-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Έχετε καμιά πρόταση για συνεργείο Seat στη Θεσσαλονίκη;
Αδερφή φίλου με νεοαποκτηθέν Ibiza '97 ψάχνεται πάνω στο θέμα.Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη
το seatclub.gr εχει καλη γιαφκα στη θεσσαλονικη.
γραψου εκει και ρωτα τους και σιγουρα θα σου πουνε την καλυτερη λυση -
VW κ Google ενώνουν τις δυνάμεις τους για το μέλλον του Navi
Η Volkswagen of America, Inc. και η Google παρουσιασαν στο 2006 International Consumer Electronics Show (CES) που πραγματοποιηθηκε στο Las Vegas, την αποψη τους για το μελλον του navigation στα αυτοκινητα.
Σε συνεργασια και με την ΝVidia, δουλευουν σε ενα συστημα πλοηγησης το οποιο θα προσφερει 3D περιβαλλον, δειχνοντας ετσι πιο ρεαλιστικο απο οτιδηπωτε ειναι διαθεσιμο σημερα.Οδηγος και συνοδηγος θα μπορουν να αντιλαμβανονται σχεδον αμεσως το που βρισκονται σε σχεση με την τοπογραφια του χωρου, ειδικα σε αστικες περιοχες που οι πληροφοριες για δρομους και κτιρια ειναι πυκνες και συχνα μπερδευουν.
Τα βασικα χαρακτηριστικα της εφαρμογης ειναι η touchscreen οθονη στην οποια θα προβαλλεται το Google Earth, γραφικα υψηλης αναλυσης, τρισδιαστατους χαρτες πλοηγησης και live ενημερωση για την κινηση στους δρομους.
Φυσικα θα ειναι διαθεσιμες και οι πληροφοριες για βενζιναδικα, βουλκανιζατερ, νοσοκομεια, φαρμακεια, δημοσιες υπηρεσιες κλπ αλλα και μοναδες της VW
-
αλλαγη αντλιας νερου αξιας 47 ευρω εγινε τελικα στο λεον σημερα...η αντιπροσωπεια ζητησε και εργατικα 100+ ευρω τα οποια φυσικα ο πατερας μου
δεν ηταν διατεθειμενος να δωσει και υστερα απο μικρη λεκτικη συμπλοκη (οπως παντα στο ελαντα) η σεατ τα καλυψε...
το λεον δοκιμαστηκε σε υψηλες ταχυτητες και δεν διαπιστωθηκε προβλημα...ελπιζω να τελειωσαμε με αυτες τις λαλακιες....γνωριζει κανεις ποτε ελεγχεται η αντλια νερου σε αυτους τους κινητηρες?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αλλαγη αντλιας νερου αξιας 47 ευρω εγινε τελικα στο λεον σημερα...η αντιπροσωπεια ζητησε και εργατικα 100+ ευρω τα οποια φυσικα ο πατερας μου
δεν ηταν διατεθειμενος να δωσει και υστερα απο μικρη λεκτικη συμπλοκη (οπως παντα στο ελαντα) η σεατ τα καλυψε...
το λεον δοκιμαστηκε σε υψηλες ταχυτητες και δεν διαπιστωθηκε προβλημα...ελπιζω να τελειωσαμε με αυτες τις λαλακιες....γνωριζει κανεις ποτε ελεγχεται η αντλια νερου σε αυτους τους κινητηρες?
Κατά τα γνωστά
Η συνήθης πρακτική κατά την αλλαγή ιμάντα είναι ν'αλλάζεται και η αντλία νερού, γιατί μόνη της σχεδόν τις ίδιες ώρες απαιτεί. Τώρα γιατί δεν στην άλλαξαν ή γιατί δεν σε ρώτησαν αν θες να στην αλλάξουν
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Κατά τα γνωστά
Η συνήθης πρακτική κατά την αλλαγή ιμάντα είναι ν'αλλάζεται και η αντλία νερού, γιατί μόνη της σχεδόν τις ίδιες ώρες απαιτεί. Τώρα γιατί δεν στην άλλαξαν ή γιατί δεν σε ρώτησαν αν θες να στην αλλάξουν
η ρενω σου την αλλαζει στο μεγαλο σερβις των 60.000 χλμ...δηλαδη επρεπε να τη παθουμε για να γινει η αλλαγη? σημειωτεον οτι δε ρωτησαν!
τι να πω....
