-
[list:1s85cs9g]Ο Μητσος ο λαστιχας [/list:u:1s85cs9g][list:1s85cs9g]Μια ωραια γκομενα με γνωστο σεξουαλικο προβλημα, αφου εξαντλησε ολες τις θεραπευτικες μεθοδους, αποφασισε να απευθυνθει, σε ενα 'μουτσο' [/list:u:1s85cs9g][list:1s85cs9g]Της λεει ο μουτσος, 'πηγαινε στο Μητσο τον λαστιχα, αυτος ειναι ειδικος'[/list:u:1s85cs9g][list:1s85cs9g]Παιρνει δρομο, αφηνει δρομο, φτανει στον Μητσο τον λαστιχα [/list:u:1s85cs9g][list:1s85cs9g]Του λεει το προβλημα, και της απανταει ο Μητσος[/list:u:1s85cs9g][list:1s85cs9g]'Ειστε ετοιμη?Να λαβουμε τα μετρα μας?'[/list:u:1s85cs9g][list:1s85cs9g]'ΟΚ' του λεει[/list:u:1s85cs9g][list:1s85cs9g]Ετοιμαζεται λοιπον ο Μητσος, φοραει το 'λαστιχο'(ξερετε τωρα ), και βαζει στα ρουθουνια του δυο κοματια βαμβακι[/list:u:1s85cs9g][list:1s85cs9g]Του λεει η γκομενα, 'ρε ανθρωπε μου, καλα το λαστιχο, το βαμβακι στα ρουθουνια τι το θες?'[/list:u:1s85cs9g][list:1s85cs9g]'Μανδαμ, αμα αρχισει και καιγεται το λαστιχο, ξερετε τι καπνο και βρωμα βγαζει'? [/list:u:1s85cs9g]
-
[list:1s85cs9g]Ο Μητσος ο λαστιχας [/list:u:1s85cs9g][list:1s85cs9g]Μια ωραια γκομενα με γνωστο σεξουαλικο προβλημα, αφου εξαντλησε ολες τις θεραπευτικες μεθοδους, αποφασισε να απευθυνθει, σε ενα 'μουτσο' [/list:u:1s85cs9g][list:1s85cs9g]Της λεει ο μουτσος, 'πηγαινε στο Μητσο τον λαστιχα, αυτος ειναι ειδικος'[/list:u:1s85cs9g][list:1s85cs9g]Παιρνει δρομο, αφηνει δρομο, φτανει στον Μητσο τον λαστιχα [/list:u:1s85cs9g][list:1s85cs9g]Του λεει το προβλημα, και της απανταει ο Μητσος[/list:u:1s85cs9g][list:1s85cs9g]'Ειστε ετοιμη?Να λαβουμε τα μετρα μας?'[/list:u:1s85cs9g][list:1s85cs9g]'ΟΚ' του λεει[/list:u:1s85cs9g][list:1s85cs9g]Ετοιμαζεται λοιπον ο Μητσος, φοραει το 'λαστιχο'(ξερετε τωρα ), και βαζει στα ρουθουνια του δυο κοματια βαμβακι[/list:u:1s85cs9g][list:1s85cs9g]Του λεει η γκομενα, 'ρε ανθρωπε μου, καλα το λαστιχο, το βαμβακι στα ρουθουνια τι το θες?'[/list:u:1s85cs9g][list:1s85cs9g]'Μανδαμ, αμα αρχισει και καιγεται το λαστιχο, ξερετε τι καπνο και βρωμα βγαζει'? [/list:u:1s85cs9g]
-
-
Καλλλλλλλλλλλλλό !!!!!
αλλά μήπως ξέρει κανείς την πλάκα με το Μήτσο με τα λάστιχαΑποστόλης
-
Επίκαιρο ανέκδοτο, μια και στην Καλιφόρνια βγήκε κυβερνήτης ο άνθρωπος που μαζί με τον Σταλλόνε βίασε, δολοφόνησε και ξαναβίασε την ηθοποιία...
'Σοβαρός Αμερικ(λ)άνος'
-
Ο Αμερικανικος λαος ειναι ο πιο εξυπνος Αμερικανικος λαος στον κοσμο. George Bush Junior
Το ολοκαυτωμα ηταν μια αθλια περιοδος στην Ιστορια του εθνους μας. Εννοω της ιστοριας αυτου του αιωνα. Αλλα ολοι ζησαμε σ' αυτον τον αιωνα. Εγω δεν εζησα σε αυτον τον αιωνα. George Bush Junior
Τα περισσοτερα προϊοντα που εισαγουμε, ερχονται απο το εξωτερικο. George Bush Junior
Υπαρχει μεγαλη εμπιστοσυνη στο προσωπο μου. Το βλεπω ολη την ωρα οταν ερχονται ανθρωποι και μου λενε: 'Μην μας απογοητευσεις αλλη φορα'. George Bush Junior
Εχω δικες μου αποψεις με τις οποιες πολλες φορες δεν συμφωνω. George Bush Junior
Πιστευω οτι το ανθρωπινο γενος μπορει να συνυπαρξει ειρηνικα με τα ψαρια... George Bush Junior
Σημερα χασαμε απο συμπτωματικες συμπτωσεις. Στηβ Γιατζόγλου
Ολοι οι συγγενεις μαζευτηκαν για το υστατο χερι (αντι για χαιρε). Παρουσιαστης του ALTER
Μετα το πρωτο γκολ της Μπαγιερν εναντιον της Μαντσεστερ: Αλλα η Μαντσεστερ ειναι παντα Μαντσεστερ και μαλιστα United. Εκφωνητης του MEGA
Στην τελετη αφιξης του Αγιου Φωτος στο καινουριο αεροδρομιο Ελευθεριος Βενιζελος: «Υποδεχονται το Αγιο φως με τιμες που αρμοζουν σε αρχηγο κρατους. Ειναι ο πρωτος αρχηγος κρατους που επισκεπτεται το νεο αεροδρομιο.» Δημοσιογραφος του STAR
Μια πασα ακριβειας για το πουθενα... Σχολιαστης του MEGA
Το πιο extreme πραγμα που εχω κανει ειναι οι σκεψεις μου. Τζινα Αλοιμονου (Μοντελο)
Ο δεικτης των τιμων σημερα εκλασε... συγνωμη... εκλεισε στις ταδε τιμες. Παρουσιαστρια ειδησεων του MEGA
Επρεπε να διαλεγουν φυλακες με αρχαιοελληνικες μουρες στην Ακροπολη. Βανα Μπαρμπα
Και θα περασουμε να ακουσουμε τη Μελανι Τσι και το Αι τουρν του γιου (Melanie C, I turn to you)... Δημητρης Φωτιαδης (Ιδιωτικος σταθμος Κατερινης)
Επισκεφθηκες τον Παρθενωνα οταν ησουν στην Ελλαδα; Δεν θυμαμαι ολα τα κλαμπ που πηγα. Shaquille O'Neal
Δεν θελουμε να δινουμε υποσχεσεις, αλλα υποχομαστε οτι θα δωσουμε τον καλυτερο μας εαυτο. Φωτσης (ΠΑΟ)
Η δραστηριοτητα του βουλευτη πρεπει να ειναι απερισκεπτη. Γερασιμος Γιακουματος
-Κυρια Σαρρη, διαβαζετε Ηρακλειτο; -Ναι γιατι γενικως ειμαι πολυ των extreme πραγματων. Εφη Σαρρη
Παραλαβαμε μια Ελλαδα στο χειλος του γκρεμου και καναμε ενα βημα εμπρος. Γεωργιος Παπαδοπουλος
Κατω απο τα συντριμια βρισκονται δυο γυναικες και μια Φιλιππινεζα. Δημοσιογραφος του MEGA
Καχι, ποια νομιζεις ειναι η διαφορα αναμεσα στα ομαδικα και στα ατομικα αθληματα; Σχολιαστης All Star Game
-Νομιζετε πως φταιει ο Παθιακακης για την κατασταση στην ΑΕΚ; -Δεν μπορω να πω αν φταιει, αλλα σιγουρα φταιει πολυ. Λυσσανδρος Γεωργαμλης
-Ποια ειναι τα αγαπημενα σας τραγουδια απο το καινουργιο CD; -Το 2, το 5 και το 8. Κατερινα Στανιση
εχω και αλλα σας ενδιαφερουν;;;;;;;;;
-
Πέθανε που λέτε ο Γκιωνάκης και βγάζει στο παράθυρο την κόρη του εκλιπόντος ο Λιάγκας... Και της λέει...
