-
Λοιπών,τό πρόβλημα μέ τούς θορυβοποιούς λύνετε μέ τή μέθοδο τού 'Δουλέματος μετά ελαφρού κοπλιμάν'!!!
Κάποτε είμασταν μαζεμένοι μία μεγάλη παρέα,έξω από ένα ΄συνεργείο αυτοκινήτων.Μόλις περνούσε αυτοκίνητο μέ τήν ένταση στό φούλ,πεταγόμασταν όλοι μαζί,χειροκροτούσαμε καί επιφημούσαμε(ειρωνικά καί γελώντας πάντα) τόν 'κάγκουρα'.Αυτός τό έπερνε 'χαμπάρι',καί χαμήλωνε.
Πέρα από αυτό,προσωπικά εμένα δέν μέ ενοχλούν καθόλου τά body-kits,αντιθέτως μέ τρελαίνει τό ότι κάποιοι μπαίνουν μέ χειρόφρενα,στή διασταύρωση μπροστά στό σπίτι μου.Καί μέ τρελαίνει περισσότερο,πού δέν τό 'τσιμπάνε',αλλά.....τό 'δένουνε'!!! -
Ακούστε σκηνικό συνφορουμίστες.
Είμαι με τη μηχανή μου KLE500 .Εξάτμιση μαμά όπως και το αμάξι και το παπάκι μου.Βρίσκομαι στη Λ. Γέρακα με μποτιλάρισμα. Τύπος με LEON και εξάτμιση που κάνει ενοχλητικό θόρυβο στο ρελαντί μαρσάρει συνέχεια.
Τα παίρνω καρνίο γιατί μου έπαιρνε τα αυτιά παρότι φορούσα full face κράνος πάω δίπλα στο ανοιχτό παράθυρο του και του σκάω μια ξερογκαζιά στις 8.000 και μετά από αυτό ο τύπος δεν ξαναβρουβρούμισε στο μποτιλάρισμα όσο μείναμε μαζί. Νομίζω οτι έτσι μόνο καταλαβαίνουν πως είναι να κάνεις θόρυβο. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Λοιπών,τό πρόβλημα μέ τούς θορυβοποιούς λύνετε μέ τή μέθοδο τού 'Δουλέματος μετά ελαφρού κοπλιμάν'!!!Συμφωνω
-
Ο χρήστης KNIGHT RIDER έγραψε:
καλησπερα σε ολους, καινουργιος εδω.........'φτιαγμενα μεχρι αηδιας' ή '.....το ετοιμαζω για WRC και καλα για αυτο ειναι ετσι' καλα που υπαρχουν και αυτα τα κινητα τσιρκα και γελαμε, αν και οι ιδιοκτητες τους κερδιζουν το βραβειο μιας και ειναι οι καλυτεροι οδηγοι πανω στην γη γιατι νομιζουν οτι ειναι ο PANIZZI (ισως και καλυτεροι) και ο δρομος τους ανηκει....
Ισως αυτοι να ειναι οι εξαιρεσεις και να χαλανε και την εικονα των υπολοιπων που δεν φταινε...!
Kαλησπέρα,φίλε μου..!!!Καλώς ηρθες στο Forum.....
Είχα γράψει πρίν..................
'Μη ξεχνάμε οτι πλέον έχω και έναν αλλο λόγο....... 'FABIA WRC' .......ελπίζω όλλοι να 'τρίβουμε' τα μάτια μας του χρόνου....!!!!!!'.................
Ελπίζω η ηρωνική έκφρασή σου περί φτιαξίματος WRC κτλ να μην πήρε αφορμή απο το σχόλιο μου.......Εγώ αναφέρθηκα για την πόρωση μου για το FABIA WRC!!!!Ελπίζω να μην είχα την μύγα και να κατάλαβα λάθος..... 'P E A C E'
-
Ο χρήστης FABIAMANIAC έγραψε:
καλησπερα σε ολους, καινουργιος εδω....
