυτο που κανουμε. Δεν χρειαζομαστε τιποτε παραπανω απο 5-6 σωληνες, ενα μοτερ και ενα τιμονι.. Θυμαμαι οταν ημουνα πιο μικρος που πηγαινα στις διαφορες πιστες της Ελλαδας οταν πηγαιναμε διακοπες με τους δικους μου και απο την στιγμη που η μυρωδια του βενζινολαδου ερχοταν στην μυτη μεχρι την στιγμη που η ιδια μυρωδια χανοτανε καθως γυρνουσαμε στο αμαξι για να συνεχισουμε το δρομο.. Απολαμβανα την καθε στιγμη, γιατι ολα ηταν τοσο απλα τοτε. Παντα θα εβρισκες 3-4 ατομα εκει περα και μπορουσατε να κανετε μια κοντρα με ισαξια καρτ, ολοι ειχατε την ιδια ευκαιρεια για νικη. Γιατι ολα τα καρτ ηταν ιδια! Πολλες φορες οταν πηγαινω στην πιστα και δεν εχει αλλα αγωνιστικα, κανω λιγες στροφες με το δικο μου, ερχεται και μια παρεα 5-6 ατομων να κανει φιλικο αγωνα με τα νοικιαρικα. Διαλεγω κι εγω ενα νοικιαρικο και κανω μαζι τους. Και οταν τελικα γυρναω σπιτι την ιδια μερα διαπιστωνω οτι το νοικιαρικο με τους 9 ιππους με εδωσε μεγαλυτερη συγκινηση απο το αγωνιστικο με τους 29! Αλλες μερες βλεπω τους πατεραδες με τα παιδια τους που τους πανε για πρωτη φορα να κανουνε καρτ. Πραγματικα τους χαιρομαι. Και τα μικρα δειχνουν να πετανε απο την χαρα τους! Ειναι υπεροχο να τα βλεπεις, σου θυμιζουν λιγο και εσενα οταν ησουνα σε αυτην την ηλικια. Διαβαστε λιγο αυτο και προσπαθηστε να καταλαβετε το βαθυτερο νοημα του να κανεις καρτ. Νοσταλγω τις μερες που ολα τα καρτ φαινοταν ιδια, που τα μοτερ ξεψυχουσαν στις 20000 και που ελεγα στον πισταρχη να μου δωσει το 'κιτρινο' καρτ (αντι birel, crg, tony..). Προσωπικα δεν βρισκω κατι κακο στην φωτογραφια που εβαλε ο chemic, μπορω να πω μαλλιστα πως μου ανοιξε την ορεξη και πως αυριο - βρεξει, χιονισει - θα παω στην πιστα να ΚΑΝΩ ΚΑΡΤ
-
Φίλε HatmanMotorsport, λυπάμαι που δεν έκανες τον κόπο αφού κατέβηκες Αθήνα να ερχόσουνε μια βόλτα από Άγιο Κοσμά να γνωριζόμασταν, να συζητάγαμε και να δοκίμαζες ένα Maranello. Είμαι σίγουρος ότι θα άλλαζες αρκετές προτάσεις στην δημοσίευση σου. Το όσο για το έαν είναι υπερτιμημένα τα Maranello έχουνε ακριβώς την ίδια τιμή με αυτήν στην Ιταλία + τα μεταφορικά τους και το επιπλέον ΦΠΑ. Με ποια κριτήρια τα λες υπερτιμημένα? Το θέμα είναι απλό, κάποιοι οδηγοί ομαδικοποιήστε, φανατίζεστε και υπερβάλλετε καμμιά φορά. Λίγο προσοχή εαν δεν έχετε τεκμηριωμένα επιχειρήματα γιατί δημιουργούνται αναίτια κακές εντυπώσεις για όλους μας!
Φιλε Γιωργο, να εισαι σιγουρος πως την επομενη φορα που θα κατεβω Αθηνα θα ερθω στον Αγιο Κοσμα να σε γνωρισω και απο κοντα και να με γνωρισεις κι εσυ. Και να μου ετοιμασεις ενα maranello να το δοκιμασω για να παρω και μια γνωμη εκ πρωτης οψεως. Και αν θες μετα να κανουμε και μαζι καρτ ειτε με αγωνιστικα ειτε με νοικιαρικα, δεν εχει σημασια. Στο τελος αυτο που εχει σημασια ειναι η αισθηση της ικανοποιησης που καναμε αυτο για το οποιο αν το καλοσκεφτεις ζουμε. Το καρτ μας δινει ζωη, κινητρο για να αγωνιστουμε και να γινουμε πιο δυνατοι, πιο γρηγοροι, πιο ανταγωνιστικοι. Το καρτ, οπως και πολλα αθληματα χτιζει χαρακτηρα και προσωπικοτητα. Ειναι κριμα να ειμαστε τα ατομα που στην ουσια εκπροσωπουν τον χωρο του μηχανοκινητου αθλητισμου στην χωρα μας, η οποια κανει οτι ειναι δυνατον για να το γκρεμισει, και να προσπαθει ο ενας να 'θαψει' τον αλλον. Πρεπει να ειμαστε ολοι μια γροθια που λενε, να ειμαστε ολοι φιλοι - ετσι κι αλλιως μετρημενοι στα δαχτυλα ειμαστε - ποσοι κανουν καρτ στην Ελλαδα αραγε? Και βλεπω νεα παιδια να ερχονται στον χωρο (κι εγω rookie θεωρουμαι) και οταν βλεπουν τετοιες διαμαχες δεν ειναι και οτι καλυτερο για αυτους. Επρεπε καθε τοσο να κανονιζαμε φιλικους αγωνες πανελλαδικα (χωρις τροπαια), μονο χομπιστες και να τρεχαμε ολοι με ισαξια καρτ 270/ 390cc με μικρο κοστος συμμετοχης. Αυτο κατα την γνωμη μου θα ηταν πολυ καλο γιατι θα υπηρχε η ευκαιρια να αγωνιστουμε ολοι κατω απο τις ιδιες συνθηκες, χωρις το αγχος της διακρισης και με καθαρο συναγωνισμο (χωρις χορηγιες κτλ). Το ξερω οτι τα καρτ δεν θα φτανανε για ολους αλλα θα μπορουσε να γινει κατι σαν 'φασεις αποκλεισμου' η και κανα time attack το οποιο εχει κι αυτο πλακα. Αφου μας αρεσει η οδηγηση, ας οδηγησουμε χωρις να μαλωνουμε.
Φιλικα, Δημητρης
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