-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Αλλά τι το θές το beetle cabrio, εδώ το κλειστό μόνο για 'πουλ-μουρ' κάνει, πόσο μάλλον το ανοικτό....Είμαι σκαθαρόφιλος από παλιά και λάτρης των ανοιχτών αυτοκινήτων γενικά και το βρίσκω χαριτωμένο, με προσωπικότητα και στύλ (που δεν έχουν τα Astra, 307cc, Meganecc), χώρους (που δεν έχουν τα διθέσια, 206cc και μάλλον ούτε το αναμενόμενο Mini cabrio), ασφάλεια, μη προκλητικό (άρα δεν προκαλεί πολύ τον φθόνο των συνανθρώπων όπως γενικά τα cabrio και πιο ειδικά 3άρες) και άκακο. Άκακο στύλ με υγιές και εύκολα βελτιώσιμο υπόβαθρο από Golf και κινητήρα που εύκολα και αξιόπιστα πάει >200 (όπως σε Audi και Seat) άλογα αποτελεί έναν stealth συνδυασμό που έχει κάποια πλεονεκτήματα, δε νομίζεις? Ειδικά έναντι μερικών πουλ-μουρ τύπων.....
-
Ο χρήστης servmx έγραψε:
[list:24xfhe56]Bilstein μαυρα, τα οποια αντικαθιστουν τα εργοστασιακα και ειναι σαφψς καλυτερη ποιοτητα, και μετα τα bilstein κιτρινα τα οποια(για μενα προσωπικα) ειναι οτι καλυτερο στην αναρτηση[/list:u:24xfhe56]
Φίλε Μάκη δεν θα πρότεινα τα μαύρα αν και έχουν καλή συμπεριφορά καθώς έχουν πολύ μικρή διάρκεια ζωής. Περίπου 30000 χιλιόμετρα μόνο.
Αν δεν κάνω λάθος είναι made in Turkey.
Τα κίτρινα είναι πραγματικά πολύ καλά.
ΓιάννηςΜακρια απο τα μαυρα ( )!!!!
Και σε εμενα κρατησαν πολυ λιγο και τα αλλαξα προσφατα με kayaba, μαυρα ομως παλι! -
Παίδες για σας...
Έχω μια απορία.
Στον παπά του αυτοκινήτου (φιλτροκούτι) είναι προσαρμοσμένο ένα αλουμινένιο σπιράλ. Η άλλη άκρη του σπιράλ είναι προσαρμοσμένη επάνω στο κάλυμα της πολαπλής εξαγωγής.
Ξέρει κανείς τι δουλειά κάνει αυτό το σπιράλ?
Εάν το αφαιρέσουμε τι παρενέργειες δημιουργούνται?
Μήπως θερμαίνει τον εισερχόμενο αέρα? Γιατί? Συνέχεια ακούω ότι ο κρύος αέρας βοηθάει στις επιδόσεις... -
Ο χρήστης sant έγραψε:
Παίδες για σας...Έχω μια απορία.
Στον παπά του αυτοκινήτου (φιλτροκούτι) είναι προσαρμοσμένο ένα αλουμινένιο σπιράλ. Η άλλη άκρη του σπιράλ είναι προσαρμοσμένη επάνω στο κάλυμα της πολαπλής εξαγωγής.
Ξέρει κανείς τι δουλειά κάνει αυτό το σπιράλ?
Εάν το αφαιρέσουμε τι παρενέργειες δημιουργούνται?
