-
Σε Παζαροπουλο πηγε φιλος το Σιροκο του και του εκαναν ζημια . Βιδωσαν στραβα την βιδα του καρτερ και απο τοτε χανει λαδι.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Σε Παζαροπουλο πηγε φιλος το Σιροκο του και του εκαναν ζημια . Βιδωσαν στραβα την βιδα του καρτερ και απο τοτε χανει λαδι.Διπλό το πλήγμα...
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Σε Παζαροπουλο πηγε φιλος το Σιροκο του και του εκαναν ζημια . Βιδωσαν στραβα την βιδα του καρτερ και απο τοτε χανει λαδι.
Διπλό το πλήγμα...
Ακριβως
-
Όσον αφορά τα σέρβις, από το πρώτο και μετά σταμάτησα να πηγαίνω πλέον στην Αθήνα. Ρώτησα για το σέρβις των 30,000 στον Γρατσία γιατί από εκεί αγοράστηκε το αυτοκίνητο και είναι και κοντά, και μου έβγαλε ένα κουστούμι 320 ευρώ για λάδια/ξύδια.
Εκείνη την περίοδο θα πήγαινα διακοπές στην Καρδίτσα και πήρα ένα τηλέφωνο στον εκεί αντιπρόσωπο να ρωτήσω: κόστος 240 ευρώ. Επιπλέον 80 ευρώ για ποιο λόγο λοιπόν; Τα ίδια ανταλλακτικά χρησιμοποιούν, τα ίδια πράγματα κάνουν. Σιχτίρισα λοιπόν και δεν το ξαναπήγα στην Αθήνα, με τον δε επαρχιώτη απόλυτα ικανοποιημένος. Εξυπηρετικότατοι και ευγενικότατοι μάλιστα.
Δεδομένου λοιπόν ότι τα διαστήματα σέρβις είναι έτσι κι αλλιώς μεγάλα (15,000 χιλιόμετρα) θα πρότεινα να τα συνδυάζετε με διακοπές, εκδρομές, δουλειές κτλ. Πάρτε ένα τηλέφωνο στον αντιπρόσωπο του προορισμού σας και ρωτήστε, δεν υπάρχει χώρος πλέον για αγιογδύτες.
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Εφόσον είναι απλά εξειδικευμένος και ο Παζαρόπουλος, καλύτερα να το πας εκεί που το πήγες και πέρσι.
Θεωρώ ότι οι τιμές του θα έχουν κρατήσει σίγουρα κάποιο 'επίπεδο' σε σχέση με τους υπόλοιπους εξειδικευμένους.
Για να το έχουμε στα υπόψη σε ποιό εξειδικευμένο το πήγες και έμεινες ικανοποιημένος;Νταξ ικανοποιημενος Ενα φιλτρο και λαδι μου βαλαν, δεν κανουν και τιποτα στο πρωτο σερβις.(βεβαια πηγαινει και αλλο γκολφ συγγενη 2 χρονια τωρα και εκεινος δεν εχει παραπονο μεχρι στιγμης )
Περισσοτερα συμπερασματα θα βγαλω απο βδομαδα -
απο την μεχρι τωρα εμπειρια του αδελφου μου με eos 1.4 (160hp) στην autonet στο Κορωπι ειναι απολυτα ικανοποιημενος και απο αποψη τιμων και απο αποψη εξυπηρετησης.......
-
Ενδιαφερον αρθρο. Η VW εξεταζει να μεταφερει την παραγωγη του Tiguan στις ΗΠΑ.
http://www.autoblog.com/2011/05/31/volkswagen-tiguan-to-be-built-in-north-america/
-
Καλημέρα, έχω παραγγείλει το Golf VI 1.2 TSI 105 BMT, η αντιπροσωπεία το έχει ετοιμοπαράδοτο στοκαρισμένο από πέρσι και με μια έκπτωση το παρήγγειλα.
Το θέμα είναι ότι είναι μια έκδοση όχι Trendline όχι Generation, Comfortline νομίζω
Δεν έχει αλουμινίου ζάντες (έχει ατσάλινες 16') και αυτόματο κλιματισμό.
