-
Θυμάμαι σε ένα άρθρο των 4Τ που έλεγαν για το RX-7 ότι όταν βγεις να προσπεράσεις πρέπει να προσέξεις να μην πατήσεις το γκάζι ενώ οι τροχοί πατούν τη διαχωριστική γραμμή γιατί θα ολοκληρώσεις την προσπέραση με ...ανάποδο τιμόνι.
ΥΓ: alfisti! ελληνικούς χαρακτήρες σε παρακαλώ!!!
-
file kyan. exw prospathhsei na lusw to problhma mou alla mataia! 1)den xreishmopoiw enan sugremenw upolog. alla enan apo autous pou brhskonte sthn aithousa internet tou panepisthmiou! 2)to panepisthmio brisketai sthn germania. ennoeite kai pws egw tha hthela na grafw ellhnika!
-
Ο χρήστης alfisti! έγραψε:
file kyan. exw prospathhsei na lusw to problhma mou alla mataia! 1)den xreishmopoiw enan sugremenw upolog. alla enan apo autous pou brhskonte sthn aithousa internet tou panepisthmiou! 2)to panepisthmio brisketai sthn germania. ennoeite kai pws egw tha hthela na grafw ellhnika!Ενταξει τότε.
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Όταν λέω Σούνιο αναφέρομαι κυρίως στο τελευταίο κομάτι που οδηγεί στον ναό. Όλο στροφές με ελάχιστη κίνηση αλλά και ορατότητα.
ωχ! ελπιζω να σταθω τυχερος και να μην βρεθω ποτε στο δρομο σου σε αυτο το κομματι στο οποιο κινουμαι συχνα
Μην ανησυχείς, εγώ δεν κινούμαι συχνά σε αυτό το κομμάτι.
Αν επιτρέπεται, εσύ γιατί κινείσαι συχνά?λόγω δουλειάς. Δεν πάνε όλοι για εκτόνωση εκεί.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Θυμάμαι σε ένα άρθρο των 4Τ που έλεγαν για το RX-7 ότι όταν βγεις να προσπεράσεις πρέπει να προσέξεις να μην πατήσεις το γκάζι ενώ οι τροχοί πατούν τη διαχωριστική γραμμή γιατί θα ολοκληρώσεις την προσπέραση με ...ανάποδο τιμόνι.ΥΓ: alfisti! ελληνικούς χαρακτήρες σε παρακαλώ!!!
Ε βεβαια, πισω κινηση και απιστευτη Ελληνικη ασφαλτος, αυτο εχουν σαν αποτελεσμα. Δεν χρειαζεται να εχεις RX7 για να την πατησεις. Οποιοδηποτε πισωκινητο με λιγο νευρο ή κοντα διαφορικα κλπ.
-
Και τι κακό υπάρχει στο να προσπερνάς με ανάποδο τιμόνι; Το έχετε δοκιμάσει ποτέ;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Και τι κακό υπάρχει στο να προσπερνάς με ανάποδο τιμόνι; Το έχετε δοκιμάσει ποτέ;Ναι, όταν ήμουν ακόμη μικρό και άμυαλο παιδούδι
Το έχω ξανακάνει και πιο πρόσφατα αλλά δεν το ήθελα (πολύ) -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Και τι κακό υπάρχει στο να προσπερνάς με ανάποδο τιμόνι; Το έχετε δοκιμάσει ποτέ;
Ναι, όταν ήμουν ακόμη μικρό και άμυαλο παιδούδι
Το έχω ξανακάνει και πιο πρόσφατα αλλά δεν το ήθελα (πολύ)Μα εγώ σου λέω να το θέλεις. Και να μην είσαι πιο μικρό και άμυαλο παιδούδι, να ξέρεις τι κάνεις
Alfa Romeo Gtv & RX-7