-
Καλά εσύ πως δεν επικαλέστηκες και τον σκαραβαίο με το φιατ 127;
Σας λένε ότι εν έτει 2012 ένα πανέμορφο καλοφτιαγμένο σεντάν φορά ανεπαρκή κινητήρα αλλά εκεί. Ολοι στο μαντρί και γιούργια στο 4τ φόρουμ να υπερασπιστούμε την τιμή του 6αριου. Εχετε ξεπεράσει και τους alfisti - skodisti...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
οταν το 90 τα πριονια nissan τσακιζαν οι grop vag παιζατε με 60 και 70 αλογα τρομαρα σας.
welcome to 2012
Αυτό βρήκες να σχολιάσεις; Εγώ θα έλεγα welcome to earth*.
*Επειδή το Mazda 6 με τέτοιες επιδόσεις απογειώνεται
-
α) να είναι μεγάλο
β) να είναι σεδάν
γ) να είναι ατμόσφαιρα
δ) να δηλώνει 120-130-140 άλογαΈχω την λύση φίλε μου...Hyundai lantra 99' 1600cc 116hp
Πέρα απ την πλάκα σε έχω άνετα
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Τώρα αν κάποιος θέλει επιδόσεις στην ευθεία, ε ας ψωνίσει από άλλη εταιρεία. Δεν έχει νόημα οι μεν να προσπαθούν να αποδείξουν πως το 6άρι σέρνεται, και οι δε πως είναι σφεντόνα.
.
επειδή έχει κανταντήσει αηδία...
όποιος τη σήμερον ημέρα θεωρεί οτι το 1,8 6αρη είναι πολύ πίσω από τον ανταγωνισμό τον ενδιαφέρουν καθαρά πι επιδόσεις στην ευθεία ????
-
Από ποτέ οι επιδόσεις στην ευθεία έπαψαν να είναι επιδόσεις?
(Και μάλιστα πιο χρήσιμες από επιδόσεις τύπου πίστας , όπου τα περισσότερα αυτοκίνητα δε θα πατήσουν ποτέ )Ας μιλήσουμε για πλαστικά..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Από ποτέ οι επιδόσεις στην ευθεία έπαψαν να είναι επιδόσεις?Ας μιλήσουμε για πλαστικά..
Καλα το μαλακα κανεις κι εσυ τωρα? Αν εχεις ταφο αυτοκινητο ισχυει ενα απο τα παρακατω 3 επιχειρηματα ή συνδυασμος αυτων:
1- Ναι αλλα στριβει...εγω δεν ειμαι ευθειακιας
2- Ναι αλλα εχει αλλη αισθηση - ξερεις ποιοι το λενε αυτο περισσοτερο
3- Ναι αλλα εχει μαλακα πλαστικα... -
δεν είδα καναν στροφάκια να παλεύει με 75αρη κούπερ παρόλο που έχει κοινό στήσιμο...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχετε ξεπεράσει και τους alfistiΠΟΤΕ ...
-
Παντως κι οι skyactive που ερχονται περα απο οικονομια,ελαφρως καλυτερη ροπη-λειτουργια κι αξιοπιστια δε νομιζω να φτουρισουν απο πλευρας επιδοσεων. Απλως εχουν εστιασει στη μειωση του βαρους στο αμαξωμα και στην καλυτερη σχεση βαρους/ιπποδυναμης.
Δειχνουν οτι δεν τους ενδιαφερει τοσο ο τομεας 'επιδοσεις' στα μοτερ βενζινης ριχνοντας το βαρος στην οικονομια & αξιοπιστια.
Σε πετρελαιο ομως οι νεοι 2.2 MZR-CD turbo που ηδη κυκλοφορουν στο 6αρι http://www.mazda.gr/models/mazda6/performance/index.htm σε 3 εκδοχες ιπποδυναμης ειναι πολυ ανταγωνιστικοι αλλα λογω κυβικων σε αγορες εκτος Ελλαδας.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Τώρα αν κάποιος θέλει επιδόσεις στην ευθεία, ε ας ψωνίσει από άλλη εταιρεία. Δεν έχει νόημα οι μεν να προσπαθούν να αποδείξουν πως το 6άρι σέρνεται, και οι δε πως είναι σφεντόνα.
