-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Όσο για το ότι το Φαέθων ή το Τουαρέγκ κάνουν όσο 10 Άλφα αυτό είναι μάλλον φιλοφρόνηση παρά μομφή για την Άλφα Ρομέο: Κατασκευάζει (και κατασκεύαζε πάντα) προσιτά ερωτεύσιμα αυτοκίνητα και αυτό ήταν πάντα το μεγαλύτερό της προσόν. Ελπίζω να συνεχίσει να είναι.για αυτο εξαλλου το φιατ γκρουπ δεν εχει ενα κανενα σπορ σε πιο ακριβη κατηγορια...Σεβεται το κοινο της και τη τσεπη μας....κατι σαν τη λαντα της ευρωπης......
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
για αυτο εξαλλου το φιατ γκρουπ δεν εχει ενα κανενα σπορ σε πιο ακριβη κατηγορια...Σεβεται το κοινο της και τη τσεπη μας....κατι σαν τη λαντα της ευρωπης......Σε αντίθεση με σας που πάτε να το παίξετε ...Maybach!
Να δούμε αν θα σας κάτσει...
-
Πολύ μεγάλη σημασία δώσατε σε ένα θέμα που μάλλον προκύπτει από την πολυποικοιλότητα της γλώσσας μας.
π.χ. είναι Η Toyota, H Corolla, Η Celica, αλλά είναι Το MR2, Το Yaris,
Η Ε-class, H CLK,SLK.....
Χαζό μου φαίνεται να ισχυρίζεται κάποιος ότι επειδή είναι θυληκά είναι και καλά, 'καλά' αυτοκίνητα. Πολύ χαζό θα έλεγα... Τέλος πάντων...Λαθος κανεις... ειναι ΟΝΤΩΣ Η μερσεντες αλλα ειναι ΤΟ κορολα. οπως ειναι και ΤΟ ξαρα και οχι Η ξαρα... αυτα ξεκινανε απο διαφορες αλλες προσδοκιες...
δεν ειναι πολυπλοκοτητα ετσι ειναι... ο ΑΡΧΗΓΟΣ (kyan) Το επιασε με την μια... οπως τα λεει ειναι... >Το θηλυκό γένος έχει κυρίως να κάνει με τα συναισθήματα που εμπνέει ένα αυτοκίνητο στον (άνδρα) οδηγό του. Οι Άλφα Ρομέο (όπως και οι Lancia, Ferrari, Lamborghini αλλά και οι BMW, Mercedes-Benz, και Porsche) ήταν πάντα ικανές να εμπνεύσουν έρωτα στον οδηγό τους. Τα VW και Audi δε νομίζω. Το πολύ-πολύ να εμπνεύσουν θαυμασμό για την γερμανική αποτελεσματικότητά τους αλλά έρωτα... -
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Ειναι κριμα παντος οτι ALFA και να εχεις να σε περναει απο πανω απο κατω απο οπου θες ενα RS4 ενα ή μια M3.
τί δουλειά έχει η M3 στο κλαμπ της VAG μωρέ
Υπάρχει κανείς αλήθεια που ερωτεύτηκε RS4 όπως μια M3, μια φεράρι, μια άλφα; μια ζωή ντοϊτσλαντ περιπτέρους και ψάχνεται και για έρωτες;
Πάλι καλά που φιλοτιμήθηκε η VW και έβαλε μπροστα τη μηχανή, ενώ οι άλλοι το είχαν κάνει δέκα χρόνια πριν και σταμάτησαν τα κολλήδια στις στροφές με όλο το βαρος πίσω, αυξήθηκε ο χώρος επιτέλους αλλά και πάψαν οι ρίψεις πραγμάτων για να φορτώσεις από την πίσω πόρτα(και σε κανά φρένο, πέφταν τα πράγματα από το τερατοσκαλοπάτι και εμπόρευμα..next year). Ένα λεπτό σιγή για όλους τους εμποροβιοτέχνες που πάθαν κήλη στην άνιση μάχη με τους φωστήρες της vw. -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
για αυτο εξαλλου το φιατ γκρουπ δεν εχει ενα κανενα σπορ σε πιο ακριβη κατηγορια...Σεβεται το κοινο της και τη τσεπη μας....κατι σαν τη λαντα της ευρωπης......
Σε αντίθεση με σας που πάτε να το παίξετε ...Maybach!
και εγω εχω αμφιβολιες και εχω πει οτι θα ειμαι ο πρωτος που θα...πετροβολησω
αλλα ξερω τι φτιαχνει καλα η VW. Πιστευω οτι η ζυγαρια των + και - δεν θα γειρει στη λαθος πλευρα.... αν γινει ετσι αλλαζουμε προτιμησεις....
τωρα με τους ασχετους και λυπαμαι που για μερικους κατεληξα να τους χαρακτηριζω ετσι, δεν ξανασχολουμαι για να μη τσακωνομαστε κιολας....
