-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Έχοντας κλείσει μόλις τα 110k, παρατήρησα μια αξιοσημείωτη μείωση της κατανάλωσης, σε ίδιες συνθήκες και με ίδιο ρυθμό: σε ταξίδι με σταθερά τα 150 ενώ πριν έπαιζα γύρω 9,3, τώρα είμαι σχεδόν ένα λίτρο κάτω.
Μάλλον τέλειωσε το στρώσιμο.
1,6 δεν είναι;;
Μεγάλο νουμερακι...Μια χαρα ειναι..
Σχεδον μισο ρεζερβουαρ απο Ελευσινα-Αθηνα συνεχεια 160.. -
Ναι το 1.6 έχει 2 trip computers.
-
Εθνική οδός... χθες... σταθερή ταχύτητα 110km/h, στροφές 3000 ακριβώς, ταχύτητα 5η και κατανάλωση σταθερή 3.8lt/100km (στιγμιαία κατανάλωση)...
Παρά είναι καλό;
-
Ελαφριά κατηφόρα ή ούριος άνεμος...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εθνική οδός... χθες... σταθερή ταχύτητα 110km/h, στροφές 3000 ακριβώς, ταχύτητα 5η και κατανάλωση σταθερή 3.8lt/100km (στιγμιαία κατανάλωση)...Παρά είναι καλό;
Η στιγμιαία λέει ότι να'ναι ...
Μέση σε για καμία 5αρια km με αυτές τις συνθήκες πόσο είχες; -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Έχοντας κλείσει μόλις τα 110k, παρατήρησα μια αξιοσημείωτη μείωση της κατανάλωσης, σε ίδιες συνθήκες και με ίδιο ρυθμό: σε ταξίδι με σταθερά τα 150 ενώ πριν έπαιζα γύρω 9,3, τώρα είμαι σχεδόν ένα λίτρο κάτω.
Μάλλον τέλειωσε το στρώσιμο.
1,6 δεν είναι;;
Μεγάλο νουμερακι...Μια χαρα ειναι..
Σχεδον μισο ρεζερβουαρ απο Ελευσινα-Αθηνα συνεχεια 160..μισό ρεζερβουάρ;;
50αρη είναι; Δεν είναι ΠΟΛΥ, είναι τραγικά ΠΟΛΥ για 1600αρη...
Προχθές έκανα το πατήσια ΜΕΓΑΡΑ ( όχι Αττική οδό) με 4 μοσχάρια στο αυτοκίνητο και αρκετά σβελτους ρυθμούς ( Εθνική 150+) και μέση 8,4... -
6αρι σασμαν δεν έχεις; Ένα το κρατούμενο. Δεύτερο κρατούμενο, συγκρίνεις ένα καινούριο μοτέρ με τον ΤU5JP4.
Εκτός αν αναφέρεσαι στο 207 1,4... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Εθνική οδός... χθες... σταθερή ταχύτητα 110km/h, στροφές 3000 ακριβώς, ταχύτητα 5η και κατανάλωση σταθερή 3.8lt/100km (στιγμιαία κατανάλωση)...
Παρά είναι καλό;
Η στιγμιαία λέει ότι να'ναι ...
Μέση σε για καμία 5αρια km με αυτές τις συνθήκες πόσο είχες;Η στιγμιαία έλεγε 3,8lt, επί 30 λεπτά περίπου στην Εθνική σε ευθεία με το πόδι κλειδωμένο στις 3000στροφές... Απλά μου φάνηκε περίεργο που έπινε τόσο λίγο σε αυτές τις στροφές και με αυτή τη ταχύτητα... Φυσικά αν το πάταγα ανέβαινε αμέσως η κατανάλωση...
Η μέση κατανάλωση σίγουρα πέφτει πολύ αν χρησιμοποιείται το αυτοκίνητο με αυτή την οδήγηση...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ελαφριά κατηφόρα ή ούριος άνεμος...Μάλλον το πρώτο...
Πάντως το GT με 3000στροφές είναι ιδιαίτερα άνετο στην Εθνική, πάει οικονομικά και δεν είναι καθόλου κουραστικό (και με ανοιχτά τα παράθυρα...) -
Ρε παιδιά, πόσο πάει ένα τροπέτο;
400κάτι λέει το οδόμετρο με 10.9l χαχαχαχα
-
Αθήνα - Καβάλα με ανοιχτό air condition, φορτωμένο αμάξι και με γυναίκα και παιδιά έβγαλε μέση 6,7.
640 χλμ και είχα πάνω από το 1/4 βενζίνη ακόμα ενώ η αυτονομία μου έδινε ακόμα 300χλμ.
Η ταχύτητα έπαιζε από 90 ως 130 ενώ την περισσότερη ώρα ήμουν στα 110 ενώ από τη στιγμή που μπήκα εγνατία ήμουν 120 με 130 γιατί είχα ψιλοβαρεθεί πια τόσες ώρες σταθερή ταχύτητα. Αν δεν το πιέσεις καίει λίγο. -
τα trip computer βγάζουν και μέση ωριαία ταχύτητα, ειδικά το 307 έχει 100%. Τι σου βγάζει ;
-
26 χιλιόμετρα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τα trip computer βγάζουν και μέση ωριαία ταχύτητα, ειδικά το 307 έχει 100%. Τι σου βγάζει ;Για τη συγκεκριμένη διαδρομή, επειδή το είχα μηδενίσει για να μετρήσω, μου έβγαλε 100χλμ/ώρα ακριβώς.
-
Επειδή έχω ανέβει αρκετές φορές Καβάλα (καταγωγή) με το προηγούμενο c4 1.6 έγραφα με ίδια μ.ω.τ περίπου τα ίδια (6.6 λίτρα) και με το 1.8 tsi που έχω τώρα με 125 μ.ω.τ. γύρω στα 7.1 λίτρα.
-
αυριο μαλλον θα αγορασω μεταχειρισμένο 207 1400αρι του 2007, με τη σπορ μασκα, κλιμα, 6 αεροσακους. Ποια εκδοση ειναι αυτή? 90 άλογα ειναι, αφού ο 95αρης ήρθε πιο μετά, σωστά?
Το αυτοκίνητο ειναι αξιοπιστο σε γενικές γραμμές? -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Το αυτοκίνητο ειναι αξιοπιστο σε γενικές γραμμές?
μετά απο 100.000+km ναιιι
-
Το μόνο γνωστό θέμα είναι αυτό της πόρτας του πορτμπαγκαζ που θέλει ρύθμιση η κλειδαριά του.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το μόνο γνωστό θέμα είναι αυτό της πόρτας του πορτμπαγκαζ που θέλει ρύθμιση η κλειδαριά του.Αν λέμε για το ίδιο θέμα, δεν θέλει ρύθμιση αλλά ενα κομματάκι velcro (το μαλακό μέρος) πάνω στον πήρο (πύρο, πίρο, πήρρο άστα διάλα! ) και έτοιμος ο φόντας!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Το μόνο γνωστό θέμα είναι αυτό της πόρτας του πορτμπαγκαζ που θέλει ρύθμιση η κλειδαριά του.
Αν λέμε για το ίδιο θέμα, δεν θέλει ρύθμιση αλλά ενα κομματάκι velcro (το μαλακό μέρος) πάνω στον πήρο (πύρο,** πίρο**, πήρρο άστα διάλα! ) και έτοιμος ο φόντας!
PEUGEOT FORUM