-
Ο χρήστης sotiris έγραψε:
[,. Εξήγησέ μου για ποιόν λόγο επέλεξες το συγκεκριμένο παρώνυμο και όχι το αντίστοιχο Ελληνικό. Όσο για μένα όπως βλέπεις χρησιμοποιώ το όνομά μου, αν υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω Ελληνικούς χαρακτήρες θα ήθελα να τον μάθω.Σωτήρη,θά σού πώ τήν αλήθεια,καί ας ντρέπωμαι γι'αυτό.
Ξεκίνησα τήν αποσχόλησή μου μέ τούς υπολογιστές ακριβώς ένα μήνα μετά το ξεκίνημα τού φόρουμ τών 4τ.Δέν ήξερα κάν ότι υπήρχαν Ελληνικοί χαρακτήρες γιά νά γράψω(αν δείς τίς πρώτες μου δημοσιεύσεις στό φόρουμ,θά καταλάβεις),ακόμα καί τή χρήση τών πεζών χαρακτήρων,καθώς καί τών τόνων,μού τή μάθανε τά παιδιά από αυτό τό φόρουμ(kyan-maf-skullone).Οταν λοιπών εγγράφηκα,τό μόνο πού ήξερα νά κάνω,ήταν η χρήση κεφαλαίων γραμμάτων,καί ξένων χαρακτήρων!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
[,. Εξήγησέ μου για ποιόν λόγο επέλεξες το συγκεκριμένο παρώνυμο και όχι το αντίστοιχο Ελληνικό. Όσο για μένα όπως βλέπεις χρησιμοποιώ το όνομά μου, αν υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω Ελληνικούς χαρακτήρες θα ήθελα να τον μάθω.
Σωτήρη,θά σού πώ τήν αλήθεια,καί ας ντρέπωμαι γι'αυτό.
Ξεκίνησα τήν αποσχόλησή μου μέ τούς υπολογιστές ακριβώς ένα μήνα μετά το ξεκίνημα τού φόρουμ τών 4τ.Δέν ήξερα κάν ότι υπήρχαν Ελληνικοί χαρακτήρες γιά νά γράψω(αν δείς τίς πρώτες μου δημοσιεύσεις στό φόρουμ,θά καταλάβεις),ακόμα καί τή χρήση τών πεζών χαρακτήρων,καθώς καί τών τόνων,μού τή μάθανε τά παιδιά από αυτό τό φόρουμ(kyan-maf-skullone).Οταν λοιπών εγγράφηκα,τό μόνο πού ήξερα νά κάνω,ήταν η χρήση κεφαλαίων γραμμάτων,καί ξένων χαρακτήρων!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ!!!Δεν έχεις κανένα λόγο να ντρέπεσαι, όλοι μας μπουσουλάμε πριν περπατήσουμε και πολλοί συνεχίζουμε να μπουσουλάμε σε πολλούς τομείς. Αυτό που ρώτησα όμως αφορούσε την επιλογή αγγλικού παρωνύμου (HUNTER) και όχι π.χ. κυνηγός. Οσο για το λατινικό αλφάβητο στην ουσία είναι το αρχαίο Χαλκιδικό π.χ. HELLAS.
Υ.Σ. υπάρχει η δυνατότητα στο όνομα χρήστη να χρησιμοποιήσουμε Ελληνικούς χαρακτήρες?
-
Υ.Σ. υπάρχει η δυνατότητα στο όνομα χρήστη να χρησιμοποιήσουμε Ελληνικούς χαρακτήρες?Υπάρχει ID 'Ιδρυτικός Αναγνώστης', οπότε ναι. Αυτό που δεν γίνεται είναι να αλλάξεις το ID σου και να συνεχίσεις να θεωρείσαι ο ίδιος χρήστης από το forum engine (αν και με λίγη καλή SQL πιστεύω ότι γίνεται και αυτό από την πίσω πόρτα). Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δημιουργήσεις εντελώς νέο ID.
