-
Δηλαδή πού πουλάς τους τόνους πατάτας σου; Όχι στην λαϊκή; Και πώς θα φάει ο ελληνικός λαός;;;; Τσιαμτσίκαααα!!!
Σε εσένα βασιζόμαστε Πάσχο για να χορτάσουμε πατάτα...
φρεσκοτηγανισμένη στο αγνό παρθένο ελαιόλαδο της φριτέζας σου... -
Κοίτα να δεις...( ).Εγω δεν εχω καμία σκέση με τις πατάτες..Εσυ δεν ξέρω..μεχρι να μαθεις να κουμανταρεις ενα οχημα (γιατι να οδηγεις δεν ξερεις) εχεις κανει πολλες πατατες,αλλα το ανησηχυτικό είναι ότι συνεχιζεις να κάνεις..
Η φριτεζα μου ειναι ανενεργη εδω και καιρό ρε.Πλέον δεν καιω σταγονίδιο..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Η φριτεζα μου ειναι ανενεργη εδω και καιρό ρε, γλίστρησα σε κάτι λάδια στο γκαράζ και φριτέζα γιοκ.Πλέον δεν καιω σταγονίδιο, πως να κάψω άλλωστε αφού το... 'αμάξι' είναι βίδες? -
Καταρχήν να σε ευχαριστήσω που αναγνωρίζεις ότι έχω όχημα και όχι κουβά.
Αλλά οκ, έχεις φριτέζα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζεις την ανωτερότητα του δικού μου αυτοκινήτου.
Όσον αφορά τα οπωροκηπευτικά, ναι, έχω κάνει μερικές πατάτες, αλλά σταμάτησα εδώ και καιρό γιατί ήταν ασύμφορο να παράγω από την στιγμή που εισάγουμε από έξω πιο φτηνά.
Εσύ βέβαια, επιμένεις, θέλοντας να στηρίξεις την ελληνική αγροτιά, κάτι το οποίο σέβομαι αφενός, αλλά ταυτόχρονα λυπάμαι γιατί αναλογίζομαι τι θα έχουν δει τα μάτια των συνανθρώπων σου.
Συμπερασματικά, σταμάτα να καλλιεργείς πατάτες, δεν κάνει καλό στην υγεία σου.
-
Μπα που να φας τη γλώσσα σου ρε κακομαθημένο..
Κριμα ρε...τόσα λεφτα που του χω ριξει να πανε χαμένα...
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Αποτέλεσμα: γδέρνω το πίσω αριστερό φτερό στην κολώνα. Το αποκορύφωμα: ο γείτονας που μπαίνει εκείνη τη στιγμή στο αυτοκίνητό του με κοιτάει ξαφνιασμένος. Κι εγώ για να το παίξω άνετος συνεχίζω να πατάω γκάζι και γδέρνω και την πόρτα! Και σαν να μην συμβαίνει τίποτα, βάζω πρώτη και φεύγω χωρίς να δω καν τι έκανα στο αυτοκίνητό μου!
-
πατάτες νέου οδηγού? ωραίο θεματάκι...
Καταρχάς ακόμα να καταλάβω πως σβούριζα τόσο έντονα με προσθιοκίνητο. Το καλό με τη σβούρα είναι πως το αμάξι τρώει όλη του την κινητική του ενέργεια και δεν βγάινεις εκτός δρόμου. Άμα σου φύγει η μούρη την έχασες για τα καλά. Το καλό είναι πως παρά τα τόσα γλιστρήματα, εξόδους και πιρουέτες δεν χτύπησα πουθενά το όχημα!!! Χώρια που μόλις σταματούσαν οι σβούρες και συνειδητοποιούσα ότι όλα ήταν εντάξει λυνόμουνα στο γέλιο
Ε γδαρσιματάκια τα έχουμε κάνει. Είτε εξαιτίας ταλαίπωρων που πάρκαραν ΑΚΡΙΒΩΣ στη γωνία είτε σε κακοσχεδιασμένη οικιάκη θέση στάθμευσης. Γενικά παράπονο δεν έχω, είμαι πολύ κωλόφαρδος στην οδήγηση
-
πριν 6 χρόνια αφηρημένος κάνω μια όπισθεν στο κουπέ μου και ακουμπάω ένα κολωνάκι σπάζοντας τον πίσω προφυλακτήρα... 130000δρχ για την απροσεξία μου...η πλάκα ήταν ότι το έβλεπα από τον καθρέφτη αλλά δεν το υπολόγισα...φανταστείτε να ήταν κάνα παιδάκι από πίσω... τεράστια ηλιθιότητα η οποία δεν περιγράφεται με λόγια...1000 φορές να με βάζανε να έκανα όπισθεν στο σημείο αυτό δεν θα το χτύπαγα...λες και το σημάδευα...
-
Λα γκράντε πατάτα:
ήμουν νέος οδηγός και είχα ψιλοχαθεί σε μια άγνωστη ερημική περιοχή. Κάνω σινιάλο λοιπόν σε έναν κύριο με μαύρη BMW που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση για να του ζητήσω πληροφορίες. Σταμάτησε εκείνος μερικά μέτρα αφού με πέρασε κι εγώ έκανα όπισθεν για να τον φτάσω και να του ζητήσω κατευθύνσεις. Κάνοντας πίσω λοιπόν... έπεσα πάνω στο φτερό του.
Του έδωσα κάποια δεκαχίλιαρα που είχα πάνω μου για να το διορθώσει ο άνθρωπος (ευγενέστατος) κι έφυγα σαν βρεγμένη γάτα. -
Καλοκαιράκι, εγώ με την Corola του μπαμπά και 4 μήνες οδηγός. 'Έχω φορτώσει 5 άτομα μέσα, 2 συμμαθητές και 2 φίλες και επιστρέφουμε από Νέα Φιλαδέλφεια προς κέντρο. Λόγω κίνησης στην Πατησίων σκέφτομαι να πάω από Αχαρνών. Υπάρχουν 2 δρόμοι που περνάνε κάτω από μία γέφυρα που από πάνω περνάει ο ηλεκτρικος και καταλήγουν κάθετα σε φανάρι στην Αχαρνών. Δεν θυμάμαι σε ποιόν από τους 2 την έκανα την πατάτα. 'Βρυχάται' η Κορόλα, επιταχύνει, ήταν και κατηφόρα, τεσπά, περνάω κάτω από την γέφυρα με 100 χλμ/ώρα. Μπροστά μου το φανάρι της Αχαρνών με ουρά 10 αυτοκινήτων περίπου. Πατάω φρένο πανικού, παίζω όσο μπορούσα για να αποφήγω το μπλοκάρισμα των τροχών, αλλά 5 άτομα μέσα στην κορόλα, πολλά τα χιλιόμετρα και η ανηφόρα που περίμενα για να με κόψει ήταν τελικά οριζόντιο έδαφος...
Τα φώτα στοπ του κακόμοιρου μπροστά να πλησιάζουν επικύνδυνα, εγώ να σκέφτομαι 'γαμότο έχω και ανήλικες μέσα' (οι κοπέλες ήταν κανα 2 χρόνια μικρότερες από εμάς), και τελικά για να μην τα πολυλογώ μία ΘΕΟΣΤΑΛΤΗ λακούβα έκοψε και τα τελευταία χιλιόμετρα 2-3 πόντους πριν φιλήσω τον προφυλακτήρα του μπροστινού.
Δεν μιλάει κανείς, είμαι διαγώνια στον δρόμο, ανάβει πράσινο, περνάω το φανάρι και συνεχίζουμε στην διαδρομή μας... Όλο το βράδυ δεν μπορούσα να ελέγξω το αριστερό μου πόδι από το τρέμουλο...
-
μόνο τηγανιτές...
-
οφφ τοπικ!
και καφε κανουμε -
Πέρασα με κόκκινο στην Β.Σοφίας. Το είδα αλλά δεν έδωσα σημασία (λόγω κούρασης και κουβέντας). Ευτυχώς το άλλο ρεύμα δεν είχε ξεκινήσει ακόμα.
-
η δικια μου μεγαλη πατατα,λιγο γνωστη εδω στο φορουμ μιας και ακουσα το κραξιμο της αρκουδας.
πριν πολλα χρονια οταν εκλεισα με φορτηγο εναν τυπο που περασε την αουτομπαν για πιστα.
τωρα που το ξανασκεφτομαι,ομολογω μαλακια μου.θα μπορουσα καλλιστα να δημιουργησω ατυχημα.εγκληματικο λαθος θα ελεγα τωρα.
τοτε ομως τα μυαλα ηταν στον ουρανο.
please μην αρχισετε τα κραξιματα παλι.βλακεια μου.ευτυχως εβαλα μυαλο.ας ειναι καλα ο πατερας μου. -
Kαλοκαίρι, Κεφαλονιά...
Φτάνουμε Άσσο για μπανιο. Παρκάρω δίπλα σε ένα τοιχάκι (απ την πλευρα του οδηγού) σε μια πολύ στενάσχωρη θέση. Πίσω μου κάδος απορριμάτων.Παρκάρω, κατεβαίνω και διαπιστώνω ότι με παίρνει να κάνω λιιιιγο πιο πίσω, προς τον καδο. Οπότε βαριεστημένος ξανακάθομαι στην θέση του οδηγου και πάω να κάνω όπισθεν χωρίς να κλείσω την πόρτα.
Κάνω 5 εκατοστά πίσω...ΜΠΑΜ!
Βρήκε η ανοιχτή πόρτα σε μια κολώνα σήματος κυκλοφορίας που εφαπτοταν στον τοιχο.Στράβωσε λίγο η άκρη της πόρτας και έφυγε το χρώμα σε ένα σημείο.
Ίσιωμα-στοκάρισμα-βάψιμο ολόκληρη (είχε και μια άλλη γρατσουνια που χαν κάνει). 90 ευρώ για να μαθω να κάνω μαλακίες.
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΟΠΙΣΘΕΝ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΡΤΑ.
-
ώχ ο Άσσος δεν είναι ένα χωριουδάκι σε μία μικρή χερσόνησο? θυμάμαι τον πανικό που γινόταν από αμάξια και τις διαμάχες για το αν τελικά παρκάραμε καλά, τουλάχιστον δεν υπήρχαν απώλειες...
-
Μέγιστη πατάτα έκανα πριν δύο καλοκαίρια όταν οδηγώντας προς Χαλκίδα σε μία στροφή και πηγαίνοντας γύρω στα 90 ή και παραπάνω τσίμπισα το φρένο λίγο παραπάνω απ'ότι έπρεπε. Προσπάθησα μια,δυό,τρείς φορέσ να το επαναφέρω αλλά στο τέλος μου'φυγε και άρχισε το 'γύρω γύρω όλοι' για αρκετή απόσταση, περνώντας και στο αντίθετο ρεύμα. Ευτυχώς άλλα αυτοκίνητα δεν κυκλοφορούσαν εκείνη την ώρα, αλλιώς η ιστορία θα ήταν διαφορετική.
-
Εγω έκανα μία εχτες.. Φτασαμε σε κλαμπ της Γλυφαδας με έναν φίλο μου να βρούμε τους υπόλοιπους της παρεας κατα τις 2.. Πάω να βγω από το αυτοκινητο του, δε βλέπω πόσο κοντα στον τοίχο εχει αφήσει το αυτοκινητο και βρίσκει λιγάααακι η πόρτα στον τοίχο! Ακουγεται το σχετικό 'γκαπ' λεω 'αουτς!!' τον κοιταω με απολογητικό βλέμμα.. Ευτυχως δεν ειχε γινει ζημια, αν και την άνοιξα απότομα, με συγχωρεσε και όλα καλά...
-
Προχθες... Ερημικος δρομος στη θεσσαλονικη, αριστερη κλειστη στροφη, η ασφαλτος γυαλι και με πιανει ορεξη για παιχνιδι... Κατεβαζω 2α, δινω γκαζι ,παιρνω τη στροφη και βλεπω ενα (παρανομα) παρκαρισμενο να ερχετε κατα πανω μου... Ευτυχως το ελεγξα και σταματησα κυριολεκτικα 4-5 cm πριν τη στουκα.
-
η μεγαλύτερη πατάτα μου όταν στούκαρα το δύσμοιρο Saxo VTS μου.
πήγαινα ένα 320 στον προφυλακτήρα (μου την κάρφωσε εκείνη την μέρα ο τύπος) ώσπου πετάχτηκε ένας παπούς από ένα στενό. Ο 320 στα φρένα για να τον αποφύγει κι εγώ στις άγκυρες για να μην πέσω πάνω του.
Για να το σώσω το έβγαλα αριστερά στο αντίθετο ρεύμα στο οποίο εκείνη την ώρα έμπαινε ο παπούς. Τον βρήκα στην πίσω πόρτα. Το δικό μου 3 χιλιάρικα ζημιά και πώληση στον ασφαλιστή μου.Για την ιστορία ο παπούς οδήγαγε ένα Κορόλα...
ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ "ΠΑΤΑΤΕΣ"?