-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΕΙΑΝΟΥΝ ??!!?!?!
Γρήγορα για γιλέκο!!!
μπαααα... δικαιολογιες.. δινω χρονο στον δασκαλο μπας και καθησει καλυτερα και βελτιωθει, για να μη του ερθει και ... ξαφνικο
Θα ειχε περασει τωρα, αλλα εκανα μια εξυπναδα 2 βδομαδες πριν και σηκωσα κατι με το χερι του πονεμενου πλευρου.. Τεντωθηκαν οι μυες και την εκατσα τη βαρκα!
-
Ο χρήστης xfleo έγραψε:
Ayto pou eida kai m'arese einai h timh 3.000 lires gia ta mikra (2000 gia ta megala). 3000 lires einai peripou 5000 eurw. Oso kanei ena kainourgio sasi me kainourgio kinhthra.
Η τιμες που αναφερεις ειναι μονο για σασι,συγκεκριμενα με το κοντο μεταξονιο. και η τιμη παει περιπου 5500-6200 ευρω με ΦΠΑ αλλα χωρις λαστιχα και μεταφορικα. Το καρτ (σασι φουλ-μοτερ) φτανει τα 120 κιλα.
Η τιμη για το μοτερ της HONDA ,το CR250 που φορανε τα σχεδον ολα, ειναι περιπου 3000-3200 ευρω.
Οποτε το συνολο φτανει απο 8500-9400 και ειναι αισθητα ακριβοτερο απο ΡΜ1 αλλα δεν εχουν καμια απολυτως σχεση.
Ητανε μια μικρη παρενθεση πιστευω μιας και δεν βλεπω να φερνουμε κανενα -
Ο χρήστης sjx έγραψε:
Ayto pou eida kai m'arese einai h timh 3.000 lires gia ta mikra (2000 gia ta megala). 3000 lires einai peripou 5000 eurw. Oso kanei ena kainourgio sasi me kainourgio kinhthra.
Η τιμες που αναφερεις ειναι μονο για σασι,συγκεκριμενα με το κοντο μεταξονιο. και η τιμη παει περιπου 5500-6200 ευρω με ΦΠΑ αλλα χωρις λαστιχα και μεταφορικα. Το καρτ (σασι φουλ-μοτερ) φτανει τα 120 κιλα.
Η τιμη για το μοτερ της HONDA ,το CR250 που φορανε τα σχεδον ολα, ειναι περιπου 3000-3200 ευρω.
Οποτε το συνολο φτανει απο 8500-9400 και ειναι αισθητα ακριβοτερο απο ΡΜ1 αλλα δεν εχουν καμια απολυτως σχεση.
Ητανε μια μικρη παρενθεση πιστευω μιας και δεν βλεπω να φερνουμε κανεναΈτσι μπράβο...........έτσι σε θέλω .............ανταπόκριση απο την πηγή των γεγονότων ΑΜΜΕΣΗ
Πάντως όπου βρίσκεις ευκαιρία για οδήγηση με διάφορα τέτοια οχήματα μη την αφήνεις ΒΕΒΑΙΑ αλλα και να μας λες εντυπώσεις.
ΙΔΕΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑΝΝΗΗΗΗΗΗΗ..........
Οταν βρίσκεις χρόνο και μέσω αγγελιών δεν κάνεις τον υποψήφιο αγοραστή και να δοκιμάζεις διάφορα καρτάκια σε διάφορες πίστες...... -
γεια σας παιδια... θελω να παρω γιλεκο. απο που προτεινετε να παρω?(εκτος απο τον Ριζικαρη γιατι δεν εχει ευκολη προσβαση για μενα)
θελω να παω με μετρο γιατι μονο ετσι μπορω...ΑΑΑ... την πρωτη Κυριακη του Μαρτη εγω μαλλον θα ειμαι Σπατα με το καρτ του αδερφου μου. Δυστυχως δεν μπορω νωριτερα λογο 'υποχρεωσεων'
-
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
γεια σας παιδια... θελω να παρω γιλεκο. απο που προτεινετε να παρω?(εκτος απο τον Ριζικαρη γιατι δεν εχει ευκολη προσβαση για μενα)
θελω να παω με μετρο γιατι μονο ετσι μπορω...ΑΑΑ... την πρωτη Κυριακη του Μαρτη εγω μαλλον θα ειμαι Σπατα με το καρτ του αδερφου μου. Δυστυχως δεν μπορω νωριτερα λογο 'υποχρεωσεων'
http://www.demon-tweeks.co.uk ότι έχει σχέση με sparco 30%-40% φθηνότερα από ότι στο Ελλάντα.
