-
Ετσι ακριβώς. Τα τροχαία έχουν μειωθεί πολυ λόγο μονοδρομησης. Επειδη και γω ταξιδεύω συχνά προς τα κεί πλέον έχω απελπιστεί και ταξιδεύω μόνο νύχτα. Δηλαδή μιλάμε κάτι 3 και 4 η ωρα το πρωί. Όλος ο δρόμος δικός μου. Πολυ καλή η κατανάλωση σου. Τελικά στην εθνική τα κυβικά της ατμόσφαιρας συμφέρουν.
-
Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
Ετσι ακριβώς. Τα τροχαία έχουν μειωθεί πολυ λόγο μονοδρομησης. Επειδη και γω ταξιδεύω συχνά προς τα κεί πλέον έχω απελπιστεί και ταξιδεύω μόνο νύχτα. Δηλαδή μιλάμε κάτι 3 και 4 η ωρα το πρωί. Όλος ο δρόμος δικός μου.Πολυ καλή η κατανάλωση σου. Τελικά στην εθνική τα κυβικά της ατμόσφαιρας συμφέρουν.Σε ανοιχτό δρόμο δεν έχω δει ποτέ πάνω απο 7λ,ακόμη και αν ταξιδεύω με 150-160......
-
Μου ακούγεται τόσο περίεργο που σχεδόν μου είναι αδύνατο να το πιστέψω. Και αυτό γιατί έχοντας μικρό τουρμπο εγω (leon 1P 1.2 tsi), στις διαδρομές που αναφέρεις και εδικά πιο πριν που γράφεις για την Αγ. Άννα στη Β. Ευβοια, επειδή είναι δρόμος που το κάνω τουλάχιστον 6 φορές το χρόνο έχω ακριβώς την ίδια κατανάλωση. Μετα τα 140-150 δε στην εθνική καίει το καταπέτασμα το δικό μου. Τι να πω. Φαντάζομαι στη πόλη μόνο θα έχεις τσιμπημένη.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Καλά..............λες και θέλει πολύ να ξεχαστεί/αποκοιμηθεί/ ,κανείς και να μπεί στο αντίθετο!Τωρα αυτο ειναι επιχειρημα? το ιδιο μπορει να συμβει σε οποιονδηποτε δρομο.. σε οποιονδηποτε δρομο μπορει να βρεθει ενας να τον παρει ο υπνος..Το θεμα μας ειναι τα τροχαιο λογω λαθος προσπερασης σ αυτο τον δρομο και τελικως εχουν μειωθει οι πιθανοτητες μετωπικης-πλαγιομετωπικης μ αυτο τον σιγουρα πιο κουραστικο τροπο.. το καραγκιοζιλικι ειναι να εισαι σ αυτον τον δρομο τον χιλιοπληρωμενο και να συνεχιζεις να πληρωνεις διοδια βασικα.
-
Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
Μου ακούγεται τόσο περίεργο που σχεδόν μου είναι αδύνατο να το πιστέψω. Και αυτό γιατί έχοντας μικρό τουρμπο εγω (leon 1P 1.2 tsi), στις διαδρομές που αναφέρεις και εδικά πιο πριν που γράφεις για την Αγ. Άννα στη Β. Ευβοια, επειδή είναι δρόμος που το κάνω τουλάχιστον 6 φορές το χρόνο έχω ακριβώς την ίδια κατανάλωση. Μετα τα 140-150 δε στην εθνική καίει το καταπέτασμα το δικό μου. Τι να πω. Φαντάζομαι στη πόλη μόνο θα έχεις τσιμπημένη.Η καταναλωση ειναι ενα συνθετο προβλημα που εχει να κανει με τα cc,το βαρος του αυτοκινητου,την συντηρηση του μοτερ,την αεροδυναμικη του,το ποδι μας κτλ.Οταν το επελεγα ειχα διαβασει για την χαμηλη καταναλωση ακομη και υπο πιεση!Τωρα το διαπιστωνω Για την πολη εχω το γατο
btw το Σαββατο θα παω στο Προκοπι -
Ωραίος! Πράγματι επιτυχημένη η αγορά σου. Ωραίο αμάξι, αξιόπιστο, κυβικά και οικονομικό. Τι άλλο θες. Εγω δε παραπονιέμαι για τη κατανάλωση του δικού μου, απλά με εντυπωσιάζει το δικό σου. Είσαι του β. Ευβοικού βλέπω ε;
-
Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
Μου ακούγεται τόσο περίεργο που σχεδόν μου είναι αδύνατο να το πιστέψω. Και αυτό γιατί έχοντας μικρό τουρμπο εγω (leon 1P 1.2 tsi), στις διαδρομές που αναφέρεις και εδικά πιο πριν που γράφεις για την Αγ. Άννα στη Β. Ευβοια, επειδή είναι δρόμος που το κάνω τουλάχιστον 6 φορές το χρόνο έχω ακριβώς την ίδια κατανάλωση. Μετα τα 140-150 δε στην εθνική καίει το καταπέτασμα το δικό μου. Τι να πω. Φαντάζομαι στη πόλη μόνο θα έχεις τσιμπημένη.Δεν παιζει τοσο το ποσα γραφει το κοντερ αλλα το πως εφτασες εκει.....Σιγα σιγα μεχρι τα 180 το δικο μου πχ δεν καιει πολυ και ας εχει πανω απο 300 αλογα.....Αν ομως πηγαινω με 50 και το πατησω μεχρι τα 180 θα μου εχει φαει 5ε
Απο εκει και περα η ατμοσφαιρα παντα εχει τα καλα της, πχ το Kia Ceed 1.6 του αδερφου μου μπορει μεχρι τα 120 να καιει λιγοτερο απο το δικο μου (OpelGT) αλλα οταν το πας με 150-160χλ καιει τα ιδια και περισσοτερα απο αυτα που καιει το δικο μου οταν το παω με 180-200. Η CLS 3.5 απο την αλλη του Θειου μου στα 200 καιει λιγοτερο απο το δικο μου λογο κυβικων φυσικα και ας ειναι αρκετα εως πολυ βαρυ.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ετσι ακριβώς. Τα τροχαία έχουν μειωθεί πολυ λόγο μονοδρομησης. Επειδη και γω ταξιδεύω συχνά προς τα κεί πλέον έχω απελπιστεί και ταξιδεύω μόνο νύχτα. Δηλαδή μιλάμε κάτι 3 και 4 η ωρα το πρωί. Όλος ο δρόμος δικός μου.Πολυ καλή η κατανάλωση σου. Τελικά στην εθνική τα κυβικά της ατμόσφαιρας συμφέρουν.
