-
Με τα scanner τι γινεται; απο την στιγμη που δεν εκπεμπουν, αρα δεν παρεμβαλλουν, ειναι παρανομα;
και μια διορθωση για εναν φιλο που ανεφερε τις περιοχες που εκπεμπουν τα αεροδρομια, ρανταρ, αεροπλανα. ειναι στην 'air band' και ειναι απο τα 115 MHz μεχρι και περιπου τα 138 ΜΗz. Στα UHF που ειναι απο 400.000 μεχρι 499.999 ΜΗz. Και 'βγαινουν' ταξι και ερασιτεχνες. Ειμαι επισης κατοχος ενος φορητου UHF που δεν χρειαζεται αδεια, αφου ειναι LPD (Low Power Device). Εχει αρκετα καλη εμβελεια, γυρο στο 1 με 1.5 χιλιομετρα, ειναι πολυ καλη λυση σε ταξιδι με 2 αυτοκινητα ή μηχανες για αμεση επικοινωνια μεταξυ τους. (εχει υποδοχες για ακουστικα και μικροφωνο)
-
Υπαρχουν μερικοι που υποστηριζουν οτι ενα cd κολλημενο στο παρ πριζ κανει δουλεια για τα laser της τροχαιας (ΠΟΛΟΙ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ)εχει κανεις καπια γνωση η εμπειρια με αυτο¨;
-
Ο χρήστης manos16 έγραψε:
Υπαρχουν μερικοι που υποστηριζουν οτι ενα cd κολλημενο στο παρ πριζ κανει δουλεια για τα laser της τροχαιας (ΠΟΛΟΙ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ)εχει κανεις καπια γνωση η εμπειρια με αυτο¨;Ναι καλά...
Μόνο να σου πω πως τα laser σκοπεύουν συνήθως στη μπροστινή πινακίδα κυκλοφορίας...
-
Ο χρήστης manos16 έγραψε:
Υπαρχουν μερικοι που υποστηριζουν οτι ενα cd κολλημενο στο παρ πριζ κανει δουλεια για τα laser της τροχαιας (ΠΟΛΟΙ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ)εχει κανεις καπια γνωση η εμπειρια με αυτο¨;Δεν κάνει απολύτως τίποτα. Είναι πρακτικά αδύνατον! Το έχω ακούσει και εγώ απο ταξιτζή...
Καπου είχα διαβάσει ότι όταν πρωτοχρησιμοποιήθηκαν radar στις ΗΠΑ,
υπήρχε η φήμη ότι τα απέφευγες με κομμάτια αλουμινόχαρτο κολλημένα εξωτερικα.. -
Eπειδη και εγω ενδιαφερομαι για αντιρανταρ,για χρηση στο εξωτερικο,υπαρχει τελικα καποιο μοντελο που να εχει αποδειξει οτι κανει δουλεια;
ΑΝΤΙΡΑΝΤΑΡ - ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ?