-
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
ΣΠΑΤΑδυστυχως για σενα... αλλα αν μπορεις ελα
Αύριο ξεκινάω ψάξιμο για σχάρα...
Σιγά μην αφήσω τα γερόντια να γυρνάνε στην πίστα...
Άγγελε, θα φροντίσω να περάσεις το δυσκολότερο karting-day της ζωής σου!!!
-
25,7 - 25,6 ??!?!??!
Να επαληθευτει παρακαλω, για να ξερουμε ποσο εχουμε περιθωριο να βελτιωθουμε...
Καλα μη φανταστεις οτι κι εγω εχω ξοδεψει τις ωρες για προπονησεις, ετσι ?? επισης ουτε εγω καθομουν καλα στο crg οταν εγινε... Μαλιστα, ηταν η μερα τραυματισμου του πλευρου μου...
Εγινε ξαφνικα ο χρονος και πιστευω ειναι ενα μικρο δειγμα του ποσο πιο πανω ειναι ενα καινουργιο σασσι (μαζι βεβαια με λαστιχα) απο ενα παλαιο.. Και τα φρενα του διαφορετικα... Οτι και να πω ειναι λιγο... Και που να καθησω σωστα και αρχισω να το μαθαινω, τι εχει να γινει!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
25,7 - 25,6 ??!?!??!Να επαληθευτει παρακαλω, για να ξερουμε ποσο εχουμε περιθωριο να βελτιωθουμε...
Καλα μη φανταστεις οτι κι εγω εχω ξοδεψει τις ωρες για προπονησεις, ετσι ?? επισης ουτε εγω καθομουν καλα στο crg οταν εγινε... Μαλιστα, ηταν η μερα τραυματισμου του πλευρου μου...
Εγινε ξαφνικα ο χρονος και πιστευω ειναι ενα μικρο δειγμα του ποσο πιο πανω ειναι ενα καινουργιο σασσι (μαζι βεβαια με λαστιχα) απο ενα παλαιο.. Και τα φρενα του διαφορετικα... Οτι και να πω ειναι λιγο... Και που να καθησω σωστα και αρχισω να το μαθαινω, τι εχει να γινει!
Εξακριβωμενα πραγματα λεει ο μικρος .Να ειναι καλα τα ALFANO. Εσυ με το AIM δεν θα δεις ποτε τετοιο χρονο.
Πλακα κανω. με το καλο να το γυρισεις στις πιστες και θα δεις αποτελεσματα. το καρτακι ειναι πολυ καλο αρκει να βολευτεις στην μπανιερα που εχεις για βαλει για καθισμα.Εχω πληροφοριες οτι αμα εχει καλο καιρο το καρτακι μου(χωρις εμενα βεβαια) και κανα 3αρι ακομα 100αρια θα ειναι Σπατα απο το πρωι.
αντε να δω ποτε θα πατε.
Υ.Γ. δικαιολογιες του στυλ ''δεν εχω ετοιμο το καθισμα'' δεν πιανουν
-
ρε, λες να ειναι βαρυ το ΑΙΜ μου και να μου 'κοβει' ??? Χωρια που δεν εχει και τοσο αεροδυναμικο σχημα
χμ... μ' εβαλες σε σκεψεις!ΓΙΑΝΝΗΗΗΗΗΗ!!!!!
εκανα δοκιμες με το παλιο καθισμα και που το θελω το τιμονι.. Πρεπει να ερθει (αν υποθεσουμε οτι το καθισμα δεν μετακινειται) προς τα μενα λιγο και προς τα κατω... Λες να βρουμε ακρη??
(αν ερθει προς τα κατω, ρε συ, δεν θα εχω πιο βαρυ τιμονι, μετα ??)
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
ΣΠΑΤΑ
δυστυχως για σενα... αλλα αν μπορεις ελα
Αύριο ξεκινάω ψάξιμο για σχάρα...
Σιγά μην αφήσω τα γερόντια να γυρνάνε στην πίστα...
Άγγελε, θα φροντίσω να περάσεις το δυσκολότερο karting-day της ζωής σου!!!
ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΤέτοια λέγε μου αγόρι μου ................. να με φτιάχνεις ακόμη πιο πολύ
Οχι και γερόντια,οχι και γερόντια Θα τα πούμε at the pista......και εκτός.
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Ναι είπαμε κρέμασα και το κράνος... Μήπως ενδιαφέρεται για το καρτάκι κανειιιις????Κωστή φέρτο κοντά να το δει κόσμος ............ και που ξέρεις.Πάρε τον κουμπάρο και ελάτε να γίνουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ. .Εγώ θα κανονίσω τα του καιρού.Μην νοιάζεστε....
Για να καταλάβω οταν λες οτι αδυνατισες δηλαδή τι? ποσο να χάσεις ακόμα????