.....'φτιαγμενα μεχρι αηδιας' ή '.....το ετοιμαζω για WRC και καλα για αυτο ειναι ετσι' καλα που υπαρχουν και αυτα τα κινητα τσιρκα και γελαμε, αν και οι ιδιοκτητες τους κερδιζουν το βραβειο μιας και ειναι οι καλυτεροι οδηγοι πανω στην γη γιατι νομιζουν οτι ειναι ο PANIZZI (ισως και καλυτεροι) και ο δρομος τους ανηκει....
Ισως αυτοι να ειναι οι εξαιρεσεις και να χαλανε και την εικονα των υπολοιπων που δεν φταινε...!
Kαλησπέρα,φίλε μου..!!!Καλώς ηρθες στο Forum.....
Είχα γράψει πρίν..................
'Μη ξεχνάμε οτι πλέον έχω και έναν αλλο λόγο....... 'FABIA WRC' .......ελπίζω όλλοι να 'τρίβουμε' τα μάτια μας του χρόνου....!!!!!!'.................
Ελπίζω η ηρωνική έκφρασή σου περί φτιαξίματος WRC κτλ να μην πήρε αφορμή απο το σχόλιο μου.......Εγώ αναφέρθηκα για την πόρωση μου για το FABIA WRC!!!!Ελπίζω να μην είχα την μύγα και να κατάλαβα λάθος..... 'P E A C E'
ευχαριστω για το καλοσορισμα, οχι φιλε μου δεν εχει σχεση με σενα αυτο, δεν εχω προβλημα με τον ιδιοκτητη που φτιαχνει το αμαξι του για να το χαιρετε ο ιδιος ή να ειναι ξεχωριστο απο τα αλλα. Το προβλημα αρχιζει απο εκει που ο ιδιοκτητης κανει τα παντα για να γυρισει ο κοσμος και να τον κοιταξει και κατα την γνωμη του να πει: 'κοιτα τι ωραιο που ειναι' ΠΧ. κατι φτιαγμενα ΠΟΥΤΝΟ, προσωπικα τα βρισκω πολυ ασχημα. Προσωπικα ειμαι υποστιριχτης πρωτα της μηχανικης βελτιωσης και μετα μιας 'ήπιας' εξωτερικης, χωρις πολυ φορτωμα....γιατι φανταζωμε οτι ξερεις οτι υπαρχουν ατομα που βαζουν body-kit, εξατμισεις κτλ χωρις να πειραξουν την μηχανη με μονο σκοπο να γυρναει ο κοσμος να βλεπει το αμαξι και απο την αλλη υπαρχουν ατομα που βαζουν ολα τα παραπανω σε εναν 'κουβα' μονο και μονο για να κανει θορυβο.
-
'Σωστός'.....!!!!
Άρα είχα τη μύγα....!!!! Θα πρέπει να τη διώχνω πιο συχνά...
-
Μια αλλη παρατηρηση οσον αφορα το look. Σε μια μονο περιπτωση θα δεχομουν ενα υπερβολικο φορτωμα του αυτοκινητου, οσον αφορα το bodykit. Προσωπικα μου αρεσουν παρα πολυ τα look replica αγωνιστικων εκδοσεων. Δεκτον οτι ισως για μερικους να ειναι too much, αλλα πιστευω οτι εχουν διαφορα απο το τσιρκο Punto-Saxo-Rallye με 5 αεροτομες η μια πανω στην αλλη, τρελλο χαμηλωμα και πιτσιλοιστοριες.
Πχ, οταν ειχα Xsara, ηθελα πολυ να το κανω look WRC. OXI για να το παιζω οδηγαρα μετα, αλλα γιατι μου αρεσε τρομερα. Και πριν απο μερικους μηνες ειδα ενα Xsara look WRC στον Πειραια, κομπλε με φαρδυα φτερα, ΟΖ Superturismo 17αρες ασπρες, καθως και τα χρωματα (κοκκινο, με κιτρινα κολωνακια και ασπρη οροφη). Πιστευω οτι ηταν τρομερο, απλως ισως η αεροτομη να ηταν λιιιιγο υπερβολικη
Yandr:
Βλεπω εισαι ευγενικοτατος.......
