-
Το θεμα ειναι ομως (μια και πιανει πολλες μπαντες απ'οτι γραφεις αρα δεν ειναι μονο για την Αμερικη), ειδες επιβεβαιωμενα καπου ρανταρ-καμερα (δεν μιλαω για το laser) και δεν χτυπησε? Μηπως σε πιασαν κιολας?
Ευχαριστω για τις πληροφοριες anyway! -
Βασικά το αντιραντάρ 'χτύπαγε' κάθε φορά που έπεφτα πάνω σε κεραίες κινητής τηλεφωνίας !!!
Σε σημεία που έχει κάμερες ορατές δεν χτύπαγε, π.χ. Συγγρού και Λεωφορειόδρομους.
Τώρα για αυτές τις καινούριες τις φορητές δεν πήρα χαμπάρι οτυλάχιστον καμία.
Πάντως ευτυχώς δεν με γράψανε, !!! Δεν ξέρω αν σε μερικούς μήνες μου έρθει κανένα 36άρι φιλμ απο την Κορίνθου-Πάτρας !!
Τώρα δοκιμάζω ένα wistler 945...
¨επεται συνέχεια.. -
Κεραιες Κινητης! Να κατι καινουριο! Δεν εχει 'city mode' με χαμηλη ευαισθησια? Το βασικο ειναι οτι τις σταθερες καμερες ΔΕΝ τις ειδε και φυσικα ουτε το laser οπως εγραψες! Ευχαριστω για την ενημερωση και περιμενω τα νεότερά σου
-
Εδω ρε steeve έπιανε στο Highway mode στην εθνική της κεραίες κινητής τηλεφωνίας, δεν θα τις έπιανε μέσα στην αθήνα ?
-
Τα αντιραντάρ είναι παράνομα,οπότε δε χρειάζεται συζήτηση για το θέμα.
-
Ο χρήστης John_Adamidis έγραψε:
Τα αντιραντάρ είναι παράνομα,οπότε δε χρειάζεται συζήτηση για το θέμα.Mας συγχωρεις πολυ που τολμαμε και συζηταμε τετοια θεματα !!!
-
** Φιλε kokosmech **, να ρωτησω κατι? Μηπως επιανε το σημα απο το κινητο σου οταν εκανε μεταγωγη σε κυψελη? (και φυσικα ειναι πολυ κοντα στο ρανταρ και το παρεμβαλει!). Και εσυ να νομιζες οτι πιανει τις κεραιες της κινητης! (Η συζητηση ειναι τελειως θεωρητικη, αφου δεν πιανει καμερες και laser που εβλεπες μπροστα σου, απλα μου εκανε εντυπωση γιατι οι συχνοτητες ειναι πολυ διαφορετικες....)
** John Adamidi **: Πολυ θα μας διευκολυνες αν μας ελεγες σε ποιο αρθο του ΚΟΚ ή καποιον αλλο νομο που λεει οτι τα ρανταρ ειναι παρανομα. Ειναι ενα θεμα που ψαχνω καιρο αλλα κανενας δεν λεει που στηριζεται αυτο! (φυσικα τα ξερολικα στρουμφακια εχουν παντα δικιο που το υποστηριζουν αυτο για το δικο τους συμφερον! )
-
Τα αντιραντάρ είναι παράνομα,οπότε δε χρειάζεται συζήτηση για το θέμα.Απολυτως δημοκρατικη τοποθετηση
-
John Adamidi : αν ψάξεις λίγο μέσα στο θέματα στο Περι αυτοκίνησης θα δείς οτι κατά πάσα πιθανότητα αυτό που λές δεν ισχύει, αυτό το λένε άτομα που ξέρουν περισσότερο και απο εμένα και απο εσένα ενδεχομένως (π.χ. nass)
Ακόμα θα βρείς κάποια ναφορά και σε αυτό το θέμα στα αρχικά ποστ.
Παρόλα αυτά αν έχεις κάτι εμπεριστατωμένο σε αυτό το θέμα διαφώτησέ μας.!
steve : το τσέκαρα στην επαρχία όπου κάθε φορά που χτύπαγε έβλεπα κεραία κιν τηλεφωνίας!
-
Ο χρήστης kokosmech έγραψε:
Βασικά το αντιραντάρ 'χτύπαγε' κάθε φορά που έπεφτα πάνω σε κεραίες κινητής τηλεφωνίας !!!Το πρόβλημα αυτό υπάρχει σε όλα τα μοντέλα detector για την
Αμερικάνικη αγορά. Απ' ότι θυμάμαι για τα BEL 990/550 κάτι
λένε ότι έχουν κάνει στο site τους για το πρόβλημα. Πάντως
το 990 όντως δεν το έχει.Σε σημεία που έχει κάμερες ορατές δεν χτύπαγε, π.χ. Συγγρού και Λεωφορειόδρομους.
Τώρα για αυτές τις καινούριες τις φορητές δεν πήρα χαμπάρι οτυλάχιστον καμία.Στις κάμερες για λεωφορειόδρομους δεν χτυπάνε έτσι και αλλιώς. Σε μόνιμη κάμερα όμως έπρεπε (έστω καθυστερημένα) να χτυπήσει, είναι K Band. Τις δε φορητές, στην πλειοψηφία τους (mini Gatso) ξέχασέ τες, είναι Ku Band.