-
[Δεν έχεις κανένα λόγο να ντρέπεσαι, όλοι μας μπουσουλάμε πριν περπατήσουμε και πολλοί συνεχίζουμε να μπουσουλάμε σε πολλούς τομείς. Αυτό που ρώτησα όμως αφορούσε την επιλογή αγγλικού παρωνύμου (HUNTER) και όχι π.χ. κυνηγός. Οσο για το λατινικό αλφάβητο στην ουσία είναι το αρχαίο Χαλκιδικό π.χ. HELLAS.
Υ.Σ. υπάρχει η δυνατότητα στο όνομα χρήστη να χρησιμοποιήσουμε Ελληνικούς χαρακτήρες?
Θέλεις νά πείς,νά έγραφα KYNHGOS,ή κάπως έτσι;Αυτό δέν θά μού άρεσε καί πολύ νά σού πώ.Θά σού άρεσε εσένα;
Σίγουρα κάποιοι έχουν όνομα χρήστη μέ Ελληνικούς χαρακτήρες,αλλά νά τό αλλάξεις τώρα δέν νομίζω νά γίνεται. -
AΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΑ
-
Ο χρήστης ) ΣΩΤΗΡΙΟΣ ( έγραψε:
AΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΑ -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Το να λέει η ΔΕΗ 'ζητείται ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ' και πιο κάτω να λέει 'Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ' είναι ή δεν είναι απάτη; Το ξέρεις ότι αυτή η προκήρυξη μπορούσε - και έπρεπε - να προσβληθεί ΑΜΕΣΩΣ στα δικαστήρια από κάποιον απορριφθέντα, γιατί ήταν ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ;
Η προκήρυξη είναι προβληματική όντως. Όταν ζητά κάποιος κάτι εξειδικευμένο λογικό είναι να γεννώνται απορίες στη συνέχεια της προκήρυξης.
Δεν πρέπει να ξεχνάς ότι μέσα στην οικογένεια των Μηχανικών υπάρχει αρκετές φορές αλληλοκάλυψη αρμοδιοτήτων. Να είσαι σίγουρος ότι υπάρχει χώρος για όλους θέλει όμως αρκετή υπομονή και πάρα πολύ ψάξιμο.
Σε χημικές βιομηχανίες οι μηχανικοί παραγωγής σε πολύ μεγάλο ποσοστο λόγο φύσης του αντικειμένου είναι Χημικοί Μηχανικοί.
Υ.Γ.
Ο αρχιμηχανικός κινητήρων της Ferrari είναι αεροναυπηγός και όχι μηχανολόγος (που είναι το λογικότερο) και μάλιστα απολύτως δικαιολογημένα. -
'Η ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ'
Η Ινδοευρωπαική οικογένεια,περιλαμβάνει 8 μικρότερες ομάδες ή κατηγορίες.
Πρόκειτε γιά τίς εξής κατά περιοχη:
Στήν Ασία οι Άριοι ή Ινδοί τής Ινδίας,οι Πέρσες καί οι Αρμένιοι-οι δύο τελευταίες ομάδες αποκαλούνται και Ιρανικές λόγω του ότι έλκουν τήν καταγωγή τους από τά υψίπεδα του Ιράν.
Στήν Ευρώπη οι Ελληνες,οι Λατίνοι,οι Κέλτες,οι Τεύτονες ή Γερμανοί καί οι Σλάβοι.
Στην καθομιλουμένη συχνά αποκαλούμε αυτές τίς ομάδες 'φυλές'.Ετσι μιλάμε γιά τή φυλή τών Κελτών ή τη Σλάβικη φυλή ή ακόμα γιά τίς Ευρωπαικές φυλές.
Τόσο η στενή σχέση Ελλήνων καί Λατίνων όσο καί η γλωσσική τους συγγένεια οδηγούν πολλούς στό νά κάνουν λόγο γιά Ελληνο-Λατινική φυλή.Οι όροι Γερμανοί καί Τεύτονες είναι συνονοιμοι καί χρησιμοποιούνται εναλλακτικά.
Η μεγάλη πλειονότητα τών σημερινών κατοίκων τής Ευρώπης προέρχεται απο τήν Ινδοευρωπαική οικογένεια.μαζί μέ αυτούς περίπου 30.000.000 άτομα δηλαδή τό ένα πέμπτο τού Ευρωπαικού πληθησμού,ανήκουν στήν Φιννο-Ουγγρική καί τήν Τουρκική ομάδα,πού αποτελούν παρακλάδια τής Ουραλοαλταϊκής οικογένειας τής Μογγολοειδούς φυλής.Ολοι οι υπόλοιποι μέ εξαίρεση τούς Εβραίους,τούς Μαλτέζους,τούς Σαρακηνούς(πού ανοίκουν στή Συροαραβική φυλή)καί πιθανώς τούς Βάσκους είναι Ινδοευρωπαίοι.
Η Ουραλοαλταϊκή οικογένεια περιλαμβάνει ομάδες πού κατοικούν τήν περιοχή ανάμεσα στά Αλταϊα καί τά Ουράλια Ορη.
Η Φιννο-Ουγγρική ομάδα αποτελείένα από τα δυτικά παρακλάδια τής οικογένειας αυτής.η ονομασία προέρχεται από τίς λέξεις Φίν καί Ούγγρα,τά ονόματα τών περιοχών εκατέρωθεν τών Ουραλίων.Η πηγή είναι τό National Geographic (Ελληνικό),τεύχος Ιούλιος 2003(τό τρέχων τεύχος δηλαδή)
Ακούω σχόλια.
-
Η πηγή είναι τό National Geographic (Ελληνικό),τεύχος Ιούλιος 2003
[list:uzl7ltef]Eτσι απο περιεργεια, ποιος ειναι ο εκδοτης του? [/list:u:uzl7ltef]
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Η πηγή είναι τό National Geographic (Ελληνικό),τεύχος Ιούλιος 2003
[list:3jwtu9kz]Eτσι απο περιεργεια, ποιος ειναι ο εκδοτης του? [/list:u:3jwtu9kz]
Αυτό δέν τό ξέρω!!!Ποιός είναι,καί τί μπορεί να σημαίνει αυτό;Νομίζω ότι τό National Geographic είναι σοβαρό περιοδικό.Κάνω λάθος;Είναι δυνατόν νά μεροληπτεί υπέρ ή κατά κάποιου;Αυτό δέν θά μείωνε τήν εγκυρότητά τού;
-
[list:3nvde7a9]Ειναι σα να λεμε τον μητροπολιτη η τον.......παπα να μας πει ιστορια [/list:u:3nvde7a9][list:3nvde7a9]Θα μου πεις τι σχεση εχει?Οτι σχεση εχει ο Μπαμπινιωτης με τη διαστρεβλωση και της Ιστοριας.Οι κολητοι του Ιερατειου.Ποιος ειναι τωρα ο εκδοτης του Νασιοναλ?Αν δεν κανω λαθος ανηκει στον Δημοσιαγραφικο οργανισμο Λαμπρακη.Ειχα παρει παλιοτερα ενα 'εξειδικευμενο' του περιοδικο αναλογο με των Τεχνικων Εκδοσεων και σιχαθηκα την ωρα που τους εδωσα λεφτα. [/list:u:3nvde7a9][list:3nvde7a9]Δε νομιζω οτι οι ανθρωποι αυτοι ειναι αξιπιστοι για να μας δωσουν τα φωτα.Φυσικα οτι εχει μοστρα πουλαει.Απο ανεκαθεν ο Ελληνισμος ηταν ο στοχος προς εξαφανιση.Και ακομη και σημερα δεν εχει αλλαξει τιποτε.Απλα εχουν γινει ποιο 'σικε' τα μεσα.Αυτοι οι ανθρωποι ηταν και τοτε που σε συνεργασια με το ιερατειο αφανισαν απο προσωπου γης τον πολιτισμο μας.Απ την επιβολη του χριστιανισμου και μετα, πλεον η Ελλαδα δεν παρηγαγε τιποτα.Ισωπεδωσαν ναους, μνημεια, αποκεφαλισμοι............ Και μη γελιεσται, ειναι τετιοι ανθρωποι ειναι ακομα αναμεσα μας.Ειτε ως εκδοτικοι οικοι ειτε ως πολιτικοι.Ειναι δικαιωμα του καθενος να πιστευει σε οτι θελει.ΕΧΩ το δικαιωμα ομως και την ΑΠΑΙΤΗΣΗ να γινει ο διαχωρισμος εκλλησιας-κρατους ΑΜΕΣΑ.Ας πιστευει ο καθενας οπου θελει.Εγω ομως γιατι πληρωνω τον νταβαντζη εστω και εμεσα απ το κρατος?Για να μαθαινει στο παιδι μου εβραικη ιστορια?Να τον εχω στα ποδια μου με σκοπο να με εξοντωσει?Μεσα στο ιδιο το σπιτι μου?[/list:u:3nvde7a9][list:3nvde7a9]Την απαντηση για σχετικα με τον ινδοευρωπαισμο την εδωσε ποιο πανω ο φιλος Σωτηρης [/list:u:3nvde7a9][list:3nvde7a9]Α και κατι αλλο.Ειναι ασυληπτο να θεωρουν καποιοι δηθεν μορφωμενοι τον Μεγα Αλεξανδρο δολοφονο και να τον ταυτιζουν με τον......Χιτλερ και απ την αλλη κατι ανθροπωειδη τερατα οπως ο Κωσταντινος η ο Ιουστιανος που σφαξαν κοσμο στο ονομα του Θεου ΤΟΥΣ να θεωρουνται Αγιοι Και για να εχουμε καλο ερωτημα, ποιος τους εκανε αγιους?Ανθρωποι δε τους καναν?Γιατι αν πουμε οτι ηταν δολοφονοι μας χαλαει τη σειρα εε?Χαλαει το ιστορικοθρησκευτικο υποβαρθρο!!Ο καθε Λαμπρακης η Μπαμπινιωτης δινει τη δικη του ερμεινεια, μη θελοντας φυσικα να θιξει το ιερατειο που μας ΠΟΛΕΜΗΣΕ εχοντας ετσι σκοπο να βιωσει ο λαος τα τε γεγονοτα συμφωνα με τις απαιτησεις τους.Ευχαριστω δε θα παρω [/list:u:3nvde7a9]
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
'Η ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ'
Η Ινδοευρωπαική οικογένεια,περιλαμβάνει 8 μικρότερες ομάδες ή κατηγορίες.
Πρόκειτε γιά τίς εξής κατά περιοχη:
Στήν Ασία οι Άριοι ή Ινδοί τής Ινδίας,οι Πέρσες καί οι Αρμένιοι-οι δύο τελευταίες ομάδες αποκαλούνται και Ιρανικές λόγω του ότι έλκουν τήν καταγωγή τους από τά υψίπεδα του Ιράν.
Στήν Ευρώπη οι Ελληνες,οι Λατίνοι,οι Κέλτες,οι Τεύτονες ή Γερμανοί καί οι Σλάβοι.
Στην καθομιλουμένη συχνά αποκαλούμε αυτές τίς ομάδες 'φυλές'.Ετσι μιλάμε γιά τή φυλή τών Κελτών ή τη Σλάβικη φυλή ή ακόμα γιά τίς Ευρωπαικές φυλές.
Τόσο η στενή σχέση Ελλήνων καί Λατίνων όσο καί η γλωσσική τους συγγένεια οδηγούν πολλούς στό νά κάνουν λόγο γιά Ελληνο-Λατινική φυλή.Οι όροι Γερμανοί καί Τεύτονες είναι συνονοιμοι καί χρησιμοποιούνται εναλλακτικά.
Η μεγάλη πλειονότητα τών σημερινών κατοίκων τής Ευρώπης προέρχεται απο τήν Ινδοευρωπαική οικογένεια.μαζί μέ αυτούς περίπου 30.000.000 άτομα δηλαδή τό ένα πέμπτο τού Ευρωπαικού πληθησμού,ανήκουν στήν Φιννο-Ουγγρική καί τήν Τουρκική ομάδα,πού αποτελούν παρακλάδια τής Ουραλοαλταϊκής οικογένειας τής Μογγολοειδούς φυλής.Ολοι οι υπόλοιποι μέ εξαίρεση τούς Εβραίους,τούς Μαλτέζους,τούς Σαρακηνούς(πού ανοίκουν στή Συροαραβική φυλή)καί πιθανώς τούς Βάσκους είναι Ινδοευρωπαίοι.
Η Ουραλοαλταϊκή οικογένεια περιλαμβάνει ομάδες πού κατοικούν τήν περιοχή ανάμεσα στά Αλταϊα καί τά Ουράλια Ορη.
Η Φιννο-Ουγγρική ομάδα αποτελείένα από τα δυτικά παρακλάδια τής οικογένειας αυτής.η ονομασία προέρχεται από τίς λέξεις Φίν καί Ούγγρα,τά ονόματα τών περιοχών εκατέρωθεν τών Ουραλίων.Η πηγή είναι τό National Geographic (Ελληνικό),τεύχος Ιούλιος 2003(τό τρέχων τεύχος δηλαδή)
Ακούω σχόλια.
Nαι αυτό που έγραψες είναι από την ινδοευρωπαική θεωρία. Το ανέφερες για να την γνωρίσουν όσοι δεν είναι ενημερωμένοι ή για έταιρο λόγο? Εδώ αναφέρονται κάποια 'συμπεράσματα' της συγκεκριμένης θεωρίας, δεν βλέπω κάποια απόδειξη, όταν θα δώ κάποια τότε θα σχολιάσω. Σε παραπέμπω να διαβάσεις (αν δεν το διάβασες) παράνω μύνημά μου περι ινδοευρωπαισμου). Κατόπιν ψάξε και μόνος σου άλλες επιστημονικές πηγές για να βγάλεις πιο ασφαλή συμπεράσματα. Το κάθε national geographic γράφει σχεδόν πάντα την επικρατούσα θεωρία, όπως κάποτε επικρατούσα θεωρία ήταν πως η γή είναι επίπεδη, δεν υπήρχαν στοιχεία αλλά ήταν η πιο λογικοφανής θεωρία. Στην περίπτωση του ινδοευρωπαισμού ούτε λογικοφανής είναι πλέον η θεωρία.
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Για να μαθαινει στο παιδι μου εβραικη ιστορια?Να τον εχω στα ποδια μου με σκοπο να με εξοντωσει?Μεσα στο ιδιο το σπιτι μουΑν και καλο θα ηταν να μην μπλεξουμε με θρησκειολογια, αυτο που γραφεις ειναι σωστο οσον αφορα την Π. Διαθηκη, αλλα σε προτρεπω να ψαξεις περισσοτερο πως διαμορφωθηκε ο Χριστιανισμος σε σχεση με τον Ελληνισμο και οχι να κανεις αμεσο συσχετισμο των δεινων που επεφερε. Π.χ, στην επανασταση του '21 οι οπλαρχηγοι αναφερονταν 'στους ενδοξους Βυζαντινους πατερες μας' κατι που οπωσδηποτε δεν ειναι τυχαιο. Καλο ειναι να εξεταζουμε προσεκτικα τι προσεφερε ο καθενας στην εποχη που βρεθηκε
-
Νά διορθώσω σήμερα(γιατί τώρα διάβασα όλο τό άρθρο)!!!
Τό National Geographic,πρίν από αυτή τή παράγραφο γράφει:
'Στήν ανάλυση μας γιά τούς λαούς τής Ευρώπης θεωρούμε ως αληθείς δύο υποθέσεις:Πρώτον ότι όλοι οι ευρωπαίοι έχουν κοινή καταγωγή καί δεύτερον ότι οι μακρινοί πρόγονοι τών κατοίκων τής ηπείρου ήρθαν από τήν Ασία.Πρέπει νά επισημάνουμε ότι πολλοί έγκυροι μελετητές αμφισβητούν τήν ορθότητα αυτών τών παραδοχών,πού βέβαια δέν είναι απόλυτα τεκμηριωμένες'
Αυτό τό άρθρο,είχε δημοσιευτεί τόν δεκέμβριο τού 1918(και αυτό σήμερα τό είδα!!!),στό N.G. -
hunter ευτυχως που το διορθωσες γιατι θα τ'ακουγες....
μη μπερδευουμε ΔΟΛ, μολ, NG, θρησκειες ολα μαζι γιατι δε θα μας βγαλει πουθενα...
η εκκλησια μας εδωσε τον τιτλο Μεγας στον Κωνσταντινο Α' και στον Θεοδοσιο Α'...το αισχος ειδικα στη περιπτωση του δευτερου ξεπερνα τα ορια! αιδως!
και αφηνει τον Κωνσταντινο Παλαιολογο χωρις μια, εστω, αναφορα!
πιστευω οτι με την επικρατηση του χριστιανισμου ο Ελληνας φανατιστηκε θρησκευτικα, υπεροξυγονωθηκε! -
Γιατί βρέ Αδη νά τά άκουγα;Συζήτηση κάνουμε καί ο καθένας 'δίνει' ότι έχει!!!Στή συγκεκριμένη περίπτωση έκανα μία αναφορά,σέ κάτι πού διάβασα χτές (μόλις αγόρασα τό περιοδικό),καί αυτό έγινε γιά να υπάρξει συνέχεια στήν (πολύ ενδιαφέρουσα,κατά τή γνώμη μου) συζήτηση.Απλά αποδείχτηκε ότι βιάστηκα πολύ!!!
Πάντως θά ήθελα νά μάθω ποιά είναι ή επικρατέστερη θεωρεία,γιά τήν καταγωγή των λαών τής Ευρώπης!!!Εχει κάποιος νά μού προτείνει κάτι; -
οχι ρε συ... απλως επεσε και μενα αυτο το τευχος στα χερια μου και το διαβασα...απλως στο πρωτο ποστ δεν συμπληρωσες το παραπανω. θα σε συμπληρωνα εγω ούτως ή άλλως!
πλακα εκανα! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πάντως θά ήθελα νά μάθω ποιά είναι ή επικρατέστερη θεωρεία,γιά τήν καταγωγή των λαών τής Ευρώπης!!!Εχει κάποιος νά μού προτείνει κάτι;http://www.ancientgr.com ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ site, ειδικα το παραρτημα με τα ευρηματα, εχω σωσει σχεδον τα παντα στον σκληρο
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
...Πάντως θά ήθελα νά μάθω ποιά είναι ή επικρατέστερη θεωρεία,γιά τήν καταγωγή των λαών τής Ευρώπης!!!Εχει κάποιος νά μού προτείνει κάτι;Nα στο θέσω έτσι, η ινδοευρωπαική θεωρία διδάσκεται στα σχολεία και στα πανεπιστήμια ώς η επικρατέστερη.
Μπουφαρτιγκ (Ελευθεροτυπία 31-8-97 και National Geographic Δεκ. 1999). **Ούτε ποτέ ανευρέθει έστω το παραμικρό αρχαιολογικό 'ινδοευρωπαικό' εύρημα, ούτε καν έχουμε υπαινιγμό από αρχαίους Ελληνες ή Ινδούς συγγραφείς, για την Ιστορία ή έστω την μυθολογία ή απλώς την παρουσία των 'ινδοευρωπαίων'. **Είναι παντελώς ανύπαρκτοι.
Σου προτείνω αρχαίους συγγραφείς, οι εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ έχουν αρχίσει τιτάνια προσπάθεια για να εκδόσουν όλους τους αρχαίους συγγραφείς. Σημειωτέον πως η πλειονότητα των αρχαίων συγγραφέων ουδέποτε έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα, έτσι να συνειδητοποιήσουμε την κατάντιά μας.
-
Το βραδυ μετα τις 10 - 10:30 οποιος εχει χρονο ας παρακολουθησει ΝΕΤ, βαζει πολυ ωραια πραγματα, ειδικα καποιες συνεχειες με οδοιπορικο στα μικρασιατικα παραλια μετα τις 11:30
Ένα συνταρακτικό ντοκιμαντέρ του πολιτισμού ΜΑΣ