Μήπως θερμαίνει τον εισερχόμενο αέρα? Γιατί? Συνέχεια ακούω ότι ο κρύος αέρας βοηθάει στις επιδόσεις...[list:c3stufwc]To xaρτοκολλαρο αυτο, αν προσεξεις καλα, εκει που καταληγει στο φιλτροκουτι, εχει μια βαλβιδα που λειτουργει με υποπιεση.Οταν το μοτερ ειναι κρυο, κλεινει το κλαπε(με την υποπιεση) για να τραβαει ζεστο αερα η μηχανη.Οταν ζεσταθει τραβαει αερα απ την κανονικη εισοδο.Τον ζεστο αερα τον χρειαζετε η μηχανη οταν ειναι παγωμενη, για μην υγροποιειτε το καυσιμο και κλαει στα τοιχωματα της εισαγωγης αλλα και για γρηγορη προθερμανση του θαλαμου καυσης, φτανοντας η μηχανη ποιο γρηγορα στην κανονικη στοιχοιομετρικη αναλογια καυσιμου, επιβαρυνοντας λιγοτερο τον καταλυτη απο πλουσιο μειγμα[/list:u:c3stufwc]
-
τωρα μαθαμε:
ΟΤΙ χρησιμοποιουν οι Γερμανοι ειναι αντιγραφη
Ειναι κακεκτυπο
Ειναι χωρις ποιητητα αφου χαλανε συνεχεια
Ειναι χωρις φαντασια και ασχημο
Ειναι ασημαντο μπροστα στην υπολοιπη αυτοκινητοβιομηχανια
Ακομα και οι Πορσε δεν στεκονται ως κατασκευες μπροστα στα καθαροαιμα της Αλφα.Ευχαριστουμε παιδια...
-
α ξεχασα:
τα εσοδα των κ@λ@ Γερμανων να διατεθουν αμεσως για να αγορασουν τις πατεντες που χρησιμοποιουν παρανομα....Χαλαρώστε παιδιά
(Moderator) -
χαλαρωσαμε!
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
χαλαρωσαμε!...χαλαρωσαμε!!
mkiii σωστο το ποστ που εγραψες σε αλλο τοπικ και καλο θα ειναι να το τηρισουμε ολοι!
Και πιστευω οτι καιρος ειναι να ασχοληθουμε και λιγο με το τοπικ 'μας' γιατι μια στο τοσο γραφουμε εδω! -
πριν λιγο οδηγησα μια κομπακτ 318 καινουργιο μοντελο...
τι να πω ρε παιδια...
για ΤΑ φρενα, ΤΟ τιμονι, ΤΟ κρατημα..........
ουφ λεμε και εμεις οτι εχουμε αμαξι.....Μου ηρθε στο μυαλο το καλυτερο ποστ ολων των εποχων: Μαλιστα σημερα καταλαβα ποσο ΑΝΩΤΕΡA ειναι τα LEXUS εναντι των BMW....
ρε τι ακουμε εδω μεσα καμια φορα......
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Καλοριζικο το τοπικ σας απο ενα μελος του club 307 και σας ευχομαι ολοψυχα μεσα απο δω, να λυσετε και το προβλημα καταναλωσης λαδιων που χρονια τωρα σας ταλαιπωρει!!!
Καλες δημοσιευσεις και αναγνωσεις.Aγαπητέ MDVQ εγω για τον ίδιο λόγο (καμμένα λάδια, καμμένς φλάτζες, σπασμένα φλάς και άλλα λεβεδάκια στο χέρι ... ) άφησα τα Peugeot και πήγα στο VAG ... Mέχρι να κάνετε και εσείς το ίδιο, να τα χαίρεστε ...
-
Ο χρήστης CHRIBIZA έγραψε:
[list:2atlp8mv]Αμαν ρε Ανδρεα τι μου θυμισες τωρα...........Sirroco I με το μεγαλο φαρδυ φαναρι πισω...........το καρτ της εποχης [/list:u:2atlp8mv][list:2atlp8mv]Το θεμ;α της ποιοτητας ειναι πονεμενη ιστορια, παντως αν και απαντες στο βωμο του κερδους κανουν θυσιες, παρ ολα αυτα παραμενουν στην κορυφη![/list:u:2atlp8mv]
Φιλε μου απιστευτο αμαξι.
Το ειχε ο πατερας μου το GT και πολυ το γουσταρα.
Κριμα που δεν προλαβα να το οδηγησω............Πολυ στεναχωρηθηκα οταν το δωσαμε.