Απ'τα μαλλιάααααααααααα .................και τα μάγουλα... Έχω χάσει κάτι γραμμάρια.............. Χωρίς πλάκα, κάνω προσπάθεια και σιγά-σιγα βλέπω να φεύγει η 'μπάκα'....... όση έχω... Τώρα που ανοίγει ο καιρός πλακώνομαι στο ποδήλατο.Η πρόταση για παρέα ισχύει,και στάθμευση ποδηλάτου χωρίς χρεωση κάνουμε.Τι άλλο θές...................
-
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
εγω ειμαι πολυ ψηλα ακομα αλλα ετσι κι αλλιως δεν εχω δικο μου καρτ, με οτι αυτο συνεπαγεται( θεση οδηγησης, κανω λιγο κτλ) και εχω κανει λιγες φορες.ειμαι στο 28.3 αν θυμαμαι καλα την στιγμη που ο αδερφος μου ειναι στο 25.7-25.6
Και μείς τι νομίζεις οτι πηγαίνουμε κάθε μέρα.................... καλό θα ήταν αλλά δαπανηρό και θα μπουχτίζαμε,γιαυτό το αποφέυγουμε.
Για φρεσκάρισμα της μνήμης μου ......... με τι καρτάκι έγιναν αυτοί οι χρόνοι ????????????????
Κωστήηηηηηηηηηηηη φέρε τον κουμπάρο γιατί αυτοί είναι ΠΑΝΓΡΗΓΟΡΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Θα φτιάξω ..........πόρτες για όλους μου φαίνεται....... -
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
εγω ειμαι πολυ ψηλα ακομα αλλα ετσι κι αλλιως δεν εχω δικο μου καρτ, με οτι αυτο συνεπαγεται( θεση οδηγησης, κανω λιγο κτλ) και εχω κανει λιγες φορες.
ειμαι στο 28.3 αν θυμαμαι καλα την στιγμη που ο αδερφος μου ειναι στο 25.7-25.6
Και μείς τι νομίζεις οτι πηγαίνουμε κάθε μέρα.................... καλό θα ήταν αλλά δαπανηρό και θα μπουχτίζαμε,γιαυτό το αποφέυγουμε.
Για φρεσκάρισμα της μνήμης μου ......... με τι καρτάκι έγιναν αυτοί οι χρόνοι ????????????????
Κωστήηηηηηηηηηηηη φέρε τον κουμπάρο γιατί αυτοί είναι ΠΑΝΓΡΗΓΟΡΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Θα φτιάξω ..........πόρτες για όλους μου φαίνεται.......γενικα και ο αδερφος μου δεν εχει κανει πολυ με αυτο, αλλα πριν χρονια ειχε 100αρι.
δεν σου λεω τι ειναι... θα σε αφησω να περιμενεις να το δεις απο κοντα.πλακα κανω, το εχεις δει.
tecno '03 β( αγορασμενο αρχες του 4)-rotax max '04 με ασημι πλαστικα αλα φορμουλα 1 -
... θα υπαρχουν 3 ροταξ που θα παιζουν ?!?!?!
Υπεροχα!!
-
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
γενικα και ο αδερφος μου δεν εχει κανει πολυ με αυτο, αλλα πριν χρονια ειχε 100αρι.
δεν σου λεω τι ειναι... θα σε αφησω να περιμενεις να το δεις απο κοντα.πλακα κανω, το εχεις δει.
tecno '03 β( αγορασμενο αρχες του 4)-rotax max '04 με ασημι πλαστικα αλα φορμουλα 1AAAAAAAAAAAAAAA..............!!!!!!!!!!!!!! Πες μου έτσιιιιιιιιι................
οι χρόνοι έγιναν με το 100άριΑν είναι έτσι να πάρω λιγώτερες 'πόρτες' μαζί μου......... κάποιες θα έχω μαζί μου ΣΙΓΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......
ΕΝΙΑΙΟ ROTAX !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πάντα το ονειρευόμουνα
-
Δευτερα παει για τοποθετηση καθισματος! Απο κει και περα πρεπει να φτιαξω προεκταση τιμονιου, για να ειμαι ετοιμος...
-
γενικα και ο αδερφος μου δεν εχει κανει πολυ με αυτο, αλλα πριν χρονια ειχε 100αρι.
tecno '03 β( αγορασμενο αρχες του 4)-rotax max '04 με ασημι πλαστικα αλα φορμουλα 1AAAAAAAAAAAAAAA..............!!!!!!!!!!!!!! Πες μου έτσιιιιιιιιι................
οι χρόνοι έγιναν με το 100άριΑν είναι έτσι να πάρω λιγώτερες 'πόρτες' μαζί μου......... κάποιες θα έχω μαζί μου ΣΙΓΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......