Το συγεκριμενο Fabia οσο μπορω να δω απο την φωτογραφια ειναι πολυ ωραιο.Και να σου πω και κατι αλλο, για πες μας εσυ που ξοδευεις τα λεφτα σου (για να κρινουμε αν τα δικα σου ενδιαφεροντα ειναι 'επιτρεπτα' η καραγκιοζιλικια....). -
Ο χρήστης FABIAMANIAC έγραψε:
640.000 για όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια;
Χαχαχα.... εγώ λέω να μπουν τα συνεργεία στο χρηματιστήριο, γιατί από ό,τι φαίνεται το πράγμα σηκώνει επένδυση!
Που'σαι 'ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑ'....... ????:lol: (βλ.υπογραφή )
Απ'οτι φαίνεται έδειξες το επίπεδό σου....!!!!Λοιπόν.....άκου να δείς.....ψάξε απο Μοναστηράκι μεριά στα στενά μήπως και 'σταβρώσεις' κανα ξέμπαρκο νόμισμα και χαρείς και'συ λιγάκι...!!!
Ζητώ συγνώμη απο τους υπόλοιπους forumades για το σχόλιο μου!!Ελπίζω να μη χρειαστεί να 'ρίξω' πάλι το επίπεδό μου για να απαντήσω σε κάποιον.....!!
Παντως και εμενα δεν μου αρεσει καθολου το αποτελεσμα του αυτοκινητου αυτου... το βρισκω ΠΟΛΥ υπερβολικο... ακομα πιστευω οτι εκφραζει ακριβως την περιοχη απο την οποια προερχεται... ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΑΙΓΑΛΕΩ-ΖΕΦΥΡΙ...
εκει θα μαντευα, και αποτι βλεπω μεσα ειμαι...
ειλικρινα το λεω γιατι ΛΥΠΑΜΑΙ και οχι για επιθεση... -
Ο χρήστης theios έγραψε:
ένα ακραίο παράδειγμα?..νομίζω πως το τελευταίο πράγμα που θα ενδιέφερε έναν φυσιολογικό άνθρωπο, αν είχε την οικονομική δυνατότητα να οδηγεί και να συντηρεί μια Jaguar, θα ήταν μια εξάτμιση μπουρί, τα αυτοκόλλητα, οι χάντρες και τα μπλέ φωτάκιασωστος
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Θέλετε να είσαστε πραγματικά ξεχωριστοί; Μάθετε να οδηγείτε σωστά, με ότι κι αν κινείστε στο δρόμο! Αυτός είναι για μένα ο ξεχωριστός οδηγός. Τους άλλους με τα μπλέ λαμπάκια, τα ομίχλης, τα αυτοκόλητα τεπόζιτα, τα σαμπγουφερ που ακούγονται 3 τετράγωνα, τις πτέρυγες α-λα F1 και τις υπερμεγέθεις εξατμίσεις τους θεωρώ απλά ΨΩΝΙΑ.
Mισελ μην εισαι απολυτη!
Γιατι να μην εχει το δικαιωμα να ξεχωριζει απο τον διπλα του?
Γιατι δηλ να εχει ενα ακριβως ιδιο αυτοκινητο με καποιους αλλους?
Εσυ δηλ γιατι δεν ψωνιζεις ακριβως τα ιδια ρουχα με της φιλης σου αλλα αναζητας ενα ρουχο διαφορετικο με τις δικιες πινελιες και γουστο?Δεν αναφερομαι στα μπλε πιτσιλιστηρια αλλα σε πραγματα ψιλοουσιοδη.Αυτα τα λεφτα εχει αυτο το αμαξακι παιρνει..δεν μπορουν ολοι να αγοραζουν S3 και Leon 20VT!!!
Δηλ τα αυτοκινητα που μοντιφαρουν οι Αγγλοι και οι Γερμανοι δεν σου αρεσουν???