'Να ζήσετε να τον χαιρόσαστε!'
-
Βλεπω στην τηλεοραση τα παιδακια στην Αφρικη και κλαιω. Θα ηθελα να ημουν και εγω τοσο αδυνατη, αλλα χωρις ολες αυτες τις μυγες γυρω μου... Mariah Carey
Ειμαι πολυ χαρουμενη που ενσαρκωνω την Ελληνικη μυθολογια. Lucy Lawless (Xena)
-Με ποια ιστορικη φιγουρα ταυτιζεσαι φυσιογνωμικα; -Με την Ζινα, επειδη κι εγω ειμαι λιγο-πολυ του ξυλου. Ξερεις... μπουνιες και τετοια. Ελενα Γραβεζα (γκομενα του Πανταζη)
Και τωρα ακολουθει η επετειακη εκπομπη Το Πεος του 40 (αντι το επος του 40). Εκφωνητρια ΕΤ1
Πειτε μας κυριε Μαυρο, θα γεννηθουν ποτε αλλοι Μαυροι; Αργυριου (ΕΤ2)
Κυριες και κυριοι, βρεχει στον αγωνιστικο χωρο, βρεχει και στις κερκιδες. Μιχαλις (εκφωνητης στο Σχηματαρι)
Αμα δεν θελετε να μας ψηφισετε μην μας ψηφιζετε, αλλα εμπιστευτειτε μας. Κωστας Καραμανλης
Μετα απο βηματα καποιου παικτη στον αγωνα ΠΑΟ ΑΕΚ: Αυτο δεν ηταν βηματα. Αυτο ηταν το πρασινο μιλι. Εκφωνητης του Supersport
Φορτισμενο κλυσμα επικρατησε σημερα στη Σοφοκλεους. Δημοσιογραφος του MEGA
Κατα την διαρκεια αγωνα ανωμαλου δρομου γυναικων: Και οι ανωμαλες μπαινουν στα τελευταια 1000 μετρα... Σχολιαστης στιβου
Θα το πω με μια Ελληνικη λεξη: Unplugged. Διονυσης Τσακνης
Σε Χριστουγεννιατικη επισκεψη παικτων σε τυφλα παιδια: Ευχομαι να τα εχει ο Θεος καλα και καποια στιγμη να ερθουν στο γηπεδο να μας δουν και απο κοντα... Στελιος Γιαννακοπουλος
Λεει στον διαιτητη: Καν λιγου χασουμερ (κρατα καθυστερησεις).
Βαλαωρας (παλιος ποδοσφαιριστης της Λαρισας)Σε ρεπορταζ σε παρτυ μασκε την Τσικνοπεμπτη: -Εσεις τι εχετε ντυθει; -Ροκ σταρ. -Σοβαρα; Ειναι το αγαπημενο σας ειδωλο; Δημοσιογραφος του MEGA
-Πειτε μας πως θα χαρακτηριζατε τον εαυτο σας με τρεις λεξεις; -Θα σου το πω με μια λεξη. Μαγκας απο τον Πειραια. Δημητρης Παπαμιχαηλ
Σε ποια χωρα τραγουδησε ο Λευτερης Πανταζης; Στην Τουρκια, στην Αγγλια η στο Λονδινο; Ευα Αντωνοπουλου (Τουιστ, ALPHA TV)
Ρεαλ-Λατσιο 2-2 υπερ της Ρεαλ. Εκφωνητης του MEGA
Αυτη η συνεντευξη τυπου θα κρατησει 5 λεπτα και δεν θα απαντησω σε ερωτησεις. Σας ακουω και μπορω να τοποθετηθω πανω σε οτι θελετε. Γιαννης Κυραστας
-Τι εχετε να πειτε για τον θανατο του βασιλια της Ιορδανιας; (King of Jordan); -Δυσκολα θα βγει μπασκετμπολιστας σαν κι αυτον. Mariah Carey
Ο πνιγμενος ανασυρθηκε νεκρος. Δημοσιογραφος του ΑΝΤ1
Σε καποιο ακριτικο χωριο: Εκτος απο ανθρωπους, περνανε και Ρουμανοι τα συνορα; Ρεπορτερ του TEMPO
Μου αρεσουν ολοι οι ποιητες, ακομα και ο Μπετοβεν. Τζενη Χειλουδακη