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
http://www.demon-tweeks.co.uk ότι έχει σχέση με sparco 30%-40% φθηνότερα από ότι στο Ελλάντα.
Επίσης ..... http://www.rallynuts.com ....... στην Αγγλία κι αυτό
-
Ο Ριζικαρης, εχει ευκολη προσβαση.. Μετρο κατεχακη και υστερα ποδαρατο (εδω σπρωχνεις κατοσταρια για να παρουν μπρος, μη μου πεις οτι δεν περπατας ?!?1 )
Παντως η Atlas Team που βρισκεται στην Κλεισθενους θεωρω οτι εχει συμπαθητικες τιμες στα προϊοντα Sparco, αλλα το θεμα ειναι πως θα πας!
Για τα αγγλικα τα site, εχε υπ' οψιν σου οτι μπορει μεν να κανεις παραγγελια απο την ανεση του σπιτιου σου και μπορει τα προϊοντα να ειναι φθηνοτερα, αλλα για να σου ερθουν ελλαδα με το καλημερα εισαι 38 ευρω μεταφορικα! Δε νομιζω να σε συμφερει για ενα μονο γιλεκο, αλλα δεν χανεις, να ριξεις μια ματια!
Χμ... εχουμε deadline, λοιπον, για Μαρτη.... Για να δουμε, για να δουμε τι θα κανουν τα συνεργεια
-
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
ΑΑΑ... την πρωτη Κυριακη του Μαρτη εγω μαλλον θα ειμαι Σπατα με το καρτ του αδερφου μου. Δυστυχως δεν μπορω νωριτερα λογο 'υποχρεωσεων'**ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! **:D
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Ο Ριζικαρης, εχει ευκολη προσβαση.. Μετρο κατεχακη και υστερα ποδαρατο (εδω σπρωχνεις κατοσταρια για να παρουν μπρος, μη μου πεις οτι δεν περπατας ?!?1 )Παντως η Atlas Team που βρισκεται στην Κλεισθενους θεωρω οτι εχει συμπαθητικες τιμες στα προϊοντα Sparco, αλλα το θεμα ειναι πως θα πας!
Για τα αγγλικα τα site, εχε υπ' οψιν σου οτι μπορει μεν να κανεις παραγγελια απο την ανεση του σπιτιου σου και μπορει τα προϊοντα να ειναι φθηνοτερα, αλλα για να σου ερθουν ελλαδα με το καλημερα εισαι 38 ευρω μεταφορικα! Δε νομιζω να σε συμφερει για ενα μονο γιλεκο, αλλα δεν χανεις, να ριξεις μια ματια!
Χμ... εχουμε deadline, λοιπον, για Μαρτη.... Για να δουμε, για να δουμε τι θα κανουν τα συνεργεια
Ποση ειναι η αποσταση του Ριζικαρη απο το μετρο??? οσο για το αν περπαταω... δεν στεκομαι, απλα. οποτε καταλαβαινεις
εννοειτε πως δεν θα παραγγειλω απο Αγγλια γιατι δεν συμφερει μονο για ενα γιλεκο(παντως ευχαριστω τα παιδια που μου εδωσαν τα links)
καλα, μην περιμενετε οτι θα κανω και πολυ καρτ οταν παω... δεν εχω και λαστιχα
-
tm στο Χαλανδρι δεν εχει τιποτα ρε γαμωτο?εστω κατι κρυμενο που να μην εχω ανακαλυψει... κριμα γιατι κατεβαινω πολυ συχνα Χαλανδρι και θα κατεβω και αυριο
-
Εγω στην Κω φανταρος κ ομικρος θα σβουριζει με το καρτακι μου............τι τραβαμε κ εμεις οι φανταροι!!!!!Γιαννη ακους????
-
Ο χρήστης Speedaddict έγραψε:
Εγω στην Κω φανταρος κ ομικρος θα σβουριζει με το καρτακι μου............τι τραβαμε κ εμεις οι φανταροι!!!!!Γιαννη ακους????αφου δεν πηγα ακομα...
-
στο χαλανδρι απ' οσο ξερω δεν υπαρχει αγιασμος!!
