-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Τι να κάνω μπας και ξαναοδηγήσει?
Να την πας μια βολτα απο τους ειδικους: Safetrack!!!
Θα μαθει πολλα πραγματα, θα αποκτησει την αυτοπεπιθηση της και τοτε ισως νιωσει πολυ πιο ετοιμη και σιγουρη
Αυτό δεν το είχα σκεφτει, αλλά μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Τι να κάνω μπας και ξαναοδηγήσει?
Να την πας μια βολτα απο τους ειδικους: Safetrack!!!
Θα μαθει πολλα πραγματα, θα αποκτησει την αυτοπεπιθηση της και τοτε ισως νιωσει πολυ πιο ετοιμη και σιγουρη
Αυτό δεν το είχα σκεφτει, αλλά μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο.
Γιατι οχι? Τα παιδια εκει κανουν πολυ καλη δουλεια και η ασφαλεια της πιστας ισως την κανει να νιωσει πιο ανετα. Αλλωστε δεν ειναι ασχετη οπως λες, επομενως ετσι και αλλιως καλο θα της κανει!
-
Ο χρήστης X έγραψε:
Πρέπει να έρθεις μια φορά στην Καλλιθέα έξω από το Χόντο για να δεις τι εννοώ.Συγγνώμη αλλά αυτόν τον Χόντο έχεις για κριτήριο??? Δείξε μου ένα μέρος στην Δαβάκη που δεν είναι διπλοπαρκαρισμένα τα αυτοκίνητα! Το ίδιο και στην Ομήρου στην Ν.Σμύρνη(και ας μην έχει Χοντο). Η Καλλιθέα είναι πλεον απαγορευμένη περιοχή, ακριβώς επειδή δεν βρίσκεις ποτέ να παρκάρεις.
(κρίμα, δεν βλέπω την εικονίτσα που έβαλες, δεν μπαίνω σε αυτό το site )
-
Μια ερωτηση προς τα κοριτσια της συντροφιας.
Με τι παπουτσια οδηγειτε ?
Γιατι νομιζω οτι παπουτσια με δεκαποντες τακουναρες δεν δινουν την αισθηση του πενταλ που πρεπει να εχει ο οδηγος με επακολουθο δυσκολια στις μανουβρες και στις αλλαγες.
Ειδατε τι καλος που ειμαι ?Για να βρω καποια δικαιολογια για τα αναπαντεχα που κανετε κατεβηκα απο το κεφαλι στα ποδια.Αν δεν βρουμε λυση και εδω,ξανανεβαινουμε -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ειδατε τι καλος που ειμαι ?Για να βρω καποια δικαιολογια για τα αναπαντεχα που κανετε κατεβηκα απο το κεφαλι στα ποδια.Αν δεν βρουμε λυση και εδω,ξανανεβαινουμε....και μέχρι που θα φτάσουμε? πάνω-πάνω ήηηηη......:lol:
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μια ερωτηση προς τα κοριτσια της συντροφιας.
Γιατι νομιζω οτι παπουτσια με δεκαποντες τακουναρες δεν δινουν την αισθηση του πενταλ που πρεπει να εχει ο οδηγος με επακολουθο δυσκολια στις μανουβρες και στις αλλαγες.
Ειδατε τι καλος που ειμαι ?Για να βρω καποια δικαιολογια για τα αναπαντεχα που κανετε κατεβηκα απο το κεφαλι στα ποδια.Αν δεν βρουμε λυση και εδω,ξανανεβαινουμεεγώ προσωπικά οδηγώ και με αθλητικά αλλά και με παπούτσι με τακούνι.
ανάλογα τι θα φοράω όταν βγω έξω.
εννοείται ότι δεν μπορώ με παντόφλα ή ξυπόλητη.... έχω ένα πρόβλημα εκεί!!!
αλλά ποτέ δεν είχα δυσκολία στο να παρκάρω αν φοράω τακούνι γιατί παραδόξως έχω μια αδυναμία με την όπισθεν..
ποτέ δεν με δυσκόλεψε ούτε την φοβήθηκα...και θα συμφωνήσω στο ότι όταν φεύγεις από τη σχολή οδήγών εννοείται ότι δεν ξέρεις να παρκάρεις μιας και έχεις μάθει με σηματάκια να παρκάρεις!!!!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ειδατε τι καλος που ειμαι ?Για να βρω καποια δικαιολογια για τα αναπαντεχα που κανετε κατεβηκα απο το κεφαλι στα ποδια.Αν δεν βρουμε λυση και εδω,ξανανεβαινουμεκαι να ανέβεις παλι στο κεφάλι, το ίδιο θα είναι το επίπεδο
-
Ο χρήστης ΧΧ έγραψε:
Δείξε μου ένα μέρος στην Δαβάκη που δεν είναι διπλοπαρκαρισμένα τα αυτοκίνητα!Δεν έχεις δίκιο, δεν είναι όλη η Θησέως (μάλλον αυτή εννοείς, εκεί είναι ο Χόντος και η Δαβάκη είναι πολύ στενή για διπλοπαρκάρισμα) διπλοπαρκαρισμένη. Αλλά ακόμα και απόγευμα καθημερινής που είναι χαλαρή η κίνηση και το παρκάρισμα στο Χόντο γίνεται της μουρλής.
