-
Μα καλά πόσο άσχημο μπρεί να είναι ένα αμάξι???
Η σχεδιαστική κατρακύλα συνεχίζεται...
Φυσικά στην Ελλάδα θα θεωρείται ...''ομορφο'!!!
-
Ο χρήστης AlfaRοmeo έγραψε:
Μα καλά πόσο άσχημο μπρεί να είναι ένα αμάξι???Η σχεδιαστική κατρακύλα συνεχίζεται...
Φυσικά στην Ελλάδα θα θεωρείται ...''ομορφο'!!!
O καθένας το κρίνει με τα δικά του κριτήρια, δεν είναι θέμα ούτε Ελλάδας ούτε Αγγλίας.
-
Οσο φεύγει το καμουφλάζ μου αρέσει και περισσότερο. Νομίζω ότι στις τελικές φωτογραφίες θα δείχνει ωραίο. Και κρίνοντας από την 5θυρη από κοντά θα είναι ακόμα καλύτερο. Πάντως μην είστε απόλυτοι με την εμφάνιση. Είναι πολύ σχετικό.
-
Αυτά τα περί σχετικότητας της εμφάνισης ,αν και είναι 'περίπου' προφανή, εγώ τα βλέπω ως υπεκφυγές...
Αν είσασταν ΣΙΓΟΥΡΟΙ θα λέγατε ... 'ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ!!!'
Αλλά ενώ σας ξυνίζει το παίζεται σοσιαλιστές για να το παίξεται συμπαθείς ... και δικηγόροι των αδυνάτων ,των αδυνάτων που δεν θα ξεφύγουν από την παγίδα της υπερτιμημένης και κακόγουστης επιλογής της ... μιας και είναι η μοναδική τους ευκαιρία να φανούνε σπουδαίοι μέσα από την μετριότητα τους...
Μου θυμίζετε τους εργατοπατέρες ώρες ώρες...
-
Το αν κάποιος βρίσκει κάτι όμορφο ή άσχημο είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα.
-
Αυτά τα περί σχετικότητας της εμφάνισης ,αν και είναι 'περίπου' προφανή, εγώ τα βλέπω ως υπεκφυγές...Τι εννοείς περίπου προφανή; Αν τα βλέπεις περίπου προφανή, πώς από την άλλη τα θεωρείς υπεκφυγές; Είναι ή δεν είναι υποκειμενική η ομορφιά; Όσο όμορφη μπορεί να σου φαίνεται η Βrera, άλλο τόσο άσχημη και ατσούμπαλη μπορεί να φαίνεται σε εμένα, για τα ΔΙΚΑ μου τα γούστα.
Σίγουροι πώς να είμαστε; Έχεις δει το αυτοκίνητο εσύ έτοιμο, ακαμουφλάριστο στον δρόμο;
Αλλά ενώ σας ξυνίζει το παίζεται σοσιαλιστές για να το παίξεται συμπαθείς ... και δικηγόροι των αδυνάτων ,των αδυνάτων που δεν θα ξεφύγουν από την παγίδα της υπερτιμημένης και κακόγουστης επιλογής της ... μιας και είναι η μοναδική τους ευκαιρία να φανούνε σπουδαίοι μέσα από την μετριότητα τους...
Ξέρεις εσύ τι παίζει στο μυαλό μου; Ξέρεις αν μου αρέσει το αμάξι αυτό; Μήπως είσαι ξανθός, με μακρύ μαλί και οδηγείς 360 modena; Να μου πεις και τον καφέ αν είναι.
Κανείς εδώ μέσα (από τους σοβαρούς χρήστες τουλάχιστον, μην πάρω κανέναν στον λαιμό μου), δεν είναι δικηγόρος κανενός-παρά μόνο του εαυτού του όταν χρειάζεται να εξηγήσει τις απόψεις του. Και πίστεψέ με, εδώ μέσα οι σοσιαλιστές δεν είναι και τόσο συμπαθείς.
-
Οταν ειδα αυτες τις λιγοτερο καμουφλαρισμενες φωτογραφιες μου ηρ8ε στο μυαλο η διπορτη Ε30. Εννοωντας οτι εχει μεγαλες γυαλινες επιφανειες κ λιγοτερο σχημα κουπε, που ουσιαστικα ειναι ενα σενταν με -2 πορτες.
-
Αυτά τα περί σχετικότητας της εμφάνισης ,αν και είναι 'περίπου' προφανή, εγώ τα βλέπω ως υπεκφυγές...Αν είσασταν ΣΙΓΟΥΡΟΙ θα λέγατε ... 'ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ!!!'
Είσαι αδιόρθωτος, ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ κολλημένος και απορώ γιατί ασχολούμαι μαζί σου.
-
Ένα PS για το πως μπορεί να είναι η Μ1...
Εμένα πάντως αυτό που βλέπω μου αρέσει πολύ...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αυτά τα περί σχετικότητας της εμφάνισης ,αν και είναι 'περίπου' προφανή, εγώ τα βλέπω ως υπεκφυγές...
