-
-
-
-
-
Ζήτω η τρέλα στον Λίβανο:
[YouTube]6_73coUUu8M[/YouTube]
-
Κιβώτιο μιας σχέσης.... απιστευτο αυτοκίνητο!
-
[YouTube]KWAiDxtgBVk[/YouTube]
9:53 κατευθείαν και καλή χρονιά!
-
Τι να πρώτο κοιτάξεις!!!!!!
-
O Albo είναι ένας δάσκαλος αγγλικών που ζει 5 χρόνια τώρα στην Ιαπωνία . Δικτυώθηκε με τα κατάλληλα άτομα και στο κανάλι του έχει από τα πιο ενδιαφέροντα βίντεο στο youtube για την κουλτούρα της αυτοκίνησης στην Ιαπωνία , ημι-παράνομης επί τω πλείστο ... και όχι μόνο πολλά βίντεο αφορούν και την ζωή στην Ιαπωνία από την πλευρά ενός ξένου που ζει και εργάζεται εκεί .
και επειδή θα χαθείτε από τα πολλά βίντεο δείτε κατευθείαν αυτό που συνδυάζει τα πάντα, καθημερινή ζωή στην Ιαπωνία, Fairlady Z Nismo (μετατροπή ) ...Α_Π_Α_Ι_Κ_Τ_Ο και την **A o i **
** **εκεί που λέει πως θέλει ένα σετ 18άρια για να τα βάζει στην πίστα με σουπερ grip ελαστικά μου κίνησε το ενδιαφέρον όταν είπε οτι άλλαξε την ανάρτηση με ohlins γιατί ήταν υπερβολικά σκληρό και χοροπήδαγε με κέρδισε . Φυσικά τη λυπήθηκα όταν είπε ότι καταργήθηκε το γυναικείο αγωνιστικό κάθισμα και βολεύετε με ενα Bride , μάθαμε και πως προφέρεται ....
-
Το βάζω εδώ κι όχι στο honda ή toyota topic για να μην ξεσπάσει διαμάχη,αντεγκλήσεις κ.τ.λ.
Από το 1:12 και μετά είναι πολύ ενδιαφέρον πως ακολουθεί κατά πόδας το civic turbo η υβριδική ατμοσφαιρική (2λιτρη βέβαια) corolla μέχρι τα 110-120 (στα πρώτα 60-70 μπορεί και να ξεπετάγεται και πιο γρήγορα). Μετά βέβαια χάνει λίγο έδαφος σιγά-σιγά από τη civicάρα, αλλά με δεδομένο όπως λένε πολλοί δοκιμαστές πως έχει βελτιωθεί οδηγικά σημαντικά, είναι κρίμα α) να υστερεί σε χώρους β) το κυριότερο, για την βαλκανιοασιατοαφρικανική χώρα μας είναι τα 2.000 κυβικά.
Αλλιώς, όποτε θέλεις αστικά έχεις μια αξιοπρεπή οικονομία κι εκτός πόλης όποτε μπορείς μια σχετικά ικανοποιητική οδική συμπεριφορά κι επίδοση...
-
-
Ενα δικό μου πως απενεργοποιησα τη βαλβιδα χαμηλής πιεσης για τα ελαστικα, περνουσε απο δρομους με λακουβες και χτυπουσε, αλλα μου εκανε εντυπωση με το forscan οι δυνατοτητες που δινει για τα Ford σε κωδικοποιήσεις
Youtube Video -
Μπλοκάρισμα εκκινησης σε Peugeot 2008 1.6ehdi λόγω adblue βλαβης, λύση με αναβάθμιση firmware εγκεφαλου βλέπω
Youtube Video
Site με ΠΟΛΛΑ videos (auto-videos)