Προκειται να χιονισει σημερα και ετσι οι ερωτευμενοι θα εχουν την ευκαιρια να παιξουν χιονοπολεμο και αλλα τυχερα παιχνιδια. Εκφωνητης του ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ, (Κυπρος)
Τρεις ειναι οι τραυματιες. Ο νεκρος και αλλοι δυο. Ρεπορτερ του ANT1
Θεωρητικα ειναι το πρακτικοτερο που μπορει να γινει. Κωστας Μητσοτακης
Κωστα δεν θελω να σου πω οτι τα τηλεφωνηματα ειναι εκατονταδες. Οχι αυτο δεν θελω να στο πω και δεν το λεω. Φελουρης (Ελλαδα TV)
-
Το ότι ο Σβαρτζενέγκερ δεν είναι καλός ηθοποιός δεν έχει σχέση με τις ικανότητές του ως πολιτικός. Υποκριτική ικανότητα και πολιτική ικανότητα δεν έχουν συνάφεια 100%, έτσι δεν είναι;
Επίσης η παράθεση δηλώσεων χωρίς το context, την κατάσταση δηλαδή και το περιβάλλον στο οποίο έγιναν οι δηλώσεις δεν αντικατοπτρίζει επακριβώς το μήνυμα αυτού που την είπε.
Π.χ. η δήλωση «Μια πάσα ακριβείας για το πουθενά...» έχει νόημα και δεν είναι πατάτα, αλλά εφυιές σχόλιο εάν ο αθλητικός σχολιαστής που την είπε ήθελε να εκφράσει ειρωνία.
Ή εάν ο Γιατζόγλου μετά τη δήλωσή του: «Σήμερα χάσαμε απο συμπτωματικές συμπτώσεις» έσκασε ένα γέλιο, τότε δεν αποκτά άλλο νόημα αυτό που είπε;Στα δικά μας...Ποιό είναι το πιο σεξουαλικό επάγγελμα στην έρημο;
Ο...γαμηλιέρης (πολλές φατσούλες γιατί το ανέκδοτο από μόνο του...)
Jacob
-
[list:10es09bv]Δυο ξανθιες συζητουν [/list:u:10es09bv][list:10es09bv]-Αχ χρυση μου, δεν ξερεις τι επαθα χθες!!![/list:u:10es09bv][list:10es09bv]-Τι επαθες?[/list:u:10es09bv][list:10es09bv]-Κλειστικα στο ασανσερ για δυο ωρες, σκετη φρικη σου λεω [/list:u:10es09bv][list:10es09bv]-Αμ εσυ δεν επαθες τιποτα............τι να πω εγω που εγκλωβιστηκα σε κυλιομενες σκαλες για 3 ωρες λογω διακοπης ρευματος [/list:u:10es09bv]
-
Μετα απο αγορα εκτυπωτη, παιρνουν τηλεφωνο στον προμηθευτη: -Πειτε μου το προβλημα σας -Ο καινουργιος εκτυπωτης που πηραμε δεν εκτυπωνει -Ειναι στο ρευμα; -Ναι -Πατησατε το κουμπι; -Ναι -Ειναι on-line; -Ναι -Χαρτι εχει; -Ναι -Οι μελανοταινιες ειναι ενταξει; -Ναι... Τελικα παει ο τεχνικος απο 'κει και λεει: -Που ειναι ο υπολογιστης; -Ποιος υπολογιστης; Τραπεζα Κυπρου
Στους Ολυμπιακους αγωνες, στον τελικο 50 μετρων ελευθερο: Και φευγουν καλα Χουγκεμπαντ και Ποποφ και πανε μαζι χερι χερι... Χουγκεμπαντ και Ποποφ... Χουγκεμπαντ και Ποποφ... Χουγκεμπαντ και Ποποφ, μεγαλη μαχη, ο Ολλανδος και ο Ρωσος... Χουγκεμπαντ και Ποποφ... Χουγκεμπαντ και Ποποφ... και τελικα ειναι πρωτος ο Χολ ο Αμερικανος, δευτερος ο Ερβινγκ ο Αμερικανος, τριτος ο Χουγκεμπαντ και εκτος ο Ποποφ. Σχολιαστης της ΝΕΤ