Και εγώ είχα ένα μεταχειρισμένο Scirroco GTi φτιαγμένο από Αbt (140-145 ατμοσφαιρικά άλογα) στην Αγγλία πρό 15-ετίας και στην κυριολεξία ξύριζε παρά τα 100.000Km ...
-
Ο χρήστης OctaviaABT έγραψε:
Μα τι είναι αυτά που λέτε;Aπό 150 άλογα στα 223 (μέχρι τώρα με πρόγραμμα + περιφερειακές βελτιώσεις) και η κατανάλωση είναι 10-12 lt/100χλμ.
Ποιά 20-25 λίτρα; Που τα διαβάζετε αυτά;
Συμφωνώ και επαυξάνω...!!! Και εγώ με 240hp - 40 κιλά ροπής με άλλη τουρμπίνα (Κ04 από ΜΤΜ) και πάνω από 12-13 lt/100 Km δεν βλέπω ούτε μετά από άγριο σκίσιμο ... Αυτά γιά όσους αμφισβητούν ή καλύτερα έχουν μεσάνυχτα από τον 1.8Τ.
Φυσικά αν σου 'φυτέψει' τσιπάκι ο τάδε ή ο δείνα φιδέμπορος της Ελληνικής αγοράς τότε και η κατανάλωση θα πάει στον αδόξαστο και το αυτοκίνητο άλλωτε θα πηγαίνει και άλλοτε θα χωλαίνει...!Τώρα όσο γιά το φίλο που ρώτησε γιατί τον κινητήρα της 10-ετίας (ποιόν άλλον από το συνήθη ύποτο 1.8T) γιατί τον αντικατέστησαν, εάν παρακολουθεί τα στοιχειώδη θα έπρεπε να γνωρίζει ότι πέραν των πλέον αυστηρών προδιαγραφών ρύπων που επιβάλλονται σαν 'μόδα' (και είναι θέμα καθαρά Αμερικάνικης πολιτικής, αλλά δεν θέλω να ξεφύγω από το θέμα), γιά να συνεχίσει να πουλάει μιά εταιρεία θα πρέπει να παρουσιάσει κάτι καινούργιο. Ο 1.8Τ τελευταίας γενειάς πληροί και τις προδιαγραφές ρύπων και Εuro4 ! Eτσι λοιπόν αποφάσισαν να βγάλουν στην αγορά ένα κινητήρα πιό εξελιγμένο 2-λιτρο FSI ο οποίος με turbo θα πάρει πάλι τα πρωτεία της κατηγορίας του... Θα συμφωνήσω επίσης με όσα είπε ο φίλος G60 απόλυτα...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
...Ακούς εκεί 22000 ευρώ για ένα 1600άρι χάτσμπακ! Και η 147 1.6 θεωρείται ακριβή στα 20000 ευρώ!
Φιλικά, μην πέσετε να με φάτε, έτσι;
Γιατί η 156-1.6 με τα 120 γαϊδούρια της, που ακόμα ψάχνουν να τα βρούν οι δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου μαζί με τους ιδιοκτήτες δυναμομέτρων, πόσο κοστίζει στην έκδοση Sportive Distinctive...; γύρω στα 24.000 Ε την πήρε προ 1 έτους φίλος ... Τουλάχιστον το νέο Golf 1.6 FSI τα 115 hp τα βγάζει στον τροχό και >120 στο στρόφαλο...
-
φιλε chris τι ειναι αυτα που λες?
εισαι τυχερος που εκανες αυτη τη δημοσιευση στο vag forum γιατι αλλιως την ειχες βαψει!
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ??
Α ΠΑ ΠΑ!ειχα οδηγησει οταν ειχε βγει την145 με τα 120 αλογα
γελαγα. μετα τις 5500σαλ καταλαβαινες οτι υπηρχε μοτερ....Αλλα κατα τα αλλα 120 αλογα...Ηταν και βαρυ.... -
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
φιλε chris τι ειναι αυτα που λες?
