-
Πριν λιγο περασε ενα σαν αυτο http://www.autopremium.fr/wp-content/ga ... 24x768.jpg με αυτοκολητα drive test
-
Διάβασα πριν από λίγο ότι ανακοινώθηκαν οι τιμές του RCZ.Από 30.000 με τους 156 ίππους.35.000 με τους 200.
Είμαι ο μόνος που αναρωτιέται τι ακριβώς περιμένουν να πουλήσει με τέτοιες τιμές?(Σιρόκο 160 με dsg γυρω στα 27κ και Σιρόκο R και Megane RS 36κ και35κ αντίστοιχα)
-
Το ΤΤ κοινο εχει στοχο το RC Z
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Το ΤΤ κοινο εχει στοχο το RC ZΒαλτός είσαι απόψε να μου πηγαίνεις κόντρα σε ότι και να γραφω ε?
-
απλα ετυχε να εισαι εσυ και εκανα μια διευκρινηση περι τα ανταγωνισμου
H ιδια η Peugeot θετει το μοντελο της απέναντi στο TT -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
απλα ετυχε να εισαι εσυ και εκανα μια διευκρινηση περι τα ανταγωνισμου
H ιδια η Peugeot θετει το μοντελο της απέναντi στο TTΠλακίτσα κάνω να περάσει η ώρα.Εσύ προσωπικά τί θα αγόραζες?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mπορεί να έχει μαζέψει μπίχλα ο μηχανισμός που πάει μέσα στο καβούκι για να μετακινεί τον συμπλέκτη...Για τα λάδια κλπ, είσαι πολύ ωραίος, κάθε 6μηνο είναι καλό να τα αλλάζεις εφόσον δεν το κουνάς.
Καλύτερα να ήμουν άσχημος...
Με ξεβράκωσε η Peugeot μία αλλαγή λαδιών και φίλτρου μου κόστισε τελικά 152euro!...!Απίστευτα τα εξουσιοδοτημένα. Δεν χρεώνουν εργασία αλλά χρεώνουν τα λάδια διπλάσια τιμή...!...
Έβαλαν ένα τέτοιο:
http://www.trade-wind.gr/index.php?page ... 57&lang=el
και ένα τέτοιο
http://www.trade-wind.gr/index.php?page ... 57&lang=elαξίας 43euro...
Η Peugeot το χρέωσε 92,5euro!...!
Μαζί με ένα φίλτρο λαδιού στα 9,8euro και ένα φίλτρο καμπίνας στα 21,11 πήγα στα 152euro!... Ούτε service να έκανα!...!...
...
...
...
Όσο για το συμπλέκτη απλά θα πρέπει να συνηθίσω να ακούω το θόρυβο. Δεν περίμενα και να κάνουν κάτι... Συνηθισμένος λέει ο ήχος. Είναι λέει από ένα πίρο που είναι κάτω από το πεντάλ και λόγω της θερμοκρασίας βγάζει θόρυβο. Ακόμα και η λίπανση θα τα κάνει χειρότερα τα πράγματα γιατί θα μαζέψει λέει βρώμα και θα ακούγεται περισσότερο με την τριβή... -
Και γω γυρισα ξεβρακωτος σπιτι...
193e για το πρωτο σερβις του μωρου (λαδια,φιλτρα κτλπ)
Αυτο που μου την εσπασε απιστευτα ειναι ο μαστορας, εκανε μιαμιση ωρα να δει το αυτοκινητο!!!
Χαλαρα να παει να φερει τα λαδια, χαλαρα να ξεβιδωσει,ολα τα εκανε αργα ωστε να γραφει η εργατωρα.
Lion στο ποταμι τελος για μεναΙδιο σερβις πριν ενα μηνα στο εταιρικο μου Fiesta 146e
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Mπορεί να έχει μαζέψει μπίχλα ο μηχανισμός που πάει μέσα στο καβούκι για να μετακινεί τον συμπλέκτη...
Για τα λάδια κλπ, είσαι πολύ ωραίος, κάθε 6μηνο είναι καλό να τα αλλάζεις εφόσον δεν το κουνάς.
Καλύτερα να ήμουν άσχημος...
Με ξεβράκωσε η Peugeot μία αλλαγή λαδιών και φίλτρου μου κόστισε τελικά 152euro!...!Απίστευτα τα εξουσιοδοτημένα. Δεν χρεώνουν εργασία αλλά χρεώνουν τα λάδια διπλάσια τιμή...!...
