-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Αφου ειναι ψόφιο τι σε ενοχλει?Βαλε μια αραχνη, θα το φαει και θα το εξαφανισει...
και μετά βάλε ένα βάτραχο να φάει την αράχνη ...και μετά βάλε ένα φίδι να φάει το βάτραχο ...και μετά...
-
... φαε εσυ το βατραχο σορρυ το φιδι , νοστιμο ειναι και αυτο
Απο την πισω μερια λογικα θα μπηκε , απο καμια χαραμαδα. -
Το σκίσατε...
Αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει τέλος πάντων, τα Γαλλικά φανάρια ας πει την άποψή του.
Ευχαριστώ
-
Άλλος Elteo απο εδώ
Πολύ απλά το ζωάκι αυτό, μπήκε απο το πορτάκι που είναι για να αλλάζουμε τις λάμπες... δεν έχει κλείσει καλά, ακόμα μπορεί να μπήκε ανάμεσα απο τις ενώσεις του πλαστικού διάφανου με το νίκελ... Σιγά το πράγμα...
Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ειδικός στα γαλλικά φανάρια (λες και τα φανάρια εχουν χώρα...), ούτε είναι κανένα σοβαρό πρόβλημα, πιο πολύ η ώρα να περνάει. Άσε που δεν έχουν και USB!
-
Τόσα χρόνια, τόσα αυτοκίνητο, μέσα σε φανάρι δεν είχα επισκέπτες... Ακόμη και το -φτηνό- Yugo μου, δεν παρουσίασε κάτι τέτοιο.
Δεν είπα ότι είναι σοβαρό πρόβλημα. Απλά ρώτησα αν κάποιος άλλος με Γαλλικό αυτοκίνητο έχει άποψη για το συμβάν...
Και φυσικά παίζει ρόλο και το αυτοκίνητο και ο κατασκευαστής.
Τέλος πάντων. Τέλος.
-
Νίκο μιλάμε για μυρμήγκι...έτσι ...; Πόσο δύσκολο είναι να περάσει την χαραμάδα;
Στο Yugo+Hyundai δεν έμπαιναν γιατί:α) μπορεί να μην είχαν στήσει τότε το τσαρδί τους στο γκαράζ σου.
β) απαξιούσαν λόγω καταγωγής
γ) για να έχεις να λες για την άψογη συναρμογή των ταπεινών σου κατασκευών.Φίλε πραγματικά τράβα πάρε ένα Hyundai Coupe. Θα κάνει καλό στην υγεία σου.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αν και το έγραψα στο PSClub το περνώ και εδώ μπας και κάποιος φίλος ξέρει από φανάρια Γαλλικά...
...
Σήμερα καθώς έπλυνα το αυτοκίνητο, είδα κάτι ιδιαίτερα περίεργο στο μπροστά αριστερό φανάρι.Στο εσωτερικό του φαναριού στο σημείο με την **κόκκινη **βούλα ένα μικρό μυρμήγκι ψόφιο ξαπλωμένο...
Πως να βρέθηκε εκεί;
Άραγε υπάρχει τρόπος να το βγάλω;για δώσε μας περισσότερες πληροφορίες...
πως είναι ξαπλωμένο? μπρούμυτα ή ανάσκελα?είσαι σιγουρος οτι έχει αποδημήσει ??
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τόσα χρόνια, τόσα αυτοκίνητο, μέσα σε φανάρι δεν είχα επισκέπτες... Ακόμη και το -φτηνό- Yugo μου, δεν παρουσίασε κάτι τέτοιο.Δεν είπα ότι είναι σοβαρό πρόβλημα. Απλά ρώτησα αν κάποιος άλλος με Γαλλικό αυτοκίνητο έχει άποψη για το συμβάν...
Και φυσικά παίζει ρόλο και το αυτοκίνητο και ο κατασκευαστής.
Τέλος πάντων. Τέλος.
Συνηθως τα φαναρια εχουν εξαερισμο με κατι λαστιχακια στην ακρη,απο εκει λογικα μπηκε.
Πως το ειδες ομως βρε θηριο; -
Καλά ρε σεις...
Με έχετε βρει μικρό παιδί, 40+ ετών και με πειράζετε συνέχεια...
Το μυρμήγκι όμως κείτεται εκεί νεκρό... Έχει αποδημήσει σίγουρα. Εκτός αν κάνει ηλιοθεραπεία...
Από τι να πέθανε άραγε; Από φυσικά αίτια ή από επίθεση αράχνης...;
Και αν είναι από αράχνη που να βρίσκεται αυτή, τώρα;Χάος... Αυτά τα Γαλλικά... συνέχεια στη πρίζα μας έχουν...
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...
Φίλε πραγματικά τράβα πάρε ένα Hyundai Coupe. Θα κάνει καλό στην υγεία σου.Οπότε το παραπάνω είναι πράγματι μία αξιόλογη πρόταση και λύση ...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Συνηθως τα φαναρια εχουν εξαερισμο με κατι λαστιχακια στην ακρη,απο εκει λογικα μπηκε.
Πως το ειδες ομως βρε θηριο;Ενδιαφέρον πραγματικά η άποψη σου...
Πως το είδα; Πανεύκολο.
Σε ένα ολοκάθαρο και διαυγές (και πανέμορφο ) φανάρι, ένα ξανθομελαχροινό ξεκάρφωτο μυρμήγκι ξαπλωμένο κάνει μπαμ από μακρυά... -
Έκανε φυσικό μαύρισμα, ίσως να είχε βάλει και carotene ιριδίζον
-
Για να ειμαι ειλικρινης, και εμενα θα με ενοχλουσε το μυρμυγκι...
