-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ασχετο: σήμερα πήγα και είδα αυτόhttp://www.car.gr/classifieds/cars/view/521086/
Ξέρει κανείς ιστορικό μήπως του συγκεκριμένου; Φοράει πρόγραμμα λέει ( ) και ένα ΚΝ πάνελ, πινακίδες έχουν κατατεθεί.
Εσωτερικό σε εξαιρετική κατάσταση (αλκανταρες, τιμονι κλπ), το μοτερ έχει από την μεριά του κιβωτίου κάτι λαδίλες από το ψευτοκάπακο, δομικά δεν είδα λεπτομέρειες αλλά φτερά κλπ φαίνονται εκ πρώτης όψεως καλά.
αρκετα ελκυστικη η τιμη του, τα χλμ του ομως δεν ειναι λιγα? ξεκινα να ψαχνεις φωτο απο trackdays κλπ μπας και το μπανισεις πουθενα
παλιες πινακιδες δεν μπορεσες να μαθεις για να τσεκαρεις?
το δικο μου ενα χρονο μετα σε μια υποψια (οξειδωσεις στα κολληματα στο χωρο της ρεζερβας) εκατσα και ξηλωσα ολα τα πλαστικα απο μεσα για να δω αν εχουν βγει και ξανα μπει, αν εχει ραφτει καινουριος κολος απ την αρχη κλπ.
Πρωτης τοποθετησης ηταν τελικα,
αν εχει κολληθει, βαφτει τοτε εγινε πολυ επαγγελματικα μεσα σε αντιπροσωπεια (οσο αυτο μπορει να γινει στη Lion στη θεσ/νικη)
καπου καπου με πιανει και καθομαι και κοιταω αρμους στα ραμφη κλπ, απ την αλλη λεω μια χαρα πηγαινει, κτεο περναει, δεν εχει σκισιμο σε τιποτα θολουςειναι η αμφιβολια του μεταχειρισμενου
παντως αν σου κατσει καλοταξιδο να ειναι
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
Ασχετο: σήμερα πήγα και είδα αυτόhttp://www.car.gr/classifieds/cars/view/521086/
?το δικο μου ενα χρονο μετα σε μια υποψια (οξειδωσεις στα κολληματα στο χωρο της ρεζερβας) εκατσα και ξηλωσα ολα τα πλαστικα απο μεσα για να δω αν εχουν βγει και ξανα μπει, αν εχει ραφτει καινουριος κολος απ την αρχη κλπ.
Πρωτης τοποθετησης ηταν τελικα,
αν εχει κολληθει, βαφτει τοτε εγινε πολυ επαγγελματικα μεσα σε αντιπροσωπεια (οσο αυτο μπορει να γινει στη Lion στη θεσ/νικη)
καπου καπου με πιανει και καθομαι και κοιταω αρμους στα ραμφη κλπ, απ την αλλη λεω μια χαρα πηγαινει, κτεο περναει, δεν εχει σκισιμο σε τιποτα θολουςειναι η αμφιβολια του μεταχειρισμενου
Απο την δεξια η την αριστερη πλευρα ητνα οι οξειδωσεις?
-
Δεν ξέρω πως τα κατάφερες, αλλά έμπλεξες τα quotes
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
180 μαμά, το συγκεκριμένο υποτίθεται ότι φοράει light πρόγραμμα αλλά @@, αποκλείεται να τσίμπησε τόσα. Φυσικά προτιμώ μαμά κατάσταση.Και καλά κάνεις. Κι εγώ έτσι πιστεύω, για να πάει από τα 180 στα 200 άλογα ο ΕW10J4S θέλει της παναγιάς τα μάτια από πράγματα και πολύ 'επιθετικό' πρόγραμμα. Και βέβαια το ερώτημα είναι τι γίνεται με την καμπύλη ροπής του και την κατανάλωση. Οι 6Κ πάντως είναι too good to be true αν είναι προσεγμένο.
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Δεν ξέρω πως τα κατάφερες, αλλά έμπλεξες τα quotesατιμος κερσορας
106 4 ever στις 2 τραβερσες που εχει στο πατωμα, ομοιομορφα δεξια και αριστερα
μεχρι και το ρεζερβουαρ (στις κολλησεις παντα και επιφανειακα, με λιγο τριψιμο εφυγαν και τα εβαψα)
τεσπα τουλαχιστον προσπαθω να το χαιρομαι οπως του αρμοζει και οταν το βρισκω (μου το χει απαλλοτριωσει η γυναικα μου και καραδοκει ο αδερφος μου)
-
Εμένα μου απαλλοτρίωσε η μάνα το 307 ρε συ και έμεινα και γω με το πλοίο, πότε θα πάμε για βαρκάδα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εμένα μου απαλλοτρίωσε η μάνα το 307 ρε συ και έμεινα και γω με το πλοίο, πότε θα πάμε για βαρκάδα;Ευκαιρία για Σέρρες...
-
Το σκέφτομαι, αλλά έχει καινούρια λάστιχα πάνω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εμένα μου απαλλοτρίωσε η μάνα το 307 ρε συ και έμεινα και γω με το πλοίο, πότε θα πάμε για βαρκάδα;φυγαμε
ασε δεν ειμαι για βολτες ειμαι σε εμπλοκη γαμος στις 19
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το σκέφτομαι, αλλά έχει καινούρια λάστιχα πάνω.Energy
-
Παιδες μια ερωτηση :
Ειμαι σχεδον ετοιμος για αγορα του 308 5d 1,4 comfort pack .
Η ερωτηση εχει να κανει με το εαν ο κινητηρας 1,4 95ps ειναι 'αρκετος' για το αμαξωμα αυτο ή πρεπει να κοιταξω και πρως τα 1,6 lt ?Και αυτο τω ρωτάω γιατι μου ειπαν οτι με τον 1,4 θα σερνετε το αμαξι και οτι ο 1,4 ειναι πιο πολυ για το 'μικρο' 207 .
Πειτε μου βρε παιδες ...
-
Αν το φορτώσεις σε ταξίδι, θεωρώ πως θα μονολογήσεις πως έπρεπε να είχες πάρει τον αμέσως επόμενο κινητήρα.
Ειδικά από τη στιγμή που προέρχεσαι από 2λιτρο αυτοκίνητο η διαφορά στα κυβικά θα είναι κάτι παραπάνω από αισθητή.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ρε παιδιά, έχουν κουτσουρέψει τον εξοπλισμό του fl 207 ;Είδα ενα Rallye fl και σε σχέση με εμένα δεν είχε; ρυθμιζόμενο κάθισμα συνοδηγού καθ'ύψος (για όδηγου δεν ξέρω), κλειδαριά στο ντουλαπάκι και τα ασιμένια φιλετάκια στο ταμπλό...
Φυσικά πέρα απο την ένδιξη θερμοκρασίας στο δεξι καντραν...Το rallye fl εχει ρυθμιζομενο καθισμα οδηγου,συνοδηγου ομως οχι.Το δικο σου εχει κ συνοδηγου?Κλειδαρια στο ντουλαπακι οχι,φιλετακια εχει αλλα οχι ασημενια σαν χρωμιο.Απλα προσ το γκρι.Στο παλιο rallye ηταν χρωμιομενα?
Βασικα εγιναν μικρες και ανουσιες αλλαγες στο fl.Για αυτο εξαλλου και δεν ενεβηκαν οι πωλησεις εντονα.
Το πιο γελοιο ειναι οτι θυσιασαν το οργανο για την θερμοκρασια λαδιου, για να τοποθετησουν καθρεφτη μεταβλητης φωτεινοτητας.
Αισθητηρες βροχης κ φωτων εχει.(το παλιο ειχε?)
Κ βασικα περιλαμβανει και το συστημα ssp μαζι με το esp.Οι πιο εντονες αλλαγες γινανε εξωτερικα οπου κ το αυτοκινητο φαινεται λιγο πιο 'πλουσιο'.
-
Εγώ δεν έχω το Rallye, αλλά το 1.6 άνευ turbo με τα 110 άλογα
Στην έκδοση sport που ήταν ίδια με αυτή του ralley.Και έχει κάθισμα συνοδηγού ρυθμιζόμενο, ασιμένια φιλετάκια, κλειδαριά και δείκτη για τν θερμοκρασία λαδιού.
Επίσης αυτό που δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν το είχα παρατηρήσει καλά, πρέπει να είναι οτι το rallye είχε την πιο απλή οθόνη στην κεντρική κονσόλα, απο ότι εμένα... τουλάχιστον το παλιό.Υ.Γ.: το δικό μου ήταν στην ουσία απο τις πρώτες παρτίδες που ήρθαν στην Ελλάδα (αν και ειδική παραγγελία)
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Εγώ δεν έχω το Rallye, αλλά το 1.6 άνευ turbo με τα 110 άλογα
Στην έκδοση sport που ήταν ίδια με αυτή του ralley.Και έχει κάθισμα συνοδηγού ρυθμιζόμενο, ασιμένια φιλετάκια, κλειδαριά και δείκτη για τν θερμοκρασία λαδιού.
Επίσης αυτό που δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν το είχα παρατηρήσει καλά, πρέπει να είναι οτι το rallye είχε την πιο απλή οθόνη στην κεντρική κονσόλα, απο ότι εμένα... τουλάχιστον το παλιό.Υ.Γ.: το δικό μου ήταν στην ουσία απο τις πρώτες παρτίδες που ήρθαν στην Ελλάδα (αν και ειδική παραγγελία)
Στο facelift οι εξοπλισμοι εχουν αλλαξει γενικα.Παντως στο rallye οπως και πριν η οθονη ειναι χειροτερη απο τις εκδοσεις sport.
Κ οπως ειδα στον καταλογο με τους εξοπλισμους της peugeot για το 207,το ρυθμιζομενο καθισμα συνοδηγου το εχουν πλεον μονο οι εκδοσεις GT και RC. -
Εγώ έχω το 207 rallye πρίν το facelift και μπορώ να πώ οτι το μόνο συν που είδα στο facelift είναι τα βαμμένα πλαινά πλαστικά που έχουν και μια λωρίδα νίκελ πάνω. Αν και εμένα που είναι μαύρα δε θα τα έβαφα. Μ'αρέσει η αντίθεση που κάνουν..
Κατα τ'αλλα παρατήρησα τα εξής όταν μπήκα μέσα:
- Πιο άσχημη επένδυση καθισμάτων και πόρτας. Πολύ απλή και μονόχρωμη σε σχέση με την προηγούμενη.
- Το ταμπλό κάτι είχε πιο φτωχό και νομίζω και εγώ ήταν τα πλαίσια των αερογωγών και μάλλον της κεντρικής κολώνας που έχουν αλλάξει προς το χειρότερο.
- Λείπει ο δείκτης λαδιού.
- Κλειδαριά στο ντουλαπάκι ούτε εμένα έχει. Είχαν μόνο τα πρώτα.
- Το ότι λείπει η ρύθμιση καθίσματος καθ'ύψος για τον συνοδηγό δεν το πρόσεξα, αλλά για να το λέτε...Εμένα πάντως έχει.
-Γενικά μου φάνηκε πιο φτωχό μέσα από το δικό μου. - SSP και αυτόματα φώτα - υαλοκαθαριστήρες είχε και το προ-facelift. Το δικό μου τουλάχιστον έχει..
Επίσης δεν μου αρέσει η νέα μασκα. Προτιμώ πολύ περισσότερο την παλιά. Μόνο τα πίσω φώτα μου αρέσουν πολύ το βράδυ με τα Led. Την ημέρα και τα παλιά και τα καινούργια ωραία είναι..
Επίσης δίκιο έχετε για την οθόνη έχει την απλή. Δεν ήξερα όταν το πήρα οτι υπάρχουν διαφορετικές οθόνες. Τώρα την έχω αλλάξει με του GT/RC/Sport. Την είδα και μ'άρεσε!
Να και μια σύγκριση της μάσκας πριν το facelift και μετά. Έχω βάλει νίκελ λωρίδες με '10 ευρώ' γιατί του rallye ήταν μαύρες οι γρίλιες και όχι ασημί όπως των GT/RC .
Γενικά το θεωρώ αποτυχία σαν facelift..
-
Άρα σωστά είχα δει οτι το rallye έχει την απλή οθόνη...
καλά μικρό το κακό...Πάντως και εμένα το f/l δεν μου αρέσει...
Τώρα να φτιάξει λίγο η δουλίτσα να του βάλω ζαντούλες γιατί με τα τάσια δεν λέει
sport με τάσια... χαχαχα έλεος!Και απο ότι καταλαβαίνω, καλά έκανα και το πήρα απο τους πρώτους, γιατί ο τότε εξοπλισμός ήταν καλύτερος απο τον τώρα... συν τότε ότι γύριζαν να το κοιτάξουν γιατί δεν υπήρχαν πολλά
-
Ο χρήστης ironman02 έγραψε:
Επίσης δίκιο έχετε για την οθόνη έχει την απλή. Δεν ήξερα όταν το πήρα οτι υπάρχουν διαφορετικές οθόνες. Τώρα την έχω αλλάξει με του GT/RC/Sport. Την είδα και μ'άρεσε!
Να και μια σύγκριση της μάσκας πριν το facelift και μετά. Έχω βάλει νίκελ λωρίδες με '10 ευρώ' γιατί του rallye ήταν μαύρες οι γρίλιες και όχι ασημί όπως των GT/RC .
