-
Λάδια Castrol Edge 5-30, φίλτρο λαδιού, ροδέλα κάρτερ, υγρά φρένων, σαπουνάκι υαλοκαθαριστήρων, κάρτα καυσαερίων και εργασία στον πορνομετανάστη μου κόστισε 255.10 ευρώ.
Δυστυχώς δεν πρόλαβα να αγοράσω εγώ 5 λίτρα Castrol έτσι ώστε να γλίτωνα 50-60 ευρώ.Στον έλεγχο του εγκεφάλου βρέθηκε ένα σφάλμα που δεν το είχε εμφανίσει το καντράν όμως. Ο διακόπτης της μίζας της μηχανής στην κολόνα του τιμονιού είχε σφάλμα και ήθελε αλλαγή. Επειδή περίμενα το αμάξι στο σαλόνι της υποδοχής, μου έρχεται ξαφνικά ο εξυπηρετικός κύριος που παρέλαβε το αμάξι μου και μου λέει για το σφάλμα. Κάνει 105 ευρώ με την εργασία κύριε, θέλετε να το προχωρήσω? Ναι να το προχωρήσετε εφόσον το αμάξι έχει εγγύηση!!! Έχει εγγύηση??? 3 ετών δεν είναι? Ναι του λέω και έχει διετή επέκταση... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ κλαίω εγώ
Φυσικά το είδε, αλλά έκλεισα ραντεβού την επόμενη ημέρα μιας και δεν είχα χρόνο να κάτσω άλλο.
Αναρωτιέμαι αν ήξερε πως είχα εγγύηση, θα μου το έλεγαν???Εν πάσει περιπτώσει, είχε μια συμφέρουσα προσφορά για οδική βοήθεια total care VW ενός έτους. Μαζί με το σέρβις στα 17 ευρώ σχεδόν από τα 57. Έτσι τη χασούρα από τα λάδια την έβγαλα από αυτό.
Σήμερα είχα και τηλέφωνο για το αν έμεινα ευχαριστημένος. Όλα καλά από εξυπηρέτηση αλλά οι τιμές είναι ληστρικές.
12 ευρώ την κάρτα καυσαερίων? 10 ευρώ επάνω το μπουκάλι το Castrol όταν στο εμπόριο βρίσκεις με 13.50 ευρώ το Edge 5-30? Στα ίδια πουλάνε κάτι Kolben αλλά δεν στο λένε!!! Σου βάζουν Kolben αν έχεις άγνοια, ενώ εγώ ζήτησα Castrol με επιμονή και ρώτησα αν έχουν ίδια τιμή. Τα χρεώνουν το ίδιο!!! 5 ευρώ για το σαπουνάκι?Έχω 13.5 μήνες εγγύηση ακόμη αλλά μάλλον θα ψάξω να βρω αλλού συνεργείο. Ούτε καν μια έκπτωση 10%, που είχα στην Alfa Romeo, και επειδή είχα και ένα Panda, έγινε 15% και επειδή πήρα και το 500ράκι μετά έγινε 20% σε ανταλλακτικά και εργασία.
Πρόκειται για την αγαπημένη μας Karenta.
-
@ Ορεστης
Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο παρόλο που τους τελευταίους 4 μήνες του έκανα πολλά χλμ (έχει 49.000+, πάμε για 50Κ - vw polo). Την έχω αρκετό καιρό τη ροδέλα και το τελευταίο update έχει αρκετό καιρο που έγινε, πτώση της απόδοσης δεν είδα, όπως πήγαινε όταν το πρωτοπήρα πάει, τί να σου πω Σίγουρα προέρχεται απο εκεί ο ήχος; Μήπως να το πας και σε καμιά αλλη αντιπροσωπεία να στο δούνε, μήπως όντως είναι από την καδένα ή απο αλλού;
@ Giuseppe Busso
Φίλε μου στον πιάσανε κανονικά Τελικά οι τιμές στην επαρχία έχουν πέσει αλλά σε σας ακόμα είναι στα ύψη. Ενδεικτικά, στην αντιπροσωπεία, το Castrol Edge 5-30 κοστίζει 15ε το λίτρο και η εργασία για αλλαγή λαδιών -φίλτρου λαδιού είναι στα 15ε. Οπότε σε αντιπροσωπεία της επαρχίας θα ήσουν γύρω στα 110-120ε για λάδια, φίλτρο και ΚΕΚ. Με τα υγρά φρένων πόσο να ανέβαινε πιά; Τα 255 ευρώπουλα δε θα τα έφτανες με καμία δύναμη πάντως!