Κατά τα άλλα έχει τον ίδιο εξοπλισμό με Generation.Θα ήθελα να ρωτήσω, τι δείχνει (ποιες πληροφορίες δίνει) το trip computer σε κάθε έκδοση
Ευχαριστώ
-
Καταναλωση μεση και στιγμιαια, μερικα χιλιομετρα, ωρα ταξιδιου, αυτονομια κλπ Επισης πανω δεξια δειχνει και τι σχεση εχεις στο κιβωτιο και ποια καλο θα ηταν να εχεις!
Καλοριζικο!! Και προσεξε μη σου πασαρουν κανα αυτοκινητο που εκτελουσε πριν χρεη test drive!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Καλοριζικο!! Και προσεξε μη σου πασαρουν κανα αυτοκινητο που εκτελουσε πριν χρεη test drive!
Ευχαριστώ, πως καταλαβαίνεις το τελευταίο?? Από τα χλμετρα στο χλμετρητή??
-
Μήπως θα το καταλάβω από τα αυτοκόλλητα στα πλαϊνά??
Ξέρεις.... 'Εξυπηρέτηση Πελατών' -
Kαινούριο δεν είναι? Απλά το έχει στοκ από πέρσι, αυτό δεν εννοούσες? Οπότε τι 'εξυπηρέτηση πελατών' και πράσσειν άλογα.
-
Ο χρήστης mel23 έγραψε:
Ευχαριστώ, πως καταλαβαίνεις το τελευταίο?? Από τα χλμετρα στο χλμετρητή??
Professeur, ήταν απάντηση στον Focusman91.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
πράσσειν άλογα. -
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
πράσσειν άλογα.
http://sarantakos.wordpress.com/2009/05/06/prasinaloga/
Μύλος η υπόθεση...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
πράσσειν άλογα.
http://sarantakos.wordpress.com/2009/05/06/prasinaloga/
Μύλος η υπόθεση...
Και τί επιχείρημα είναι πάλι αυτό “έχεις δει ποτέ πράσινα άλογα”; Γιατί, μήπως έχει δει ποτέ κανείς π.χ. “λαγούς με πετραχήλια”;
-
Αν και citroenακιας,επειδή έχω παρελθόν με VW(το πρώτο μου αμάξι ήταν ένα Golf Mk1 1976)..θέλω να μάθω κάτι που δεν το έχω ρωτήσει εδώ και πολλά χρόνια.
Το Golf mk2 f/l με τς μεγάλους προφυλακτήρες το πεντάπορτο πόσα ηλεκτρικά παράθυρα είχε;2 η 4;
-
To 'manhattan' μας του '91 (απο τα τελευταια, με διπλοφαναρα και μασκα με κοκκινη ριγα) εχει... 0!
Οποτε ηταν μαλλον προαιρετικα, στο μανιουελ παντως υπαρχει εικονα με 5 (!) διακοπτες
-
Ο χρήστης boomboom έγραψε:
Ενδιαφερον αρθρο. Η VW εξεταζει να μεταφερει την παραγωγη του Tiguan στις ΗΠΑ.http://www.autoblog.com/2011/05/31/volkswagen-tiguan-to-be-built-in-north-america/
Δεν έχω καταλήξει ακόμα αν το facelift είναι ομορφότερο από το υπάρχον....
Σε αυτές εδώ τις φωτογραφίες πάντως το σκούρο μπλε Escape μου αρέσει. Επίσης τα νέα καθίσματα τα βρίσκω εξαιρετικά ενώ το χρώμα το μπεζοειδή μοιάζει με την alcantara στο sport pack του Scirocco....αν είναι έτσι τότε θα είναι πολύ καλό.
Σχετικά με την παραγωγή? Το εργοστάσιο του Wolfsburg είναι πολύ καλό, η παραγωγή του στην αντίπερα όχθη δεν ξέρω αν θα ήταν μια σωστή απόφαση. Όχι ότι θα με πείραζε...πρόλαβα και ψώνισα -
Που χάθηκες Giuseppe ; Μιας και περι tiguan ο λόγος γράψε μας τις εντυπώσεις σου για το tiguan μετά από λίγους μήνες κατοχής. Αν είσαι ευχαριστημένος, τι σε χαλάει κλπ
VW FORUM