ΟΧΙΙΙ!!!! οι χρονοι εγιναν με το rotax.. το 100αρι το ειχε πολλα χρονια πριν
-
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
ΟΧΙΙΙ!!!! οι χρονοι εγιναν με το rotax.. το 100αρι το ειχε πολλα χρονια πριν
Eπειγόντος....................μπαλκονόπορτεςςςςςςςςςςςς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αμάν ................με τα κυάλια θα σας βλέπω
Έτσι σας θέλω ΓΡΗΓΟΡΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!!!!!!Να σας καμαρώνω...Εγώ θα παίζω στην κατηγορία μου/μας...
Είμαστε έτοιμοι............???????????????????Δεν θέλω δικαιολογίες
-
οχι δεν ειμαστε ετοιμοι, ακομα. Ειπαμε σημερα θα παει για καθισμα.. Αυριο - μεθαυριο, λογικα θα ειναι ετοιμο.. Απο εκει και περα να φτιαχτει η προεκταση... Παντως με φοβο θα ξεκουβαλησω, γιατι τα πλευρα μου δεν μ' αφησαν τελειως, τουναντιον αρχισαν να με ενοχλουν κατα τι περισσοτερο.. Ισως θα ειναι καλη ευκαιρια να βγαλω καμμια ακτινογραφια μου φαινεται 'η κανεναν υπερηχο ('η κατι εν παση περπτωση να δουμε τι σκατα συμβαινει, γιατι δε νομιζω να δικαιολογειται αυτο το πραγμα)
Κατα τα αλλα ολα βαινουν καλως!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
οχι δεν ειμαστε ετοιμοι, ακομα. Ειπαμε σημερα θα παει για καθισμα.. Αυριο - μεθαυριο, λογικα θα ειναι ετοιμο.. Απο εκει και περα να φτιαχτει η προεκταση... Παντως με φοβο θα ξεκουβαλησω, γιατι τα πλευρα μου δεν μ' αφησαν τελειως, τουναντιον αρχισαν να με ενοχλουν κατα τι περισσοτερο.. Ισως θα ειναι καλη ευκαιρια να βγαλω καμμια ακτινογραφια μου φαινεται 'η κανεναν υπερηχο ('η κατι εν παση περπτωση να δουμε τι σκατα συμβαινει, γιατι δε νομιζω να δικαιολογειται αυτο το πραγμα)Κατα τα αλλα ολα βαινουν καλως!
Α !!!!!!!!!!!!!!!!! εντάξει να μείνω αν.................ήσυχος
Οι υπόλοιποι τι λένε ???????????????? Εγώ πάντως και μόνος μου
ΘΑ ΠΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ -
μονος να πας, αποκλειεται!
θα ειμαι εκει με παρεα τον μιχαλη (μελλοντικος μηχανικος), ετσι να μπαινει και στο αγωνιστικο πνευμα, σιγα σιγα, γιατι το συνεργειο το ειδε! καιρος να δει λιγη δραση!Κερκιδα, λοιπον, δεδομενη!!
(ΕΡΕ, βαδιζω στα χναρια του Κωστη!)
Ενημερωση: το καρτακι θα παει τωρα το μεσημερακι για τοποθετηση καθισματος.. το ποτε θα μπει ειναι αλλη ιστορια.. ευελπιστω μεχρι αυριο το απογευμα, να ειναι ετοιμο...
-
Ο καιρός μου κάνει κόλπα και δεν μπορώ να τον πείσω να κάνει ένα ηλιόλουστο διάλειμμα. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί με νέα επιχειρήματα.
Κατα τα άλλα είμαι έτοιμος.... και ανυπόμονος.
-
Εγώ δεν θα μπορέσω να ανέβω στα Σπάτα...
-
καθισμα τοποθετημενο και ετοιμο δια χειρος Μπαϊρακταρη (λεγε με MR. CRG), ο οποιος δεν πηρε χρηματα για την τοποθετηση
Θεση οδηγησης δεν δοκιμαστικε,γιατι ειχα εργασιες εχθες και γυρισα αργα.. Σημερα εχουμε δοκιμες. Το καθισμα, λογικα, πρεπει να εχει ερθει πιο κοντα στο καθισμα, λογω διαφορετικου 'σχεδιου' οποτε ξεκιναμε με νεα δεδομενα.. Πιστευω οταν ερθει το πληρωμα του χρονου (αυτου του χρονου, δηλαδη... οχι του ... χρονου ) θα ειμαι ετοιμος και θα ερθω για δοκιμες
Για μαγειρεψε λιγο τον καιρο, γιατι .... 'σαμπως και δε θα μπορεσω'... (γνωστη ατακα απο ελληνικα ταινια..)
-
:-? Ο καιρός μου κάνει κόλπα και δεν μπορώ να τον πείσω να κάνει ένα ηλιόλουστο διάλειμμα. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί με νέα επιχειρήματα.Κατα τα άλλα είμαι έτοιμος.... και ανυπόμονος.
Αγγελε εχασες το μαγικο ραβδακι για τον καιρο?
Μου φαινεται θα κανουμε ολοι μαζι τελικα στις 18-19
Καλο μηνα σε ολους
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