-
Καλησπερα, προσωπικα ειμαι κατα των εξωτερικων 'πειραγματων' στο αμαξι που το κανουν να μοιαζει σαν κινητο τσιρκο. Ειδικα οταν βλεπω κατι ΠΟΥΝΤΟ η ΟΥΝΟ με κατι φτερα πισω λες και F1 προσωπικα βαζω τα γελια. Προτιμο να κανω μια αναβαθμιση στην μηχανη αλλα να μην κανει μπαμ ως εξωτερικη εμφανιση.
Ειχα ενα φιλο που ειχε ενα πειραγμενο ΣΟΥΖΟΥΚΙ μεχρι και αγωνιστικα καθαροαιμα καθισματα ειχε βαλει μαζι με τις ζωνες 4 σημειων, σκληρες αναρτησεις σε σημειο που και την παραμικρη λακουβα την αισθανοσουν στο μεγιστο.................... Το καλυτερο με τον τυπο ηταν οτι δεν περνουσε μεσα απο λακουβες ουτε με 2 χ.α.ω. για να μην ακουμπησει !!!!!! Ετυχε φορα που εκανε ολοκληρη παρακαμψη για να μην περασει 20 μ. χωματοδρομο !!!!
Συγνωμη αλλα τετοιο τροπο σκεψης το θεωρω χαζο μιας και οι Ελληνικοι δρομοι ειναι γεματοι λακουβες. Δηλαδη εχεις ενα αμαξι και φοβασε να το κυκλοφορησεις ?
Εγω αναρωτιεμε πως αυτα τα αμαξια πανε εξω απο τα clubs η γενικα σε δημοσιους χωρους... εγω παντως γελαω με κατι τετοια και σκεφτομε οι κοπελες που κατεβενουν δεν νιωθουν ντροπη ? γιατι συνηθως ολα τα βλεματα ειναι στραμενα επανω τους και γελανε μαζι τους (Παντα για εξωτερικη εμφανιση μιλαω). Πχ. κατεβενει ο τυπος με κουστουμι και η κυρια με φορεμα απο ενα φτιαγμενο μεχρι αηδιας ΠΟΥΝΤΟ (πραγματικο γεγονος) . Ενταξει μπορει να νομιζουν οτι clubs,δημοσιοι χωροι και pits ειναι το ιδιο πραγμα
Οσο για πειραγματα και εμφανιση...... εγω που ειμαι Αγγλια βλεπω και καθαροαιμα αγωνιστικα EVO να κυκλοφορουν (συνηθησμενο φαινομενο) με ολα τα συναφη επανω : φτερα, μπουρι, αγωνιστικο εσωτερικο και φυσικα τον θορυβο. Συνηθως τα εχουν νεαρα κινεζακια 25 χρονων !!! Για να μην πω για τα κινητα τσιρκα που εχουν ενα φουγαρο και απο τον θορυβο νομιζεις οτι περναει ο βαπορι
Φυσικα με ενοχλουν υπερβολικα ολοι αυτοι που κανουν 'μπαμ' με τις εξατμισεις, ραδιο κτλ. Δυστυχως θελουν να τραβηξουν την προσοχη του κοσμου με τετοια μεσα γιατι δεν μπορουν με αλλο τροπο..... Συνηθως οι αδιοι ντενεκεδες κανουν πιο πολυ θορυβο απο τους γεματους....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Θέλετε να είσαστε πραγματικά ξεχωριστοί; Μάθετε να οδηγείτε σωστά, με ότι κι αν κινείστε στο δρόμο! Αυτός είναι για μένα ο ξεχωριστός οδηγός. Τους άλλους με τα μπλέ λαμπάκια, τα ομίχλης, τα αυτοκόλητα τεπόζιτα, τα σαμπγουφερ που ακούγονται 3 τετράγωνα, τις πτέρυγες α-λα F1 και τις υπερμεγέθεις εξατμίσεις τους θεωρώ απλά ΨΩΝΙΑ.
Mισελ μην εισαι απολυτη!
Γιατι να μην εχει το δικαιωμα να ξεχωριζει απο τον διπλα του?
Γιατι δηλ να εχει ενα ακριβως ιδιο αυτοκινητο με καποιους αλλους?
