-
Ο χρήστης FANISTELROOY έγραψε:
θα κανω μια ερευνα μηπως βρω τπτ απο τρακαρισμενο κλπ σε τιμη -
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Kαλησπερα,Μια ερωτηση για αλλαγη λαδιων σε ενα Golf TSi 140 (45000km) θα ηθελα να κανω:
Μπορω να βαλω οποιοδηποτε λαδι 5W/30 καλυπτει την προδιαγραφη VW 504 (βασει του manual)? Η VW 507 αφορα μονο diesel κινητηρες?
Τα Longlife λαδια ειναι ολα οσα καλυπτουν την παραπανω προδιαγραφη ή μονο όσα αναφερουν την ενδειξη Longlife στην ετικετα τους?
Υπαρχουν διαφορες απο εταιρια σε εταιρια (πχ Castrol, Divinol κλπ)? Αν ναι ποια θα προτεινατε εσεις για το συγκεκριμενο moteur? Γιατι εχω παρατηρηση οτι καθε εξουσιοδοτηενο βαζει τα δικα του (αλλα Castrol, αλλα Divinol, αλλα Valvoline....)
Ευχαριστω εκ των προτερων
Φίλε koralli κοίτα στο θέμα 'περί λιπαντικών γενικώς'. Σε αυτό το θέμα τα παιδιά που ασχολούνται με τα λιπαντικά, απλά δε παίζονται!
- Όπως τα λες είναι.
- VW 504 = Longlife
- Ναι έχουν διαφορά στη ποιότητα. Δεν υπάρχουν πολλά VW 504,αυτά είναι τα κορυφαία.
Η σειρά δεν έχει σημασία.
FUCHS TITAN GT1 5W30 LongLife
Mobil 1 ESP Formula 5W30
SHELL HELIX ULTRA VX 5W30
Valvoline SynPower XL-III 5W30
TOTAL QUARTZ INEO 5W30
Castrol EDGE 5W30
Και τιμές σε μερικά http://www.trade-wind.gr
Για περισσότερες λεπτομέριες 'περί λιπαντικών γενικώς'.
-
Ξέρει κανείς αν υπάρχουν στοκ Golf V 80άρια? Ενδιαφέρεται ένας φίλος μου και δεδομένου ότι αυτά δεν φεύγουν καθόλου πιστεύει ότι ίσως χτυπήσει καλή τιμή...
-
Τα ηχοσυστήματα που χρησιμοποιεί το vw group γνωρίζουμε από ποιόν κατασκευαστή προέρχονται?
-
Ο χρήστης caveman_ έγραψε:
Φίλε koralli κοίτα στο θέμα 'περί λιπαντικών γενικώς'. Σε αυτό το θέμα τα παιδιά που ασχολούνται με τα λιπαντικά, απλά δε παίζονται!
- Όπως τα λες είναι.
- VW 504 = Longlife
- Ναι έχουν διαφορά στη ποιότητα. Δεν υπάρχουν πολλά VW 504,αυτά είναι τα κορυφαία.
Η σειρά δεν έχει σημασία.
FUCHS TITAN GT1 5W30 LongLife
Mobil 1 ESP Formula 5W30
SHELL HELIX ULTRA VX 5W30
Valvoline SynPower XL-III 5W30
TOTAL QUARTZ INEO 5W30
Castrol EDGE 5W30
Και τιμές σε μερικά http://www.trade-wind.gr
Για περισσότερες λεπτομέριες 'περί λιπαντικών γενικώς'.
Ευχαριστώ
Τελικα προτιμηθηκαν τα Castrol 5w30.
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Ξέρει κανείς αν υπάρχουν στοκ Golf V 80άρια? Ενδιαφέρεται ένας φίλος μου και δεδομένου ότι αυτά δεν φεύγουν καθόλου πιστεύει ότι ίσως χτυπήσει καλή τιμή...Είναι σίγουρος για αυτό που πάει να κάνει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ξέρει κανείς αν υπάρχουν στοκ Golf V 80άρια? Ενδιαφέρεται ένας φίλος μου και δεδομένου ότι αυτά δεν φεύγουν καθόλου πιστεύει ότι ίσως χτυπήσει καλή τιμή...
Είναι σίγουρος για αυτό που πάει να κάνει;
Τι να σου πω; εγώ δε θα το αγόραζα. Πάντως θα το πάρει λέει μόνο αν κάνουν μια έκπτωση του 10-15%.
Θα τονίσει ότι είναι 80άρη, κανείς δεν το θέλει κλπ... αλλιώς θα πάει σε πόλο, που επίσης θα αποσύρουν όπου να ναι. -
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Είναι σίγουρος για αυτό που πάει να κάνει;
Τι να σου πω; εγώ δε θα το αγόραζα. Πάντως θα το πάρει λέει μόνο αν κάνουν μια έκπτωση του 10-15%.