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Την καινουρια διαφημιση της audi την εχετε δει?ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕ
που δείχνει και ένα 2άρι λες;
-
Είμαι καινούριος στο Forum και σκέφτομαι για αγορά του νέου Passat 1.6 lt.
Υπάρχουν κάποιοι φίλοι που μπορούν να μου πούνε για τυχόν προβλήματα ή ιδιαιτερότητες του μοντέλου;
Ευχαριστώ.
-
Kατ' αρχήν καλώς ήλθες.Δεύτερον χαίρομαι που ρωτάς στο κατάλληλο topic και δεν ανοίγεις καινούργιο για να κάνεις την ερώτησή σου κάτι που δυστυχώς κάνουν οι περισσότεροι.
Για το Passat τώρα:
Πρόκειται για ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο.Έτσι απλά.
Τα μόνα του μείον κάποια φτηνά πλαστικά στο εσωτερικό του(έπρεπε κι από κάπου να μειωθεί το κόστος),η υποχρεωτική 100άρα αμόλυβδη(που αντισταθμίζεται ως ένα βαθμό απ' τον οικονομικό κινητήρα).
Τώρα για τον 1.6 εντάξει είναι ικανοποιητικός(σε συνδιασμό με το 6άρι κιβώτιο) αλλά το αμάξι είναι βαρύ και αρκετές φορές θα σου λείψει η δύναμη(ταξίδι φορτωμένος,ανηφορική διαδρομή).
Αντίθετα το 2.0 lt ,κατά τη γνώμη μου είναι το πιό ολοκληρωμένο οικογενειακό αυτοκίνητο παραγωγής -
To αυτοκινητο δε θελει υποχρεωτικα 100αρα βενζινη.
Η ελαχιστη απαιτητη βενζινη ειναι 95ron.
Η δικη μας απλη αμολυβδη ζητημα αν ειναι 92-93.
Η unleaded+ που τη διαφημιζουν για 97+ ειναι σιγουρα 95αρα και κανει ανετα για FSI κινητηρες.Αυτα τα ολιγα για να εξαφανισουμε λιγακι και το τοπιο της παραμυθολογιας σχετικα με τις απαιτησεις καυσιμου στους fsi.Καποιος ειπε κατι πριν ακομα βγουν τα αυτοκινητα σε παραγωγη και αιντεεεε το καναμε και βιβλιο
-
Ο χρήστης bit έγραψε:
Την καινουρια διαφημιση της audi την εχετε δει?
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕ
που δείχνει και ένα 2άρι λες;
Οχι,αυτη με τις πατημασιες της αρκουδας και του λυκου
-
Η unleaded+ που τη διαφημιζουν για 97+ ειναι σιγουρα 95αρα και κανει ανετα για FSI κινητηρες.Αυτα τα ολιγα για να εξαφανισουμε λιγακι και το τοπιο της παραμυθολογιας σχετικα με τις απαιτησεις καυσιμου στους fsi.Καποιος ειπε κατι πριν ακομα βγουν τα αυτοκινητα σε παραγωγη και αιντεεεε το καναμε και βιβλιο
ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!
Εγώ το μόνο κακό που θα έλεγα για το passat είναι η τραχιά λειτουργία του κινητήρα. ΟΜΩΣ δεν έχω προσωπική εμπειρία, απλά έτσι γράφουν οι 4Τροχοί... -
Με την απλή αμόλυβδη το αυτοκίνητο είναι εντάξει; Γιατί, έτσι όπως τα έγραψες, δεν εξαφάνισες την παραμυθολογία...απλά κατέβασες τους αριθμούς ron που αντιστοιχούν στις ονομαστικές τιμές.
-
Aυτό ακριβώς αναρωτιόμουν κι εγώ.Αν πάω σε ένα τυχαίο βενζινάδικο και δεν είναι της Shell(βλέπε V-power), τι βενζίνη θα τους πω να μου βάλουν;Απλή ή κατοστάρα;
-
Σχετικά με την τραχύτητα του 1.6 κινητήρα όπως το διάβασα και εγώ στο σχετικό τεστ, μήπως μπορούν να μας πουν οι κάτοχοι του αντίστοιχου Golf αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο;
-
Tis diafimiseis gia to GOLF gti me to sataniko lagoudaki FAST tis exete dei...
