-
Ο χρήστης tm έγραψε:
χωρις πλακα, οι δυναμεις που δεχεσαι ειναι μεγαλες!
Εγω απο ενα σημειο και μετα στο kartodromo σε καποιες στροφες (υστερα απο αρκετες βολτες) δε μπορουσα να κρατησω το κεφαλι μου ορθιο....Η λυση ειναι περιλαιμιο. Το μονο αρνητικο στην υποθεση ειναι οτι οταν φορας το περιλαιμιο, δε μπορεις να γυρισεις το κεφαλι σου πισω, να δεις αν ερχεται καποιος γρηγορος για να του ανοιξεις δρομο...
Αυτό για το περιλαίμιο δεν ισχύει. Άνετα βλέπεις πίσω. Είναι θέμα ασφάλειας. Σε περίπτωση τούμπας (μακριά από εμάς ) αποτρέπει το σπάσιμο του αυχένα...
-
Να σημειώσω ότι επειδή το Kartodromo είναι δεξιόστροφη πίστα, η αριστερή μου ωμοπλάτη έχει γυμναστεί αρκετά ενώ η αριστερή τίποτα. Η διαφορά είναι φανερή με το μάτι.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
χωρις πλακα, οι δυναμεις που δεχεσαι ειναι μεγαλες!
Εγω απο ενα σημειο και μετα στο kartodromo σε καποιες στροφες (υστερα απο αρκετες βολτες) δε μπορουσα να κρατησω το κεφαλι μου ορθιο....Η λυση ειναι περιλαιμιο. Το μονο αρνητικο στην υποθεση ειναι οτι οταν φορας το περιλαιμιο, δε μπορεις να γυρισεις το κεφαλι σου πισω, να δεις αν ερχεται καποιος γρηγορος για να του ανοιξεις δρομο...
Αυτό για το περιλαίμιο δεν ισχύει. Άνετα βλέπεις πίσω. Είναι θέμα ασφάλειας. Σε περίπτωση τούμπας (μακριά από εμάς ) αποτρέπει το σπάσιμο του αυχένα...
-
Σιγα του κουτόφραγκους με τις πατέντες τους Εμείς δεν παθαίνουμε τίποτααααααααα.Τα δε πιτσιρίκια μας τα έχουμε έτσι μαθημένα ώστε δεν 'μασάνε'.Μόνο τους αντιπάλους μασάνε μέσα και έξω απο την πίστα.Και άμα λάχει καθαρίζουμε και εμείς με κάθε τρόπο για να κερδίσουν. αμ'πως............
Δεν είναι για μας Βασιλάκη αυτά.Είναι επιστημονική φαντασία.
Πάντως επειδή είμαι αισιόδοξος να δούμε πόσοι θα βοηθήσουν όταν ξεκινήσει ένα πρόγραμμα σχετικό με καρτ και παιδιά και με όνειρο να δουλέψουμε ΚΑΙ τέτοια θέματα με όσους ενδιαφερθούν,πειραματικά.
Βρήκα κάτι λαστιχάκια με καρφιά ,στο δίκτυο, πότε θα τα δοκιμάσουμε ???
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Σιγα του κουτόφραγκους με τις πατέντες τους Εμείς δεν παθαίνουμε τίποτααααααααα.Τα δε πιτσιρίκια μας τα έχουμε έτσι μαθημένα ώστε δεν 'μασάνε'.Μόνο τους αντιπάλους μασάνε μέσα και έξω απο την πίστα.Και άμα λάχει καθαρίζουμε και εμείς με κάθε τρόπο για να κερδίσουν. αμ'πως............Δεν είναι για μας Βασιλάκη αυτά.Είναι επιστημονική φαντασία.
Πάντως επειδή είμαι αισιόδοξος να δούμε πόσοι θα βοηθήσουν όταν ξεκινήσει ένα πρόγραμμα σχετικό με καρτ και παιδιά και με όνειρο να δουλέψουμε ΚΑΙ τέτοια θέματα με όσους ενδιαφερθούν,πειραματικά.