Μου κάνει εντύπωση όμως που δεν έπιασε laser που είδες να σε
σημαδευει. Που το είχες τοποθετήσει το detector? Εβλεπε χωρίς εμποδια το
δρόμο? Επειδή συνήθως σημαδευουν στην πινακίδα, έχεις περισσότερες
πιθανότητες τοποθετώντας το χαμηλά στο μπροστινό τζάμι, στη μέση. -
Μερικές φορές,τοποθετώντας τό πολύ χαμηλά υπάρχει η περίπτωση νά 'τυφλωθεί' από τούς υαλοκαθαριστήρες.
-
Το είχα τοποθετήσει 10-13 εκατοστά πάνω απο το ταμπλώ ενός γκολφ 4. είχε αρκετά καθαρό πεδίο. Δεν ήθελα να το τοποθετήσω πολύ ψηλά για να μην προκαλώ κιόλας. Πάντως σε λάζερ πιστόλι αστόχησε 3 φορές, και τις 2 σίγουρα με στοχεύανε !
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τα αντιραντάρ είναι παράνομα,οπότε δε χρειάζεται συζήτηση για το θέμα.
Απολυτως δημοκρατικη τοποθετηση
Ναί ρε παιδί μου , και να δείς κάτι μου 'φέρνει' απο ... σταγονίδια
-
Τα αντιραντάρ είναι παράνομα,οπότε δε χρειάζεται συζήτηση για το θέμα.YES SIR!
-
Τωρα που το καλοσκεφτομαι ισως να μην εχει αδικο!
Καλο θα ειναι να μη μιλαμε γενικοτερα για αυτοκινητα και υψηλες ταχυτητες, γιατι και αυτες ειναι παρανομες!!! Τι πιο παρανομο να οδηγεις στην εθνικη με 140? Και κινδυνευεις και ρυπαινεις!!
Μηπως θα πρεπει να μιλαμε για κουκλες και playmobil???
-
Σπύρο;Πάς μέ 140 στήν εθνική;Η ποινή σού είναι 'τρείς ισόβια'!!!
ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ!!!! -
μιας και θα με φανε της φυλακης τα σιδερα, να ομολογησω οτι εχω δει μεχρι και 240 με RX-7 , ενω με τον δικο μου κουβα μεχρι 190 σε.... μεγαλη κατηφορα!!!
Αλλα απο οτι ειδα και εσυ δεν πας πισω! Με ποιο δικαιωμα αλητη λιωνεις λαστιχα και ρυπαινεις το περιβαλλον καταναλωνωντας περιττη βενζινη στη πιστα των Σερρων????
Μιλαμε για ΠΟΛΛΑ χρονια παρεα με τα 'καλοπαιδια' της 17Ν !!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αλλα απο οτι ειδα και εσυ δεν πας πισω! Με ποιο δικαιωμα αλητη λιωνεις λαστιχα και ρυπαινεις το περιβαλλον καταναλωνωντας περιττη βενζινη στη πιστα των Σερρων????
ΠΟΙΟΣ;ΕΓΩ;Α-ΠΑ-ΠΑ!!!
Αλλά μιάς καί μέ έπιασες 'στα πράσσα',θά σου πώ ότι από εδώ καί πέρα θά εφαρμώσω τό 'ΔΟΓΜΑ ΑΔΑΜΙΔΗΣ' βρέ!!!Τήν επόμενη φορά θά πάω στήν πίστα μέ....ΑΣΤΙΚΟ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΠΟΙΟΣ;ΕΓΩ;Α-ΠΑ-ΠΑ!!!
Αλλά μιάς καί μέ έπιασες 'στα πράσσα',θά σου πώ ότι από εδώ καί πέρα θά εφαρμώσω τό 'ΔΟΓΜΑ ΑΔΑΜΙΔΗΣ' βρέ!!!Τήν επόμενη φορά θά πάω στήν πίστα μέ....ΑΣΤΙΚΟ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ!!!Το οποίο θα καίει νερό ε?
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΠΟΙΟΣ;ΕΓΩ;Α-ΠΑ-ΠΑ!!!
Αλλά μιάς καί μέ έπιασες 'στα πράσσα',θά σου πώ ότι από εδώ καί πέρα θά εφαρμώσω τό 'ΔΟΓΜΑ ΑΔΑΜΙΔΗΣ' βρέ!!!Τήν επόμενη φορά θά πάω στήν πίστα μέ....ΑΣΤΙΚΟ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ!!!Κοίτα ...κακομοίρη μου , μην τύχει και βάλεις ΑΝΤΙΡΑΝΤΑΡ στο λεωφορείο,
την έκανες απο κούπες !
Απο την άλλη , το σκέφτηκες καλά ????
Τα λάστιχα του λεωφορείου ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ !!!!!!
Αποστόλης.
ΑΝΤΙΡΑΝΤΑΡ - ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ?