-
Μου ήρθε σαν flash αυτό το νέο θέμα...
Αν δεν σας αρέσει no problem!Ποιος πιστεύει ότι το αυτοκίνητο του είναι ιδιαίτερο σε κάτι συγκεκριμένα!?
Όλοι τα αγαπάμε βέβαια οπότε για εμάς είναι ιδιαίτερα!Απλά εννοώ ποιος πιστεύει ότι μεταξύ των μελών του forum έχει το πιο
-γρήγορο αυτοκίνητο
-αργό αυτοκίνητο
-παλιό αυτοκίνητο
-καινούργιο αυτοκίνητο (3 ωρών?!)
-όμορφο
-άσχημο (του έτυχε και το οδηγάει!)
-μικρό
-μεγάλοκαι διάφορα τέτοια.....
Σε τι ξεχωρίζει το αυτοκίνητο μας αν ξεχωρίζει σε κάτι βέβαια!
Να δώσουμε και βραβεία δηλαδή στο τέλος!!!!
-
Αν δεν σας αρέσει no problem!Ποιος πιστεύει ότι το αυτοκίνητο του είναι ιδιαίτερο σε κάτι συγκεκριμένα!?
Όλοι τα αγαπάμε βέβαια οπότε για εμάς είναι ιδιαίτερα!Απλά εννοώ ποιος πιστεύει ότι μεταξύ των μελών του forum έχει το πιο
-γρήγορο αυτοκίνητο
-αργό αυτοκίνητο
-παλιό αυτοκίνητο
-όμορφο
-μικρό
-
-γρήγορο αυτοκίνητο
-αργό αυτοκίνητο
-παλιό αυτοκίνητο
-όμορφο
-μικρό
-
odigw ena apo ta pio mikra se kibismo kai megethos amaksia... suzuki alto '93 800cc... mhkos den thimame alla tromera mikro... pio mikra mono smart, cooper (aythentiko) fiat 127...
-
Htan to proto autokinito pou telika h8ela kai phra xoris alles paraxorishs logo oikonomikon h oikogeniakhs katastashs. Bare8ika na blepo autokinita sto dromo kai na euxomai na exo kai ego ena tetio (A h B) kapia mera.
Eimai hlikrina 100% tora ikanopihmenos. Brhka to tairi mou. Afou to zhleuh kai h gkomena shmenh ekkana kalh epilogh.
Ores ateliotes exo perash pano tou. Xrhma poli dustixos. Mono enas mastoras to exei akoumpish kai auto otan exo anagkh apo udrabliko gerano gia na kano kapia metatroph. Eidalos 95% suntirishs kai metatropes eginean apo ta idia mou ta xerakia. Polhs xronos, udrotas kai xrhma exei pesh. Kai dustixos ta sxedia einai pola akoma. Sugkekrimena to ti exo kanh sto oxhma mporite na deite edo. Pla sabatokuriaka kai poli kraksimo epese apo to partner mou thn amelisa ligaki. hehe alla trelenete na thn pigeno bolta se strofes. http://www.j-body.org/members/ouzopower/cars/2/
Dedomena:
- It's fast (Gia mena)
- Stribh opos kai opte 8es me thn entolh tou pilotou
- Kai frenarh kala
Telios sundiasmos gia pista.
Subjective:
- Looks. Auta einai gousta. Ego den xorteno na to blepo. Se allon mporh na mhn mou tous aresh ka8olou emfanisiaka.
http://www.pbase.com/image/17260917
Einai Last of it's kind. Petixa thn teleuataia partida to SE. Den ftiaxnontai allo. Amaksoma me Double Wishbone brosta kai piso se auth thn katigoria den uparxh pia. Amaksoma me dikia tou platiforma afieromeno mono se auto to modelo liga pia.
-
Εμμμμ, το αμαξάκι μου δεν έχει τίποτα ιδιαιτέρως χαρακτηριστικό, αλλά είναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!!! Το πρώτο πράγμα που αγόρασα εγώ (εντάξει βοήθησαν και λίγο οι γονείς, αλλά λίγο...απλά το πήρα γρηγορότερα), συντηρώ εγώ και γενικά πληρώνω εγώ!!!!
Αν θέλετε σώνει και καλά κάτι ξεχωριστό τα CD που έχει στα ράφια στις πόρτες
Κάτι βέβαια με γαργαλάει για καμιά μετατρπούλα (αύξηση κυβισμού), αλλά αν δεν έχεις λεφτά... μένεις στο γαργαλητό
-
Εγώ οδηγώ ένα Renault Megane 1.6 16V. Αυτό από το οποίο το ξεχωρίζουν όλοι είναι ένα λευκό, δαγκωμένο μήλο στην τάπα του ρεζερβουάρ.
-
Εχω jimny και... μοιαζει με Playmobil!!
Ειναι μικρο, αλλα θαυματουργο στις λασπες!!
Οταν μεγαλωσω θελω να γινω Grand Vitara
-
Ο χρήστης OUZO Power έγραψε:
Htan to proto autokinito pou telika h8ela kai phra xoris alles paraxorishs logo oikonomikon h oikogeniakhs katastashs. Bare8ika na blepo autokinita sto dromo kai na euxomai na exo kai ego ena tetio (A h B) kapia mera.Eimai hlikrina 100% tora ikanopihmenos. Brhka to tairi mou. Afou to zhleuh kai h gkomena shmenh ekkana kalh epilogh.
Ores ateliotes exo perash pano tou. Xrhma poli dustixos. Mono enas mastoras to exei akoumpish kai auto otan exo anagkh apo udrabliko gerano gia na kano kapia metatroph. Eidalos 95% suntirishs kai metatropes eginean apo ta idia mou ta xerakia. Polhs xronos, udrotas kai xrhma exei pesh. Kai dustixos ta sxedia einai pola akoma. Sugkekrimena to ti exo kanh sto oxhma mporite na deite edo. Pla sabatokuriaka kai poli kraksimo epese apo to partner mou thn amelisa ligaki. hehe alla trelenete na thn pigeno bolta se strofes. http://www.j-body.org/members/ouzopower/cars/2/
Dedomena:
- It's fast (Gia mena)
- Stribh opos kai opte 8es me thn entolh tou pilotou
- Kai frenarh kala
Telios sundiasmos gia pista.
Subjective:
- Looks. Auta einai gousta. Ego den xorteno na to blepo. Se allon mporh na mhn mou tous aresh ka8olou emfanisiaka.
http://www.pbase.com/image/17260917
Einai Last of it's kind. Petixa thn teleuataia partida to SE. Den ftiaxnontai allo. Amaksoma me Double Wishbone brosta kai piso se auth thn katigoria den uparxh pia. Amaksoma me dikia tou platiforma afieromeno mono se auto to modelo liga pia.
κουκλί φίλε, να το χαίρεσαι!
Σπύρος
-
εγω δυστυχως δεν εχω δικο μου αυτοκινητο και ετσι οδηγω του πατερα μου...
που ξεχωριζει??
στο οτι το οδηγω εγω!!!
ψωναραααααααααααααααααα!!!
-
nomizw pws to aytokinhto pou odhgw, diakrinete gia thn megalh axiopistia tou khnhthra tou kai giati einai to pio grigoro sta kubika tou, me diafwra apo ton deytero.
-
το δικο μου οχημα παλι ισχυριζετε οτι ειναι το ταχυτερο με διαφορα σε διαδρομες εως 15 Km μεσα στο κεντρο με κινηση, συμπεριλαμβανομενου και του μετρο...
-
[list:166bd8qq]Ειναι...GOLF [/list:u:166bd8qq][list:166bd8qq]Eιναι Γερμανικο............ειναι απο κουνια volkswagen [/list:u:166bd8qq]
-
Μα καλά ούτε ένας να πει ότι έχει το πιο γρήγορο αυτοκίνητο!?!?!?
Ντροπή!!!!
-
Μα καλά ούτε ένας να πει ότι έχει το πιο γρήγορο αυτοκίνητο!?!?!?
Ντροπή!!!!
[list:no9givw6]Κανεις δεν ειναι ποιο γρηγορος απο καποιον 'αλλον' [/list:u:no9givw6]
-
Το δικό μου ξεχωρίζει από μία μεγάλη γρατζουνιά στο πίσω δεξιό φτερό που έκανα πριν από 4 εβδομάδες και ακόμη δεν το έχω φτιάξει....
-
Εχω τρία αυτοκίνητα και το καθένα ξεχωρίζει για άλλον λόγο.
Το Xsara (1,8VTS) για την άνεση του οικογενειακού με απαράμιλο κράτημα.
Το Saxo (1,1 σκέτο) για την ευκολία μέσα στην πόλη.
Το 106Rallye 16V Group A για την διασκέδαση που μου προσφέρει στους αγώνες!!!
-
Με μεγάλη συγκίνηση σας αναφέρω ότι έχω ένα από τα **πιο αργά **αυτοκίνητα που έχουν βγει ποτέ στην ιστορία ! αλλά σίγουρα το πιο αργό του forum!!!!
Αν δεν υπάρχει κανένας με smart τότε έχω και την **πιο μικρή μηχανή ** στο forum !!!! 602 cc.
Άντε πήρα και εγώ βραβείο...
-
Λοιπον εμενα το αυτοκινητο μου εχει δυο καταπληκτικα αξεσουαρ. Ενα πανεμορφο κασκολ της Liverpool, που αγορασα απο τα Χανια, και ενα επισης φανταστικο σημαιακι της Liverpool, το οποιο αγορασα απο το μοναστηρακι.
Πως ειπατε, κολημενος με τη Liverpool? -
Δεν θυμάμαι ποιός έχει το πιο παλιό!
(Πάντως δεν είμαι εγώ)
Σε τι ξεχωρίζει το αυτοκίνητο σας !?!?!?!?