.
επειδή έχει κανταντήσει αηδία...
όποιος τη σήμερον ημέρα θεωρεί οτι το 1,8 6αρη είναι πολύ πίσω από τον ανταγωνισμό τον ενδιαφέρουν καθαρά πι επιδόσεις στην ευθεία ????
Συμφωνώ πως έχει καταντήσει αηδία το όλο θέμα.
Οι επιδόσεις του 6αριού είναι λίγες στην ευθεία και μόνο. Σε στροφιλίκι είναι πολύ καλύτερο από τα περισσότερα ανταγωνιστικά, κι ας μην σε κάνει μάγκα η ροπή του τούρμπο. Δηλαδή έχει νόημα η κουβέντα γύρω από την τελική ; Ή το τυποποιημένο 0-100 ; Ή μήπως αυτά τα κάνουν αργό στο στροφιλίκι ; Εκεί που ο ανταγωνισμός θα πιάσει περισσότερα χλμ πριν τη στροφή αλλά θα κρατήσει λιγότερα μέσα στην στροφή.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
το λιγοτερο εμμετικοι
τι σας εχει πιασει με το 6αρακι;;;;;
ναι παει καλα,στριβει ακομη καλυτερα,φρεναρει πολυ καλα,ΔΕΝ καταναλωνει καλα,ειναι φορτωμενο με καλα,απεχθανεται τα συνεργεια και αρεσει σε κοσμο πολυ.........
μαμημενη MAZDA .......666 ου ου ουετσι για να μην ξεχνιομαστε........
-
θα κρατήσει λιγότερα κμ μια 159 η μια 3αρα ??? στην έξοδο θα βγουν με πολλά περισσότερα...
αυτό με την ευθεία και μόνο που έχεις υπογραμμίσει το ξέρεις και εσύ οτι είναι αστείο...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
θα κρατήσει λιγότερα κμ μια 159 η μια 3αρα ??? στην έξοδο θα βγουν με πολλά περισσότερα...τ
Θα κρατήσει περισσότερα από 508, Α4, avensis, octavia και πολλά άλλα, αν θες να τα πούμε ονομαστικά. Γιατί εγώ έγραψα από τα περισσότερα .... Για να μην αναλύσουμε τη στροφή βήμα προς βήμα, η προσωπική μου εντύπωση είναι πως σε στροφιλίκι είναι καλύτερο από όσα ανταγωνιστικά έχω οδηγήσει. Αν θα ήταν κι εκεί καλύτερο με ένα τούρμπο μοτέρ ; Φυσικά και για αυτό το έγραψα εξαρχής πως θα το προτιμούσα μ ένα τέτοιο.
Η 159 θα ήταν η δική μου επιλογή αν έψαχνα για κάτι σ αυτή την κατηγορία. Αλλά απο εκεί μέχρι τα άκρα που έχουμε πιάσει είναι μεγάλη η απόσταση. -
http://www.motorauthority.com/pictures/ ... #100379769
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Citroen C5 1,6 THP
Peugeot 508 1,6 THP
Ford Mondeo 1,6 Ecoboost
VW Passat 1,4 TSI
Opel Insignia 1,6 Turbo
Skoda Octavia 1,4 TSI
Audi A4 1.8 TFSIΠοια εταιρία έχει και δεν το θυμάμαι; και δεν έβαλα στην vag τα 1,8 και 2,0 .
Toyota Avensis 1.8 το μόνο
Honda Accord 1.8 δεν βγαίνει πια
Opel Insignia 1.8 (δεν ξερω αν βγαινει ακομα) το ίδιο
Mitsubishi Lancer 1.8
και φυσικα το απιαστο ονειρο...Nissan Tiida 5door 1.6 άλλη κατηγορία
Σαν τελευταίο ποστ πάντως να πω απλά επειδή είναι κουραστικό όλο αυτό , αυτό που λένε οι 9 απο τους 10 , ωραίο αμάξι μη ανταγωνιστικός κινητήρας. So simple
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Πως εγώ ο mazdakias έχασα τέτοιες λασπολογίες απέναντι στην εταιρεία;;;
Είστε όλοι εγκάθετοι. Το 6 είναι πριόνι. . 240 δεν έχω πιάσει ούτε με τον ΜίΧοΚυριάκο το nc 1.8 ανεβαίνει δύσκολα μετά τα 200, το 6άρι (υποθέτω λόγω αεροδυναμικής), ευνοείται. οκ 240 δεν πιάνει βέβαια. Θυμάμαι όμως όταν πηγαίναμε οικογενειακώς στην ορκωμοσία μου και παραλίγο να την χάναμε, να πηγαίνουμε 5 άτομα με >200 κοντέρ σχετικά εύκολα (οδηγούσα εγώ).