Έβαλαν ένα τέτοιο:
http://www.trade-wind.gr/index.php?page ... 57&lang=el
και ένα τέτοιο
http://www.trade-wind.gr/index.php?page ... 57&lang=elαξίας 43euro...
Η Peugeot το χρέωσε 92,5euro!...!
Μαζί με ένα φίλτρο λαδιού στα 9,8euro και ένα φίλτρο καμπίνας στα 21,11 πήγα στα 152euro!... Ούτε service να έκανα!...!...
...
...
...
Όσο για το συμπλέκτη απλά θα πρέπει να συνηθίσω να ακούω το θόρυβο. Δεν περίμενα και να κάνουν κάτι... Συνηθισμένος λέει ο ήχος. Είναι λέει από ένα πίρο που είναι κάτω από το πεντάλ και λόγω της θερμοκρασίας βγάζει θόρυβο. Ακόμα και η λίπανση θα τα κάνει χειρότερα τα πράγματα γιατί θα μαζέψει λέει βρώμα και θα ακούγεται περισσότερο με την τριβή...γιατί δεν πήγες με δικά σου λάδια ; θα σου χρέωναν εργασία βέβαια αλλά κερδισμένος θα έβγαινες.
εγώ με δικά μου Castrol Edge 5w30 (5lt.) έκανα το σέρβις των 15Κ χλμ και πλήρωσα στην Μακρής 46,8 ευρώ για φίλτρο λαδιού, βενζίνης και βίδα κάρτερ και 58.6 ευρώ για εργασία. Δηλ 105,4 + 62,5 τα λάδια + 9 η ΚΕΚ = 176,9 ευρώ (!) ouch!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
γιατί δεν πήγες με δικά σου λάδια ; θα σου χρέωναν εργασία βέβαια αλλά κερδισμένος θα έβγαινες.Αν πήγαινα με δικά μου λάδια (43euro) θα με χρέωναν και 50euro για την 1 ώρα εργασία (λάδι/φίλτρο λαδιού/φίλτρο καμπίνας/χάιδεμα συμπλέκτη)...
Που σημαίνει 93euro ...H Peugeot μου πήρε 92,5...! ...
Είναι μάγκες στην Peugeot. Καλά μελετημένοι. Τελικά κέρδισα και 0,5euro και το κόπο να πάω να αγοράσω εγώ τα λάδια...
-
το μεγάλο σέρβις ποσο σας κόστισε είτε σε εξουσιοδοτημένο είτε απ' ''εξω'' ..... γκάλοπ
-
Παιδια ξερει κανεις ποσο στοιχιζει η προαιρετικη αλλαγη λαδιων σε rallye??
(στα 2000 χλμ) -
http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=5343
Με αφορμή τον εορτασμό 200 ετών ιστορίας της στο χώρο της αυτοκίνησης, η Peugeot λανσάρει μια επετεική έκδοση για το 207 Rallye, βαμμένο σε χρώματα gris shark και διαθέσιμο μόνο για 55 αγοραστές. Το συλλετικού χαρακτήρα Peugeot συνδυάζεται με ελκυστικά χρηματοδοτικά προγράμματα, ενώ μαζί με το μεταλλικό χρώμα κοστίζει 18.590 €.Το 207 Rallye Limited Edition διαθέτει τον παρακάτω πρόσθετο ειδικό εξοπλισμό:
- Στοιχεία εσωτερικής διακόσμησης από αλουμίνιο στα πετάλια, στο υποπόδιο και στη λαβή του χειρόφρενου
- Αεροτομή οροφής
- Διακόσμηση από carbon (ανθρακονήματα) στις μεσαίες κολώνες
- Μαρσπιέ με διακόσμηση αλουμινίου
- Διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα
- Ειδικό διακριτικό της επετειακής σειράς με μοναδική αρίθμηση.
Το επετειακό 207 Rallye εντάσσεται στο τρέχον προωθητικό πρόγραμμα της Peugeot, όπου συνδυάζονται έκπτωση 800 € (για την έκδοση 207 Rallye), επιδότηση 1.000 € σε περίπτωση ανταλλαγής (επιπλέον της αξίας του μεταχειρισμένου) ή απόσυρσης παλαιού οχήματος και παροχή δωρεάν service για 3 χρόνια ή 60.000 χλμ, για εργασίες και ανταλλακτικά όπως αυτά περιγράφονται στον οδηγό συντήρησης του αυτοκινήτου.