Εγω ειμαι παντα ανοιχτος στο να μαθαινω παντως και το ψαχνω συνεχεια....στο επομενο meeting των 4Τ εχουμε να χαλασουμε πολυ σαλιο Θα μου τη πεφτετε ολοι
επλπιζω να ερθει και ο G60 γιατι τα ιταλακια ειναι μαφια θα κατεβασουν 2 εντεκαδες -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
για αυτο εξαλλου το φιατ γκρουπ δεν εχει ενα κανενα σπορ σε πιο ακριβη κατηγορια...Σεβεται το κοινο της και τη τσεπη μας....κατι σαν τη λαντα της ευρωπης......
[list:33fckn05]Φτιαχνουμε αυτοκινητα που απευθυνονται απ τον 'μικρο' μεχρι τον φραγκατο [/list:u:33fckn05][list:33fckn05]Που να φτιαξτε ρε πτωματα FAETHON? [/list:u:33fckn05][list:33fckn05]Γιου νο W12? [/list:u:33fckn05][list:33fckn05]Εσεις φτιαχνετε αυτοκινητα που σε 50 ροπιασματα εχετε αλλαξει σταδιακα ολοκληρο το και τουμπαλιν [/list:u:33fckn05]
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Ειναι κριμα παντος οτι ALFA και να εχεις να σε περναει απο πανω απο κατω απο οπου θες ενα RS4 ενα ή μια M3.
τί δουλειά έχει η M3 στο κλαμπ της VAG μωρέ
Υπάρχει κανείς αλήθεια που ερωτεύτηκε RS4 όπως μια M3, μια φεράρι, μια άλφα; μια ζωή ντοϊτσλαντ περιπτέρους και ψάχνεται και για έρωτες;
Πάλι καλά που φιλοτιμήθηκε η VW και έβαλε μπροστα τη μηχανή, ενώ οι άλλοι το είχαν κάνει δέκα χρόνια πριν και σταμάτησαν τα κολλήδια στις στροφές με όλο το βαρος πίσω, αυξήθηκε ο χώρος επιτέλους αλλά και πάψαν οι ρίψεις πραγμάτων για να φορτώσεις από την πίσω πόρτα(και σε κανά φρένο, πέφταν τα πράγματα από το τερατοσκαλοπάτι και εμπόρευμα..next year). Ένα λεπτό σιγή για όλους τους εμποροβιοτέχνες που πάθαν κήλη στην άνιση μάχη με τους φωστήρες της vw.[list:l7t8rkjd]Η porsche εχει το μοτερ ΠΙΣΩ και αποτελει τον αιωνιο δαιμονα σας [/list:u:l7t8rkjd][list:l7t8rkjd]Μ3 εβγαλαν οι Γερμανοι Οταν φτιαξτε αναλογο αμαξι τοτε γυρνατε τη συζητηση απο κομωτηρια σε.................αυτοκινητα [/list:u:l7t8rkjd][list:l7t8rkjd]Οταν σε πατησει ενα RS4 ψαξε να ερωτευτεις στην alfa σου τον χαμενο ποντο του κρατηματος που δεν εκμεταλευτηκες [/list:u:l7t8rkjd]
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
επλπιζω να ερθει και ο G60 γιατι τα ιταλακια ειναι μαφια θα κατεβασουν 2 εντεκαδες[list:2k8k4j1b]Εμ τριαντα χρονια τα σπερνει το περιοδικο!!Αυτα εγιναν μιλιαουνια με ριζα [/list:u:2k8k4j1b][list:2k8k4j1b]Αλλα ο Γερμανος δε μασαει [/list:u:2k8k4j1b]
-
μακη ασε τα παιδια
προσπαθουν να πεισουν τη SELENIA να βγαλει λαδια ρευστοτητας 60W/80
μπας και σταματησουν να καινε λαδια..δοκιμαστε γρασσο
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
μακη ασε τα παιδιαπροσπαθουν να πεισουν τη SELENIA να βγαλει λαδια ρευστοτητας 60W/80
μπας και σταματησουν να καινε λαδια..δοκιμαστε γρασσο
[list:3vpi7vq7]αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ[/list:u:3vpi7vq7][list:3vpi7vq7]ωχ δεν αντεχω αλλο [/list:u:3vpi7vq7][list:3vpi7vq7]60w/80 [/list:u:3vpi7vq7][list:3vpi7vq7]Gear oil SAE 140[/list:u:3vpi7vq7][list:3vpi7vq7]Υψηλου δεικτη ιξωδους μονοτυπα λιπαντικα.Ειναι καταλληλα για λιπανση γραναζιων, κιβωτιων ταχυτητων,διαφορικων φορτηγων που λειτουργουν κατω απο δυσμενεις συνθηκες.Υπερκαλυπτουν και τις προδιαγραφες της alfa [/list:u:3vpi7vq7][list:3vpi7vq7]Εγω παντως απορω με ενα πραγμα!!Γιατι ρε παιδια αλλαζετε λαδια? Αφου ετσι κι αλλιως παντα καινουριο λαδι εχετε μεσα? [/list:u:3vpi7vq7]
-
[list:swqat0in][/list:u:swqat0in][list:swqat0in][/list:u:swqat0in]
-
ειδα σε φωτο το νεο φοκους. ΠΑΡΑ πολυ ωραιο
εχει δει κανεις απο κοντα το νεο γκολφ? Εμφανισιακα απο φωτογραφιες φαινεται πολυ αδιαφορο
τι κανει η VAG? λιγη φαντασια γαμωτο.....
την εξαντλησανε στο Α3???
κριμα γιατι απο οτι λενε το εχουν κανει πολυ καλο κατα τα αλλα..... -
εχεις καμια φωτο? ενδιαφερον επισης εχουν οι διαφορες στα οπισθια του μαζντα 3 και του νεου γκολφ...αν βρειτε καμια ειδοποιηστε με!
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
[list:2mlib809]Φτιαχνουμε αυτοκινητα που απευθυνονται απ τον 'μικρο' μεχρι τον φραγκατο [/list:u:2mlib809][list:2mlib809]Που να φτιαξτε ρε πτωματα FAETHON? [/list:u:2mlib809][list:2mlib809]Γιου νο W12? [/list:u:2mlib809][list:2mlib809]Εσεις φτιαχνετε αυτοκινητα που σε 50 ροπιασματα εχετε αλλαξει σταδιακα ολοκληρο το και τουμπαλιν [/list:u:2mlib809]
FAETHON? Νέο μοντέλο είναι αυτό;
Δεν πιστεύω να εννοείς το PHAETON;
Με τόσο αξιόπιστα αυτοκίνητα που φτιάχνει η VAG, γιατί χρειάζονται τόσα πολλά συνεργεία; Θα χαν κλείσει τα περισσότερα αν ήθελαν μόνο συντήρηση (λάδια, φίλτρα κλπ) Δεν πιστεύω να βγάζουν κι άλλες βλάβες;
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Λαθος κανεις... ειναι ΟΝΤΩΣ Η μερσεντες αλλα ειναι ΤΟ κορολα. οπως ειναι και ΤΟ ξαρα και οχι Η ξαρα... αυτα ξεκινανε απο διαφορες αλλες προσδοκιες...
Το κορόλα????? Το ξαρά??? Πρώτη φορά ακούω κάποιον να αναφέρεται σε αυτά τα μοντέλα 'κάνοντάς τα' ουδέτερα... Πανελλήνια προτοτυπία, ειδικά στην περίπτωση της Corolla.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Λαθος κανεις... ειναι ΟΝΤΩΣ Η μερσεντες αλλα ειναι ΤΟ κορολα. οπως ειναι και ΤΟ ξαρα και οχι Η ξαρα... αυτα ξεκινανε απο διαφορες αλλες προσδοκιες...
Το κορόλα????? Το ξαρά??? Πρώτη φορά ακούω κάποιον να αναφέρεται σε αυτά τα μοντέλα 'κάνοντάς τα' ουδέτερα... Πανελλήνια προτοτυπία, ειδικά στην περίπτωση της Corolla.
Και ομως ετσι ειναι...
-Τι αμαξι αγορασες?
-ΕΝΑ κορολα.
-τι???
-ενα τουότα κορολα. (εδω διαβαζεται και 'ΟΥ' αναλογα με την περιοχη!)-καλα και τι αμαξι ειχαν οι μπατσοι?
-ενα ξαρα μωρε... -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εχεις καμια φωτο? ενδιαφερον επισης εχουν οι διαφορες στα οπισθια του μαζντα 3 και του νεου γκολφ...αν βρειτε καμια ειδοποιηστε με!στο νεο τευχος 4Τ ειδα το νεο φοκους και μου αρεσε πολυ
λιγη υπομονη , σε λιγο θα κυκλοφορουν τα νεα γκολφ-μαζντα και απο κοντα θα κρινουμε καλυτερα
εξαλλου ερχεται και το σαλονι αυτοκινητου στις 8/11 -
-
καλημερα, καλη εβδομαδα, και καλο μηνα!!
δεν ξερω τι λετε εσεις για αρσενικα και θυληκα..
παντως εγω εχω ενα να πω:
**Η SKODA ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑ -
παρενθεση-απαντηση
απανταω εδω και δινω τελος:
οταν καποιοι προκαλουν, πετανε ασχετα με υφος παντωγνωστη, να μαθουν οτι υπαρχει και αντιλογος στο ιδιο και χειροτερο υφος. Κανεις δεν κατεχει τη πληρη αληθεια. Οσο για τον 'μανδυα της γνωσης' που ειπε καποιος δεν μπαινω στο κοπο να το σχολιασω. Οταν ριχνει καποιος λαδι μετα ειναι ειρωνικο να παραπονιεται οτι χαλαει το υφος του φορουμ...εξαλλου πολλα λεγονται και σε αμοιβαιο υφος πειραγματος-ειρωνιας και μην -επιλεκτικα- το ξεχναμε
η νοοτροπια 'πεταω οτι θελω σε οτι υφος θελω αλλα δε δεχομαι αναλογη απαντηση' ειναι εγωιστικη τουλαχιστον.
Αυτα απο εμενα
εννοειται οτι δεν εχω τιποτα με κανεναν.
τωρα που αλλαξατε τιτλο στο τοπικ αλφα 147, θα ησυχασετε απο τους ταραξιες
VW FORUM