Κοίτα. Μέχρι τα 200 πας εύκολα. Μέχρι 220 και τέλος.
Δεν γίνεται με περισσότερα άλογα, περισσότερα κυβικά, και ελαφρύτερο, να πιάνω λιγότερα από το 6άρι. Γιατί με 6η στο σαζμάν μετά τις 5200-5250 περιμένεις ευνοϊκό άνεμο ή τον γκρεμό. Και με τον κόφτη στι 7 και βάλε. Απλά δεν έχει τη δύναμη να με σπρώξει. -
Σε λίγο θα μας πει ότι και το RX8 έχει 350Nm ροπής απλά την κρύβει η Mazda.
-
Ο χρήστης GiannhsAtenza έγραψε:
υ.γ. περιμενεις να κλεισεις ανοιγμα δημοσια???? μηπως να παρουμε και τηλεφωνο την αστυνομια να κλεισει τον δρομο για παρτυ μας???
Και αυτό κανονίζεται αν θες...
-
Ο χρήστης kourtembeu έγραψε:
Citroen C5 1,6 THP
Peugeot 508 1,6 THP
Ford Mondeo 1,6 Ecoboost
VW Passat 1,4 TSI
Opel Insignia 1,6 Turbo
Skoda Octavia 1,4 TSI
Audi A4 1.8 TFSIΠοια εταιρία έχει και δεν το θυμάμαι; και δεν έβαλα στην vag τα 1,8 και 2,0 .
Mitsubishi Lancer 1.8
Σαν τελευταίο ποστ πάντως να πω απλά επειδή είναι κουραστικό όλο αυτό , αυτό που λένε οι 9 απο τους 10 , ωραίο αμάξι μη ανταγωνιστικός κινητήρας. So simple
Μην το λες...
http://www.autotriti.gr/data/magazine/v ... _18472.asp
http://www.autotriti.gr/data/magazine/v ... _15023.asp
(Οπως ξαναεγραψα παραπανω στην εποχη του ηταν απ΄τα καλυτερα ατμοσφαιρικα).
-
Ο χρήστης gplatan έγραψε:
Citroen C5 1,6 THP
Peugeot 508 1,6 THP
Ford Mondeo 1,6 Ecoboost
VW Passat 1,4 TSI
Opel Insignia 1,6 Turbo
Skoda Octavia 1,4 TSI
Mitsubishi Lancer 1.8
Σαν τελευταίο ποστ πάντως να πω απλά επειδή είναι κουραστικό όλο αυτό , αυτό που λένε οι 9 απο τους 10 , ωραίο αμάξι μη ανταγωνιστικός κινητήρας ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ. So simple
Μην το λες...
http://www.autotriti.gr/data/magazine/v ... _18472.asp
http://www.autotriti.gr/data/magazine/v ... _15023.asp
(Οπως ξαναεγραψα παραπανω στην εποχη του ηταν απ΄τα καλυτερα ατμοσφαιρικα).
Το έχω επαναλάβει πολλάκις σε προηγούμενα ποστ και οι μετρήσεις που μου δείχνεις είναι χρόνια πίσω όπου 407 δεν υπάρχει και τα υπόλοιπα φοράνε τουρμπισμένα μοτέρ.
Γιατί φαγώνεστε και πόσο πιο απλά να το πει ένας άνθρωπος;** Για την ΣΗΜΕΡΙΝΗ εποχή όπως εξελίχθηκε η πλειοψηφία των υπόλοιπων εταιρίων όσο αναφορά τους κινητήρες στην ίδια κατηγορία
**
Ούτε δύσκολο είναι ούτε κάτι που πρέπει να το βλέπετε στραβά μια διαπίστωση είναι και τίποτα παραπάνω.
MAZDA 6