-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Θελετε diesel οπωσδηποτε δηλαδή?
Πες το κι ετσι..
-
Καλημέρα
Σε Golf του 2005-2009 τι κινητήρα μου προτείνεται; Ποιος συνδιάζει καλύτερα Αξιοπιστία, Μικρή σε σχέση με τους άλλους κατανάλωση και καλές επιδόσεις; Η χρυσή τομή δλδ των 3 αυτών κινητήρων; ο TSI 122 άλογα είναι πέρα απο τα χρήματα που θέλω να διαθέσω για ένα μεταχειρισμένο. ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
1.6 FSI 115
1.4 FSI 90
1.4 TSI 140υγ: απλά ακούω διάφορα για τους FSI για αισθητήρες κλπ.
-
http://www.inews.gr/112/Volkswagen-Amar ... Motion.htm
-
Ο χρήστης Yiorgis85 έγραψε:
ΚαλημέραΣε Golf του 2005-2009 τι κινητήρα μου προτείνεται; Ποιος συνδιάζει καλύτερα Αξιοπιστία, Μικρή σε σχέση με τους άλλους κατανάλωση και καλές επιδόσεις; Η χρυσή τομή δλδ των 3 αυτών κινητήρων; ο TSI 122 άλογα είναι πέρα απο τα χρήματα που θέλω να διαθέσω για ένα μεταχειρισμένο. ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
1.6 FSI 115
1.4 FSI 90
1.4 TSI 140υγ: απλά ακούω διάφορα για τους FSI για αισθητήρες κλπ.
εξαρταται την χρηση...εγω εχω εμπειρια απο 1.6 fsi και 1.4 tsi 122.. το tsi ειναι σαφωως ανωτερο. απο αξιοπιστια δεν ξερω γιατι εχει μονο 48.000 χλμ αλλα και το fsi στα 85.000 ειναι απροβληματιστο μηχανικα. απο ηλεκτρονικα.. τα γνωστα... παραθυρα κλπ
-
στα φσι σιγουρο προβλημα ειναι ο τεντοτηρας της καδενας στα περι 85000-100000χλμ το οποιο προβλημα λυθηκε στους τσι...απο εκει και περα φιλε δεν σε προβληματιζει γιατι το 122αρι ειναι πιο ακριβο απ το 140αρι!??....νομιζω οτι σου εδωσα απαντηση
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Λοιπόν εμείς σε αρκετά εταιρικά συναντήσαμε πολλά από αυτά που αναφέρεις .
- Μηχανικά προβλήματα στα TSi ( + αντικατάσταση τούρμπο )
- αρκετούς αισθητήρες βενζίνης
- Λαδάκια
- ξέβαφαν τα πλαστικά στο ταμπλό
- 1-2 προβλήματα στα φρένα
- σε 2 αποσυναρμολογήθηκαν τα πλαστικά στην πόρτα
- χάλια κλιματισμός σχεδόν σε όλα
- θόρυβος κύλισης
- λαμπάκια μηχανής που αναβόσβηναν σαν λαμπιόνια Χριστουγέννων
- 2 κιβώτια off ( ίσως ήταν 3 )
κλπ.
και συνεχίζω ...
Μπήκε πάλι μέσα , κάτι για ασύγχρονη καδένα κινητήρα είπαν ... να πάει να το πάρει αύριο ...
Τι σημαίνει αυτό δεν ξέρω ... αλλά έχω μάθει να το διασκεδάζω.
Τους ζήτησα κάρτα ισόβιου μέλους και ελευθέρας να μπαινοβγαίνω χωρίς τηλέφωνο και ραντεβού και πέσαμε κάτω από τα γέλια ... να μου ζήσεις VAG -
Ποιο εχει?Το 1,4 με τα 122?
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Λοιπόν εμείς σε αρκετά εταιρικά συναντήσαμε πολλά από αυτά που αναφέρεις .
- Μηχανικά προβλήματα στα TSi ( + αντικατάσταση τούρμπο )
- αρκετούς αισθητήρες βενζίνης
- Λαδάκια
- ξέβαφαν τα πλαστικά στο ταμπλό
- 1-2 προβλήματα στα φρένα
- σε 2 αποσυναρμολογήθηκαν τα πλαστικά στην πόρτα
- χάλια κλιματισμός σχεδόν σε όλα
- θόρυβος κύλισης
- λαμπάκια μηχανής που αναβόσβηναν σαν λαμπιόνια Χριστουγέννων
- 2 κιβώτια off ( ίσως ήταν 3 )
κλπ.
και συνεχίζω ...
Μπήκε πάλι μέσα , κάτι για ασύγχρονη καδένα κινητήρα είπαν ... να πάει να το πάρει αύριο ...
Τι σημαίνει αυτό δεν ξέρω ... αλλά έχω μάθει να το διασκεδάζω.
Τους ζήτησα κάρτα ισόβιου μέλους και ελευθέρας να μπαινοβγαίνω χωρίς τηλέφωνο και ραντεβού και πέσαμε κάτω από τα γέλια ... να μου ζήσεις VAGΚαλα ρε φιλε τι κανετε στα αμαξια?Πλακα μας κανεις?Πρωτη φορα ακουω για λαμπακια μηχανης,για θορυβο κυλισης,για χαλια κλιματισμο και για πλαστικα που ξεβαφουν σε Golf.H εισαι γκαντεμης η υπερβολικος....Εγω το μονο θεμα που ξερω που ειχαν ειναι ν75 και σε μερικα συχρονιζε 2ας(οχι σε ολους) που οι πιο πολλοι προλαβαν και τα αλλαζαν μεσα στην εγγυηση.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ποιο εχει?Το 1,4 με τα 122?Tο 140άρι GT look.
Καλα ρε φιλε τι κανετε στα αμαξια?Πλακα μας κανεις?Πρωτη φορα ακουω για λαμπακια μηχανης,για θορυβο κυλισης,για χαλια κλιματισμο και για πλαστικα που ξεβαφουν σε Golf.H εισαι γκαντεμης η υπερβολικος....Εγω το μονο θεμα που ξερω που ειχαν ειναι ν75 και σε μερικα συχρονιζε 2ας(οχι σε ολους) που οι πιο πολλοι προλαβαν και τα αλλαζαν μεσα στην εγγυηση.
Δεν ξέρω τι ακούς και που το ακούς ... εγώ γράφω αυτά που συμβαίνουν .
Τελικά, σήμερα αλλάξαμε καδένα στα 102,000 χιλιόμετρα. (καλό ή κακό κρίνε μόνος σου) ... επειδή υπερβολικός δεν είμαι απλά σου αναφέρω ότι το έργο το έχω ξαναζήσει άλλες 2 φορές (στα περίπου 20+ αυτοκίνητα που είχαμε) ... 1 με ένα C200 του 2000 αν θυμάμαι καλά , που μας γάμησε τα πρώτα χρόνια αλλά μετά τις 2 αλλαγές εγκεφάλου ηρέμησε και δεν έβγαλε κάτι άλλο σοβαρό και με ένα Peugeot 406 το οποίο επιστράφηκε με επαναγορά πίσω στον αντιπρόσωπο μετά από περίπου 1,5 χρόνο.
Κωλύματα με : Μάρκες - Τύπους - Μοντέλα - Περιοχές - Χώρες - Χρώματα - Εθνικότητες - Ράτσες ... ΔΕΝ έχω.
Απλά τα προηγούμενα 2 τα είχαμε αγοράσει και με έκαιγε ενώ με το Golf IV που είναι leasing δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
Όταν πληρώνεις μίσθωμα για το Golfaki και κυκλοφορείς τα μισά χρόνια με A3 και Passat. + 1-2 φορές με MERC
δεν είναι κακό ... -
Ο χρήστης iROC έγραψε:
στα φσι σιγουρο προβλημα ειναι ο τεντοτηρας της καδενας στα περι 85000-100000χλμ το οποιο προβλημα λυθηκε στους τσι...απο εκει και περα φιλε δεν σε προβληματιζει γιατι το 122αρι ειναι πιο ακριβο απ το 140αρι!??....νομιζω οτι σου εδωσα απαντησηΚατάλαβα!! Ευχαριστώ πολύ!!
Από την άλλη θα ήθελα να κάνω ακόμη μια ερώτηση.
Αν πάω για το Polo Bluemotion 1.2 75ps πετρέλαιο, σε καινούργιο,πόσο μπορεί να μου ρίξει (στο περίπου, έτσι;) μια αντιπροσωπεία την τιμή καταλόγου που φτάνει τα 14500 3θ και 14900 5θ με απόσυρση;; Ευχαριστώ πολύ!!
-
Γιατί να πας για το 1,2tdi Bluemotion και όχι για το απλό tdi ; Οι διαφορές ουσιαστικά είναι το start-stop, τα λάστιχα χαμηλής τριβής και μικροεμφανισιακές. Γενικά μην περιμένεις μεγάλες εκπτώσεις. Γύρω στα 14 με το κλειδί στο χέρι (συμπεριλαμβανομένης απόσυρσης) το πήρε φίλος πριν καιρό (6μηνο και βάλε). Να κάνεις test drive πριν, να δεις αν σου επαρκεί η δύναμη.
εδιτ: στο απλό tdi αναφέρομαι, όχι στο bluemotion, για τα 14Κ
-
Ααα σε ευχαριστώ!!
Το bluemotion έχει και κάτι έξτρα μέσα πχ τεμπέλη και κάτι μικροπραγματάκια αν δεν κάνω λάθος.
14κ το απλό; με απόσυρση πάει 12900 -13200 5θ, απο ότι είδα στον τιμοκατάλογο μόλις. Και σε diesel μόνο το Ρίο έρχεται στα ίδια χρήματα. -
εχεις ιδέα πόσο επικίνδυνα αργο είναι το πόλο με τον 1,2 ντιζελ της φαουβε ?
-
στα φσι σιγουρο προβλημα ειναι ο τεντοτηρας της καδενας στα περι 85000-100000χλμ το οποιο προβλημα λυθηκε στους τσι...απο εκει και περα φιλε δεν σε προβληματιζει γιατι το 122αρι ειναι πιο ακριβο απ το 140αρι!??....νομιζω οτι σου εδωσα απαντηση
Κατάλαβα!! Ευχαριστώ πολύ!!
Αν πάω για το Polo Bluemotion 1.2 75ps πετρέλαιο, σε καινούργιο,πόσο μπορεί να μου ρίξει (στο περίπου, έτσι;) μια αντιπροσωπεία την τιμή καταλόγου που φτάνει τα 14500 3θ και 14900 5θ με απόσυρση;; Ευχαριστώ πολύ!!
Αν πας για polo tdi,δες καλύτερα το 1.6 tdi bmt 90ps comfortline( 0 τέλη και αυτό),τιμή 15570€).Στα ίδια άλογα,90-95 άλογα σε μικρό ντίζελ μπορείς να δεις και τα kia rio 1.4 crdi 90ps uptown 13330,fiesta 1.6 tdci 95ps econetic 13270,ibiza 1.6 tdi 90ps style 13390,corsa 1.3 ecoflex excess 13530.Ειναι δηλαδή όλα 2000€ φτηνότερα από το αντίστοιχο 1.6 tdi polo comfortline.