Kathos kai aftes pou exoun thema 'UNPIMP your RIDE'apisteftes.......
se kapia stigmi tha tis anevaso se kapio hosting space.........YG sorry gia agglika alla eimai sto pc doulias kai dont have admin rights
yg 2 gia na apantiso sto filo apo pano... exo to GOLF FSI 1.6 (ena mina tora )kai mexri kapia fasi stis 4.000-5000 strofes stin 4H-5H o ixos einai ok meta arxizei kai einai pio AGRIOS, alla den einai kati pou enoxlei ektos an kapios den thelei na exei kamia apolitos epafi me to exoteriko perivallon) den to exo paei pano apo 3.500 -4000 strofes gia poli (strosimo vlepete) alla standard den einai poly mion emena mou aresei kiolas.......
-
Ο χρήστης DPoly έγραψε:
Σχετικά με την τραχύτητα του 1.6 κινητήρα όπως το διάβασα και εγώ στο σχετικό τεστ, μήπως μπορούν να μας πουν οι κάτοχοι του αντίστοιχου Golf αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο;Επειδή έχω οδηγήσει αρκετά το Passat μην το συγκρίνεις με το Golf.Kαι αυτό γιατί το αμάξωμά του είναι πιό βαρύ με αποτέλεσμα προκειμένου να μπορέσεις να κινηθείς αξιοπρεπώς θα πρέπει να δουλέψεις τον κινητήρα σε υψηλότερες στροφές, με αποτέλεσμα όντως να υπάρχει μια αίσθηση τραχύτητας και αυξημένος θόρυβος.Οδήγησέ το όμως, γιατί εσένα μπορεί να μην σ' ενοχλεί.Επαναλαμβάνω όμως ότι για να σου αποδώσει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο στα 1.6 θα πρέπει να μην διστάζεις να πατάς το γκάζι και να δουλεύεις σε υψηλές στροφές.Την όλη διαδικασία βοηθάει πάντως πολύ, το εξατάχυτο κιβώτιο.
Υ.Γ.Μην κάνεις το λάθος και οδηγήσεις το 2.0 lt γιατί η διαφορά τους θα σου φανεί πολύ μεγάλη και θα ψάχνεις τα υπόλοιπα 4000 ευρώ -
Πολύ καλή επιλογή το Passat, καλύτερα όμως στα 2000 κυβικά.
-
VW: Παγκόσμια πρεμιέρα για το Polo BlueMotion στη Γενεύη
'Παγκόσμια πρεμιέρα θα κάνει η νέα σειρά οχημάτων της Volkswagen, με την ονομασία BlueMotion στη Διεθνή Έκθεση της Γενεύης. Το νέο Polo BlueMotion, απόδοσης 80 ίππων, έχει μέση κατανάλωση καυσίμου 3,9 λίτρα πετρελαίου ανά 100 χλμ., αλλά είναι εξίσου ευκίνητο με ένα συμβατικό αυτοκίνητο με τις ίδιες προδιαγραφές.'
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
VW: Παγκόσμια πρεμιέρα για το Polo BlueMotion στη Γενεύη'Παγκόσμια πρεμιέρα θα κάνει η νέα σειρά οχημάτων της Volkswagen, με την ονομασία BlueMotion στη Διεθνή Έκθεση της Γενεύης. Το νέο Polo BlueMotion, απόδοσης 80 ίππων, έχει μέση κατανάλωση καυσίμου 3,9 λίτρα πετρελαίου ανά 100 χλμ., αλλά είναι εξίσου ευκίνητο με ένα συμβατικό αυτοκίνητο με τις ίδιες προδιαγραφές.'
To λένεBluemotion γιατί είναι έτοιμο βαμμένο μπλέ από το εργοστάσιο για να το πετάξουν οι πελάτες κατευθείαν στην θάλασσα?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
VW: Παγκόσμια πρεμιέρα για το Polo BlueMotion στη Γενεύη
'Παγκόσμια πρεμιέρα θα κάνει η νέα σειρά οχημάτων της Volkswagen, με την ονομασία BlueMotion στη Διεθνή Έκθεση της Γενεύης. Το νέο Polo BlueMotion, απόδοσης 80 ίππων, έχει μέση κατανάλωση καυσίμου 3,9 λίτρα πετρελαίου ανά 100 χλμ., αλλά είναι εξίσου ευκίνητο με ένα συμβατικό αυτοκίνητο με τις ίδιες προδιαγραφές.'
To λένεBluemotion γιατί είναι έτοιμο βαμμένο μπλέ από το εργοστάσιο για να το πετάξουν οι πελάτες κατευθείαν στην θάλασσα?
Αχαχα... πολύ αστείο......!
VW FORUM