Σε ανοιχτό δρόμο δεν έχω δει ποτέ πάνω απο 7λ,ακόμη και αν ταξιδεύω με 150-160......
δλδ πηγαινεις σε ολο το δρομο με 150-160 και εχεις μεση καταναλωση κατω απο 7 ?
-
Ναι ειναι το εκδοση το χαϊμπριντ....
-
α, οκ τοτε
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
α, οκ τοτεΑφου στα ειπε ο edit [Admin] και συμφωνεις......τι να πω εγω που ΕΧΩ το αυτοκινητο!!!!
Παρακαλώ να είστε κόσμιος όταν απευθύνεστε σε άλλα μέλη. [Admin]
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
τι να πω εγω που ΕΧΩ το αυτοκινητο!!!!αν θες απαντησε σε αυτο που ρωτησα
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Σε ανοιχτό δρόμο δεν έχω δει ποτέ πάνω απο 7λ,ακόμη και αν ταξιδεύω με 150-160......
Για όνομα ...
Το 2 με τον ατμο 1,3 φτάνει στα 7,5 και με λιγότερα χλμ.Ή βλέπεις την στιγμιαία χωρίς να πατάς γκάζι ή χάλασε το trip σου ή ΟΛΑ τα υπόλοιπα -ακόμα και μικρότερα- αμάξια καίνε παραπάνω ... Ας θεωρήσουμε ως δεδομένο το τρίτο λοιπόν!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
τι να πω εγω που ΕΧΩ το αυτοκινητο!!!!
αν θες απαντησε σε αυτο που ρωτησα
Ειχα ολη την καλη διαθεση αλλα.......μετα τον χλευασμο σου
Να προσθεσω οτι εχω το MK3
τελος εδω απο μενα. -
δεν ηταν χλευασμός
παντως, απο οτι ειδες και μονος σου, κανεις δεν πιστευει αυτα τα νουμερα που αναφερεις -
Τι σας νοιαζει και 5 να πει οτι εχει ? Χαλιεστε με χαζα πραγματα.....
-
Αυτος μωρε εννοει οτι στη μεση καταναλωση στο τελος που υπολογιζει του βγαζει 7.. αυτο μπορει να συμβαινει.. η ΜΩΤ μετραει οχι αν πας για 5 λεπτα με 150.. στο συνολο βγαινει η καταναλωση που αναφερει..
Αν εννοει στιγμιαια νταξ εχει το εκδοση το χαϊμπριντ... -
**@ nonos & GGAB
Η μεταξύ σας αντιπαράθεση καλό θα ήταν να γίνεται με κόσμιο τρόπο. **
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
**@ nonos & GGABΗ μεταξύ σας αντιπαράθεση καλό θα ήταν να γίνεται με κόσμιο τρόπο. **
Εγω απλα κατα καιρους αναφερω τις καταναλωσεις μου....να ζητησω συγνωμη;;;
Στα @@ αν με πιστευουν ,αν νομιζουν οτι λεω ψεματα,αν αν αν......
Οκ εχω καταναλωση οπως ο ''οικονομικος' thp,ενταξει τωρα;;;; -
Πέρα τα όποια όμως προσωπικα μπορεί να εχεις με τον νονό, με μένα ή με άλλους θα πρέπει να αντιλαμβάνεσαι και την αμφισβήτηση ή την απορία των αλλων όταν αναφέρεις κάτι που είναι ας το πουμε παράξενο.
Έχει συμβεί προηγούμενα με την τελική του 6 σου, συμβαίνει και τώρα με την κατανάλωση του.
Αργοτερα θα σκολουθησει και το 0-100?!
Τεσπα! Όλα δεν είναι χλευασμός ή ειρωνία αλλά αντίλογος, διάλογος.Στάλθηκε από το SMO72HD μου
MAZDA 6