Η οθονη του sport ποσο κοστισε?!Για καινουρια λεω.Γιατι σου αρεσει περισσοτερο,εχει παραπανω λειτουργιες?Για την τοποθετηση εχει δουλεια ή γινεται ευκολα?
Τουλαχιστον τωρα στο rallye υπαρχουν χρωμιομενες οι οριζοντιες γριλιες του προφυλακτηρα.Τις καθετες γριλιες απο την peugeot τις αγορασες?
Επισης μια βασικη εξωτερικη διαφορα ειναι οτι τα πισω τζαμια ειναι φιμε απο το εργοστασιο.
-
Ο χρήστης Dr_tolis έγραψε:
Η οθονη του sport ποσο κοστισε?!Για καινουρια λεω.Γιατι σου αρεσει περισσοτερο,εχει παραπανω λειτουργιες?Για την τοποθετηση εχει δουλεια ή γινεται ευκολα?
Τουλαχιστον τωρα στο rallye υπαρχουν χρωμιομενες οι οριζοντιες γριλιες του προφυλακτηρα.Τις καθετες γριλιες απο την peugeot τις αγορασες?
Επισης μια βασικη εξωτερικη διαφορα ειναι οτι τα πισω τζαμια ειναι φιμε απο το εργοστασιο.
Την οθόνη την πήρα από τον προμηθευτή του psclub.gr που είμαι μέλος 160 ευρώ και για την τοποθέτηση μου πήραν στην αντιπροσωπία 20 ευρώ. Στην αντιπροσωπία έχει 300+ απ'ότι θυμάμαι η οθόνη.
Είναι πιο ωραία από την απλή από την άποψη οτι έχει πιο ψηλή ανάλυση, 2 trip computer για καταναλώσεις κτλ, ώστε να μπορείς να μηδενίζεις το ένα π.χ. και το άλλο να το έχεις για πολλά χλμ..
Δείχνει πιο πολλές πληροφορίες ταυτόχρονα με πιο ωραία γραφικά, πινακάκια, σχεδιάκια κ.α.
Έχει 2 επιλογές χρώματος για φόντο και επισής όλες οι λειτουργίες (ράδιο, menu κτλ) είναι με drop down λίστες.Ο τεχνικός στην peugeot δεν ασχολήθηκε και πάρα πολύ γιατί είχε δουλειά και απ'ότι μου είπε για να μπεί κανονικά έπρεπε να του στείλουν κάποιο κωδικό από τη Γαλλία (ίσως ήταν και λίγο άσχετος).
Την έβαλε όμως αρκετά γρήγορα και απ'ότι μου είπε την προγραμμάτισε με κάποια παράκαμψη αφού δε ζήτησε τον κωδικό από Γαλλία. Γενικά έχει παραπάνω λειτουργίες αρκετές και τα μόνα αρνητικά είναι οτι δεν εμφανίζει την επιλογή για απενεργοποίηση του αυτόματου κλειδώματος (ούτως ή άλλως δεν το απενεργοποιώ ποτέ οπότε δεν με πειράζει) και επισής δεν εμφανίζει την επιλογή για το check που κάνει στις λειτουργίες του αμαξιού). Αυτό μου φάνηκε 'κάπως' στην αρχή, αλλά και αυτό νομίζω δεν χρειάζεται ιδιαίτερα γιατί δεν το χρησιμοποιούσα και ποτέ..Αν έχει κάποιο πρόβλημα μου είπε θα το δείξει ούτως ή άλλως, απλά δεν μπορώ να το βάλω να κάνει check από το menu εγώ.
Βέβαια και αυτά νομίζω αν ασχοληθεί ο ηλεκτρολόγος και ξέρει μερικά πράγματα μπορεί να τα εμφανίσει. Απλά αυτός το έκανε λίγο μπακαλίστικα..
Πάντως από το πιο μικρό πραγματάκι όλα είναι πιο ωραία. Μέχρι και για το loudness για το ράδιο π.χ πατάς κουμπάκι και σου βγάζει πινακάκι να επιλέξεις on/off.
Είναι πολύ πιο ωραία και εύχρηστη δε το συζητώ...
Για τις γρίλιες, τις αγόρασα από το ebay.. Μπορεί το καινούργιο να βγαίνει με γρίλιες από μαμά αλλά κατά τη γνώμη μου είναι πιο άσχημες που είναι μόνο οριζόντιες..
Όντως βγαίνει με πίσω φιμέ από μαμά το fl. Αλλά αυτά είναι το λιγότερο. Τα βάζεις.. Ενώ όλα αυτά που κόψανε δεν μπορείς να τα βάλεις..
PEUGEOT FORUM