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Αν πας για polo tdi,δες καλύτερα το 1.6 tdi bmt 90ps comfortline( 0 τέλη και αυτό),τιμή 15570€).Στα ίδια άλογα,90-95 άλογα σε μικρό ντίζελ μπορείς να δεις και τα kia rio 1.4 crdi 90ps uptown 13330,fiesta 1.6 tdci 95ps econetic 13270,ibiza 1.6 tdi 90ps style 13390,corsa 1.3 ecoflex excess 13530,c3 1.6 e-hdi 90ps attraction 13300,i20 1.4 crdi 90ps gl 13700.Ειναι δηλαδή όλα 2000€ φτηνότερα από το αντίστοιχο 1.6 tdi polo comfortline.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
εχεις ιδέα πόσο επικίνδυνα αργο είναι το πόλο με τον 1,2 ντιζελ της φαουβε ?Όχι δεν το έχω οδηγήσει αλλά έχω ακούσει είναι αργό.. Ψάχνω γνώμες
-
Αν πας για polo tdi,δες καλύτερα το 1.6 tdi bmt 90ps comfortline( 0 τέλη και αυτό),τιμή 15570€).Στα ίδια άλογα,90-95 άλογα σε μικρό ντίζελ μπορείς να δεις και τα kia rio 1.4 crdi 90ps uptown 13330,fiesta 1.6 tdci 95ps econetic 13270,ibiza 1.6 tdi 90ps style 13390,corsa 1.3 ecoflex excess 13530.Ειναι δηλαδή όλα 2000€ φτηνότερα από το αντίστοιχο 1.6 tdi polo comfortline.
Όντως το κόρσα καλή επιλογή και έχω ακούσει τα καλύτερα για το ντίζελ του (Φίατ νομίζω). Πάνω απο 14 τέτοιες εποχές δεν παίζει, και καλά καλά το σκέφτομαι και για καινούργιο.. στο ψάξιμο είμαι. 1.6 αν το έβρισκα εκθεσιακό ή τεστντραιβάμαξο και μ κόβαν καλή φάση θα ήταν..Ευχαριστώ παιδιά!! πάντως νόμιζα θα έκαναν και κανα ψαλίδι με την ξηρασία που υπάρχει!!
-
Ααα σε ευχαριστώ!!Το bluemotion έχει και κάτι έξτρα μέσα πχ τεμπέλη και κάτι μικροπραγματάκια αν δεν κάνω λάθος.
14κ το απλό; με απόσυρση πάει 12900 -13200 5θ, απο ότι είδα στον τιμοκατάλογο μόλις. Και σε diesel μόνο το Ρίο έρχεται στα ίδια χρήματα.Θα πέσανε οι τιμές φαίνεται, αυτός το έχει πάνω από 6 μήνες.
Σε ένα θέμα εδώ στο φόρουμ γράφτηκε για Fiat Grande Punto diesel 85 ps πινακιδωμένα αλλά καινούρια στα 12,500Ε (και panda στα 11,5K αν ενδιαφέρεσαι για μικρότερο). Ρίξτους μια ματιά! Με 12,500Ε το Punto ειναι φοβερό deal Σε παρόμοια τιμή για diesel μετά πας σε κορεάτη, hyundai ή kia.
Y.Γ. Πήγαινε για test drive στο Polo, σίγουρα θα το έχουν κάποιοι έμποροι. Εκεί θα κρίνεις πολλά από μόνος σου
-
Φιλε, ψαξε λιγο καλυτερα! Κατω απο 14Κ μπορεις να βρεις και το C3 (απο 11 ξεκινα) ενω για κατι δυνατοτερο υπαρχουν τα i20 k clio με 90 αλογα αμφοτερα. Δες http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2829372/ + http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2997459/
Γενικα παντως, αν εχεις επιγνωση του τι οδηγεις και τι να περιμενεις απο αυτο, κανενα οχημα δεν ειναι επικινδυνο
sorry mods
-
http://www.inews.gr/112/epivevaiosi-gia-to-neo-Volkswagen-Phaeton-kai-tin-fthini-firma-to-VW-up-kai-me-dikylindro-kinitira.htmΣτο XL1 εχουν βαλει αυτον τον κινητηρα που τον παρουσιασαν εδω και 2 χρονια στη Ντοχα...και ειναι συνδιασμος ντηζελ και ηλεκτρικου μοτερ... εν σειρα, ελεγαν για 100 αλογα τοτε δειτε τη φωτο
VW FORUM