Στον μπαϊρακταρη, ανοιξη δε σε βολευει με κανενα μεταφορικο?
εισαι δυσκολος μωρ' αδερφακι μου
Παντως εγω τωρα που ξεμπερδευω σιγα σιγα με τον υπολογιστη μου και θα εχω ελευθερα απογευματα, θα ξαναβαλω μπρος τις καρτοεργασιες (να βαλω παλι το καθισμα σωστα στη θεση του, γιατι εκανα πειραματα μονος μου με αποτελεσμα να το κανω ... σουρωτηρι), γενικο καθαρισμο και υστερα βουρ μπαϊρακταρη για να καθισουμε σωστα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Πιστευω την ημερομηνια που λες θα ειμαστε ετοιμοι!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
στο χαλανδρι απ' οσο ξερω δεν υπαρχει αγιασμος!!Στον μπαϊρακταρη, ανοιξη δε σε βολευει με κανενα μεταφορικο?
εισαι δυσκολος μωρ' αδερφακι μου
Παντως εγω τωρα που ξεμπερδευω σιγα σιγα με τον υπολογιστη μου και θα εχω ελευθερα απογευματα, θα ξαναβαλω μπρος τις καρτοεργασιες (να βαλω παλι το καθισμα σωστα στη θεση του, γιατι εκανα πειραματα μονος μου με αποτελεσμα να το κανω ... σουρωτηρι), γενικο καθαρισμο και υστερα βουρ μπαϊρακταρη για να καθισουμε σωστα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Πιστευω την ημερομηνια που λες θα ειμαστε ετοιμοι!!
δεν φταιω εγω, απλα δεν εχω διπλωμα και αυτοκινητο
εγω δεν καθομαι και πολυ σωστα ετσι κι αλλιως αφου δεν ειναι δικο μου το καρτ.
αντε να τα πουμε και απο κοντα
-
tm δεν μου ειπες αποσταση απο το μετρο και πως να παω στον Ριζικαρη....
-
Από το μετρό είναι γύρω στα 300μ, ούτε 5 λεπτά με τα πόδια. Με το που βγεις από τον σταθμό, διασχίζεις το Calatravaki (εδώ αισθάνεσαι εθνικά υπερήφανος ), και πας ευθεία και στον πρώτο δρόμο δεξιά. (Είναι στην οδό Καραθεωδορή η οποία είναι πρώτη παράλληλος της Μεσογείων). Αν παρά ταύτα χαθείς, πάρε τηλ στο 6729078.
-
εχμ.. ναι, δεν ειχα αναφερει, γιατι δεν ηξερα ακριβως.. χεχεχε... Παντως οπως εγραψε και ο φιλος πιο πανω, ειναι στην κυριολεξια 2 βηματα!!
Αλλα αφου υπαρχει και το τηλεφωνο, δε κανεις πρωτα μια ερωτηση στο καταστημα αν υπαρχει γιλεκο που θες, μη πηγαινεις τσαμπα ? γιατι απ' οτι καταλαβα, το θεμα ειναι να το δοκιμασεις κι ολας!!
Για να δουμε, για να δουμε!
-
Ο χρήστης Speedaddict έγραψε:
Εγω στην Κω φανταρος κ ομικρος θα σβουριζει με το καρτακι μου............τι τραβαμε κ εμεις οι φανταροι!!!!!Γιαννη ακους????Αμ,γιαυτό χάθηκες......................είπα και γω απαρνήθηκες την αγάπη μας
Μιας και βρίσκεσαι εκεί προσπάθησες να απολαύσεις το νήσι,αλλά και τα γύρω νησιά.Έτσι και αλλίως είναι μεγάλη ευκαιρία.Μην αφήσεις την έννοια 'στρατός' να σου χαλάσει την εμπειρία της γνωριμίας με έναν καινούργιο τόπο.Μιλάω απο δική μου εμπειρία που ΔΕΝ εκμεταλεύτικα ανάλογη κατάσταση. Εγώ λοιπόν στη θέση σου θα έπαιρνα ένα μηχανάκι και θα γύρναγα κάθε γωνιά του νησιού και βαρκάδες πολλές γύρω-γυρω στο νησί.Στο θέμα μας τώρα να γίνει έλεγχος πιστών στο νησί και να αναφέρεις πάραυτα
-
Το καρτ θα είναι έτοιμο τη Δευτέρα...
-
.. τι του κανεις ???
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