Από σχετικές πληροφορίες που έχω, το Kartodromo πρέπει να έχει χιόνι. Για τα Σπάτα δεν το συζητάμε καν, σαν το ράλλυ Σουηδίας θα είναι...
Εγώ μέσα και με τα σλικς...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Σιγα του κουτόφραγκους με τις πατέντες τους Εμείς δεν παθαίνουμε τίποτααααααααα.Τα δε πιτσιρίκια μας τα έχουμε έτσι μαθημένα ώστε δεν 'μασάνε'.Μόνο τους αντιπάλους μασάνε μέσα και έξω απο την πίστα.Και άμα λάχει καθαρίζουμε και εμείς με κάθε τρόπο για να κερδίσουν. αμ'πως............
Δεν είναι για μας Βασιλάκη αυτά.Είναι επιστημονική φαντασία.
Από σχετικές πληροφορίες που έχω, το Kartodromo πρέπει να έχει χιόνι. Για τα Σπάτα δεν το συζητάμε καν, σαν το ράλλυ Σουηδίας θα είναι...
Εγώ μέσα και με τα σλικς...
Στα Σπατα δεν νομιζω να εχει χιονι... εδω στην Νεα Μακρη και Ραφηνα-Αγιο Αντρεα κτλ δεν εχει. Δυστυχως
-
Εντάξει παίδες είπαμε φανατικοί-φανατικοί αλλά να μην είμαστε πάρα πολύ υπερβολικοί............. υπερβολικοί είμαστε αλλά τελος πάντων
Εδω έχουμε ψοφίσει στο κρύο με γάντια,κασκόλ και άλλα πως θα ψιλομαστορέψουμε αν χρειαστεί και το κρανος πως θα το βγάλουμε ......
Ας ανέβει η θερμοκρασία κοντά στούς 10 βαθμούς και βλέπουμε
Μάστοραααααααααααααααααα ζεις................ ή έγινες χιονάνθρωπος Τι λέει η βόρεια Ελλάδα ?????
-
Εντάξει παίδες είπαμε φανατικοί-φανατικοί αλλά να μην είμαστε πάρα πολύ υπερβολικοί............. υπερβολικοί είμαστε αλλά τελος πάντωνΕδω έχουμε ψοφίσει στο κρύο με γάντια,κασκόλ και άλλα πως θα ψιλομαστορέψουμε αν χρειαστεί και το κρανος πως θα το βγάλουμε ......
Ας ανέβει η θερμοκρασία κοντά στούς 10 βαθμούς και βλέπουμε
Όντως είναι λίίίίίγο υπερβολικό να πάμε για καρτ με τέτοιο καιρό...
Προτείνω υποχρεωτική χρήση του κράνους και εκτός πίστας...
Έχουν αρχίσει τα συμπτώματα στέρησης!!!!!!
-
Παιδια για τα γεαναζια θα ρωτησω γιατι απλα δεν γνωριζω με τι τρεχει η κατηγορια αυτη. Παντως στο πρωταθλημα που αρχιζει 3-4/3 θα γινουν αγωνες Αθηνα και εδω Μεσσηνια εμαθα.
-
Τώρα με τα κρύα.......κρεββατόθικα κιόλας ονειρεύομαι καλές μέρες....
Όμως επειδή ευτυχίσαμε να φτιάξουμε χώρο ΚΑΙ για το καρτάκι ..... συνεχίζονται οι προσαρμογές στο μέγεθός μου για όσο γίνεται πιο άνετη οδήγηση.
Μάστορα ή όποιος άλλος φίλος, θέλω να μου πεις σε πια θέση μπορω να έχω το κάθισμα.Θέλω να πω πόσο πίσω μπορώ να το πάω,ώστε να μην γίνει χάλια η συμπεριφορά του καρτ.Πόσο πάνω μπορώ να το πάω??? Υπάρχει περιορισμός ???