Δοκιμασε να ανοιξεις το πισω καπακι του φαναριου και να ρουφηξεις με ηλ. σκουπα. -
Καμιά σοβαρή [ενισχυμένη?] ντίζα συμπλέκτη για 2λιτρο 206 ξέρετε να βγάζει κανείς?
Η μλκία με την οποία μου είχαν αλλάξει πέρυσι τον Αύγουστο τη μαμά ντίζα, μπας κι έφταιγε αυτή κι όχι το δισκοπλατώ που δεν είχα σωστή αποσύμπλεξη [σε εξουσιοδοτημένο, στο οποίο οι τύποι μου έλυσαν όλη την πεταλιέρα για να την περάσουν και το κράτησαν μέσα 2 μέρες!... ] παρέδωσε το πνεύμα προχθές στα καλά καθούμενα ενώ είχα φύγει για μονοήμερη και βρισκόμουν στην Αττική οδό! Έσπασε στο σημείο που είναι πρεσαρισμένο το 'στοπ' στη μεριά που πιάνει στο δίχαλο.
http://img299.imageshack.us/img299/6018/ntizar.jpg
Επέστρεψα στο αμάξι με τη μαμά ντίζα, που την είχα κρατήσει, και αφού βγάλαμε [είχα παρέα, ευτυχώς!] φιλτροκούτι και μπαταριοκούτι τη συνδέσαμε και όλα καλά. Όλα, εκτός φυσικά από την εκδρομή, που ακυρώθηκε!
Σκέφτομαι για καμιά ενισχυμένη ντίζα, αν υπάρχει, να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...
-
Γεια σας παιδια σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα ενος 407 1,8 ,μπορει καποιος κατοχος να μου δωσει μερικες πληροφοριες γενικα για το αυτοκινητο σας ευχαριστω
-
Καινούριο ή μτχ;
-
Ο χρήστης asanakis kostas έγραψε:
Γεια σας παιδια σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα ενος 407 1,8 ,μπορει καποιος κατοχος να μου δωσει μερικες πληροφοριες γενικα για το αυτοκινητο σας ευχαριστωΘα με ενδιέφεραν κι εμένα κάποιες γνώμες...για μτχ 1.6 diesel του 2005-2006 στα 8-9000€ σαν αυτά...http://www.autotradercy.com/index.php?o ... h&p=search
-
Peugeot 307 μοντελο του 01 απο τα πρωτα που ηρθαν στην Ελλάδα που το ξερω γιατι το ειχαμε να σαπιζει στο γκαραζ μας , και τωρα σαπιζει καπου στην Αθηνα με 20.000 χλμ χοντρικα.
Αξιζει να κανω κινηση ναι οχι και γιατι ; Κανα 4000 ε ειναι καλα ;
Ειναι δυστυχως η εκδοση με τα 75 απιαστα αλογα αλλα για εργενη ειναι τοσο προβλημα ;
Καταναλωσεις σε πολη και εκτος ; Καθε γνωμη δεκτή -
Μιας και το έχω 1 χρόνο τώρα το ίδιο με ένα ρεζερβουάρ κάνω 700χλμ σε εθνική για Μεσσηνία,και από Μεσσηνία και σε δρόμους χωριών και μετά εδώ στην Α.Ο.Η κατανάλωση όταν πηγαίνω στην Κερατέα από το Περιστέρι είναι περίπου 6,5λ/100χλμ.Με νορμάλ οδήγηση αλλά και με ταχύτητες μέχρι 130χαω.
-
Ο χρήστης pavlos21 έγραψε:
Peugeot 307 μοντελο του 01 απο τα πρωτα που ηρθαν στην Ελλάδα που το ξερω γιατι το ειχαμε να σαπιζει στο γκαραζ μας , και τωρα σαπιζει καπου στην Αθηνα με 20.000 χλμ χοντρικα.
Αξιζει να κανω κινηση ναι οχι και γιατι ; Κανα 4000 ε ειναι καλα ;
Ειναι δυστυχως η εκδοση με τα 75 απιαστα αλογα αλλα για εργενη ειναι τοσο προβλημα ;
Καταναλωσεις σε πολη και εκτος ; Καθε γνωμη δεκτήΛίγα χιλιόμετρα.
Είχες προβλήματα με την μπαταρία του; ... -
Οχι , η εργοστασιακη μπαταρια κρατησε 7 χρονια ! ! !
Το εβαζα μπρος καθε δεκαπεντε μερες και το δουλευα ενα εικοσελεπτο αλλα το αμαξι εκτος απο τη διετια 01-03 οπου εκανε καπου 12.000 καθησε 6 χρονια μεχρι και περυσι οπου ξεκολλησε απο το γκαραζ μας αλλα και παλι σαπιζει καπου στην Αθηνα που το πηρε ο ιδιοκτητης του.
Αξιζει , δεν αξιζει ;
Του αλλαξαμε στο σερβις ιμαντες και τρομπα βενζινης και αλλη μια φορα τρομπα αφου εμεινε μια φορα στην Αθηνα στο δρομο .
Τρομαζω στη σκεψη τι τσιμουχα και κακο θα χει ξεραθει εκει μεσα και τι παιζει να βγαλει αλλα απο την αλλη ηταν παντα σε γκαραζ , δεν το βαραγε ηλιος και με 20.000 ειναι καινουργιο .
Δεν ξερω , τι θα κανω ακομα και αν βρω τα λεφτα να το τσιμπησω( ειναι ζητημα και αυτο )
PEUGEOT FORUM