-
Άσχετο, αλλά ήμαρτον, τι γράψιμο είναι αυτό.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άσχετο, αλλά ήμαρτον, τι γράψιμο είναι αυτό.ερασιτεχνικό θα έλεγα
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
http://www.motori.gr/newsarticle/8284/nέο-volkswagen-polo-12-tsi-“μίνι”-golfΛάστιχα πρώτης τοποθέτησης Nexen για το ''ανανεωμένο'' POLO. Μιλάμε για ξεφτιλίκια
Κι όχι μονο για το Polo
-
Δε βλέπω πού έχει αναβαθμιστεί ποιοτικά το εσωτερικό του που λένε όλοι
Η μόνη αλλαγή που μου αρέσει είναι ότι βάζουν πλέον ''αυτάκια'' για το dsg στο τιμόνι και στους πιο μικρούς κινητήρες.
Επίσης όσοι το έχουν δοκιμάσει έως τώρα μιλάνε για πιο άμεσο σύστημα διεύθυνσης,ειδικά στη σπορ λειτουργία .Ικανούς τους έχω απλά εκεί να πέρασαν τη χαρτογράφηση του ίμπιζα
Από κοντά εν τέλει έγινε χειρότερο θεωρώ πλην του μπλε που έχει και στη διαφήμιση . -
Σιγά την αναβάθμιση εσωτερικού. Δύο φιλέτα αλουμινίου στις πόρτες, λίγο πιο φαντεζί επένδυση στην κεντρική κονσόλα και καινούριο τιμόνι. Άαααααααααααλλη κλάση τώρα το αμάξι
Το τιμόνι του Polo mk5 παραδόξως δεν έκοβε ιδιαίτερα, κάτι που είναι τρελό φάουλ για αυτοκίνητο πόλης. Λογικά θα το διορθώσανε τώρα - και τα περιοδικά θα γράφουν για αμεσότητες και ζμπορ αισθήσεις -
Αυτο με το πόσο κόβει το τιμόνι ισχύει.Να στρίβει 180 μοίρες το γιαρις μπροστά σου και συ να θες όπισθεν...been there
Αλλα τί να έχουν αλλάξει; -
ΝΕΟ PASSAT
R-LINE
-
Πσσσσ
Sent from Corsair's brick
-
Μιλάμε ΤΟ ΑΜΑΞΙ.
-
Εμπνευσμένη σχεδίαση με ιταλικό ταμπεραμέντο και γαλλική φινέτσα!
-
Άραγε πόσα λεπτά τους πήρε να το σχεδιάσουν;
-
Λιγο ψιλοξενερα το πισω αλλά το r line μ αρέσει πολύ!!!
-
Το τι αρέσει και τι όχι το έχουμε ξαναπεί είναι υποκειμενικό!
Αλλά η διαχρονική εξέλιξη στην εξωτερική εμφάνιση των VW μου θυμίζει τις καθημερινές σειρές στην τηλεόραση : Αν βλέπεις ένα επεισόδιο το μήνα, δεν έχεις κανένα πρόβλημα να καταλάβεις τι γίνεται...Από την άλλη πλευρά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχουν αυτά :
'Θα λανσαριστεί και plug-in υβριδική έκδοση (και για τα δύο αμαξώματα), με δυνατότητα διάνυσης 50 km αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια και συνολική αυτονομία κοντά στα 1.000 km! To υβριδικό σύστημα αποτελείται από τον 1.4 TSI (με 156 PS) και ηλεκτρικό μοτέρ (109 PS). Η συνδυαστική ισχύς ανέρχεται σε 211 PS και η ροπή σε 40,8 kgm. Δεν θα υστερεί όμως σε επιδόσεις, με 0-100 σε λιγότερο από 8 sec και τελική άνω των 210 km/h.
Στο τεχνολογικό κομμάτι, αντί για συμβατικό πίνακα οργάνων το νέο Passat εφοδιάζεται με την οθόνη TFT 12,3 ιντσών (όπως δηλαδή στο νέο Audi TT). Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, δυνατότητα αυτόματης στάθμευσης σε κάθετες θέσεις (π.χ. στα σούπερ μάρκετ), City Emergency Braking για αποφυγή συγκρούσεων με μικρές ταχύτητες και πολλά ακόμη'.
Να δούμε πόσο θα πηγαίνει και το μαλλί...Μια ενδεχόμενη καλή τιμολογιακή πολιτική της VW θα μπορούσε να παρασύρει προς τα κάτω την τιμή της υβριδικής τεχνολογίας (αν και χλωμό το βλέπω τόσο νωρίς...)
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Από την άλλη πλευρά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχουν αυτά :'Θα λανσαριστεί και plug-in υβριδική έκδοση (και για τα δύο αμαξώματα), με δυνατότητα διάνυσης 50 km αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια και συνολική αυτονομία κοντά στα 1.000 km! To υβριδικό σύστημα αποτελείται από τον 1.4 TSI (με 156 PS) και ηλεκτρικό μοτέρ (109 PS). Η συνδυαστική ισχύς ανέρχεται σε 211 PS και η ροπή σε 40,8 kgm. Δεν θα υστερεί όμως σε επιδόσεις, με 0-100 σε λιγότερο από 8 sec και τελική άνω των 210 km/h.
Δύσκολα αποδέχομαι την αξιοπιστία της τεχνολογίας VW. Θα φτάσουν άραγε αυτά για το aftersales?!
Αισθητικά πάντως είναι πολύ όμορφο για 4θυρο μεσαίο καράβι.
-
Το αν είναι ωραίο ή οχι είναι σαφως υποκειμενικό ζήτημα αλλα το πρόβλημα με την vw(όπως και με τη audi) είναι οτι το κάθε νέο μοντέλο είναι σχεδον ίδιο με το προηγούμενο μέσα-έξω.Γενικώς βαρεμάρα,ξέρεις τι να περιμένεις, τα ίδια και τα ίδια
-
Αυτό είναι το τωρινό μοντέλο. Αυτό που υπάρχει ήδη στην αγορά.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αυτό είναι το τωρινό μοντέλο. Αυτό που υπάρχει ήδη στην αγορά.Το έβαλα επίτηδες να δω θα το καταλάβουν!
Με το πίσω μέρος μπερδεύεσαι πιο εύκολα!(το πλάι και οι πόρτες είναι αντιγραφή!)
-
Ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο,απλα ας περιμενουμε καποια πιο απλη εκδοση για να καταλαβουμε πως δειχνει,φορτωμενο φουλ με led,ζαντες κλπ δειχνει καλο,θα ειναι το ιδιο καλο πιο γυμνο ομως.
-
[quote='giorgosvet'
Το αν είναι ωραίο ή οχι είναι σαφως υποκειμενικό ζήτημα αλλα το πρόβλημα με την vw(όπως και με τη audi) είναι οτι το κάθε νέο μοντέλο είναι σχεδον ίδιο με το προηγούμενο μέσα-έξω.Γενικώς βαρεμάρα,ξέρεις τι να περιμένεις, τα ίδια και τα ίδια [/quote]Αυτό ακριβώς υπονόησα με τις σειρές της τηλεόρασης...Για να δεις εξέλιξη πρέπει να περάσουν μήνες...
Αντίστοιχα τα μοντέλα της VW παρουσιάζουν ουσιαστική εξέλιξη στην εμφάνισή τους ανά 10ετία μου φαίνεται...Περί ορέξεως βέβαια...Προφανώς υπάρχουν πολλοί που τους αρέσει αυτό...Γι' αυτό άλλωστε η εταιρία είναι από τις πιο δημοφιλείς παγκοσμίως. Πάντως, στα δικά μου μάτια το passat εμφανισιακά παραμένει 'αυτοκίνητο για μεσήλικες' παρά την τεχνολογία που έχει αποκτήσει...
ΥΓ : Δεν είναι τυχαίο που ο δικός μου πατέρας (στα 67 του...) έχει passat και παρά το γεγονός ότι ενώ τώρα εγώ χρειάζομαι μεγαλύτερο αυτοκίνητο (αύξηση οικογένειας...) κι αυτός μικρότερο (μόνος του με τη μάνα μου πια...) και μου πρότεινε ανταλλαγή με το hatchback corolla μου του έριξα άκυρο...Που να την πάω τη βάρκα των 4.7 μέτρων...
-
Η ίδια η VW έχει πει ότι θα είναι ακριβότερο απο το τωρινό μοντέλο γιατι θέλει να το ανεβασει κλάση και να ανταγωνίζεται τα A4,C-Class,3-Series.
Εμένα μεσα-έξω δε μου αρεσει καθόλου,έχει παρα πολλές οριζόντιες και παραλληλες γραμμες σε όλες τις επιφάνειες ενώ παίζει πολύ και το τραπέζιο σα σχήμα.Γνωμη μου βέβαια.Θα προτιμούσα ένα Skoda Superb,ειδικά μόλις βγει το νέο.
VW FORUM