Ψυχολογικά και πρακτικά είμαι πανέτοιμος για εξόρμηση....
Γιάννηηηηηηηηηηηηηηηηηηη που είσαι θέλω νεότεραααααααααααα
-
Ψυχολογικά και πρακτικά είμαι πανέτοιμος για εξόρμηση....Πού και πότε;
Θέλω καααααααααααααααααααρτ!!!
Πρέπει να οργανώσουμε track day...
-
Τώρα με τα κρύα.......κρεββατόθικα κιόλας ονειρεύομαι καλές μέρες....Όμως επειδή ευτυχίσαμε να φτιάξουμε χώρο ΚΑΙ για το καρτάκι ..... συνεχίζονται οι προσαρμογές στο μέγεθός μου για όσο γίνεται πιο άνετη οδήγηση.
Μάστορα ή όποιος άλλος φίλος, θέλω να μου πεις σε πια θέση μπορω να έχω το κάθισμα.Θέλω να πω πόσο πίσω μπορώ να το πάω,ώστε να μην γίνει χάλια η συμπεριφορά του καρτ.Πόσο πάνω μπορώ να το πάω??? Υπάρχει περιορισμός ???
Ψυχολογικά και πρακτικά είμαι πανέτοιμος για εξόρμηση....
Γιάννηηηηηηηηηηηηηηηηηηη που είσαι θέλω νεότεραααααααααααα
'Παππού' περαστικά.Το κάθισμα δυστυχώς για τους ψηλούς είναι πρόβλημα.Δεν μπορείς να το πας πολύ πίσω γιατί θα μαμήσεις την συμπεριφορά του καρτ.Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να προσθέσεις προεκτάσεις στα πεντάλ του φρένου και του γκαζιού(ωστε να πάνε ποιό μπροστά),αλλά θέλει ηλεκτροκόλληση.Εχώ και εγώ το ίδιο πρόβλημα,αλλά ηλεκτροκόλληση δεν πρόκειται να κάνω στο σασί.
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
'Παππού' περαστικά.Το κάθισμα δυστυχώς για τους ψηλούς είναι πρόβλημα.Δεν μπορείς να το πας πολύ πίσω γιατί θα μαμήσεις την συμπεριφορά του καρτ.Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να προσθέσεις προεκτάσεις στα πεντάλ του φρένου και του γκαζιού(ωστε να πάνε ποιό μπροστά),αλλά θέλει ηλεκτροκόλληση.Εχώ και εγώ το ίδιο πρόβλημα,αλλά ηλεκτροκόλληση δεν πρόκειται να κάνω στο σασί.Είδατε τι παθαίνετε για να είστε 'τεράστιοι';
Στα σοβαρά τώρα, Άγγελε και StAz (όνομα; ) καλό θα ήταν να χωρέσετε όσο γίνεται καλύτερα στο καρτ με ότι επακόλουθο θα έχει αυτό στην απόδοση. Δεν είμαστε και αγωνιζόμενοι...
-
O Galatsis exei eidiko kart gia tous uperbarous..
-
Ο χρήστης 21century έγραψε:
O Galatsis exei eidiko kart gia tous uperbarous..Δεν ειναι υπερβαρα ''τα παιδια'',ψηλα ειναι.
Α ρε πατεντες που εχουνε να πεσουνε... -
Γεια σας παίδες!
Βλέποντας την τελευταία δημοσίευση περί...μεγέθους αποφάσισα να μπω και εγώ στη συζήτηση που παρακολουθώ καιρό τώρα..Οπως το μεράκι όλων εδώ μέσα είναι το καρτ έτσι κι εγώ το προηγ. καλοκαίρι αποφάσισα να αγοράσω ένα μετ/νο.Πήγα απο Γαλάτση,Μιχαλόπουλο και τέλος Πολυχρονίδη όπου αποφάσισα να τσιμπήσω το 5 μηνων καρτάκι του Κεραμά που έτρεξε στο τελικό του Παγκόσμιου Rotax.Για κάποιους λογους ΔΕΝ βγήκε το πράμα(αγορά τουτού).Τώρα επανήλθε το Θέμα και σκέφτομαι τί να κάμω ο έρμος??Ρωτάω λοιπόν όποιον Ξέρει να μου πει τι να πάρω.Εχω ρωτήσει και κατι φίλους και άλλος λέει Tecno/Iame άλλος Tony/Rok...καλύτερη εντύπωση μου κανε ο Πολυχρονίδης(??)Please βοηθήστε με...
ΥΓ1:Είμαι 1,89 και 95 kgs....και λέω να τρέξω του χρόνου
ΥΓ2:Χίλια συγνώμη για το μεγάλο κείμενο...ελπίζω να μη σας βγάζω από τη'σειρά' άλλου θέματος...Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Καλημερα!
Καλως τον, κι ας αργησες!!
Εφ' οσον παρακολουθεις το τοπικ αυτο, πιστευω θα εχεις διαβασει για τα 'καλα' και τα 'κακα' του καθε μοτερ (ιδιαιτερα για τα ροταξ μαξ, τα οποια και 'δουλευουμε' ιδιαιτερως!)
Ειδικα το τι μοτερακι θα παρεις, θα πρεπει να το αποφασισεις μονος σου, αφου πας και ρωτησεις και δεις που θελεις να εμπλακεις και σε τι επιπεδο (αν σε καλυπτουν τα cup που διοργανωνουν)! Το κοστος συντηρησης, αλλα και χρησης, φανταζομαι παιζει ρολο και θα πρεπει να το λαβεις υπ' οψιν!
Για σασσι, τι να σου πω τωρα!! Η μονη αντιρρηση που εχω, ειναι οτι (ακουγεται τουλαχιστον), τα Tony αν και πολυ καλα, δυσκολα βγαζουν μια σεζον (επαναλαμβανω, φημη! Αν θες, ψαξε λιγο να δεις τι παιζει).. Αλλιως, παρε περιοδικα του χωρου, δες τι σασσι 'πρωταγωνιστουν' και παρε ενα αντιστοιχο! Σ' ενδιαφερει, ομως, πολυ και η υποστηριξη, αλλα και βοηθεια στο 'στησιμο' φανταζομαι, μιας και μιλας για αγωνιστικη εμπλοκη!
Π.χ. τα Intrepid πηγαν ΠΟΛΥ καλα, τα birel ειναι αξια στον χρονο, τα Tony θεωρουνται κορυφαια και υπαρχουν μετα ονοματα οπως τα Tecno που αναφερεις κλπ κλπ κλπ!
Απο τους ωραιοτερους προβληματισμους, αν και εγω δεν μπηκα ποτε εκει.. Απο την αρχη που εμπλεξα με τα καρτ, εβλεπα στα περιοδικα κατι μαυρα - καταμαυρα σασσι με περιποιημενα περιφερειακα, τα οποια δεν τα πηγαιναν και ασχημα στους αγωνες.. CRG. Με τη βοηθεια και τη γνωμη του ανθρωπου απ' τον οποιο πηρα το πρωτο μου καρτ (ενα MBA) και χωρις να εχει οφελος, αφου ο ιδιος δεν εμπορευεται, το προτιμησα και ειμαι ευτυχης!
Αυτο που πρωτοκοιταξα, αυτο πηρα τελικα!Καλη επιτυχια στο ψαξιμο και κρατα μας ενημερους!
-
Ο χρήστης sjx έγραψε:
O Galatsis exei eidiko kart gia tous uperbarous..
Δεν ειναι υπερβαρα ''τα παιδια'',ψηλα ειναι.
Α ρε πατεντες που εχουνε να πεσουνε...Επιστήμονα καλά τα λες στο μάκρος έχουμε θέμα.......
Περιμένω ειδικές πατέντες απο επιστήμονες σαν και σένα...
