-
Ο χρήστης kourtembeu έγραψε:
Ποσα χιλιομετρα ευθειας χρειαζεσαι για να φτασεις τα 240? Υπαρχει?
Αυτο ειναι κατηφορα ρε
-
δειτε και παραπανω σχεσεις-χιλιομετρα......
εσυ στειλε πμ να κανονισουμε και ελα με οτι θες..... -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Ποσα χιλιομετρα ευθειας χρειαζεσαι για να φτασεις τα 240? Υπαρχει?
Αυτο ειναι κατηφορα ρε
E για το 6 μιλάμε τι θες ευθεία;
-
Ο χρήστης GiannhsAtenza έγραψε:
https://skydrive.live.com/view.aspx/web^_MAZDA 6 1.8 MZR^_TOPSPEED.xlsx?cid=29eb1be13cff8de2&app=Excelδειτε και παραπανω σχεσεις-χιλιομετρα......
εσυ στειλε πμ να κανονισουμε και ελα με οτι θες.....Να έρθω με αυτό?
Θα σου αφήσω και 3' να φύγεις πρώτος.
Δεν θέλω να προκαλώ αλλά δεν παίζεστε...
-
Αυτο που ακομα δεν εχει απαντηθει ειναι γιατι η Mazda δινει 120hp, 11.7 0-100 και 195 τελικη
-
Αυτο που ακομα δεν εχει απαντηθει ειναι γιατι η Mazda δινει 120hp, 11.7 0-100 και 195 τελικη -
Αυτο που ακομα δεν εχει απαντηθει ειναι γιατι η Mazda δινει 120hp, 11.7 0-100 και 195 τελικηώχου με χαζές ερωτήσεις κι εσύ .
Είναι φανερό!!!!!!!!!Η MAZDA ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ . Σαν τις γκόμενες που κλαίγονται του στυλ δεν σου αξίζω άσε με θα βρεις μια καλύτερη και τέτοια. Ναζάκια κάνει όποιος έχει ξέρει........
-
Ναι μονο που τα BMW δεν πανε για τα αλογα τους....
το 316 δηλωνει 122 αλογα,για φερτο με το αργο 120αρι δικο μου να δουμε τι κανει.... -
εσυ με το Q5 θες να φερω κανα cx7 διπλα η μετα θα κλαις τα λεφτα σου και θα ξενερωσεις με το αμαξι σου????
-
Κι επειδη οι bmw δεν πανε τα αλογα τους, το 6 εχει καλυτερες επιδοσεις απο αυτες που ανακοινωνει ο κατασκευαστης?
-
Κι επειδη οι bmw δεν πανε τα αλογα τους, το 6 εχει καλυτερες επιδοσεις απο αυτες που ανακοινωνει ο κατασκευαστης?σώπα εσύ
-
Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που κάποιο τόπικ είχε τόσο γέλιο δίχως τη συνδρομή του Γρηγόρη.
-
εσυ με το Q5 θες να φερω κανα cx7 διπλα η μετα θα κλαις τα λεφτα σου και θα ξενερωσεις με το αμαξι σου????Εγω να φερω ενα Clio 1.2 tce των 1200κιλων διπλα στο 6αρι ή μετα θα κλαις τα λεφτα σου και θα ξενερωσεις με το αμαξι σου??
Θα μας πεις επιτελους τη θεωρια σου για τις κατα 2+sec καλυτερες επιδοσεις και για τα 45km/h επιπλεον τελικης απο τις τιμες του κατασκευαστη?
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που κάποιο τόπικ είχε τόσο γέλιο δίχως τη συνδρομή του Γρηγόρη.Ειδες τελικα...υπαρχουν κι αλλοι τροποι να γινει διασκεδαστικο το φορουμ...
-
αντε παλι τα ιδια....ρε,θα ερθει κανεις να δει live πως παει η θα κατσετε να αερολογειτε????
