-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
εσυ με το Q5 θες να φερω κανα cx7 διπλα η μετα θα κλαις τα λεφτα σου και θα ξενερωσεις με το αμαξι σου????
Εγω να φερω ενα Clio 1.2 tce των 1200κιλων διπλα στο 6αρι ή μετα θα κλαις τα λεφτα σου και θα ξενερωσεις με το αμαξι σου??
Δία εσένα με το clio σε τρέχω εγώ για να κρατήσω ψηλά τη σημαία της Μάζντα .
Χαλαρα παμε...δεν με χαλαει να δω τι παιζει με τον ανταγωνισμο...οχι οτι πιστευω πως ειναι το πιο γρηγορο της κατηγοριας, απο φιλολογικο ενδιαφερον παντα..Αλλα υπαρχει ενα θεμα...εγω μεχρι τα μερη σου με τη Ρενα δεν ερχομαι, οποτε ή θα κατεβεις Αθηνα ή θα το παιξουμε σουπερ ατου
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Χαλαρα παμε...δεν με χαλαει να δω τι παιζει με τον ανταγωνισμο...οχι οτι πιστευω πως ειναι το πιο γρηγορο της κατηγοριας, απο φιλολογικο ενδιαφερον παντα..Αλλα υπαρχει ενα θεμα...εγω μεχρι τα μερη σου με τη Ρενα δεν ερχομαι, οποτε ή θα κατεβεις Αθηνα ή θα το παιξουμε σουπερ ατου
Δεν με συμφέρει το σούπερ ατού, γιατί η Μάζντα δεν δίνει τις πραγματικές επιδόσεις.
Και για να σοβαρευτούμε λίγο. Μια χαρά είναι το 6άρι. Μπορεί να ήταν καλύτερο με περισσότερα άλογα, αλλά οι ακραίοι χαρακτηρισμοί και από τις δύο πλευρές είναι άκυροι.
Υ.Γ Μην σταματάτε όμως γιατί έχω ακόμα ποπ κορν.
-
ωραια ολα αυτα,κανενας ακομα για να ανοιξει με 6αρι.......
τι εγινε με τα cx7 σας εντυπωσιασαν????
μεχρι πριν γελουσατε οταν ειπα γι'αυτα!!!!!!
ο φιλος που ειπε για τα mx ναι οντως βγαινουν παραπανω απο οτι δινει η Mazda,
τυχαιο που γινεται και με το 6αρι και με το 3αρι??????
δεν νομιζω τακη........γιατι δεν ερχεσαι να δεις πως αλλαζω ταχυτητες εγω στο 6αρι και να μιλησεις μετα??????
αλλος τομεας που δεν πιανεται το 6αρι....και εδω δεν θελω να ακουσω μπουρδες γιατι ξερουμε ολοι ποσο καλα κυβωτια φτιαχνει η Mazda.....παρε παραδειγμα τα mx5 και rx8 mps 3 και 6 cx7,που ολα ειναι για σεμιναριο.... -
ρε γιαννη,μπηκες φορτσατος!!
πες σε ποια περιοχη βρισκεσαι,πες τι εισαι διατεθημενος να χασεις εαν πιεις λιπτον κτλ..
(απλως θελω να ριξω λαδι στη φωτια,να δουμε κανενα αστειο βιντεακι με κοντρες οικογενειακων..) -
Αθηνα ειμαι,οτι θα κερδισω θα χασω κιολας.....
απλα τα πραγματα.....ακομα κανεις ομως.....μονο μπλα μπλα
-
Κατσε να παω να αγορασω ενα 1.8 ατμοσφαιρικο οικογενειακο σενταν να ερθω να τα στησουμε
Αφου δεν εχουμε ακριβως αυτο που ζητας ρε φιλε τι να κανουμε? Ειπα να σου φερω αυτοκινητο 1.2 με λιγοτερα αλογα και παρομοιες επιδοσεις και δεν θες...να μετρησουμε τις επιδοσεις σου με οργανα δεν θες...να σε ακολουθησω μεχρι να πιασεις 240 με αλλο αυτοκινητο και να δω ποσα θα λεει το δικο μου δεν θες....τι αλλο να κανω για να σου αποδειξω οτι ειμαι αντρα? -
γιαννη γιατι δεν δεχεσαι αυτο που λεει ο βολβοδιας?να ερθει με το δικο του κ απλως να σε ακολουθει μεχρι την τελικη σου για να επιβεβαιωσεις τα λεγομενα σου?
-
Να ερθω κι εγω να γελασω;
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Παίδες ψήθηκα.Να έρθω και γω?Άμα πέφτει πολύ γρήγορο το δικό μου,να έρθω με του fatherΑν εχει το αυτοκινητο του αβαταρ σου ελα
-
Ο χρήστης GiannhsAtenza έγραψε:
Τι ωρα θες αυριο? Και που?
Xsara II fl 1.6 110.Και ανοιγμα καπω πριν ανοιξουμε..Τις αδειες κατευθειαν αν εχεις @@. Πες μου για να τηλεφωνησω στον δικηγορο του Κικιζα να κρατησει τις αδειες γιατι εσυ μπορει μετα να μη μου τη δινεις.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τι ωρα θες αυριο? Και που?
Xsara II fl 1.6 110.Και ανοιγμα καπω πριν ανοιξουμε..Τις αδειες κατευθειαν αν εχεις @@. Πες μου για να τηλεφωνησω στον δικηγορο του Κικιζα να κρατησει τις αδειες γιατι εσυ μπορει μετα να μη μου τη δινεις.
Γραψε και ενα Ευχαριστω
-
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
λινκ απο την δυναμομετρηση εχουμε?Οχι αλλα μπορουμε να βρουμε με ενα πμ..
-
Κατι πηρε το δεξι μου ματι για κοντρες.Ελατε ολοι σας και μονος μου αν και το χω παρατησει το σπορ...
-
Πού βρίσκεται ο αρχηγός με το 6αρι;
-
να γινω ο ρουφιανακος, αλλα να σας θυμησω οτι η τελεση αυτοσχεδιων αγωνων ταχυτητας και δεξιοτεχνιας ειναι ποινικα κολασιμη.......
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πού βρίσκεται ο αρχηγός με το 6αρι;ετοιμάζεται να δικάσει κατόχους σεντάν...
όταν λέει όμως σεντάν , λέει όλα τα σεντάν εκτός από τα πολύ καινούργια και τα πολύ παλιά...
οταν λέει σεντάν εννοεί όχι τα καινούργια , ούτε τα παλία , ούτε τα τουρμπάτα , ούτε τα κομπρεσοράτα ...
όχι τα δυνατά 1800αρια ούτε τα αδύναμα 2000αρια....
όλους δηλαδή
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πού βρίσκεται ο αρχηγός με το 6αρι;2 κολωνες πισω...
-
ερχεται..με φορα..
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
να γινω ο ρουφιανακος, αλλα να σας θυμησω οτι η τελεση αυτοσχεδιων αγωνων ταχυτητας και δεξιοτεχνιας ειναι ποινικα κολασιμη.......street racing is not a crime
MAZDA 6