Καλή περίπτωση, καλή τιμή...αν και αφορά μαρκετίστικο Ελληνικό τρυκ...
-
Βασικα φανταζομαι θελουν να ξεφορτωθουν τους gris shark χρωματισμους!
Το Rallye ειναι καθαρα νεανικο αυτοκινητο.Δεν πιστευω οτι το επιλεγουν οι αγοραστες σε αυτο το χρωμα.Οποτε με την ευκαρια των 200 χρονων της peugeot, 'βαλανε' πανω καποια extra,το βαφτησανε κ με ενα συλλεκτικο αριθμο κ το βγαλανε προς πωληση.Τετοια πολιτικη marketing γινεται συχνα στις εταιριες αυτοκινητων.Θυμαμαι παλιοτερα η TOYOTA εδινε την corolla,αλλα μονο σε πρασινο σκουρο χρωμα,(που δεν το επελεγε κανεις), με αρκετα extra σαν δωρο.
-
Αυτο το 508 το ειδατε?
http://www.auto24.gr/html/ent/089/ent.48089.aspΕχω την εντυπωση πως η Peugeot εχασε τον μπουσουλα σχεδιαστικα μ'αυτο το αμαξι! Εσεις τι νομιζετε?
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Αυτο το 508 το ειδατε?
http://www.auto24.gr/html/ent/089/ent.48089.aspΕχω την εντυπωση πως η Peugeot εχασε τον μπουσουλα σχεδιαστικα μ'αυτο το αμαξι! Εσεις τι νομιζετε?
Στα 'μελλοντικα μοντελα' που υπαρχει ειδικη ενοτητα μαλλον ημουν ο μονος που το βρηκε φλυαρο και ατσουμπαλο.. Ας το δουμε και ετοιμο και απο κοντα και τα ξαναλεμε..
-
Ε όχι κ φλύαρο. Ισα ίσα που τώρα έφτιαξε η μούρη.
Ειδικά τα τωρινά πεζό είναι για κλάμματα εμπρός με το χαμόγελο του Joker.
-
Ο χρήστης Dr_tolis έγραψε:
Βασικα φανταζομαι θελουν να ξεφορτωθουν τους gris shark χρωματισμους!
Το Rallye ειναι καθαρα νεανικο αυτοκινητο.Δεν πιστευω οτι το επιλεγουν οι αγοραστες σε αυτο το χρωμα.Οποτε με την ευκαρια των 200 χρονων της peugeot, 'βαλανε' πανω καποια extra,το βαφτησανε κ με ενα συλλεκτικο αριθμο κ το βγαλανε προς πωληση.Τετοια πολιτικη marketing γινεται συχνα στις εταιριες αυτοκινητων.Θυμαμαι παλιοτερα η TOYOTA εδινε την corolla,αλλα μονο σε πρασινο σκουρο χρωμα,(που δεν το επελεγε κανεις), με αρκετα extra σαν δωρο.
Βασικά γκρί shark νομίζω ήταν και το χρώμα που λανσαρίστηκε το RC και νομίζω οτι μόνο σε αυτό έβγαινε..Οπότε δε νομίζω δεν είναι νεανικό χρώμα και οτι δεν το επιλέγουν το χρώμα, γιατί τα πιο πολλά RC που έχω δεί είναι η γκρί shark ή 'άσπρα..
-
Αν και το έγραψα στο PSClub το περνώ και εδώ μπας και κάποιος φίλος ξέρει από φανάρια Γαλλικά...
...
Σήμερα καθώς έπλυνα το αυτοκίνητο, είδα κάτι ιδιαίτερα περίεργο στο μπροστά αριστερό φανάρι.Στο εσωτερικό του φαναριού στο σημείο με την **κόκκινη **βούλα ένα μικρό μυρμήγκι ψόφιο ξαπλωμένο...
Πως να βρέθηκε εκεί;
Άραγε υπάρχει τρόπος να το βγάλω; -
Αφου ειναι ψόφιο τι σε ενοχλει?
Βαλε μια αραχνη, θα το φαει και θα το εξαφανισει...
PEUGEOT FORUM