εισαι τυχερος που εκανες αυτη τη δημοσιευση στο vag forum γιατι αλλιως την ειχες βαψει!
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ??
Α ΠΑ ΠΑ!ειχα οδηγησει οταν ειχε βγει την145 με τα 120 αλογα
γελαγα. μετα τις 5500σαλ καταλαβαινες οτι υπηρχε μοτερ....Αλλα κατα τα αλλα 120 αλογα...Ηταν και βαρυ.... -
Αγαπητοι φιλοι σας ζηταμε ταπεινα συγγνωμη ολοι εμεις οι κατοχοι 307 που δεν προτιμησαμε καποιο απο τα αυτοκινητα του group.
Ολοι οι ανθρωποι εχουν ελλατωματα. .Μην τους κρινετε τοσο αυστηρα!!! -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Αγαπητοι φιλοι σας ζηταμε ταπεινα συγγνωμη ολοι εμεις οι κατοχοι 307 που δεν προτιμησαμε καποιο απο τα αυτοκινητα του group.
Ολοι οι ανθρωποι εχουν ελλατωματα. .Μην τους κρινετε τοσο αυστηρα!!!οχι ενταξει εσεις συγχωρηστε
εξαλλου πρεπει να υπαρχει κ ανταγωνισμος
-
Εεεε.....κοιταχτε ...Μιας και ειμαι φιλοξενουμενος εδω ειπα να το θεσω το θεμα κομψα(οπως αρμοζει σε ενα κατοχο γαλλικου αυτοκινητου αλλωστε!!)
Αλλα μιας και το αναφερατε, εδω εστιαζεται το προβλημα...
Οτι υπαρχει ανταγωνισμος και προσπαθειτε καταιδρωμενοι να τον πλησιασετε
(οκ το ξερω οτι απο δω και περα απογορευεται και να σας διαβαζω!!!! ) -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Εεεε.....κοιταχτε ...Μιας και ειμαι φιλοξενουμενος εδω ειπα να το θεσω το θεμα κομψα(οπως αρμοζει σε ενα κατοχο γαλλικου αυτοκινητου αλλωστε!!)
Αλλα μιας και το αναφερατε, εδω εστιαζεται το προβλημα...
Οτι υπαρχει ανταγωνισμος και προσπαθειτε καταιδρωμενοι να τον πλησιασετε
(οκ το ξερω οτι απο δω και περα απογορευεται και να σας διαβαζω!!!! )προσπαθουμε ομως: φτιαξαμε(-ανε) γκολφ που αντεγραψε το 307 το οποιο ειχε αντιγραψει το γκολφ....(βγαλε ακρη)
αντε στην επομενη γενια θα ανακαλυψετε τους πολλαπλους συνδεσμους πισω, και εμεις θα δουμε αν αξιζει τιποτα απο τον ανταγωνισμο να αντιγραψουμε, καθοτι ειμαστε οι μετρ του ειδους -
Λοιπον μιας και δεν εχει ισχυσει ακομα η απαγορευση και καταχρωμενος τον χωρο σας θα ηθελα να πω μια γνωμη που τουλαχιστον στο topic του 307 την ασπαζομαστε σχεδον ολοι.
Επειδη τους ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ειναι υποχρεωμενοι να μας ανταμοιβουν με καλα αυτοκινητα και σε καμμια περιπτωση να μην ειμαστε και υποχρεωμενοι απο πανω.
Εχουν καθηκον να βγαζουν καλα αυτοκινητα εφοσον ζητουν χρηματα απο ΕΜΑΣ και φυσικα ειναι εξισου υποχρεωμενοι να κανουν ΑΥΤΟΙ την διαφημιση και οχι ΕΜΕΙΣ υποστηριζοντας την οποια μαρκα και χωρα.
Ελπιζουμε να σας δουμε στην εκδηλωση στα Μεγαρα.
(γαντια μποξ προαιρετικα )
VW FORUM