Εσυ δηλ γιατι δεν ψωνιζεις ακριβως τα ιδια ρουχα με της φιλης σου αλλα αναζητας ενα ρουχο διαφορετικο με τις δικιες πινελιες και γουστο?Δεν αναφερομαι στα μπλε πιτσιλιστηρια αλλα σε πραγματα ψιλοουσιοδη.Αυτα τα λεφτα εχει αυτο το αμαξακι παιρνει..δεν μπορουν ολοι να αγοραζουν S3 και Leon 20VT!!!
Δηλ τα αυτοκινητα που μοντιφαρουν οι Αγγλοι και οι Γερμανοι δεν σου αρεσουν???
Ταπεινα Γκολφακια,306,Σαξο και αλλα τετοια μοντιφαρουν και ειναι πραγματικα ομορφα!Eνώ το να αγοράζεις Leon 1.4 και να του βάζεις 17άρα ζάντα έχει άλλη ομορφιά, δείχνει πολύ κακό. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν και Focus RS με 18άρα ζάντα, αλλά ταμπούρα πίσω θα ναι limited edition
-
Μένω στο Θησείο. Λίγα μόλις μέτρα απο την πλατεία όπου για όσους ζούν και κινούνται στην Αθηνα, θα ξέρουν οτι γίνεται της καραπόπης κάθε βράδυ.
Πέρα απο το οτι δεν βρίσκω να παρακάρω ποτέ, και όταν βρίσκω τρέμω να μην αντικρύσω την επόμενη το αυτοκίνητο τρακαρισμένο, γραντουνισμένο, κοκ, δεν μπορώ και να κοιμηθώ.
Διότι ορισμένα μαλακ...να παιδάκια (ανεξαρτήτου ηλικίας) συνηθίζουν να επιδεικνύουν τον πολιτισμό τους μέσα απο τις σκάστρες και τις εξατμίσεις -μπουριά που βάζουν μόνο και μόνο για να προκαλούν θόρυβο, τα σαμπγούφερ τους που τα έσουν στη διαπασών στις 4 τα ξημερώματα, αλλά και τις κόρνες τους στις οποίες κολλάνε το χέρι λες και θέλουν να ξυπνήσουν όλη την Αθήνα. Φαντάζομαι όλοι έχετε απολαύσει ακουστικά την ηδονή ενός και δυο και τριών συναγερμών που αλλαλάζουν ταυτόχρονα μέσα στη νυχτερινή σιγή.
Εδω και καιρό λοιπόν, η υπομονή μου έχει εξαντληθεί. Και τη θέση της έχει πάρει η οργή για όσους δρουν θεωρώντας οτι έχουν το ακαταλόγιστο. Μένω στον πρώτο όροφο λοιπόν και έχω τη δυνατότητα να σημαδεύω καλά. Και μέχρι σήμερα έχω σημαδέψει πολλούς. Μέχρι στιγμής τα 'όπλα' μου είναι κυρίως τα αυγά, τα γιαούρτια και η κόκκινη μπογιά.
Φοβάμαι μόνο μην αποτρελλαθώ τελείως σε λίγο κι αρχίσω να πετάω έπιπλα... -
Κι εγώ μαζί σου georgas!Δεν θέλουν απλά γιαούρτωμα αλλά ξύλο!Κι εγώ λόγω παρελθόντος το κάνω άνετα!Απλά...άντε να τους πιάσεις!
Η αστυνομία τί κάνει για όλα αυτά?Πόσες φορές έχετε δεί να 'τη στήνουν' για εκπομπές ρύπων ή θόρυβο?Μόνο για τους προβολείς ομίχλης ξέρουν να γράφουν!
