-
#DSG_bourda_telos#
-
#DSG_bourda_telos_tis_logikis#
-
Fanis75 wrote:
Στην οδήγηση δεν χωράει λογική, μόνο συναίσθημα!!
-
Fanis75 wrote:
Στην οδήγηση δεν χωράει λογική, μόνο συναίσθημα!!
-
Καλή τρίπλα.
-
Νομίζω ότι τα πράγματα θα ήταν πλ διαφορετικά αν το manual & at είχαν ίδια τιμή....
-
Νομίζω ότι τα πράγματα θα ήταν πλ διαφορετικά αν το manual & at είχαν ίδια τιμή....
Το καλό πράγμα πληρώνεται....τίποτα δεν ειναι δωρεάν στην ζωή!
-
-
Θα συμφωνήσω! Προσωπικά ο μόνος λόγος που δεν έχω καταφέρει να πάω σε αυτόματο είναι γιατί στα μοντέλα που μου αρέσουν η διαφορά τιμής είναι 1000-2000 ευρώ πάνω! Ελπίζω όσο περνάει ο καιρός και με την έλευση ολοένα και περισσότερων αυτόματων, να πέσει λίγο το κόστος μπας και καταφέρουμε να χτυπήσουμε κάνα αυτόματο 308 ...Αν και mazda και civic πιστεύω αξίζει να τα πάρεις σε manual παρά σε αυτόματο!
-
Θα συμφωνήσω! Προσωπικά ο μόνος λόγος που δεν έχω καταφέρει να πάω σε αυτόματο είναι γιατί στα μοντέλα που μου αρέσουν η διαφορά τιμής είναι 1000-2000 ευρώ πάνω! Ελπίζω όσο περνάει ο καιρός και με την έλευση ολοένα και περισσότερων αυτόματων, να πέσει λίγο το κόστος μπας και καταφέρουμε να χτυπήσουμε κάνα αυτόματο 308 ...Αν και mazda και civic πιστεύω αξίζει να τα πάρεις σε manual παρά σε αυτόματο!
-
Τον μόνο αυταρχισμό Φάνη τον δέχομαι στα Golf, στα υπόλοιπα κολλάτε σε κάποια πράγματα και δεν δέχεστε κουβέντα και εντάξει, φαντάζομαι σαν άνθρωποι είστε γενικά λογικοί, απλά εδώ πρέπει να δείξετε ένα σκληρό χαρακτήρα μόνομανιας, που τελικά είναι πολυμανια! (Vitara mono, ford.mono,.civic mono, telika Corolla, το 'μόνο' είναι μοναδικό, ένα, δεν ξέρω πως αποκτά στο φόρουμ πολυδιάστατο χαρακτήρα!).
Υπάρχουν πολλοί λόγοι να αγαπάει κανείς τα manual, τα έχουμε αναλύσει πάνω από 3-4 φορές, και επίσης στο review του Ματ
'You can choose to swap the slick six-speed manual gearbox for an eight-speed automatic but, unless you only drive in town, there’s no need.'
Μπορεί να μην είναι κορυφαίο, αλλά επειδή πριν 2 εβδομάδες οδήγησα 3 γενιές δικών μου PSA (Saxo/C3/2008) έχουν γίνει τεράστια άλματα προς το καλύτερο και σίγουρα, όπως λέει και ο Ματ, αν δεν οδηγείς συνέχεια στην πόλη, there's no need.. αυτός το είπε.
Αυτόματο όταν με το καλό πάρω το ηλεκτρικό, που θα με πηγαίνει και μόνο του να παίζω με το κινητό. Ευχαριστώ πολύ.
-
Δεν είναι αυταρχισμός, είναι πραγματικότητα vs ρομαντισμός. Το χειροκίνητο κιβώτιο δεν έχει κανένα πλεονέκτημα σε απλά καθημερινά αυτοκίνητα και αυτό είναι γεγονός. Ο καθένας αγοράζει ό,τι θέλει φυσικά, εγώ απλά λέω αντικειμενικά τι συμβαίνει...η επιλογές είναι καθαρά υποκειμενικές. Τόσο απλά....χωρίς αυταρχισμό, δεν πίεσα κανέναν να αγοράσει κάτι, ίσα ίσα σέβομαι όλες τις επιλογές.
Όσο για την μόνη αλήθεια #Vitara_mono_ektos_ean_Corolla_C3_Aircross_the_best#
-
- 8αρι της BMW (ZF) και είναι το καλύτερο
Πω ρε Φάνη τι σου είπε το Drive (και όλα τα άλλα περιοδικά που αναπολούν το διπλοσύμπλεκτο στις νέες Μ...)!!!
-
Πω ρε Φάνη τι σου είπε το Drive (και όλα τα άλλα περιοδικά που αναπολούν το διπλοσύμπλεκτο στις νέες Μ...)!!!
-
-
Vdx wrote:
Προφανώς, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι τα dct χρεώνονται +1500 λεσ και τα τελευταία 20 χρόνια δεν έχει μειωθεί το κόστος κατασκευής ή δεν έχουν κάνει απόσβεση το αρχικό κόστος R&D...
-
Vdx wrote:
Προφανώς, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι τα dct χρεώνονται +1500 λεσ και τα τελευταία 20 χρόνια δεν έχει μειωθεί το κόστος κατασκευής ή δεν έχουν κάνει απόσβεση το αρχικό κόστος R&D...
-
Vdx wrote:
-
Το ίδιο συμβαίνει δυστυχώς με όλα τα έξτρα, βαράνε και από αυτά βγάζουνε. Πχ το χρώμα που τους κοστίζει σχεδόν τίποτα και χρεώνουν ότι τους κατέβει..
-
Το ίδιο συμβαίνει δυστυχώς με όλα τα έξτρα, βαράνε και από αυτά βγάζουνε. Πχ το χρώμα που τους κοστίζει σχεδόν τίποτα και χρεώνουν ότι τους κατέβει..
Αυτόματα vs χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων