-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ωραίο χρώμα ; Νταξ δεν ζεσταίνει δεν λερώνει αλλά υπάρχουν και καλύτερα.Βεβαίως του 207 του πάει. Αλλά εγώ θα προτιμούσα το gris fer του Storm.
...Το δικό μου είναι το Gris Thorium ... που είναι σχεδόν ίδιο με το Gris Fer. Το Gris Fer αντικαταστάθηκε το 2009 από το Thorium.
Ωραίο (παρόμοιο και αυτό) είναι και το Gri Shark...Το κακό με τα γκρι μεταλλικά χρώματα είναι ότι η βρώμα και η σκόνη κάνει μπαμ από μακρυά...
Από την άλλη τα ανοιχτά χρώματα (ασημένιο και λευκό) έχω την εντύπωση ότι δείχνουν μεγαλύτερο το αμάξωμα...
Κατά ένα περίεργο τρόπο η βροχή ξεπλένει το ασημένιο χρώμα σε αντίθεση με τα σκουροχρώματα που δημιουργεί νεροκηλίδες από λάσπη και σκόνη.
Το βλέπω διαρκώς με το Cordoba στο γκαράζ μου. Το ένα αυτοκίνητο δίπλα στο άλλο και το 207 είναι συνέχεια μέσα στη βρώμα παρόλο που το πλένω συχνά. Το SEAT ως ασημένιο φαίνεται πάντα πλυμένο παρόλο που ο πατέρας μου το πλένει από σπάνια έως ποτέ...Θα προτιμούσα το 207 σε ασημένιο και έκανα τεράστια μπαρούφα που δεν το πήρα στο Gris Aluminium...
-
τι να πω κ εγώ ρε συ που έχω μαύρο ;
αλλά είχα να επιλέξω ανάμεσα σε ασημί, μαύρο κ κόκκινο. Ισως αν το ξανασκεφτόμουνα να έπαιρνα το ασημί αλλά είναι πολύ ξενέρωτο χρώμα ρε γμτ. Βέβαια ασημί με μαύρη ζάντα θα ήταν γλύκα αλλά προτιμώ τελικά το πλυμένο μαύρο με ανθρακί ζάντα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ωραίο χρώμα ; Νταξ δεν ζεσταίνει δεν λερώνει αλλά υπάρχουν και καλύτερα.Βεβαίως του 207 του πάει. Αλλά εγώ θα προτιμούσα το gris fer του Storm.
Aλήθεια όλοι λέτε για χαμηλή τιμή πόσο έπρεπε να κοστίζει ρε παιδιά ένα 207 με τον παλιό 1400αρη 3ετίας ; Πόσο είχε τότε καινούριο ;
13-14 δεν είχε; Με τόσα χιλιόμετρα και φρέσκο, συνήθως ζητάνε περισσότερα.
-
προφανως ηθελε να το δωσει σβελτα, νομιζω και στα 8 θα φευγε με τα χλμ που εχει αλλα καλλιο 5 και στο χερι παρα 10 και καρτερει
-
Εμένα μου φάνηκε καλή τιμή δεδομένου ότι τα 1600αρια 206 δεν είναι και τοοοοοσο φθηνότερα...
-
Καλοτάξιδο chemic!
Από τη στιγμή που αποφασίσατε να πάτε σε οικονομική λύση, είναι μια χαρά επιλογή!
-
ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές, να είστε καλά.
το αυτοκίνητο έχει όντως λίγα χιλιόμετρα, κ το καλό είναι πως κ η μανα με τον αδελφό μου θα του κάνουν επίσης λίγα (γύρω στα 10χλδ/χρόνο)
το αυτοκίνητο το είχε γυναίκα κ η δουλειά της ήταν κανά χιλιόμετρο από το σπίτι της, οπότε δεν έκανε πολλά χιλιόμετρα, αφού μένει κ σε μικρή σχετικά πόλη, ενώ δουλεύαν κ το αμάξι του άντρα της πιο πολύ...
Αρχικά είχαν ξεκινήσει πριν κάτι μήνες να το δίνουν 9500, μετά πέσαν στα 8500, 8000, 7500..7300. Θέλαν μετρητά για να καλύψουν άλλες τρύπες, κ λόγο κρίσης, λίγοι έχουν πια Ίσως φταίει πως κ οι τράπεζες είναι σφικτές να δώσουν σε ιδιώτες δάνειο για αγορά αυτοκινήτου, ενώ κ το επιτόκιο που δίνουν είναι διπλάσιο σχεδόν από αυτό που παίρνεις για καινούργιο.
Καινούργιο μου είπαν πως έκανε15000χλδ κ κάτι παραπανω, ενώ με τους τόκους κτλ τους είχε παει 16 κ κάτι ψηλά. Άρα όντως η απαξίωση είναι μεγάλη. 50% σε τρία χρόνια. Παρατηρώντας το car.gr όμως σιγά σιγά βλέπεις πως οι τιμές πέφτουν.
Το χρώμα πάει στο συγκεκριμένο αμάξι, σε σχέση με τα άλλα ανοιχτά χρώματα που το έχω δει. Στην φωτογραφία που έβαλα χάνει κάπως γιατί είναι σε γκαράζ.
Το τιμόνι θέλει συνήθεια, έτσι όπως αλλάζει η υποβοήθηση! -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
το αυτοκίνητο το είχε γυναίκα κ η δουλειά της ήταν κανά χιλιόμετρο από το σπίτι της, οπότε δεν έκανε πολλά χιλιόμετρα, αφού μένει κ σε μικρή σχετικά πόλη, ενώ δουλεύαν κ το αμάξι του άντρα της πιο πολύ...
Kαλό σέρβις πρώτα από όλα, ειδικά τα λάδια. Άλλαζε κάθε εξάμηνο ελπίζω.........
Επίσης, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αλλαξε το παραφλου και μετα καθε 2 χρονια. Πολύ σημαντικό αυτό. -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
καλά αυτό να ξέρεις είναι ότι χειρότερο για το μοτέρ, δεν προλαβαινει να ζεσταθεί.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
καλά αυτό να ξέρεις είναι ότι χειρότερο για το μοτέρ, δεν προλάβαινε να ζεσταθεί.
Και το ότι είναι σε μικρή πόλη είναι ότι χειρότερο για τη γυναίκα, το κουτσομπολιό δεν περιγράφεται...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/705479/
το πηραμε σήμερα!
μετά τη ξενέρα που φάγαμε με το πουντο που είχαμε παραγγείλει κ ακυρώσαμε
η πίσω πόρτα όντως κάνει αυτό το θόρυβο
κατά τα άλλα το αμάξι φαίνεται ΠΟΛΥ καλό! με καταπληκτική ποιότητα κύλισης πολύ καλό 'πάτημα', χωρίς σε καμία περίπτωση να είναι βάρκα!!
μόνο αρνητικό το κιβώτιο (κλασικό peugeot), κ το τιμόνι που είναι αρκετά ελαφρύ, σίγουρα σε σχέση με το 106 xsi που έχουμε αλλά ακόμα κ το ίμπιζα μου.το έχουμε στο ίδιο χρώμα...
δεν φαίνοται η μπίχλα...
το τιμόνι του είναι πολύ σπαστικό... ειδικά σε δρόμο με στροφές και μέσες ταχύτητες που αλλάζει τεχνιτά η υποβοήθηση του...Σαν ασχετος, την υποβοηθηση μπορω να την καταλαβω,να την νιωσω?
-
Ο χρήστης vassilis35gr έγραψε:
Σαν ασχετος, την υποβοηθηση μπορω να την καταλαβω,να την νιωσω?
δεν είναι τίποτα τρομέρο...
απλός στα πολλά km/h βαραίνει το τιμόνι , και σε μια συγκεκριμένη ταχυτητα είναι λίγο απότομη η μεταβολή....
τίποτα το τρομερό... -
Λίγο άσχετο...εκεί στο PSA έχουν κάποια στιγμή σκοπό να βάλουν κάνα διπλοσύμπλεκτο;
-
Kαλό ερώτημα...
Το 4007 έχει φορέσει το διπλοτέτοιο της μιτσουμπίσι, από κει και πέρα όμως τίποτα. Θεωρώ πως, εφόσον έχουν ρίξει λεφτά στα ρομποτικά και στα συμβατικά 6αρια της aisin, θα αργήσουμε να δούμε κάτι αντίστοιχο στα υπόλοιπα μοντέλα.
-
Καλά οι Γαλάτες έχουν καταντήσει εκκεντρικοί με τις επιλογές τους...μάλλον τους τα ακουμπάει το VAG για να μην βγάλουν ολοκληρωμένο αυτοκίνητο.
-
Aύριο παραλαμβάνω το 304 για γενικό τσεκ απ εν όψει ΚΤΕΟ
Άντε να δούμε -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aύριο παραλαμβάνω το 304 για γενικό τσεκ απ εν όψει ΚΤΕΟ
Άντε να δούμεΒαλε καμια φωτο στο καταλληλο τοπικ Ντινε να το χαζεψουμε..
-
http://www.youtube.com/watch?v=P2nlGN6a ... re=related
-
Γουστάρεις spitfire ε;
Εντωμεταξύ το καημένο έχει να δει συνεργείο από πρόπερσι, το έχω παραμελήσει στο φουλ
-
Μόλις γύρισα από το ΚΤΕΟ. Άψογη η χοντρούλα. Είχα ραντεβού 7 παρά 20', 7 παρά 5' έφυγα.
ΙΚΤΕΟ Πήγασος, στο Καματερό, στη Λεωφόρο Φυλής, 48€.
PEUGEOT FORUM