Αλήθεια κανένα δεν απασχόλησε και το θέμα της κάκιστης σε ύψος ρυθμισμένης δέσμης φώτων από τον κάθε πνευματικά αυνανιζόμενο που παίζει με τον διακόπτη που ελέγχει τα φώτα! -
[moderator]
-
[moderator]
-
[moderator]
-
[moderator]
-
[moderator]
-
[moderator]
-
[moderator]
-
[moderator]
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Θέλετε να είσαστε πραγματικά ξεχωριστοί; Μάθετε να οδηγείτε σωστά, με ότι κι αν κινείστε στο δρόμο! Αυτός είναι για μένα ο ξεχωριστός οδηγός. Τους άλλους με τα μπλέ λαμπάκια, τα ομίχλης, τα αυτοκόλητα τεπόζιτα, τα σαμπγουφερ που ακούγονται 3 τετράγωνα, τις πτέρυγες α-λα F1 και τις υπερμεγέθεις εξατμίσεις τους θεωρώ απλά ΨΩΝΙΑ.
Mισελ μην εισαι απολυτη!
Γιατι να μην εχει το δικαιωμα να ξεχωριζει απο τον διπλα του?
Γιατι δηλ να εχει ενα ακριβως ιδιο αυτοκινητο με καποιους αλλους?Δικαίωμά σου αναφαίρετο είναι να ξεχωρίζεις δια του αυτοκινήτου σου αν αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα, αλλά αν επιλέξεις να το κάνεις με τους τρόπους που έγραψα πιο πάνω είναι δικό μου δικαίωμα να σε θεωρώ ψώνιο (όχι εσένα προσωπικά!).
Εσυ δηλ γιατι δεν ψωνιζεις ακριβως τα ιδια ρουχα με της φιλης σου αλλα αναζητας ενα ρουχο διαφορετικο με τις δικιες πινελιες και γουστο?
Προσωπικά αν μ'αρέσει κάτι θα το πάρω άσχετα ποιός άλλος το έχει ή το φοράει. Προτιμώ να ξεχωρίζω μέσα στο πλήθος μέσα από την προσωπικότητά μου παρά από το περιτύλιγμα. Γιατί, μήπως εσύ ψωνίζεις κουστούμια μόνο από ράφτη, τα μπλουζάκια σου τα τυπώνεις σε print shop και τα παπούτσια σου τα φτιάχνεις μόνος σου; Η λογική η ίδια είναι. Δε λέμε να μην ξεχωρίζεις δια των αγαθών που διαθέτεις αν έχει σημασία για σένα, αλλά να προσέχεις τον τρόπο με το οποίο το επιχειρείς.
Δεν αναφερομαι στα μπλε πιτσιλιστηρια αλλα σε πραγματα ψιλοουσιοδη.Αυτα τα λεφτα εχει αυτο το αμαξακι παιρνει..δεν μπορουν ολοι να αγοραζουν S3 και Leon 20VT!!!
Δηλ τα αυτοκινητα που μοντιφαρουν οι Αγγλοι και οι Γερμανοι δεν σου αρεσουν??? Ταπεινα Γκολφακια,306,Σαξο και αλλα τετοια μοντιφαρουν και ειναι πραγματικα ομορφα!Δε δίνω μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση. Προτιμώ την ουσία - τις επιδόσεις, την αξιοπιστία και την ασφάλεια. Αν ένα αυτοκίνητο δε μου μαγνητίζει το βλέμα όπως είναι 'από τη μάνα του' συνήθως δε μ' αρέσει ούτε με το body kit που του φοράει ο κάθε επίδοξος 'μετατροπέας'. Αν μου αρέσει, τα περίεργα σπόιλερ κλπ τα θεωρώ τελευταία προτεραιότητα στη σειρά των 'βελτιώσεων' που θα έκανα η ίδια (αν και δεν έχω βλέψεις να ξεχωρίσω σε τούτη τη ζωή δια του 'μοναδικού' αυτοκινήτου μου).
