-
Ψάξτε λίγο στο http://www.racingflix.com/. Θα ξετρελαθείτε. Χτες κατέβασα το τρέιλερ του Ghost Rider 4. Απίστευτο. Ο τύπος κυκλοφορεί με αμφίεση αστυνομικού και ασφαλίτικη μοτοσυκλέτα και κυνηγάει γκαζοφωνιάδες. Οι περισσότεροι δε σταματούν παρά μετά από ανελέητο κυνηγητό. Όταν τελικά σταματούν, κατουρημένοι από το φόβο τους, τους δίνει συγχαρητήρια και χάνεται . Κάποια φάση κυνηγάει BMW M Coupe και ο τύπος την πηγαίνει με το πλάι με πολλά, σε σουηδική άσφαλτο που κρατάει τρελά
Κάποια άλλη φάση κυνηγά μηχανόβιο και η ταχύτητα φτάνει τα 220. Δεν του ξεφεύγει βέβαια κανείς -
Bugatti Veyron στο Nurburgring.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Bugatti Veyron στο Nurburgring.ποσο εκανε???? ξερουμε?????
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
θα σας βαλω κατι δυσκολο μιας και ειστε πραγματικα τσακαλοι........ βιντεακι απο isle of man παιζει??? (αημνηστος ο Joey Dunlop....)
Πολύ δύσκολο...Έχω ολόκληρο DVD
-
Κανενα βιντεάκι με C4 VTS υπάρχει;
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
απο το Μοτο???Όχι, το είχε αγοράσει ένας φίλος από το Amazon και έχω κόπια. Είναι review του 2003 νομίζω. Πολύ υλικό.
-
Πρωτον πολλα απο τα προηγουμενα links στα παλαιοτερα replies ειναι broken. Δευτερον κανω και εγω μια μικρη συνεισφορα
http://www.montrealracing.com/forums/archive/index.php/f-55-p-1
-
Πολύ γρήγορο ring lap με μηχανή (12MB)
-
-
BMW M3 GTR @ 24h of the Nurburgring
O Hans Stuck στον flying lap του στα δοκιμαστικά των 24 ωρών του Nurburgring, το 2004. Από τους καλύτερους onboard γύρους που θα βρείτε τόσο για το ring, όσο και για το καταπλητικό αυτό αγωνιστικό.
-
Hummer-μπατσικο: 1-0! 1,5ΜΒ
-
BMW M3 GTR @ 24h of the NurburgringO Hans Stuck στον flying lap του στα δοκιμαστικά των 24 ωρών του Nurburgring, το 2004. Από τους καλύτερους onboard γύρους που θα βρείτε τόσο για το ring, όσο και για το καταπλητικό αυτό αγωνιστικό.
Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο
Φοβερή αίσθηση της ταχύτητας και της πίστας !!!
Από τα ωραιότερα video Θέμη -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
BMW M3 GTR @ 24h of the Nurburgring
O Hans Stuck στον flying lap του στα δοκιμαστικά των 24 ωρών του Nurburgring, το 2004. Από τους καλύτερους onboard γύρους που θα βρείτε τόσο για το ring, όσο και για το καταπλητικό αυτό αγωνιστικό.
Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο
Φοβερή αίσθηση της ταχύτητας και της πίστας !!!
Από τα ωραιότερα video ΘέμηHoly mother of God!!!
-
Kαλα ζει ακομη αυτος???
Α π ι σ τ ε υ τ ο ς !!!!
-
Τι να κατεβάσω με την ISDN; Μια αιωνιότητα και μια μέρα χρειάζεται... Ο ΟΤΕ δεν υποστηρίζει δίκτυο DSL στην Κεφαλλονιά...
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Hummer-μπατσικο: 1-0! 1,5ΜΒAuto den einai Hummer. Ena klassiko amerikaniko van einai...
Opote van-batsiko simiosate 1 -
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Auto den einai Hummer. Ena klassiko amerikaniko van einai...
Opote van-batsiko simiosate 1Οντως, δικιο εχεις! Παρτε αλλο ενα corvette-νταλικα: 0-1! 3MB
-
BMW M3 GTR @ 24h of the NurburgringO Hans Stuck στον flying lap του στα δοκιμαστικά των 24 ωρών του Nurburgring, το 2004. Από τους καλύτερους onboard γύρους που θα βρείτε τόσο για το ring, όσο και για το καταπλητικό αυτό αγωνιστικό.
πωπωπω video !!! χλώμιασα!
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
BMW M3 GTR @ 24h of the NurburgringΉθελα να ήξερα ποιος έβαλε την κάμερα στο αμάξι μου χωρίς να το ξέρω!
-
BMW M3 GTR @ 24h of the NurburgringΤρομερό βίντεο! Αλλά τις ταχύτητες πώς τις αλλάζει; Απλά μετακινεί τον μοχλό πάνω-κάτω, πώς ξέρει αν ανεβάζει ή κατεβάζει;
Site με ΠΟΛΛΑ videos (auto-videos)