-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
To λένεBluemotion γιατί είναι έτοιμο βαμμένο μπλέ από το εργοστάσιο για να το πετάξουν οι πελάτες κατευθείαν στην θάλασσα?
Σώπα ρε φίλε σοβαρά? Τι αστείο!!
Και τι ωραία αίσθηση του χιούμορ Α χα χα χα .....χα!
-
Ποιος κάνει χιούμορ εγώ μια ερώτηση έκανα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ποιος κάνει χιούμορ εγώ μια ερώτηση έκαναΚαι περιμένεις απάντηση σε τέτοιες ...... απίστευτα εύστοχες και με αίσθηση μπλακ (διορθώνω, όντως δεν είναι χιούμορ) χιούμορ ερωτήσεις?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ποιος κάνει χιούμορ εγώ μια ερώτηση έκαναΒρε τι κανεις εδω??
Εδώ είναι για παιδιά που ήταν πάντα άντρες.
Δεν κάνουμε πλακίτσες με αυτους. -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ποιος κάνει χιούμορ εγώ μια ερώτηση έκανα
Βρε τι κανεις εδω??
Εδώ είναι για παιδιά που ήταν πάντα άντρες.
Δεν κάνουμε πλακίτσες με αυτους.Γι αυτό το κουβαδάκι σας και σε άλλο topic
-
Πολύ εύκολα παρεξηγιέστε παίδες...
-
-
:svoeat:
-
Φίλος καλός έχει το GOLF 1.6 FSI TRENDLINE μοντέλο 12/2003. Ξέρετε αν μπαίνουν προβολείς ομίχλης και με τι κόστος;
-
Μια απορεια..σκεφτομαι για το golf gti αλλα μου λενε για 5 - 6 μηνες παραδοση. ξερει κανεις εαν εχει ακουστει τιποτα για facelift οπως στο απλο? στην vw που ρωτησα δεν ξερουν κατι ..ετσι λενε!
-
Ο χρήστης gosgot έγραψε:
Μια απορεια..σκεφτομαι για το golf gti αλλα μου λενε για 5 - 6 μηνες παραδοση. ξερει κανεις εαν εχει ακουστει τιποτα για facelift οπως στο απλο? στην vw που ρωτησα δεν ξερουν κατι ..ετσι λενε!Facelift στο GTI, δε νομίζω, μάλλον απίθανο
Αν ψάξεις, ίσως βρείς και ετοιμοπαράδοτο
-
Ο χρήστης gosgot έγραψε:
Μια απορεια..σκεφτομαι για το golf gti αλλα μου λενε για 5 - 6 μηνες παραδοση. ξερει κανεις εαν εχει ακουστει τιποτα για facelift οπως στο απλο? στην vw που ρωτησα δεν ξερουν κατι ..ετσι λενε!Μη τα ξαναλέμε. Έχει γίνει ήδη f/l. Κάτι μικροδιαφορές βέβαια αλλά έτσι είναι τα Golf. f/l με την κανονική έννοια δεν τους γίνεται σχεδόν ποτέ.
Μία από τις λεπτομέρειες από την οποία θα ξεχωρίσεις τα f/l Golf είναι η κεραία. Στα πρώτα είναι στο πίσω παρπρίζ. Στα f/l είναι στην οροφή όπως και στα Golf IV. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Μια απορεια..σκεφτομαι για το golf gti αλλα μου λενε για 5 - 6 μηνες παραδοση. ξερει κανεις εαν εχει ακουστει τιποτα για facelift οπως στο απλο? στην vw που ρωτησα δεν ξερουν κατι ..ετσι λενε!
Μη τα ξαναλέμε. Έχει γίνει ήδη f/l. Κάτι μικροδιαφορές βέβαια αλλά έτσι είναι τα Golf. f/l με την κανονική έννοια δεν τους γίνεται σχεδόν ποτέ.
Μία από τις λεπτομέρειες από την οποία θα ξεχωρίσεις τα f/l Golf είναι η κεραία. Στα πρώτα είναι στο πίσω παρπρίζ. Στα f/l είναι στην οροφή όπως και στα Golf IV.Προφανώς αυτό δεν το θεώρησα ως facelift...
-
Ο χρήστης gosgot έγραψε:
Μια απορεια..σκεφτομαι για το golf gti αλλα μου λενε για 5 - 6 μηνες παραδοση. ξερει κανεις εαν εχει ακουστει τιποτα για facelift οπως στο απλο? στην vw που ρωτησα δεν ξερουν κατι ..ετσι λενε!o xronos paradoshs gia thn ellada einai 3 mhnes sto gti facelift den egine kai oute prokite na ginei
-
Για τους κατοχους polo 2000 , 2001 εχει κανει κανεις πανω απο 100.000 χιλιομετρα? τι σας εχουν βγαλει απο ζημιες μεχρι στιγμης? εννοειτε δεν γραφουμε ας πουμε καμμενη λαμπα και τετοια ψιλα..
-
To GTI έχει 6 μήνες παράδοση
-
Ο χρήστης ferr@r1 έγραψε:
To GTI έχει 6 μήνες παράδοσηlathos se pliroforisane 16 mhnes exei
-
Tη θυγατρική της εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων Europcar «βγάζει στο σφυρί» η Volkswagen. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο γαλλικός επενδυτικός οίκος Eurazeo που αναμένεται να αποκτήσει τις μετοχές της Europcar θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 3,32 δισεκατομμυρίων ευρώ.
Η Europcar θεωρείται αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων και ανήκει στην ιδιοκτησία της VW από το 1999. Μόλις τον περασμένο Σεπτέμβρη το διοικητικό συμβούλιο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας αποφάνθηκε πως η επένδυση στη Europcar δεν θεωρείται πλέον στρατηγικής σημασίας.
-
Η europcar ειναι μαπα... τα εχουν γραψει ολα στα τετοια τους
-
Ρε παιδιά συγνώμη αλλά μήπως μπορούσε κανένας από εσάς να μου πει κάθε πότε αλλάζει ιμάντα εκεντροφόρου ο κινητήρας Fsi 1600;
VW FORUM