-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το ρόλο του Εκατόνταρχου ρωμαίου ,που τρώει ως συνήθος όλο το ξύλο, νομίζω ότι ξέρετε όλοι σε ποιόν ταιριάζει γάντι... Την είπα την κακία μου πρωί-πρωί!!
Τώρα αν σου πω οτι εγω εχω άλλον στο μυαλό μου τι θα πείς?!!
ε, πες το ντε....γίνε λίγο κακός κι εσύ....
Δεν γίνεται Στατιστικοτίξ!!!
-
Ρε σεις σαν πολυ διαβασμενοι μου φαινεστε ολοι και με κανατε να αγορασω πρωι πρωι Αστεριξ να καταλαβω για ποιο πραγμα μιλατε.(Στην εποχη μου διαβαζα Χουχου και Ποκοπικο).Φυσικα δεν μπορω εδω στο γραφειο, το απογευμα στο σπιτι εχω εντατικα μαθηματα και αποστηθηση και αυριο τα λεμε.
-
Για Κακοφωνιξ θα ελεγε να μην αρνηθουμε το ρολο σε καποιον κυριο gavriil απο το αμερικα λογω προτερου βιου εδω στο forum
-
Μερικα best of
-Αστεριξ, εφαγα 12 ντουζινες στρειδια και βαρυστομαχιασα !!
-Μα σου εχω πει Οβελιξ οτι τα στρειδια τα τρωμε σαν τα καρυδια, χωρις το το τσοφλι...
-Μα αφου ξερεις Αστεριξ οτι εγω τα καρυδια τα τρωω ολοκληρα...-Ας σταματησουμε αυτους τους ρωμαιους να τους ρωτησουμε Οβελιξ...
(μετα απο ελαχιστες στιγμες και μπροστα σε ενα βουναλακι ρωμαιους)
-Αρκουσε να τους σταματησεις Οβελιξ
-Ε, τοτε ενταξει, σταματημενοι ειναι...-Απαντησε (πλαφ-πλαφ), γιατι δεν απαντας (πλαφ-πλαφ)?
-Μα δεν τον εχουμε ρωτησει τιποτα Οβελιξ
-Α ναι, σωστα-Λοιπον Αστεριξ, το σχεδιο ειναι 'ορμαμε και καθαριζουμε'
-Οβελιξ εισαι ζαβολιαρης, το ξερεις οτι πρεπει να παμε στο χωριο να ειδοποιησουμε και τους υπολοιπους
-Μα γιατι, οποιος θελει ρωμαιους να ψαξει μονος του να τους βρει
-Το ξερεις Οβελιξ οτι οι ρωμαιοι ανηκουν σε ολους, παμε να ειδοποιησουμε το χωριο... -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Kλασσικές ατάκες, συνδυάστε μέλος με ατάκα.'Μα τον Τουτάτη!'
Στράτης. Μ' αυτά που κάνουμε μερικές φορές...'Είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι!'
Γνωστό μέλος ομογενής εξ Αμερικής...'Και τώρα θα σας τραγουδήσω ένα τραγούδι του αποχωρισμού'
Τάμπς, πρίν φύγει για φαντάρος...'Πάλι αυτοί που να πάρει ο Δίας;'
Σερβιτόρος στον Κισσό...'Μα είμαι η γυναίκα του αρχηγού! Η πρώτη κυρία του χωριού!'
Με γυναίκες ΔΕΝ μπλέκω. Δεν είδα, δεν ξέρω...'Πεινάω...'
Τώρα δηλαδή, τι θέλετε, ονόματα????'Λίγο ευτραφής ίσως.
ΕΓΩ!'Χοντρός πάντως όχι!'
Πάλι ΕΓΩ!'Ελχεται καλάβι'
-
Λόγω σωματικής κατασκευής, αλλά και λόγω τρελού γκαζώματος (τα είδε ο kyan στο Σούνιο πώς πήγαινα τη 'γαλλική μπαγκέτα' μου ), το ρόλο του Αστερίξ τον δικαιούμαι. Αν ψάχνετε για Νιανιαρίξ, έχουμε άλλους μικρότερης ηλικίας!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Λόγω σωματικής κατασκευής, αλλά και λόγω τρελού γκαζώματος (τα είδε ο kyan στο Σούνιο πώς πήγαινα τη 'γαλλική μπαγκέτα' μου ), το ρόλο του Αστερίξ τον δικαιούμαι. Αν ψάχνετε για Νιανιαρίξ, έχουμε άλλους μικρότερης ηλικίας!κωσταντίνε δεν έχεις δεί gatony εν δράση...μάλλον είναι επικρατέστερος!!!