Ταπεινα Γκολφακια,306,Σαξο και αλλα τετοια μοντιφαρουν και ειναι πραγματικα ομορφα!Eνώ το να αγοράζεις Leon 1.4 και να του βάζεις 17άρα ζάντα έχει άλλη ομορφιά, δείχνει πολύ κακό. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν και Focus RS με 18άρα ζάντα, αλλά ταμπούρα πίσω θα ναι limited edition
Λεωνίδα , ξεχνάς το All time classic : GOLF II GTi ...πεντάθυρο !!!!!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Λοιπών,τό πρόβλημα μέ τούς θορυβοποιούς λύνετε μέ τή μέθοδο τού 'Δουλέματος μετά ελαφρού κοπλιμάν'!!!
Κάποτε είμασταν μαζεμένοι μία μεγάλη παρέα,έξω από ένα ΄συνεργείο αυτοκινήτων.Μόλις περνούσε αυτοκίνητο μέ τήν ένταση στό φούλ,πεταγόμασταν όλοι μαζί,χειροκροτούσαμε καί επιφημούσαμε(ειρωνικά καί γελώντας πάντα) τόν 'κάγκουρα'.Αυτός τό έπερνε 'χαμπάρι',καί χαμήλωνε.
Πέρα από αυτό,προσωπικά εμένα δέν μέ ενοχλούν καθόλου τά body-kits,αντιθέτως μέ τρελαίνει τό ότι κάποιοι μπαίνουν μέ χειρόφρενα,στή διασταύρωση μπροστά στό σπίτι μου.Καί μέ τρελαίνει περισσότερο,πού δέν τό 'τσιμπάνε',αλλά.....τό 'δένουνε'!!!Ανδρέα ,
σε όσους αρέσουν τα μουσικά dB δίνουμε card-visit ΩΡΛ ή Ψυχίατρου,
σε όσους έχουν ελεύθερα μπουριά χρησιμοποιούμε αφρό πολυουρεθάνης,
σε όσους ανάβουν προβολείς ομίχλης δίνουμε λεξικό και δελτίο ΕΜΥ.Επίσης , εσύ , λόγω αντικειμένου , μπορείς να έχεις πάντα σε stock
ντομάτα κάθε είδους και ποιότητας , για κάθε ....χρήση
Για τα body kit , με αφήνουν αδιάφορο , άλλωστε δέν είναι και το θέμα
του topicΑποστόλης.
-
Body-kit ή βόδι κιτ; Τα περισσότερα που έχω δει είναι εγκλήματα εις βάρος της αισθητικής.
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Παντως και εμενα δεν μου αρεσει καθολου το αποτελεσμα του αυτοκινητου αυτου... το βρισκω ΠΟΛΥ υπερβολικο... ακομα πιστευω οτι εκφραζει ακριβως την περιοχη απο την οποια προερχεται... ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΑΙΓΑΛΕΩ-ΖΕΦΥΡΙ...
ειλικρινα το λεω γιατι ΛΥΠΑΜΑΙ και οχι για επιθεση...ρε παιδιά, έλεος πια! ένα πολύ ενδιαφέρον topic καταφέραμε και το γυρίσαμε σε δημόσια κριτική της αισθητικής ενός φίλου που 'τόλμησε' να βάλει τη φωτογραφία του αυτοκινήτου του στην υπογραφή του. στη θέση σου, φίλε σπύρο, θα λυπόμουν μόνο αν το αυτοκίνητο ήταν δικό μου και κάποιος προέβαινε σε αυτές τις αισθητικές παρεμβάσεις χωρίς τη δική μου έγκριση. από κει και πέρα, περί ορέξεως...
όσο για τα σχόλιά σου περί συνοικιών της αθήνας και της αισθητικής τους, και μόνο σαν τρόπος σκέψης είναι επικίνδυνα. και για να σε προλάβω, όχι, δεν είμαι κάτοικος των νοτιοδυτικών προαστίων, για να έχω λόγους να υπερασπιστώ τους κατοίκους τους. μάλλον δεν πολυκυκλοφορείς σε άλλες περιοχές της αθήνας, όμως. διαφορετικά, τα ίδια (και χειρότερα) bodykits που σχολιάζεις θα τα είχες δει και σε στέκια της γλυφάδας ή της κηφισιάς π.χ.
-
Ολα γινονται απο την ματαιοδοξια των οδηγων/κατοχων αυτων των οχηματων και απο την αναγκη να ξεχωριζουμε απο τον αλλο εστω και αν προκαλουμε ή ενοχλουμε.Δεν ειναι απαραιτητα κακο να θες να ξεχωριζεις αλλα ειναι ασχημο να ενοχλεις.
Για τα διαφορα BODY KIT περι ορεξεως κολοκυθοπιτα
Για την πολυ δυνατη μουσικη, οταν τριζει ολο το αυτοκινητο απο την ενταση τι μουσικη να ευχαριστηθεις,απλα ξεκουφενεσαι και ενοχλεις . -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
ειλικρινα το λεω γιατι ΛΥΠΑΜΑΙ και οχι για επιθεση...ρε παιδιά, έλεος πια! ένα πολύ ενδιαφέρον topic καταφέραμε και το γυρίσαμε σε δημόσια κριτική της αισθητικής ενός φίλου που 'τόλμησε' να βάλει τη φωτογραφία του αυτοκινήτου του στην υπογραφή του. στη θέση σου, φίλε σπύρο, θα λυπόμουν μόνο αν το αυτοκίνητο ήταν δικό μου και κάποιος προέβαινε σε αυτές τις αισθητικές παρεμβάσεις χωρίς τη δική μου έγκριση. από κει και πέρα, περί ορέξεως...
όσο για τα σχόλιά σου περί συνοικιών της αθήνας και της αισθητικής τους, και μόνο σαν τρόπος σκέψης είναι επικίνδυνα. και για να σε προλάβω, όχι, δεν είμαι κάτοικος των νοτιοδυτικών προαστίων, για να έχω λόγους να υπερασπιστώ τους κατοίκους τους. μάλλον δεν πολυκυκλοφορείς σε άλλες περιοχές της αθήνας, όμως. διαφορετικά, τα ίδια (και χειρότερα) bodykits που σχολιάζεις θα τα είχες δει και σε στέκια της γλυφάδας ή της κηφισιάς π.χ.
Αν ρωτησεις στα στεκια τησ κηφησιας τα παιδια που κυκλοφορουνε με τα αμαξια ΤΟΥΜΠΑΝΑ, θα δεις οτι απο οσους βλεπεις, το 90% ειναι νοτιοδυτικα που ηρθαν για βολτα κηφησια... απο εκει και περα... το ποσοστο δεν ειναι ιδιο... η μηπως δεν εχεις παει μπουρναζι να δεις τι γινεται???
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Αν ρωτησεις στα στεκια τησ κηφησιας τα παιδια που κυκλοφορουνε με τα αμαξια ΤΟΥΜΠΑΝΑ, θα δεις οτι απο οσους βλεπεις, το 90% ειναι νοτιοδυτικα που ηρθαν για βολτα κηφησια... απο εκει και περα... το ποσοστο δεν ειναι ιδιο... η μηπως δεν εχεις παει μπουρναζι να δεις τι γινεται???
Φιλε Spiros19 δεν νομιζω να ειναι σωστο να απομονωσεις καποιες περιοχες γιατι ολη η Αθηνα ειναι γεματη.... ετσι νομιζω
-
Είμαι εναντίον των αισθητικών(;) μετατροπών σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο.Π.χ σε ένα κλασσικο σχήμα(Γκολφ,156,Ε36-46 και άλλα πολλά ευρωπαϊκά) το χαλάνε,ενω ΄σχήματα αδιάφορης ή αμφιλεγόμενης αισθητικής τα κάνουν γύφτικα.Τα θεωρώ πεταμένα λεφτα.Δώσε ρε φίλε τα φράγκα να φτιαξεις αναρτήσεις,να βάλεις καλά λάστιχα,να βελτιώσεις κινητήρα,θα σου προσφέρει τίποτα μία αεροτομή;Άλλωστε το χάλι με τις Ε36 κουπέ που πρέπει να ψάξεις με το κιάλι να βρεις μια κλασσική κι όχι γύφτικη(M-Pack μπλα,μπλα) τα λέει όλα!!
-
Είμαι κάθετα αντίθετος με οποιασδήποτε μορφής 'αισθητική' παρέμβαση. Αν και δεν είμαι από αυτούς που θα πείραζαν ούτε και τα μηχανικά μέρη, σίγουρα μπορώ να καταλάβω την πώρωση κάποιου να βγάλει όσο το δυνατόν περισσότερα από τον κινητήρα του (σε συνδυασμό με φρένα κ.λπ). Αλλά οι 'αισθητικές' επεμβάσεις είναι καραγκιοζιλίκια (το επαναλαμβάνω).
Βέβαια ο καθένας έχει το δικαίωμα να 'ξεχωρίζει', αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μου απαγορεύεται να σχολιάζω τον αθίγγανο με τις χρυσές καδένες, το στριφτό μουστάκι και το ανοικτό πουκάμισο που αποκαλύπτει το δασύτριχο στήθος του. Το αυτό ισχύει και για τις 'βελτιώσεις' που στο 90% των περιπτώσεων αφορούν μονάχα το εξωτερικό.
Προσωπικά έχω Ibiza και όταν βλέπω 'φτιαγμένα' (πάντα εξωτερικά) 75άρια Ibizάκια με τρελές αεροτομές, εξατμίσεις, spoiler, μάσκες και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, στην καλύτερη μου έρχεται να γελάσω. Εκτός και εάν έχει βάλει σκούπα - εξάτμιση για να το ανεβάσει στα 75,2 άλογα. Τότε πάω πάσο !!!
Τι να πεις βέβαια. Και στη Γερμανία κυκλοφορούν Τούρκοι μετανάστες με το κοράνι κολλημένο στο παρμπρίζ και τα πρικιά τους στο πίσω κάθισμα, οπότε για την Ελλάδα θα ήταν πολύ να ζητάμε να έχουν γούστο οι ιθαγενείς. Άντε παιδιά, θα σας δώσω και καμιά χαντρούλα να κολλήσετε κάτω από τον καθρέπτη (μπλε χρώματος για να φωσφορίζει)
-
Βλέπω είχαμε αρκετά σχόλια περί το άτομό μου και το Fabiaki μου που δεν νομίζω να ενόχλησε κανέναν (ούτε εξατμισοθόρυβο κάνει....ούτε ηχοσύστημα τρομερό έχω)
!!Δεν πρόκειται να απαντήσω σε κανέναν που βγάζει πίκρα για πολλά και διάφορα απωθημένα της παιδικής του ηλικίας!!
Οσων αφορά τα περί δυτικά προάστια......δεν έχετε άδικο....έτσι είναι......'πασαρέλα' για montifes!!!Δεν είναι όμως όλοι απο εκεί!!Τι σημαίνει δηλαδή αυτό......οτι στα νότια είναι όλλοι οι 'γρήγοροι' με τις κοντρίτσες παραλιακής....???Οι βόρειοι-ανατολικοί οι κυριλέ....???Anyway....περί καραγκιοζιλίκια και 'γυφτιές' , όλλα είναι προσωπικές απόψεις και θα μπορούσαν να γίνουν πιο σεμνές!!
Ευχαριστώ και παρακάλώ να μην ξεφεύγουμε απο το θέμα του topic εκτός αν προκαλεί η photo του αυτοκινήτου μου...
-
Σωστός FABIAMANIAC!! Η φωτό δεν νομίζω οτι ενοχλεί κανέναν!
Αλλωστε εδω θεωρούμε οτι ο καθένας δικαιούται της γνώμης του,η οποία είναι και σεβαστή!!Για το θέμα των ..προαστίων,μάλλον ήταν κατά λάθος αναφορά!Δεν τίθεται θέμα διακρίσεων με βάση τον τόπο προέλευσης!Τουλάχιστον εδω μέσα!!
Θόρυβος από "φτιαγμένα" αμάξια, μηχανές, στερεο