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ κολλημένος είσαι προφανέστατα ΕΣΥ γιατί ΕΣΥ ασχολήθηκες μαζί μου!
Εγώ έκανα απλά ένα ΓΕΝΙΚΟ και ξεκάθαρο σχόλιο..
Κατόπιν απάντησα ΠΑΛΙ ΓΕΝΙΚΑ και απλά από ΕΥΓΕΝΕΙΑ ...
ΠΑΛΙ έδειξες το ΚΟΛΛΗΜΑ ΣΟΥ συνοδευόμενο αυτή τη φορά και από μια τάση αυτοψυχανάλυσης...
Μόλις τώρα απάντησα επί προσωπικού εγώ.Αααα ....... συνεπώς είσαι και ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι εννοείς περίπου προφανή;
Αυτό που καταλαβαίνεις...
Αν τα βλέπεις περίπου προφανή, πώς από την άλλη τα θεωρείς υπεκφυγές; Είναι ή δεν είναι υποκειμενική η ομορφιά;
Επειδή μάλλον είσαι φιλόλογος θα σου κάνω ένα μάθημα ΛΟΓΙΚΗΣ.
Το να 'είναι προφανές' κάτι δεν είναι με καμία δύναμη αντίθετο του *'να υπεκφεύγεις' *.
Μπορούν ανετότατα να δρουν παράλληλα και κυρίως συμπληρωματικά...
Επειδή όμως μπορεί να μην το κατάλαβες πάλι , έχω και παράδειγμα.Λόγω του τεκμηρίου της αθωότητας οφείλουμε μέχρι την διαξαγωγή της δίκης να μην κατάδειξουμε κανέναν από τους υποψήφιους εγκληματίες ως τον δολοφόνο , άσχετα αν έχουμε πέρα από αρκετα αποδεικτικά στοιχεία για να το κάνουμε...
Τα πράγματα είναι 'προφανή' και όμως ο τύπος υπεκφεύγει να μιλήσει...
Όμως εδώ δεν είναι κανενός είδους δικαστήριο και όμως κάποιοι υπεκφεύγουν ,απλά προσπαθούν να το παίζουν ανιδιοτελείς και συμπαθητικοί.
Από την μία ΟΛΟΙ οι Έλληνες βρίζουν τους πολιτικούς αλλά από την άλλη δρουν ΑΚΡΙΒΩΣ όπως αυτοί.Απλά το κάνουν σε κοινότητες μικρότερης κλίμακας...Κοινώς προσέξτε μην πάθετε τίποτα από την πολύ καλοσύνη και ανιδιοτέλεια εσείς οι καλοί και ανιδιοτελείς ... και αφήστε εμάς τους κακούς στην κατάντια μας!
Όσο όμορφη μπορεί να σου φαίνεται η Βrera, άλλο τόσο άσχημη και ατσούμπαλη μπορεί να φαίνεται σε εμένα, για τα ΔΙΚΑ μου τα γούστα.
Δεν θυμάμαι να είπα ποτέ την Μπρέρα όμορφη...
Ελπίζω να το το είπες για παράδειγμα και όχι να μου βάζεις λόγια στο στόμα για να πολώσεις το κλίμα...Υ.Γ. Βρίσκώ την Μπρέρα ...πολύ όμορφη!!!
-
Αν έχεις να πεις κάτι ουσιαστικό για το θέμα πες το...αλλιώς μη καταστρέφεις το τόπικ.
-
Τι εννοείς περίπου προφανή;
Αυτό που καταλαβαίνεις...
Αν τα βλέπεις περίπου προφανή, πώς από την άλλη τα θεωρείς υπεκφυγές; Είναι ή δεν είναι υποκειμενική η ομορφιά;
Επειδή μάλλον είσαι φιλόλογος θα σου κάνω ένα μάθημα ΛΟΓΙΚΗΣ.
Το να 'είναι προφανές' κάτι δεν είναι με καμία δύναμη αντίθετο του *'να υπεκφεύγεις' *.
Μπορούν ανετότατα να δρουν παράλληλα και κυρίως συμπληρωματικά...
Επειδή όμως μπορεί να μην το κατάλαβες πάλι , έχω και παράδειγμα.Λόγω του τεκμηρίου της αθωότητας οφείλουμε μέχρι την διαξαγωγή της δίκης να μην κατάδειξουμε κανέναν από τους υποψήφιους εγκληματίες ως τον δολοφόνο , άσχετα αν έχουμε πέρα από αρκετα αποδεικτικά στοιχεία για να το κάνουμε...
Τα πράγματα είναι 'προφανή' και όμως ο τύπος υπεκφεύγει να μιλήσει...
Όμως εδώ δεν είναι κανενός είδους δικαστήριο και όμως κάποιοι υπεκφεύγουν ,απλά προσπαθούν να το παίζουν ανιδιοτελείς και συμπαθητικοί.
