-
-
delete
-
H απάντηση στο αν έχει νόημα η λειτουργία τέτοιας γραμμής μεταξύ Αθήνας - Θεσσαλονίκης , έχει το ανάλογο την κυκλοφορίας του Highspeed 5 μόνο μεταξύ Αρκοιών και Λειψών .
Σε μιά περιφερειακή χώρα με δύσκολο ανάγλυφο και τρομερά αραιοκατοικημένη , η λειτουργία τρένου ταχύτερη των 200 χλμ είναι ουτοπία .
Εδώ δεν είναι οικονομική η λειτουργία του αεροπλάνου , που λόγω ακριβώς των πιό πάνω παραγόντων , είναι η πιό οικονομική λύση . -
Φίλε Nozomi,
κατ'αρχάς ευχαριστώ για την εμπεριστατωμένη απάντησή σου......
κατά δεύτερον θαυμάζω τις γνώσεις σου σχετικά με τα ιαπωνικά τραίνα (όπως και του Beams σχετικά με την Toyota.... ) και απ'ότι είδα, το nick σου αναφέρεται σε ένα ....τραίνο, σωστά;
Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω άτομα που ταξιδεύουν συχνά στην Ιαπωνία και έχουν πάρε-δώσε με Ιάπωνες, ακούω πάντα με μεγάλη προσοχή τα όσα μου εξιστορούν για την τιμιότητα-εργατικότητα-μεθοδικότητα αυτού του λαού, τα οποία με κάνουν να τους ζηλεύω σαν λαό και σαν κρατική οντότητα. -
delete
-
Καλημέρα!
Απ' οτι βλέπω, στο εισιτήριο του Eurostar γράφει ότι πρέπει να κάνω check-in μισή ώρα πριν την αναχώρηση.
Κοιτούσα πριν από λίγο της τιμές του τραίνου για Λονδίνο και έχει ένα ΠΟΛΥ φθηνό (-50 λίρες η διαφορά!!!) το οποίο με αφήνει δίπλα στο Eurostar 20-25 λεπτά πριν την αναχώρηση.
Θέλω να ρωτήσω, αν έχει ταξιδέψει κάποιος με τα συγκεκριμένα τραίνα, αν παίζει πρόβλημα να είμαι για check-in 20-25 λεπτά πριν. Είχα χρησιμοποιήσει και παλιότερα Eurostar, αλλά η μνήμη δεν βοηθάει...
-
Εγώ ταξίδεψα πέρυσι, αλλά είχα πάει μια ώρα πριν, από την αγωνία μου μη χάσω το τρένο (και τον αγώνα που πήγαινα). Δε ξέρω στα σίγουρα να σου πω, αλλά αξίζει για 50 λίρες να ρισκάρεις το ταξίδι; Ελπίζω να σου απαντήσει κάποιος για σίγουρα, αλλιώς πάρε ένα τηλέφωνο στις πληροφορίες του eurostar.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Καλημέρα!Απ' οτι βλέπω, στο εισιτήριο του Eurostar γράφει ότι πρέπει να κάνω check-in μισή ώρα πριν την αναχώρηση.
Κοιτούσα πριν από λίγο της τιμές του τραίνου για Λονδίνο και έχει ένα ΠΟΛΥ φθηνό (-50 λίρες η διαφορά!!!) το οποίο με αφήνει δίπλα στο Eurostar 20-25 λεπτά πριν την αναχώρηση.
Θέλω να ρωτήσω, αν έχει ταξιδέψει κάποιος με τα συγκεκριμένα τραίνα, αν παίζει πρόβλημα να είμαι για check-in 20-25 λεπτά πριν. Είχα χρησιμοποιήσει και παλιότερα Eurostar, αλλά η μνήμη δεν βοηθάει...
Αγγλικό τρένο και θα το εμπιστευτείς για να μη χάσεις το Eurostar ?
Web check-in δεν 'παίζει' ? -
Γενικά, απ' όσο έχω ταξιδέψει, τα αγγλικά τραίνα μου φαίνονται συνεπή. Και πρόσφατα με τα ΠΟΛΛΑ χιόνια, δεν είχαν σοβαρά προβλήματα.
Μάλλον θα στείλω κατευθείαν mail στην Eurostar να δω τι θα κάνω.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Γενικά, απ' όσο έχω ταξιδέψει, τα αγγλικά τραίνα μου φαίνονται συνεπή. Και πρόσφατα με τα ΠΟΛΛΑ χιόνια, δεν είχαν σοβαρά προβλήματα.Μάλλον θα στείλω κατευθείαν mail στην Eurostar να δω τι θα κάνω.
Γενικά είναι συνεπή, αλλά με τα πολλά χιόνια ΕΙΧΑΝ προβλήματα. Τα βίωσα εντονότατα..
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Γενικά, απ' όσο έχω ταξιδέψει, τα αγγλικά τραίνα μου φαίνονται συνεπή. Και πρόσφατα με τα ΠΟΛΛΑ χιόνια, δεν είχαν σοβαρά προβλήματα.
Μάλλον θα στείλω κατευθείαν mail στην Eurostar να δω τι θα κάνω.
Γενικά είναι συνεπή, αλλά με τα πολλά χιόνια ΕΙΧΑΝ προβλήματα. Τα βίωσα εντονότατα..
Το φαντάζομαι ( ) αλλά κι εγώ έκανα 1-2 φορές πέρα δώθε τα midlands (με 2-3 αλλαγές σε κάθε ταξίδι) και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Μάλλον είναι να μη σου κάτσει η στραβή...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Καλημέρα!
Απ' οτι βλέπω, στο εισιτήριο του Eurostar γράφει ότι πρέπει να κάνω check-in μισή ώρα πριν την αναχώρηση.
Αγγλικό τρένο και θα το εμπιστευτείς για να μη χάσεις το Eurostar ?
Web check-in δεν 'παίζει' ?Το θέμα δεν είναι το check-in αλλά πως περνάς έλεγχο αποσκευών και διαβατηρίων, ουσιαστικά αλλάζεις χώρα πριν μπείς στο τραίνο, γι αυτό λένε μισή ώρα νωρίτερα. Γενικά προχωράει πολύ γρήγορα η όλη διαδικασία αλλά τα 30 λεπτά προσφέρουν μια ασφάλεια. Όταν ταξίδεψα εγώ έφτασα μισή ώρα πριν και σε 5 λεπτά είχα ξεμπερδέψει με την διαδικασία.
-
Rosatom and OAO Russian Railways (RZD) in late July and intend to present a prototype of a train with nuclear propulsion, senior vice-president of RZD Valentin Gapanovich on the sidelines of meetings of the Association of manufacturers of railway equipment. He clarified that this is a presentation of scientific and exhibition complex of 11 cars. 'This is a composition comprising the fast neutron reactor, which can be implemented as the transport element - the power plant' - said a top manager.
'I looked at the saturation of the car - I liked it. I supported the idea of 'Rosatom' is that they are promoting innovative ways of development, including nuclear energy '- shared Gapanovich. This will 'study the layout of the future, which in any case will come,' he added. Promising development is determined by the fact that the nuclear industry - is one area where Russia now occupies a leading position, the representative of Railways.
Possible costs of the project has not yet computed. Also not reported, and the safety of such vehicles.
On nuclear energy in transportation engineers actively thought about in the middle of XX century. Thus, the Ford Corporation in 1958 created the concept car Ford Nucleon, but no working model has not been established.
-
Μια πηγούλα pleeeaseeeee
-
http://www.gazeta.ru/business/2011/02/1 ... 1106.shtml
-
delete
-
και μετα καποιος ανεβαζει τουαλετα απο δικο μας και παμε απο πολιτισμικο σοκ
-
delete
-
στα ic το καλοκαιρι σχεδον ποτε δεν αναβαν τα a/c στην β θεση...εκτως απο μια φορα που επρεπε να ριξουν παναγιες οι γεροι για να το αναψει ο μηχανοδηγος..
-
Η τουαλεττα πρεπει να ειναι και για ΑΜΕΑ.... νομιζω....
TGV-VELARO-SHINKANSEN