Ναι, αλλα εσυ απαντησε θετικα οχι. Ηθοποιος σε προγραμμα στο ΑΝΤ1
Ερωτηση σε παιδακι με φανελα του Ολυμπιακου και κοκκινο κασκολ: Εσυ αγορακι μου τι ομαδα εισαι; Δημητρης Πουλιασης
Ο Ζινταν ζαλιζει και ζαλιζεται... Παυλος Γερακαρης
Και μια πολυ μεγαλη και ταυτοχρονα τεραστια ευκαιρια... Αργυριου
Δεν καταλαβαίνω γιατι δεν πιστευετε οτι ενας νεος καλλιτεχνης μπορει να ακουει κλασικη μουσικη. Εμενα, ας πουμε, μου αρεσουν πολυ οι τεσσερις εποχες του Βερντι. Σακης Ρουβας
Ειμαι ανηψιος ενος προπονητη ο οποιος τυχαινει να ειναι και θειος μου. Βαλεριος Λεωνιδης
Οκτω στους δεκα Ελληνες πιστευουν οτι τα μοντελα ειναι χαζα. Τους υπολοιπους τρεις ομως, που πιστευουν πως ειμαστε εξυπνες δεν τους ακουμε. Βικυ Κουλιανου
Η μπαλια ηταν ξυραφι, παραλιγο να ματωσει τον Ολυμπιακο. Sportscaster του MEGA
Σε τηλεοπτικο παραθυρο: -Επρεπε να ντρεπεσαι γι' αυτα που λες! -Ντρεψου εσυ ρε! Μακης Ψωμιαδης
-Και που βρισκεστε τωρα; -Στα Τρικαλα. -Α, ωραια, κοντα στη θαλασσα. Νικη Καρτσωνα
Ποιος ομως θα διαδεχτει τον κ. Κλιντον στον ρολο του κλανηταρχη; Δημοσιογραφος ΕΤ1
Αυτος δεν ειναι θεος, ειναι ημιθεος και βαλε. Δανδουλακης Γιωργος
Και τωρα ο ζωντανος καλεσμενος μας. Ρουλα Κορομηλα
Σημαντικη επισης ειναι και η απωλεια του Μπεκαμ, αν και δεν εχει φυγει απο το παιχνιδι... Αντωνης Κατσαρος (MEGA)
Το τραγουδι αυτο με συγκινει χαρωπα. Άννα Βίσση
Ετσι πρεπει λοιπον, φιλες και φιλοι να καθονται ολοι ηρεμα στις κερκιδες, τοσο οι μικροι οσο και οι μεγαλοι, οι μεγαλυτεροι απο τους μικροτερους οι οποιοι ειναι με την σειρα τους μικροτεροι απο τους ακομα μεγαλυτερους, οι οποιοι ειναι μικροτεροι απο τους μεγαλυτερους τους… Σωτήρης Θεοδωρακόπουλος
Σε περιγραφη ανοργανης γυμναστικης: Οι αθλητριες αποφασισαν επιτελους να ανοιξουν τα ποδια τους. Κώατας Καπάταης
Σημερα το παιχνιδι εχουν επηρεασει δυο παραγοντες: το κρυο και ο καιρος. Γιάννης Κάραλης
Αναφερομενος στον φιλαθλο του Παναθηναικου που εχει πεθανει: Θελω να εκφρασω τα συλλυπητηρια μου στον ατυχο νεο. Σωκράτης Κόκκαλης
Ενω η καμερα εδειχνε τις προπελες του σκαφους, λεει: Εεε... αυτα τα ανεμιστηρακια που εχει στα πλαγια το βαθυσκαφος, ειναι για να στριβει. Τέρενς Κουίκ
-
Συναντιούνται δυο ογδοντάχρονοι που έχουν χρόνια να βρεθούν.
- Γιώργο τι κάνεις1
- Άστα ρε Κώστα, θυμάσαι όταν είμαστε στο στρατό που μας έριχναν φάρμακο στο φαγητό μας για να μην έχουμε ορμές;
- Βέβαια και το θυμάμαι αλλά γιατί το αναφέρεις;
- Γιατί τώρα με έπιασε.
Τρις ξανθιές κλείνονται από διακοπή ρεύματος στο ασανσέρ, η Σούλα η Ρούλα και η Κούλα και αρχίζουν να φωνάζουν η μια «Βοήθεια» η άλλη «Ανοίξτε μας» η άλλη «Δεν μας ακούει κανείς;» κλπ κάνοντας μεγάλη φασαρία.
Η Κούλα σαν πιο έξυπνη φωνάζει στις άλλες. «Έτσι που φωνάζουμε δεν μας καταλαβαίνει κανείς, πρέπει να φωνάξουμε ταυτόχρονα, με το τρία.
Κούλα: Ένα δυο τρία
Κούλα + Σούλα + Ρούλα: «Ταυτόχρονα, ταυτόχρονα, ταυτόχρονα» -
Προτείνω τα ανέκδοτα που καταχωρούνται εδώ να έχουν και κάποιο αυτοκινητιστικό περιεχόμενο.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Προτείνω τα ανέκδοτα που καταχωρούνται εδώ να έχουν και κάποιο αυτοκινητιστικό περιεχόμενο.Sorry για το αγγλικό,που να μεταφράζω τώρα...
A Greek walks into a bank in New York City and asks for the loan officer.
He tells the loan officer that he is going to Greece on business for two weeks and needs to borrow $5,000.
The bank officer tells him that the bank will need some form of security for the loan, so the Greek hands over the keys to a new Ferrari.
The car is parked on the street in front of the bank.
The Greek produces the title and everything checks out.
The loan officer agrees to accept the car as collateral for the loan.
The bank's president and its officers all enjoy a good laugh at the Greek for using a $250,000 Ferrari as collateral against a $5,000 loan.
An employee of the bank then drives the Ferrari into the bank's underground garage and parks it there.Two weeks later, the Greek returns, repays the $5,000 and the interest, which comes to $15.41.
The loan officer says, 'Sir, we are very happy to have had your business, and this transaction has worked out very nicely, but we are a little puzzled.
While you were away, we checked you out and found that you are a multimillionaire.
What puzzles us is, why would you bother to borrow $5,000?' The Greek replies: 'Where else in New York City can I park my car for two weeks for only $15.41 and expect it to be there when I return?' -
Tο πρωι ημουνα στην Εθνικη Οδο,κοιταω αριστερα και τί να δω...μια
γκομενα με μια κουρσαρα,με πατημενα 150,να κοιταζεται στον πλαϊνο
καθρεφτη και να βαζει κραγιον !!!....και φυσικα,ετσι αφηρημενη,ειχε
αρχισει να μπαινει στη λωριδα μου!...τρομαξα τοσο που μού επεσε η
ξυριστικη μηχανη απ το ενα χερι και το σαντουιτς απο το αλλο,
προσπαθησα να κουμανταρω το τιμονι με τα γονατα,μού φευγει και το
κινητο οπως το κρατουσα με τον ωμο και μιλουσα,πεφτει μεσα στον καφε
που ειχα αναμεσα στα ποδια μου ,εγιναν τα πληκτρα του λαπτοπ σκατα.........ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΔΗΓΟΙ, σου λεει μετα!
-
- Τι περιμενουν 17 ξανθιες εξω απο ενα ξενυχταδικο?
- Να ερθει αλλη μια ξανθια και να γινουν 18 για να μπορεσουν να μπουνε μεσα στο μαγαζι, αφου απαγορευεται η εισοδος κατω των 18!!!
Ενας Ανωγιανος παει στο Ηρακλειο με το 4Χ4 του, αλλα ξαφνικα καπου εκει στο κεντρο της πολης τον σταματαει ενας 'Ζητας' και με αυστηρη φωνη του λεει, 'καλα που πατε κυριε, δε βλεπετε οτι πατησατε πανω στη γραμμη του στοπ?'
Και ο Ανωγιανος απανταει,
'Γιαντα ρε πατριωτη φοβασαι μη σου τη λερωσω?' -
Και τωρα μαζι μας η πασιγνωστη τραγουδιστρια... Πως ειπαμε οτι σε λενε; Άννα Μαρία Λογοθέτη
Σε τηλεφωνικη συνδεση με Καβαλα: -Ναι... απο που τηλεφωνειτε; -Καβαλα. -Γιναμε και ιντερνασιοναλ. Άννα Μαρία Λογοθέτη
Ποσοι νεοι ειναι στον σατανισμο... παθαινουν ναρκωτικα και ολα αυτα τα ασχημα... Ελένη Λουκά
Και κερδιζουν κυριες και κυριοι, ενα κορνερ σε πολυ πλεονεκτικη θεση... Μανώλης Μαυρομάτης
Ο Ronaldo ξεχυνεται σαν εμμετος στην επιθεση... Μανώλης Μαυρομάτης
Σουτ... και χανεται μια μεγαλη ευκαιρια, η μπαλα περασε ξυστα κατω απο το οριζοντιο δοκαρι. Μανώλης Μαυρομάτης
Ευκαιρια για δυο γκολ... Μανώλης Μαυρομάτης
Στον αγωνα Ολυμπιακος-Σεβιλλη: -Και εχουμε πλαγιο υπερ του Ολυμπιακου... ενω τωρα βλεπουμε το φεγγαρι να φερνει βολτες στον ουρανο... Μανώλης Μαυρομάτης
Θελοντας να πει οτι το παιχνιδι βολεϋ θα ειναι μαγνητοσκοπημενο, λεεi: Οχι κυριες και κυριοι, αυριο δεν θα βγουμε ζωντανοι απο το σταδιο ειρηνης και φιλιας. Χάρης Αλευρόπουλος
Κατα την διαρκεια των Ολυμπιακων αγωνων στην Βαρκελωνη και ενω ο φακος ζουμαρει στα οπισθια της Βαν Αντσικ (διασημης κολυμβητριας), λεει: Και η Βαν Αντσικ, η βασιλισσα των πισινών. Χάρης Αλευρόπουλος
Ξερετε τι θα πει θανατος; Θανατος, θα πεθανετε ολοι! Άγγελος Αναστασιάδης
Πρεπει να συσταθει μια πενταμελης επιτροπη απο τρια ατομα. Νίκος Βαμβακούλας
-Διαιτητης: Foul! -Βαμβακουλας (δειχνοντας τον εαυτο του): You foul? Νίκος Βαμβακούλας
Μεσα στο γηπεδο: -Κυριε Βαμβακουλα, τι σας θυμιζουν αυτα τα δυχτια; -Αχ... θυμαμαι οταν ημουν μικρος, πηγαινα για ψαρεμα με τον πατερα μου. Νίκος Βαμβακούλας
Η Αναγεννηση Αρτας κερδισε πεναλτι απο πολυ πλεονεκτικη θεση. Κώστας Μπάνιας (Άρτα TV)
Παρουσιαζοντας τον καλεσμενο, λεει: -Εχουμε μαζι μας τον αειμνηστο... Κώστας Μπάνιας (Άρτα TV)
Ο αγωνας τελειωσε με τρια γκολ, ενα για καθε ομαδα. Κώστας Μπάνιας (Άρτα TV)
Η πρωτοπορος Αναγεννηση Αρτας ειναι δευτερη. Κώστας Μπάνιας (Άρτα TV)
Εχουμε μαζι μας τον Σπυρο Γιαννακη, 16 ετων, μαθητη του 3ου λυκειου και αθλητη του Πυρρου. Λοιπον Σπυρο πες μας πως σε λενε, ποσο χρονων εισαι, σε ποιο σχολειο πηγαινεις και σε ποια ομαδα αγωνιζεσαι. Κώστας Μπάνιας (Άρτα TV)
Τι να πει κανεις, τα λογια μιλανε μονα τους. Κώστας Μπάνιας (Άρτα TV)
Βρισκομαστε στο προτελευταιο λεπτο του αγωνα, δηλαδη ενα λεπτο πριν απο το τελευταιο... Κώστας Μπάνιας (Άρτα TV)
Και οι φιλαθλοι στην εξεδρα φωναζουν 'νατοι νατοι οι πρωταθληται'. Κώστας Μπατής
Ο Παπανικολαου μπορει να τον παιξει και χωρις την μπαλα... Νίκος Παπαδογιάννης
Αντρας ειναι αυτος που τον εφαγε και δεν του αρεσε. Στέλλιος Ρόκκος
-
Καί μήν ξεχνάτε αυτό τό περίφημο 'πιστόλι τών σαρανταπέντε....ΧΙΛΙΟΣΤΩΝ'!!!Σέ όλα τά κανάλια...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καί μήν ξεχνάτε αυτό τό περίφημο 'πιστόλι τών σαρανταπέντε....ΧΙΛΙΟΣΤΩΝ'!!!Σέ όλα τά κανάλια...Aφου ετσι εχουν μαθει να το λενε,ποιος ενδιαφερεται να μαθει το σωστο;
Τωρα να μου πεις,πως γινεται ενα πιστολι να εχει εσωτερικη διαμμετρο κανης 45 χιλ,γινεται και παραγινεται,τι να κανουμε.....Και στο θεμα μας:
Στην Ανταρκτική ρωτούν δυο τύποι έναν Εσκιμώο:
-Έχετε εδώ μαύρες γυναίκες?
-Ναι απαντάει ο Εσκιμώος.
-Aσπρες έχετε?
-Φυσικά.
-Ασπρόμαυρες?
-Όχι, δεν έχουμε.
Και γυρνάει ο ένας στον άλλον:
-Και στο ΄λεγα. Πιγκουίνους πηδάγαμε!
Ένας άντρας κοιμάται με τη γυναίκα του.
Κάποια στιγμή γυρίζει, τη σπρώχνει λίγο και την ξυπνάει (φαντάζεστε για πιο λόγο φυσικά!). Η γυναίκα τον βλέπει και του λεει:
'Όχι απόψε, έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο αύριο και θέλω να είμαι φρέσκια και καθαρή'.
Απογοητευμένος ο άντρας γυρίζει στο κρεβάτι. Ύστερα από λίγη ώρα, την ξανασπρώχνει και τη ρωτάει:
'Δεν νομίζω να έχεις και ραντεβού με τον οδοντίατρο αύριο, έτσι?'Μπαίνει ένας τύπος σε ένα φαρμακείο και ρωτάει τη φαρμακοποιό:
- Για τον πριαπισμό (ασθένεια κατά την οποία το αντρικό μόριο είναι
σε μόνιμη στύση) τι δίνετε, δεσποινίς μου; - Ένα διώροφο στην Κηφισιά και το φαρμακείο που βλέπετε.
-
Ο χρήστης nestoraero έγραψε:
Καί μήν ξεχνάτε αυτό τό περίφημο 'πιστόλι τών σαρανταπέντε....ΧΙΛΙΟΣΤΩΝ'!!!Σέ όλα τά κανάλια...
Aφου ετσι εχουν μαθει να το λενε,ποιος ενδιαφερεται να μαθει το σωστο;
Τωρα να μου πεις,πως γινεται ενα πιστολι να εχει εσωτερικη διαμμετρο κανης 45 χιλ,γινεται και παραγινεται,τι να κανουμε.....Και στο θεμα μας:
Στην Ανταρκτική ρωτούν δυο τύποι έναν Εσκιμώο:
-Έχετε εδώ μαύρες γυναίκες?
-Ναι απαντάει ο Εσκιμώος.
-Aσπρες έχετε?
-Φυσικά.
-Ασπρόμαυρες?
-Όχι, δεν έχουμε.
Και γυρνάει ο ένας στον άλλον:
-Και στο ΄λεγα. Πιγκουίνους πηδάγαμε!
Ένας άντρας κοιμάται με τη γυναίκα του.
Κάποια στιγμή γυρίζει, τη σπρώχνει λίγο και την ξυπνάει (φαντάζεστε για πιο λόγο φυσικά!). Η γυναίκα τον βλέπει και του λεει:
'Όχι απόψε, έχω ραντεβού με τον γυναικολόγο αύριο και θέλω να είμαι φρέσκια και καθαρή'.
Απογοητευμένος ο άντρας γυρίζει στο κρεβάτι. Ύστερα από λίγη ώρα, την ξανασπρώχνει και τη ρωτάει:
'Δεν νομίζω να έχεις και ραντεβού με τον οδοντίατρο αύριο, έτσι?'Μπαίνει ένας τύπος σε ένα φαρμακείο και ρωτάει τη φαρμακοποιό:
σε μόνιμη στύση) τι δίνετε, δεσποινίς μου; - Ένα διώροφο στην Κηφισιά και το φαρμακείο που βλέπετε.
Πολύ καλά!!!!
Aνέκδοτα [#1]