-
Θελω και εγω να διαλυσω μια GT3 (σε πιστα) !!!
-
Κι εγώ, αλλά πάνω απ'όλα θέλω να τη ρίξω πάνω σε τροχόμπατσο!!!
-
Ελα τωρα Κωστα, μη γινεσαι κακος!!! Να μαγαρισεις το αυτοκινητο???
Υπαρχουν τοσοι πολλοι που μπορεις να πεσεις πανω τους και να το ευχαριστηθεις περισσοτερο!!!
-
Ναι, στον Πάουελλ τον σκύλο τον αράπη το Ραν-Ταν-Πλαν, σε κάτι Σαρόνια και Πέρλες και Ασκρόφτια και θάμνους και λοιπά τσουτσέκια... Αλλά μου πέφτουν λίγο μακριά και δεν έχω και την ισχύ πυρός να τους πλησιάσω. Οπότε, θα αρκεστώ σε κάνα χαζόμπατσο που θα μου είναι κρυμμένος πίσω από χαρτόκουτο, να δεις πώς θα γίνει το 'μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και... τον ήπιε'!!!
-
Καλά ρε skullone, δε βαριέσαι να λες συνέχεια τα ίδια και τα ίδια πράγματα; Εδώ βαριέμαι εγώ που τα διαβάζω. Έχεις γίνει λίγο gavriil μου φαίνεται.
-
Μα βρε συ, όλοι μας δεν επαναλαμβάνουμε την προσωπική μας άποψη και τον τρόπο θεώρησής μας; Όταν η αντιμετώπισή σου σε μια γκάμα θεμάτων κυμαίνεται σε κάποια συγκεκριμένα πλαίσια και δεν αλλάζει, λογικό είναι τελικά να επαναλαμβάνεσαι. Εδώ κατέληξε ο Ακάλυπτος να επαναλαμβάνεται, ενώ το ίδιο πάθανε και οι Α.Μ.Α.Ν., δε θα συνέβαινε σ'εμένα ή σε οποιονδήποτε άλλο;
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Εγώ θα χαρώ αν οι 4Τ πάρουν τον Παντελή τον Πατέλο πάντως. Ο άνθρωπος είναι ΦΟΒΕΡΟΣ και είναι και πολύ καλό παιδί (και τρελαμένος με το αυτοκίνητο, κάτι που φαίνεται και στα κείμενά του).
Όντως ο Πατέλος είναι πολύ καλός και ο μόνος 'χεράς' που έχει μείνει στο Drive. Βέβαια και αυτός έχει κάνει τα 'λαθάκια' του, αλλά ΚΑΝΕΝΑ πειοδικό δεν τα λέει αυτά
Λένε μόνο οτι τρακάρανε κανένα φτερό ή καμιά ζάντα!
Γκουχ γκουχ... ρωτήστε στην Audi και στη Subaru... (και όχι μόνο)
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Αλλά για την Porsche GT2 (ή ήτανε GT3), που διαλύσανε τελείως στο εξωτερικό ΔΕΝ είπανε τίποτα!
pote egine auto, apo poious.
profanws kai ta atyximata symbainoun. pantws kalo einai na piezoume ta autokinita mono stin pista.
-
Γιατί μόνο στην πίστα; Επειδή έτσι βολεύει τους κατασκευαστές;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Γιατί μόνο στην πίστα; Επειδή έτσι βολεύει τους κατασκευαστές;gia na min prokaloume atyximata
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Γιατί μόνο στην πίστα; Επειδή έτσι βολεύει τους κατασκευαστές;
gia na min prokaloume atyximata
Σωστός Αγη!!
-
Και στην πίστα μπορείς να το πάθεις. Αν είναι έτσι, θα πρέπει να τυλιχτούμε σε κουκούλια και να μην κάνουμε απολύτως τίποτα.
Θα σου αναφέρω μια όμορφη ιστοριούλα που περιέγραψε σε επιστολή του αναγνώστης αγγλικού περιοδικού για κλασσικά αυτοκίνητα. Τα ξημερώματα της πρωτοχρονιάς (δηλαδή ακόμα σκοτάδι ήταν), κατευθυνόταν κάτω από ΠΟΛΥ δυνατή βροχή και ορατότητα λιγότερο από 20 μέτρα προς τη δουλειά του σε μια διπλανή πόλη με το Punto βανάκι του (κλειστά δηλ. πίσω παράθυρα και αδιαφανή), όταν άκουσε έναν απίστευτο θόρυβο και ίσα που πρόλαβε να δει μια Bentley του μεσοπολέμου να τον προσπερνά με απίστευτα μεγάλη ταχύτητα. Δεν ήταν λιμουζίνα. Ανοιχτή ήταν, με πολύ μικρό παρμπρίζ και τον οδηγό πλήρως εκτεθειμένο στη βροχή. Ο οδηγός της Bentley οδηγούσε τυλιγμένος σε ένα χοντρό δερμάτινο μπουφάν, με δερμάτινο κράνος και γυαλιά εκείνης της εποχής. Ο οδηγός του Punto πάτησε τέρμα το γκάζι για να τον φτάσει. Τον έφτασε, τον προσπέρασε για να τον δει καλά, και μετά έκανε στην άκρη, ανοίγοντας το παράθυρό του για να ακούσει το βρυχηθμό του κινητήρα της Bentley, ο οποίος έκανε το Puntάκι να τρέμει σύγκορμο, καθώς ο παλαβός με τη Bentley προσπέρναγε και χανόταν μέσα στη νύχτα.
Μέσα σε σφοδρή καταιγίδα, εκτεθειμένος, με κάτι πάνλεπτα cross-ply λαστιχάκια, μια ανοιχτή και δύστροπη αντίκα της δεκαετίας του '30 και πήγαινε το τέρας χωρίς αύριο. Πάμε στοίχημα ότι εκείνο το ξημέρωμα, αυτός ήταν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον πλανήτη; Μπορούσε να κάτσει σπίτι. Στη ζεστασιά του. Στην κουβερτούλα του.
Κι όμως, είπε 'sod it, I'm going out to do some living'.
Ριψοκινδύνεψε; Αναμφίβολα. Ξεβολεύτηκε; Οπωσδήποτε. Το απόλαυσε όμως;
ΝΑΙ.
-
Και στην πίστα μπορείς να το πάθεις. Αν είναι έτσι, θα πρέπει να τυλιχτούμε σε κουκούλια και να μην κάνουμε απολύτως τίποτα.den milame gia mas, alla gia kapoion pou etyxe na pernaei pigainontas stin douleia tou.
Stin pista opoios mpainei ypografei xarti.
-
Ένας πραγματικά ικανός οδηγός ξέρει και να το πάει το αυτοκίνητο και να είναι απόλυτα ασφαλής για τον περίγυρό του.
Εγώ πάντως προτιμώ τη λογική του 'sod it, I'm going out to do some living'.
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Αλλά για την Porsche GT2 (ή ήτανε GT3), που διαλύσανε τελείως στο εξωτερικό ΔΕΝ είπανε τίποτα!
pote egine auto, apo poious.
profanws kai ta atyximata symbainoun. pantws kalo einai na piezoume ta autokinita mono stin pista.
Απο το Drive, με οδηγό τον Πατέλο. Ατυχήματα φυσικά και συμβαίνουν (ήτανε σε πίστα). Δεν κατακρίνω το γεγονός αυτό. Αυτό που με ενοχλεί είναι οτι ΚΑΝΕΝΑ περιοδικό ΔΕΝ λεεί τίποτα γιαυτά, όπως λένε π.χ. στα Αγγλικά.
Κια τώρα το Drive, έκανε 'διαφήμιση' στις σελίδες του οτι είναι το μόνο Ελληνικό περιοδικό που λέει για τα ατυχήματα και τις ζημιές που προκαλέσανε, αλλά λένε μόνο τα μικρά!!
Να μην παρεξηγηθώ. Διαβάζω και τα 2 περιοδικά, 4Τ έχω όλα τα τεύχη απο το 1986 και Drive όλα τα τέυχη απο την αρχή. Μαρέσουνε και τα 2 περιοδικά για διαφορετικούς λόγους. Απλώς έκανα μια παρατήρηση.
-
Νομίζω ότι το Drive έλεγε ότι είναι το μόνο που παραδέχεται τα συντακτικά και ορθογραφικά λάθη και τις παραδρομές. Αυτό είχα καταλάβει εγώ από το κομματάκι εκείνο που έχει πάντα σε κάθε τεύχος.
-
Νομίζω ότι το Drive έλεγε ότι είναι το μόνο που παραδέχεται τα συντακτικά και ορθογραφικά λάθη και τις παραδρομές. Αυτό είχα καταλάβει εγώ από το κομματάκι εκείνο που έχει πάντα σε κάθε τεύχος.Σε αυτό έχεις δίκιο Κωνσταντίνε. Αλλά είχε γράψει και κάπου αλλού (δεν θυμάμαι το άρθρο, νομίζω σε ΔΜΔ, που είχανε τρακάρει) οτι το Drive, είναι το μόνο που παραδέχεται τα τρακαρρίσματα που κάνανε κλπ.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Όντως ο Πατέλος είναι πολύ καλός και ο μόνος 'χεράς' που έχει μείνει στο Drive. Βέβαια και αυτός έχει κάνει τα 'λαθάκια' του, αλλά ΚΑΝΕΝΑ πειοδικό δεν τα λέει αυτά
Ξέρεις κάτι, από πρώτο χέρι?
Να σου πω και το άλλο όμως, εδώ τρακάρουν οι οδηγοί αγώνων, δεν θα τρακάρουν οι δοκιμαστές των περιοδικών? -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ξέρεις κάτι, από πρώτο χέρι?
Να σου πω και το άλλο όμως, εδώ τρακάρουν οι οδηγοί αγώνων, δεν θα τρακάρουν οι δοκιμαστές των περιοδικών?Nαι, εκτός από το S3 που αναφέρθηκε πιο πάνω, πιο πρόσφατο (αρχές 2003) είναι ένα STi που έφερε κάτι τούμπες έξω από τη Θήβα λόγω πάγου, με ευτυχώς ελαφρούς τραυματισμούς. Tο θέμα είναι που τρακάρουν οδηγοί αγώνων, στην πίστα και στις ειδικές ή στους ΔHMOΣIOYΣ (όσο άδειοι και να είναι) δρόμους;
Παρατηρήσεις με φιλική διάθεση