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Για Κακοφωνιξ θα ελεγε να μην αρνηθουμε το ρολο σε καποιον κυριο gavriil απο το αμερικα λογω προτερου βιου εδω στο forumΉ μήπως Φέλιξ Πλατύπους ? Ο Εκατόνταρχος που έλεγα πιο πάνω
-
Και για Φούλιους Ζιζάνιους εννοείται τον 'κύριο Καθηγητή'!!!
-
Πανοραμίξ ποιός θα είναι; Όχι τίποτα άλλο, λέω να του παραγγείλω μερικά λίτρα μαγικό φίλτρο, όχι για τον εαυτό μου αλλά για την Alfasud για το επόμενο track-day! Πόσο λέτε να ανεβάσει τα οκτάνια της βενζίνης αν το ρίξω στο ρεζερβουάρ;
-
Μάλλον αντί για μαγικό ζωμό θα βρούμε... ζωμό από ψάρια του Αλφαβητίξ!!!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Πανοραμίξ ποιός θα είναι; Όχι τίποτα άλλο, λέω να του παραγγείλω μερικά λίτρα μαγικό φίλτρο, όχι για τον εαυτό μου αλλά για την Alfasud για το επόμενο track-day! Πόσο λέτε να ανεβάσει τα οκτάνια της βενζίνης αν το ρίξω στο ρεζερβουάρ;Ο MAGIK....το δικαιούται!!!
-
Επίσης:
Καταλφαβητίξ - gvala
Ωκατερίναμπέλατσιτσίξ - HUNTER
Κρεμμυδοσουπόν-υ-τυρόν - apostolisΓιαα λέγετε!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καταλφαβητίξ - gvala
Αυτός ποιός είναι; Ο.....ψαροβρωμιξ που λέω εγώ; (Τα έχω ψιλοξεχάσει ....)
-
Εγώ κατοχυρώνω από τώρα το Ολαστακαρβουνερίξ.
-
καλά γελάτε τώρα, αλλά οι αντιστοιχίσεις θα καταγραφούν και στον ΕΤΗΣΙΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΧΟΡΟ που θα κάνουμε εκεί κάπου τον Φλεβάρη, θα απαιτηθεί να εμφανιστείτε με τις ανάλογες περιβολές
-
Τι σχέση έχει ο ΑΣΤΕΡΙΞ με το Φόρουμ???
Μήπως να ανοίξουμε και άλλα θρέντς 'Forum +...':
Λούκυ Λούκ
Ραν ταν πλάν
Ιζνογκούντ
Τιραμόλα
Μπλέκ
Τέν-τέν
Superman
Spiderman
Mickey Mouse
Donald Duck
................Εκτός και αν όπως λέει και η καμήλ ... οι απόκριες είναι πιό κοντά!!!
Μ'αρέσει η ευαισθησία 'κάποιων' σχετικά με τα 'άσχετα' !!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Επίσης:......Ωκατερίναμπέλατσιτσίξ - HUNTER.....
Ω-ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΜΠΕΛΑ-ΤΣΙΤΣΙΞ!!!!Αυτός δέν είναι από τό διπλανό χωριό;
Πάντως ακούγεται πολύ καλό!!!! -
Ο χρήστης Castor έγραψε:
:roll: Τι σχέση έχει ο ΑΣΤΕΡΙΞ με το Φόρουμ???Μήπως να ανοίξουμε και άλλα θρέντς 'Forum +...':
Λούκυ Λούκ
Ραν ταν πλάν
Ιζνογκούντ
Τιραμόλα
Μπλέκ
Τέν-τέν
Superman
Spiderman
Mickey Mouse
Donald Duck
................Εκτός και αν όπως λέει και η καμήλ ... οι απόκριες είναι πιό κοντά!!!
Βαριέμαι τα πολλά quotes .....
O Asterix λοιπόν έχει σχέση στο ότι δέκα-δεκαπέντε μέλη του έχουν όρεξη να κάνουν χαβαλέ σε ένα thread με αποκλειστικό θέμα αυτό... Αν θέλεις μπορείς να ανοίξεις όσα Threads θέλεις με όσα κόμικς θέλεις. Αυτό το Forum έμαθα ότι δίνει πλήρη ελευθερία έκφρασης στα μέλη του.
Πρότασή μου; Ιζνογκουντ (IsNoGood). Ωραίο κόμικ, το διάβαζα σαν τρελλός μικρός ... -
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Επειδή εγω εχω ευαισθησία (..τώρα τελευταία!) με τα άσχετα...και επειδή μάλλον μπερδεύτηκες....άλλο τα άσχετα posts σε ενα θέμα και άλλο ενα θέμα όπου μεταφέρεται η πλάκα που γίνεται μεταξύ των Φορουμάδων!
Για να ξέρουμε τι λέμε!!
4TForum & ΑΣΤΕΡΙΞ