Επίσης, σε αντιπρόσωπο Castrol, πήρα πρόσφατα τα 5w-30 edge προς 11 ευρώ το λίτρο, φθηνότερο και από διάφορα ιντερνετομάγαζα, και τους τα πήγα, οπότε έριξα κι άλλο το κόστοςΌσο για τα της εγγύησης, στο τελευταίο σέρβις των 45k, το λιπαντικό δηλαδή, όταν το σήκωσαν για διάφορους ελέγχους, με ειδοποίησε το παλικάρι ότι 'δακρύζει' η αντλία νερού και φυσικά θα την αντικαθιστούσαν, εντός της εγγύησής μου. Δεν το είχα πάρει χαμπάρι, ούτε κι αυτοί μου το έκρυψαν δηλαδή! Οπότε με λίγα λόγια ευχαριστημένος απ τον εν λόγω συνεργείο! Με τις τιμές πάντως που μου λέτε εσείς οι Αθηναίοι στο aftersales, δε θα ήθελα να έχω vw και να μένω Αθήνα.. Στην επαρχία οι τιμές είναι ίδιες με των άλλων κατασκευαστών απ' ότι παρατηρώ από αυτοκίνητα άλλων κατασκευαστών που έχουν φίλοι μου, καμιά φορά και καλύτερες
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
@ ΟρεστηςΔεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο παρόλο που τους τελευταίους 4 μήνες του έκανα πολλά χλμ (έχει 49.000+, πάμε για 50Κ - vw polo). Την έχω αρκετό καιρό τη ροδέλα και το τελευταίο update έχει αρκετό καιρο που έγινε, πτώση της απόδοσης δεν είδα, όπως πήγαινε όταν το πρωτοπήρα πάει, τί να σου πω Σίγουρα προέρχεται απο εκεί ο ήχος; Μήπως να το πας και σε καμιά αλλη αντιπροσωπεία να στο δούνε, μήπως όντως είναι από την καδένα ή απο αλλού;
Οχι απο κει ειναι το ειδα και το ακουσα με τα ματια μου...
καλα την πτωση της αποδοσης αστην... τον θορυβο δε τον ακους?
Δηλαδη αν σταματημενος ριξεις ενα γερο ξερογκαζο δεν ακουγεται κατι να κουδουνιζει μετα? -
[quote='Orestis.D']και το ακουσα με τα ματια μου...
/quote] -
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
@ Ορεστης
Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο παρόλο που τους τελευταίους 4 μήνες του έκανα πολλά χλμ (έχει 49.000+, πάμε για 50Κ - vw polo). Την έχω αρκετό καιρό τη ροδέλα και το τελευταίο update έχει αρκετό καιρο που έγινε, πτώση της απόδοσης δεν είδα, όπως πήγαινε όταν το πρωτοπήρα πάει, τί να σου πω Σίγουρα προέρχεται απο εκεί ο ήχος; Μήπως να το πας και σε καμιά αλλη αντιπροσωπεία να στο δούνε, μήπως όντως είναι από την καδένα ή απο αλλού;
Δηλαδη αν σταματημενος ριξεις ενα γερο ξερογκαζο δεν ακουγεται κατι να κουδουνιζει μετα?Ενταξει το ειδες, αλλα πως γινεται να το ακουσες με τα ματια σου??
-
Δηλαδη αν σταματημενος ριξεις ενα γερο ξερογκαζο δεν ακουγεται κατι να κουδουνιζει μετα?Νομίζω πως όχι, ένας ήχος που ακούω στο ρελαντί ακούγοτανε από πάντα, αλλά ακούγεται και σε αλλα vag, σε γκολφ πχ τον έχω ακούσει, ένας λεπτός μεταλλικός κάπως, παίζει να ειναι και λόγω άμεσου ψεκασμού.. Όταν λες το είδες με τα μάτια σου, δηλαδή κουνιέται η τουρμπίνα; Ρε μπας και δε έχει κουμπώσει κάτι καλά;
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
@ Ορεστης
Δηλαδη αν σταματημενος ριξεις ενα γερο ξερογκαζο δεν ακουγεται κατι να κουδουνιζει μετα?Ενταξει το ειδες, αλλα πως γινεται να το ακουσες με τα ματια σου??