Θα τονίσει ότι είναι 80άρη, κανείς δεν το θέλει κλπ... αλλιώς θα πάει σε πόλο, που επίσης θα αποσύρουν όπου να ναι.Εξήγησέ του ότι όταν με το καλό ξάποια στιγμή θα θέλει να το δώσει, δεν θα το παίρνει κανείς! Και η τιμή δεν πρόκειται να πέσει πολύ, στην καλύτερη να του το αφήσουν 15 χιλιάρικα (3πορτο trendline) με πινακίδες-τέλη. Μιλάμε για τον απόλυτο τάφο, όταν σε αυτά τα χρήματα αγοράζεις αξιοπρεπές αμάξι όπως πχ ένα Punto TJet ή ένα KIA Cee'd!
80 ίπποι σε 1300 κιλά είναι χειρότερη αναλογία κιλών ανά ίππο κι από 125άρι παπί!
-
Κατόπιν σχετικής έρευνας (σκεφτομαι να δώσω το fsi και να πάρω tsi) η μαξιμουμ εκπτωση σε 5αρι αυτη την περίοδο είναι με το ζόρι 1200 ευρώ. Οπότε καλύτερα να πάρει το 6αρι αν θέλει οπωσδηποτε γκολφω, αν και θα συμφωνήσω με τους φίλους παραπάνω οτι το όχημα πρέπει να έιναι 'ταφος'...
-
καλημερα!!!!!
εκανα παλι τεστ το VI αυτη την φορα το μοντελο που με ενδιαφερει με τα 122 αλογακια.
δεν ειχε τις ρυθμιζομενες αναρτησεις και ειχε μηχανικο...
πρωτη εντυπωση απλα αριστη πληρες αυτοκινητο και συνολικα καλυτερο απο το δικο μου FSi 1,6.θα ξαναπαω να το δω σε δυο μερες γιατι ηταν το 3 θυρο ενω θελω το 5θυρο, για να δω για χωρους ειδικα πισω και του οδηγου.... αν αλλαξε κατι.
αρχικα ειχα την αισθηση οτι εχει ελαχιστα λιγοτερους χωρους απο το V...
πρεπει να φταιει η νεα σχεδιαση του ταμπλω που ειναι πιο αιχμηρη και premium...λιγο κουραζει το ματι αυτο...
οσον αφορα καποιο μοτερακι στο FSi για τον κλιματισμο μου το αλλαξανε και οκ
χωρις χρεωση. -
Ξέρει κανείς εάν το Jetta 1.4 140HP κάνει το χαρακτηριστικό σφύριγμα του τούρμπο των TSI και ειδικώτερα του όμοιου (απερχόμενου) Golf 1.4 140HP ?
-
Ενημερώθηκα ότι το jetta tsi 140HP σταματάει να εισάγεται και θα έρχεται μόνο το tsi 122HP και το tsi 160HP!!!!
Ξέρουμε τίποτα για το τελευταίο? (160HP?). Κανένα τέστ?
Φαίνεται πολύ καλο!!! -
Ο χρήστης pkontos1970 έγραψε:
Ενημερώθηκα ότι το jetta tsi 140HP σταματάει να εισάγεται και θα έρχεται μόνο το tsi 122HP και το tsi 160HP!!!!
Ξέρουμε τίποτα για το τελευταίο? (160HP?). Κανένα τέστ?
Φαίνεται πολύ καλο!!!Το ίδιο μοτόρι είναι απλά η πίεση της τουρμπίνας διατηρείται ψηλά μέχρι τις 6.000 στροφές αντί να πέφτει από τις 5.000 όπως στον 140 κινητήρα. Κοινώς περισσότερη δύναμη ψηλά
-
VW Concept Blue Sports Breaks Cover
http://www.worldcarfans.com/9090111.012 ... eaks-cover' target='_blank
-
Κανένα καλό συνεργείο VW στα νότια προάστια?
-
Έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλός ο Μπούρμας στην Αλίμου. Την επόμενη φορά εκεί θα πάω.
-
Καλημερα παιδια ειμαι κατοχος ενος passat 1.8t facelift θα μπορουσε καποιος να μου πει το κολπακι που το climatronic γινετε δευτερο ταχυμετρο και δειχνει και κατι αλλα χρισιμα πραγματα? καθος μου τον ειχε δειξει μηχανικος το κολπο αυτο και τον σινδιασμο πληκτρον δν τον θυμαμαι!!!!!!
-
Για δες αυτό --> http://www.audiworld.com/tech/int6.shtml
-
ευχαριστω πολυ...
-
Tελικά, έγινε. Ο De Meo στη VW!
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... rt_id=9790
VW FORUM