Μήπως μπορείτε να το κάνετε θέμα - μαθημα στο πανεπιστημίο το πρόβλημά μας ???????????
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Γεια σας παίδες!
Βλέποντας την τελευταία δημοσίευση περί...μεγέθους αποφάσισα να μπω και εγώ στη συζήτηση που παρακολουθώ καιρό τώρα..Οπως το μεράκι όλων εδώ μέσα είναι το καρτ έτσι κι εγώ το προηγ. καλοκαίρι αποφάσισα να αγοράσω ένα μετ/νο.Πήγα απο Γαλάτση,Μιχαλόπουλο και τέλος Πολυχρονίδη όπου αποφάσισα να τσιμπήσω το 5 μηνων καρτάκι του Κεραμά που έτρεξε στο τελικό του Παγκόσμιου Rotax.Για κάποιους λογους ΔΕΝ βγήκε το πράμα(αγορά τουτού).Τώρα επανήλθε το Θέμα και σκέφτομαι τί να κάμω ο έρμος??Ρωτάω λοιπόν όποιον Ξέρει να μου πει τι να πάρω.Εχω ρωτήσει και κατι φίλους και άλλος λέει Tecno/Iame άλλος Tony/Rok...καλύτερη εντύπωση μου κανε ο Πολυχρονίδης(??)Please βοηθήστε με...
ΥΓ2:Χίλια συγνώμη για το μεγάλο κείμενο...ελπίζω να μη σας βγάζω από τη'σειρά' άλλου θέματος...Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
pasxos (Πασχάλη ???)Το οτι μπήκες και ανοιξες θέμα είναο πολύ καλό.Θα μου άρεσε να διαβάζουμε συχνά.Να μας γράφεις για τα νέα της ανατολικής Πελοποννήσου και οχι μόνο.
Η άποψή μου είναι να ξεκινήσεις ανάποδα...........αυτό που θα διαλέξεις ποιος θα το περιποιήται μετά την προπόνηση ????Αντιπρόσωπο έχει κάποιον εκεί ????? Ρίξε μια ματιά στην τσέπη σου..... και θα σου δείξει τον δρόμο Αν τώρα οι τιμές είναι ανάλογες, διάλεξε πρωτάθλημα που θα πάρεις μέρος και έτοιμος.Όμως κατευθείαν πρωτάθλημα ????? Μήπως έχεις προηγούμενη εμπειρία ??? Το κόστος συμμετοχής το έχει μελετήσει ?????
Ερασιτεχνικά σκεπτόμενος πάντως υπολόγισα πολύ την αξιοπιστία του ROTAX το ότι έιναι πολλά χρόνια που δουλεύεται και το ότι η ποσότητα του λαδιού που χρειάζεται είναι το 1/3 των άλλων.Αυτό το τελευταίο ίσως είναι λεπτομέρεια αλλά για μένα μετράει.... Η παρέα πάντως εδώ έχει τρία Rotax.όπου έχει γίνει και μια εξειδίκευση ένα Iame και ενα δύο 100άρια.....αααααααααα και δυο 125 εξατάχυτα που όμως κοντεύουν να σκουριάσουν γιατί οι άσπλαχνοι ιδιοκτήτες τους δεν τα ακούν που φωνάζουν και κλαίνε για μια βόλτα....Είμαστε όλο αυτιά και ακούμε .. Άγγελος.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Γεια σας παίδες!
Erwthma aiwnios grifos. An kai pisteyw oti den yparxh kako sasi yparxei kakh xrhsh .
Egw epeidh den goustarw na phgainw me to reuma, exw skefth na parw rok moteraki kai birel sasi(exei kai ta pio wraia plastika).bebaia ola ka8orizwntai apo to budget.
P.S exete stekarei kati 250ria dixrona me full body plastika pou kuklofwroun sthn agglia? 3yrizounn kai to kostos einai konta sthn apath RM1.AXXXX
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