Χαχαχαχαχαχα πεθαινω μαλακες σας αγαπαω!!!
Τεσπα... σε 2 μερες κλεινω χρονο και παω για σερβις θα τους ρωτησω και θα σας ενημερωσω...
Εμενα παντως δε μου φαινεται λογικος αυτο ο ηχος... -
Πάντως αν δεν είσαι ευχαριστημένος με το εν λόγω συνεργείο, πήγαινε το και αλλού. Επίσης αν έχει κάποιο άλλο σαν το δικό σου (τεστ ντραιβ δηλαδή) ζήτα να πας να το δεις ώστε να διαπιστώσεις αν αυτό τον ηχο τον κάνει μόνο το δικό σου ή τον κάνουνε κι άλλα αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
...Πρόκειται για την αγαπημένη μας Karenta....μακρια απο εκει, οταν ληξει η εγγυηση...Μπαινεις με ρουχα, και βγαινεις με ενα ξυλινο βαρελι, οπως στις ιστοριες του Λουκυ Λουκ...
-
@ Ορεστης
Χαχαχαχαχαχα πεθαινω μαλακες σας αγαπαω!!!
Τεσπα... σε 2 μερες κλεινω χρονο και παω για σερβις θα τους ρωτησω και θα σας ενημερωσω...
Εμενα παντως δε μου φαινεται λογικος αυτο ο ηχος...Θα κατεβω Αθηνα και θα κερασεις για τα πρωτα γενεθλια
-
Θα κατεβω Αθηνα και θα κερασεις για τα πρωτα γενεθλια
Kερναω Mobil super 3000 X2 5w-40 αμα θες... Θα το πιουμε μονοκοπανια ομως!!!
-
Να φερω τσιπουρο καλυτερα?? Το λαδι θα το πιεις μονος σου
-
Να φερω τσιπουρο καλυτερα?? Το λαδι θα το πιεις μονος σου
Φερε τσιπουρο να ριξουμε στο ντεποζιτο... Το λαδακι για να πανε κατω τα φαρμακια... Να γλιστραει...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...Πρόκειται για την αγαπημένη μας Karenta.
...μακρια απο εκει, οταν ληξει η εγγυηση...Μπαινεις με ρουχα, και βγαινεις με ενα ξυλινο βαρελι, οπως στις ιστοριες του Λουκυ Λουκ...
Χαχαχαχαχα.....αυτό είναι για τα funniest
-
Aρχισανε τα οργανα...
http://www.autocar.co.uk/car-news/new-c ... wrc-effort
Αναμενεται διλιτρο προσθιοκινητο Polo R με 225ps και στανταρ μηχανικο μπλοκε...
(που ειναι εκεινη η mito GTA να ειχαμε και ενα συγκριτικο της προκοπης? Τωρα οι μονοι που ισως δειξουν τα δοντια τους ενδεχεται να ειναι η Ford με κανενα fiesta 'RS' -?- και η Peugeot με κανενα 208 'Race' -?- )
-
Ο πόλεμος της ιπποδύναμης περνάει σε νέα φάση.
-
Η παραεπόμενη φάση είναι να περάσουν τα άλογα στο A-seg και να δούμε κανά pUp R....
-
Τωρα οι μονοι που ισως δειξουν τα δοντια τους ενδεχεται να ειναι η Ford με κανενα fiesta 'RS' -?-Μακαρι, θα ναι πανεμορφο...
-
Με το facelift που εχει παρουσιαστει; ΝΟΤ.-
-
Aρχισανε τα οργανα...http://www.autocar.co.uk/car-news/new-c ... wrc-effort
Αναμενεται διλιτρο προσθιοκινητο Polo R με 225ps και στανταρ μηχανικο μπλοκε...
(που ειναι εκεινη η mito GTA να ειχαμε και ενα συγκριτικο της προκοπης? Τωρα οι μονοι που ισως δειξουν τα δοντια τους ενδεχεται να ειναι η Ford με κανενα fiesta 'RS' -?- και η Peugeot με κανενα 208 'Race' -?- )
Στοίχημα ότι θα τρώει πολλές σφαλιάρες από το νέο Clio RS.
VW FORUM