-
[moderator]
ΛυπάμαιMichelle λυπάμαι πολύ
-
Δυστυχως μερικοι ανθρωποι δεν μπορουν να αναδειχτουν αλλιως και ετσι καταφευγουν στους παραπανω 'θορυβωδεις' & 'χτυπητους' (εξατμισεις, στερεο, body kit) τροπους για να τους προσεξουν οι αλλοι τριγυρω
Βεβαια το μονο που καταφερνουν ειναι να μας εκνευριζουν, να μας κανουν να γελαμε με την καταντια τους κτλ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΔΕΙΟΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΘΟΡΥΒΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΜΑΤΟΥΣ ..... Ο νοων νοειτω
-
Μισέλ, πολύ συχνά η επιλογή του αυτοκινήτου σου σε κάνει να ξεχωρίζεις. Για παράδειγμα, κάποιος που έχει ένα κλασσικό αυτοκίνητο σε υπεράριστη κατάσταση οπωσδήποτε ξεχωρίζει από τον σωρό των Hyundai. Από την άλλη, στο θέμα των βελτιώσεων, οπτικών και μηχανικών, για να είμαι ειλικρινής, αν ένα αυτοκίνητο δεν είναι από τη μάνα του πολύ καλό, τότε δεν αξίζει καν τον κόπο να το πάρω. Έστω όμως ότι είναι πολύ καλό. Αν εγώ μπορώ να του κάνω μια προσεκτική βελτίωση (και υπάρχουν σοβαροί βελτιωτές, αλλά θέλει ψάξιμο η δουλειά), τότε πάλι θα ξεχωρίζει για λόγους ουσίας, δηλαδή επιδόσεων, κρατήματος, οδικής συμπεριφοράς.
Θα υπενθυμίσω εδώ ότι οι προσεγμένες βελτιώσεις ποτέ δεν κραυγάζουν, αλλά είναι απολύτως ομοιογενείς.
-
[moderator]
-
[moderator]
-
Χαζές Απορίες:
-
Όλοι εσείς οι μή ηχορυπαίνοντες διαμαρτυρόμενοι, μπήκατε στον κόπο να κατεβάσετε έστω και μία φορά το παράθυρο του super-αθόρυβου τουτού σας, για να επισημάνετε (αυτοπροσώπως και δια ζώσης) το άθλιο της συμπεριφοράς του, στον ίδιο τον ασκόπως θορυβούντα νεαρό ταραξία?
-
Μήπως ενημερώσατε ποτέ την τροχαία ή το οικείο αστυνομικό τμήμα για τον γειτνιάζοντα θορυβούντα κανίβαλο συντοπίτη σας? (Ναι, Ναι, εκείνον με τα θηριώδη sub-woofers των 1000λίτρων τοποθετημένων στην θέση του πίσω καθίσματος)
Η αποδιοργάνωση των κρατικών υπηρεσιών είναι δεδομένη, το ζήτημα είναι τι κάνει ο καθένας μας προσωπικά για να βοηθήσει στο να γίνει η ζωή όλων μας λίγο περισσότερο υποφερτή. Από θεωρητικολογίες έχουμε χορτάσει.
Και κάτι ακόμα: Όσο γελοίος είναι ο κάθε πιτσιρικάς που λόγω ανεπαρκούς παιδείας, στρεβλής αισθητικής αντίληψης και οικονομικής αδυναμίας πλακώνει στα ψυχεδελικά body-kits και στις διμούτσουνες μπούκες το σαξό(ραλο) του ... Άλλο τόσο γελοίος είναι ο δήθεν 'σοβαρός' λεφτάς οικογενειάρχης που νομίζει ότι το κολο-φτιαγμένο (ή μη) τάνκερ-'τούμπανο' που διαθέτει είναι σπορ-γρήγορο αυτοκίνητο και εκείνος ο 'άρχοντας της ασφάλτου'.
Βέβαια κανείς δεν μιλάει γι όλους αυτούς του ευυπόληπτους κυρίους, οι πιτσιρικάδες μας φταίνε μόνο.
-
-
Θα συμφωνούσα απόλυτα μαζί σου, αν δεν υπήρχε σε όλους μας η σκέψη 'πού να μπλέκεις τώρα, μπορεί ο άλλος να είναι αλήτης και να σου κάνει ζημιά ή καυγά αν του την πεις'.
Το ίδιο ισχύει όμως και από την άλλη πλευρά, με τους 'ώριμους' με τα μεγάλα (σε όγκο και βάρος πρωτίστως) οχήματά τους που αξιώνουν να παραμερίσει όλο το σύμπαν να περάσει ο... Πασάς. Κι εκεί λες 'δεν πάει στα κομμάτια, ποιος κάθεται να τσακώνεται'.
Θόρυβος από "φτιαγμένα" αμάξια, μηχανές, στερεο