Από την μία ΟΛΟΙ οι Έλληνες βρίζουν τους πολιτικούς αλλά από την άλλη δρουν ΑΚΡΙΒΩΣ όπως αυτοί.Απλά το κάνουν σε κοινότητες μικρότερης κλίμακας...Κοινώς προσέξτε μην πάθετε τίποτα από την πολύ καλοσύνη και ανιδιοτέλεια εσείς οι καλοί και ανιδιοτελείς ... και αφήστε εμάς τους κακούς στην κατάντια μας!
Όσο όμορφη μπορεί να σου φαίνεται η Βrera, άλλο τόσο άσχημη και ατσούμπαλη μπορεί να φαίνεται σε εμένα, για τα ΔΙΚΑ μου τα γούστα.
Δεν θυμάμαι να είπα ποτέ την Μπρέρα όμορφη...
Ελπίζω να το το είπες για παράδειγμα και όχι να μου βάζεις λόγια στο στόμα για να πολώσεις το κλίμα...Υ.Γ. Βρίσκώ την Μπρέρα ...πολύ όμορφη!!!
Προφανώς και δεν κατάλαβα για να σε ρωτάω.
Αν κάποιος υπεκφέυγει, αυτός είσαι εσύ. Σε ρώτησα, είναι η ομορφιά υποκειμενική ή όχι;
Την μπρέρα φυσικά και την είπα για παράδειγμα, αλλά έπεσα και μέσα κιόλας. Είδες λοιπόν, εμένα δεν μου αρέσει καθόλου. Γίνεται αυτό;
Α, και δεν είμαι φιλόλογος, έπεσες πολύυυυ έξω.
-
Αυτά τα περί σχετικότητας της εμφάνισης ,αν και είναι 'περίπου' προφανή, εγώ τα βλέπω ως υπεκφυγές...Αν είσασταν ΣΙΓΟΥΡΟΙ θα λέγατε ... 'ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ!!!'
Από τα πλέον άσχετα post που έχω δει στο forum. Ούτε τι θες να πεις κατάλαβα, ούτε από που πιάστηκες για να πεις αυτά που λες . . .
Αν μόνο εγώ είμαι αυτός που δεν βγάζει νόημα, τότε έχω προφανέστατα πρόβλημα αντίληψης. Αν δε βγάζουν και άλλοι όμως. . . τότε έχεις εσύ πρόβλημα διατύπωσης... ή απλά θες να δημιουργείς θόρυβο, -έτσι μωρέ για χαβαλέ-, οπότε τσάμπα τα 5 λεπτά από τη ζωή μου που έκατσα να γράψω αυτό το post και να ασχοληθώ με troll....
-
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
¸íá PS ãéá ôï ðùò ìðïñåß íá åßíáé ç Ì1...ÅìÝíá ðÜíôùò áõôü ðïõ âëÝðù ìïõ áñÝóåé ðïëý...
+1 ...........äåí îÝñù ãéá óáò áëëÜ åãù äåí åßìáé óïóéáëéóôçò.
-
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ κολλημένος είσαι προφανέστατα ΕΣΥ γιατί ΕΣΥ ασχολήθηκες μαζί μου!
Εγώ έκανα απλά ένα ΓΕΝΙΚΟ και ξεκάθαρο σχόλιο..
Κατόπιν απάντησα ΠΑΛΙ ΓΕΝΙΚΑ και απλά από ΕΥΓΕΝΕΙΑ ...
ΠΑΛΙ έδειξες το ΚΟΛΛΗΜΑ ΣΟΥ συνοδευόμενο αυτή τη φορά και από μια τάση αυτοψυχανάλυσης...
Μόλις τώρα απάντησα επί προσωπικού εγώ.Αααα ....... συνεπώς είσαι και ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ!!!
Μήπως θέλετε να αρχίσουμε να 'διορθώνουμε' τα πράγματα με τον εύκολο τρόπο??? Έλεος πια
-
edit [Krus]
-
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
Ένα PS για το πως μπορεί να είναι η Μ1...Εμένα πάντως αυτό που βλέπω μου αρέσει πολύ...
So good to be true ?
ή...
So good that is gonna be true?Αν πάντως βγει στην παραγωγή τέτοια bmw (έστω και Μ-pack), μάλλον θα τρέχω για δάνεια βάζοντας υποθήκη και τα σώβρακά μου...
-
ΘΑ βγει στην παραγωγή!
Θα βγει και έκδοση Μ (Μ1) και με σπορ πακέτο Μ. Το απίστευτο μοτέρ που θα βγει προς το παρόν...είναι το 2.0Τ με 219άλογα το οποίο κατά τα φαινόμενα θα είναι twin-turbo
-
Βλέπω απο μερικές πηγές οτι το Μ1 θα φορέσει το 3.0 bi-turbo σε πουσαρισμένη μορφη.
Απο την άλλη εχει αναφερθει οτι θα φορέσει καινουργιο 6 κιλυνδρο στα 350 αλογα.
Έχουμε καμια αλλη πληροφόρηση σε αυτό?
BMW σειρά 1