που αναθεμα με αν εχει μπει ενας απο εσας σε ενα 6αρι να δει επιδωσεις.....
και φερε ενα 316 να δουμε αν παει,γιατι συμφωνα με τα λεγομενα σας ειναι πιο γρηγορο απο το δικο μου,εγω επειδη εχω ανοιξει με 316 και με 118 ξερω τι παιζει,φερτε και εσεις να δειτε και μονοι σας.....δεν υπαρχει θεωρια,υπαρχει πραξη,θα φερεις αμαξι????? ή κοκοκοκοκοκο
-
εσυ με το Q5 θες να φερω κανα cx7 διπλα η μετα θα κλαις τα λεφτα σου και θα ξενερωσεις με το αμαξι σου????Εσύ είπες να έρθουμε με ότι θέλουμε...τώρα θα φέρεις CX7? Και δεν φέρνεις...θα πιει το τσαγάκι του κι αυτό όπως έχει συμβεί στο παρελθόν και θα τελειώνει το παραμύθι...
Fuck Yeah είναι πάντως το τοπικό και βαριόμουν θανάτου σήμερα στη δουλειά!!
-
ποσο αργο σας φαινεται αυτο απο ενα 1.8 mazda 6 δευτερης γενειας??????
πολυ ε??????
ναι ναι ξερω χαλασμενα ειναι ολα,gps κοντερ ροδες,λαστιχα,ολα λαθος......λοιπον οσοι γρηγοροι υπαρχουν με sedan αμαξια της κατηγοριας του Mazda 6 με 16αρια ατμο και 18αρια ατμο, προσωπικο μυνημα και θα το διαπιστωσουν και μονοι τους το ποσο πισω ειναι ενα 6αρι σε σχεση με τον συναγωνισμο.....
υπαρχω εγω τελειως μαμα,υπαρχουν και αλλα λιγο τσιμπημενα......
και οταν γινει αυτο,θα μπουν εδω μεσα τα βιντεο,και οι εικονες και θα γραψουμε και εμεις,να δω τοτε τι θα λετε....
( ξερω τι θα λετε αλλα τελος παντων,ηταν πειραγμενο φορουσε εκκεντροφορους ψεκαζε νιτρο κτλ κτλ,εγω θα σας λεω απλα ειναι Mazda και ειναι αργο )διαλεγεται και περνεται.....
υ.γ. Φωτη αστους φιλε,δεν εχουν μπει καν σε 6αρι σαν τα δικα μας γι'αυτο μιλανε....
ποσο τελική δίνει η μάζντα ???
δείξε μας τώρα τον γκρεμό που το πέταξες για να γράψει οτι γράφει...
-
αντε παλι τα ιδια....ρε,θα ερθει κανεις να δει live πως παει η θα κατσετε να αερολογειτε????θα στείλω το Σάκη γιατί στα live έχω τρακ
-
α δηλαδη θεωρεις δικαιο να ανοιξει ενα 6αρι με ενα q5??????
μιας και απευθυνονται στην ιδια κατηγορα.....
(εχετε την παραμικτη ιδεα??????)
φερε το q5 να φερω cx7,το 6αρι θα ερθει ουτος η αλλως,εσας δεν βλεπω να βαζεται αμαξι της κατηγοριας του 6αριου απεναντι...
και ακομη κανενα μυνημα.....μπλα μπλα μπλα....
δεν ηταν γκρεμος το κομματι εκεινο....θα ηθελες να ηταν....αλλα τεσπα....φυσικα κοκοκοκοκοκοκο οταν λεμε να ερθετε,λες και δαγκωνουν τα mazda και φοβαστε.....
-
ξεχασα να πω,η 4η κοντερ δειχνει 200 πριν τον κοφτη στρωφων.....
ποιος θα ανοίξει με άνθρωπο που δεν ξέρει να γράφει σωστά ούτε το ΣΤΡΟΦΕΣ ???
MAZDA 6