ΥΓ: Μήπως εννοούσες 'ΧΥ';
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Γιατι νομιζω οτι παπουτσια με δεκαποντες τακουναρες δεν δινουν την αισθηση του πενταλ που πρεπει να εχει ο οδηγος με επακολουθο δυσκολια στις μανουβρες και στις αλλαγες.Τρομερή ερώτηση!!!!!
κι εγώ δεν έχω πρόβλημα. Οδηγώ με όλα τα είδη παπουτσιών. Το μόνο που κάνεις όταν φοράς ψηλοτάκουνα είναι να πηγαίνεις πιο πίσω το κάθισμα! (και να φτιάχνεις τους καθρέφτες ανάλογα ε?) Δεν έχει διαφορά!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Γιατι νομιζω οτι παπουτσια με δεκαποντες τακουναρες δεν δινουν την αισθηση του πενταλ που πρεπει να εχει ο οδηγος με επακολουθο δυσκολια στις μανουβρες και στις αλλαγες.Ξέρω γυναίκες που δεν μπορούν να οδηγήσουν με φλατ παπούτσι παρά μόνο με δεκάποντο τακούνι. Απορώ πώς τα καταφέρνουν.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Γιατι νομιζω οτι παπουτσια με δεκαποντες τακουναρες δεν δινουν την αισθηση του πενταλ που πρεπει να εχει ο οδηγος με επακολουθο δυσκολια στις μανουβρες και στις αλλαγες.Τρομερή ερώτηση!!!!!
κι εγώ δεν έχω πρόβλημα. Οδηγώ με όλα τα είδη παπουτσιών. Το μόνο που κάνεις όταν φοράς ψηλοτάκουνα είναι να πηγαίνεις πιο πίσω το κάθισμα! (και να φτιάχνεις τους καθρέφτες ανάλογα ε?) Δεν έχει διαφορά!
ακριβώς έτσι!!!
άσε που κανένας άντρας δεν θα μπορούσε να οδηγήσει με παπούτσια που δεν είναι ίσια!!!!!!
έτσι δεν είναι???
άρα υπερέχουμε και σε αυτό!!!! -
Ο χρήστης o extra XY έγραψε:
ΥΓ: Μήπως εννοούσες 'ΧΥ';
άρχισαν να λασπολογούν αφήνοντας αιχμές και για τη προσωπική μας ζωή τώρα;
-
Ο χρήστης PEUGEOT1425 έγραψε:
ακριβώς έτσι!!!
άσε που κανένας άντρας δεν θα μπορούσε να οδηγήσει με παπούτσια που δεν είναι ίσια!!!!!!
έτσι δεν είναι???
άρα υπερέχουμε και σε αυτό!!!!Έχει βγάλει η Sparco δεκάποντα? Αν ναι να τα πάρουμε...
-
που ξέρεις μπορεί με ειδική παραγγελία!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης XXL έγραψε:
ΥΓ: Μήπως εννοούσες 'ΧΥ';Όχι, εννοούσα X. Λυσσάξατε πια!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
μόνο με δεκάποντο τακούνι. Απορώ πώς τα καταφέρνουν.Μήπως δεν ξέρουν να ρυθμίσουν το κάθισμα?
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Μαζί με τα τακούνια βάζεις και προσθετικά χεριών;
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Μαζί με τα τακούνια βάζεις και προσθετικά χεριών;
..και αφήνεις κάποιον άλλον να οδηγεί...
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Δηλαδή τί έμαθες από τη σχολή, που ήδη δεν ήξερες; Απορώ. Μπορείς να μας διαφωτίσεις; Άντε να έμαθες κάποια περίεργα σήματα που δεν ήξερες.Αν δεν κάνω λάθος, δεν μαθαίνουμε μόνο τα σήματα στις σχολές οδήγησης. Μαθαίνουμε και να οδηγούμε. Αυτό που ήθελα εγώ να πω, είναι ότι το γεγονός ότι κάποιος ξέρει να οδηγεί δεν σημαίνει ότι μπορεί και να διδάξει κάποιον άλλο. Όχι σωστά τουλάχιστον.
Βέβαια οι περισσότεροι είμαστε (ή μάλλον νομίζουμε ότι είμαστε) μάστορες, ξεφτέρια, σαίνια, 'τι μπορεί να κάνει αυτός που δεν μπορώ εγώ' κ.λπ.
ΥΓ. Sorry για το ρε φίλε στο αρχικό μου post, στην αρχή νόμιζα ότι το μήνυμα ήταν από άνδρα
-
Ο χρήστης PEUGEOT1425 έγραψε:
ακριβώς έτσι!!!
έτσι δεν είναι???
άρα υπερέχουμε και σε αυτό!!!!μάλλον και σε αυτό οφείλεται η πολύ καλή πορεία γυναικών αγωνιζόμενων στο μηχανοκίνητο αθλητισμό
Ιδιαιτερότητες των δύο φύλων στην οδήγηση